Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 27 Octombrie 2025 sunt:
Mai e o luna si dau examenul de clasa a 8-a si nu m.am pregatit mai deloc am luat 3 la mate si 3.3 la romana in simulare si am nevoie de nota 5 in examen cum sa ma pregatesc?
Imi spune cineva cum pot recupera un cont de google daca am uitat parola? daca numarul pe care a fost facut nu mai exista, iar parola nu o retin...de pe telefon imi spune sa intru pe o pagina web, iar...? (mai mult)
Cum scot petele de sange de pe o bluza? Am spalat.o la masina de spalat si nu a iesit...
Ieri mi-am facut o programare la un salon. Pensat, indreptat cu placa si machiaj. Cam cat m-ar costa?(pentru.cei care stiu)
Salut TPU Sunt tare ingrijorat Eu in vara plec in amglia cu sau far iubita mea ca sa lucrrz pe timpul verii la firma unchiului meu(se ocupa cu repararea calculatoarelor) Ma macina gandul ca daca plec...? (mai mult)
Hey.....La scoala diriginta noastra e profa de romana si tot o simpatizeaza pe bff meu chiar daca nu raspunde DELOC. Si eu raspund in fiecare ora, fac teme suplimentare, ma inscriu la concursuri, iar ...? (mai mult)
Heii TPU! Anul viitor va trebui sa merg la liceu si imi este cam frica. Poate nu imi voi face prieteni :( Cum a fost prima zi de liceu la voi? Dau funda
Ce rekt pot să dau la replica " Te scot la o apă minerală că plată eşti deja? "?
Ce se intampla daca ramai corigent si pe al doilea semestru? Se fac cursuri vara sau te duci doar la examen? Cand se da examenul.
Cum faci puncte pe connected2me?
Buna va rog sa ma ajutati..am uitat modelul de deblocare la tableta.dar stiu codul pin ..cum fac să aflu modelul? Sau sa scot acest model va rog mult ajutati-ma
Îmi place de o fata, iar azi am mers prin oraș cu un prieten după ea și o prietena de a ei. După ce am renunțat sa o urmăresc, peste vreo 15 minute m- am trezit cu ea în spatele meu...? (mai mult)
Heey,Îmi puteți spune cum este la Liceul Teoretic Victoria sau Profesia (licee private) adică profesorii elevi materiile Dau Funda plz Doar cine știe
In 2015 am luat 5 la toate obiectele la BAC, daca in 2016 nu am dat BACU, anul acesta pot alege doar un obiect la care doresc sa dau? Multumesc!
Stiti si alte saloane pierce(/tattoo) din GALATI in afara de costea? Mi.a cazut o bila de la industrial si nu stiu de unde sa imi iau un cercel nou. Am gasit pe site.uri de afara dar trebuie ...? (mai mult)
Sunt impreuna cu un baiat de ceva timp. Eu am 20, iar el 23 de ani. Il ajut cu bani ( imprumut ), cu tot ce pot. Mi se pare normal intr- o relatie, doar ca am vorbit cu un bun prieten care tot incerca...? (mai mult)
Salut TPU,ce pot sa fac sa vorbesc mai clar,mai tare, vorbesc încet deși eu am impresia că vorbesc foarte tare,vreau sa rezolv asta, ce pot sa fac,
pe ce ruleaza c#?(cat mai multe ide uri). Dau funda
Care sunt riscurile pierderii virginitatii la 15 ani?
De ce? De ce eu nu pot avea pe nimeni. Am 15 ani. Dragostea pentru mine nu a existat și poate nici nu va exista. Nu am iubită. Am iubit o grămadă de fete. Ultima este o c***ă din câte am auzit. ...? (mai mult)
Cine imi poate spune detaliat cum functioneaza pariurile sportive, daca este chiar necesara varsta de 18 ani pentru si daca verifica cineva in agentie acest aspect. FUNDA celui mai detaliat...? (mai mult)
Am Samsung Galaxy S5 boy si mi se descarca foarte repede baterie si se incarce greu.Fratele meu are telefon exact ca al meu, cum parate odata dar la el se incarce intr- o ora si il tine o zi. Ce as putea...? (mai mult)
Cum ma pot masturba? Cu ce ma pot masturba? Am 12 ani nu mi-a venit menstruatia.fara chestie de băgat. daca ma puteti satisface cu poze filme cu voi ..msj privat
Hei! Este pe aici vreun moldovean care a studiat sau studiaza la facultate in Romania (sau poate aveti cunostinte moldoveni in Ro). Credeti ca un moldoveam poate renunta la bursa de "moldovean" (nu stiu...? (mai mult)
Ajutor spuneti-mi cum sa fac sa imi fac o prietena vreau sa mentionez ca este colega mea de clasa help me! Dau Funda! Raspunsuri Serioase!
De ce iubirea aduce atat de multa suferinta? De ce e complicat sa ne impartasim sentimentele?
Nu vi se pare ca timpul trece prea repede? Acum un an pe data imi aduc aminte perfect ce faceam, parca au trecut doar cateva luni nu un an.Sincer, simt ca si de acum 2 ani a trecut foarte repede,...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare ma tot contrazic cu o prietena, daca iei gen 5-10 pastile de diltiazem ce se intampla ajungi la spital si ti se vor face spalaturi stomacale sau nu patesti nimic?
Hei! As vrea sa ma tund si nu stiu ce sa aleg. Ma gandeam ca ma puteti ajuta. Eu am fata cumva intre patratoasa si forma de inima. Am parul des si firul foarte gros, drept. Imi puteti recomanda niste ...? (mai mult)
Hei! Vreau sa ma descarc putin pe aici... sunt o persoana foarte timida si stangace nu stiu cum sa zic, un pic cringe... de exemplu am fost de curand la mall la un eveniment cu oferte de licee si efectiv...? (mai mult)
Cum fac setarea la Facebook,sa numai apara la nimeni,cui dau like,ce postez,unde postez,absolut orice vreau sa vad doar eu, si nimeni altcineva, ma poate ajuta cineva?
am si eu o problema.mi-a aparut pe spate niste pete ( parca am pielea arsa ) nu stiu de la ce ...imi puteti spune ce este...
Stie cineva povesti de groaza? fara link-uri
Buna sunt clasa a opta si la anul o sa fiu a noua... imi place romana (am fost si la olimpiade si chiar am avut rezultate foarte bune), engleza o ador (vreau sa vorbesc engleza fluent) istoria imi place...? (mai mult)
Daca iei 5-6 somnifere de Bien Dormir te poate trezi cineva? Sau doar la spital?
Cam de 1 an fac baschet cu un alt antrenor, si de atunci a fost cam apropiat de mine(la inceput am crezut ca e din cauza ca sunt capitanul echipei). mereu ma lua in brate, ma pupa, etc. Azi, a fost...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare! Gasesc o tipa care doreste sa mergem prin parc sa ne plimbam sa stam de vb? Eu 25 ani!
O prietena de a mea a primit o propunere de la o tipa care cica e fotograf sau ceva de genul.Ia propus sa faca niste poze imbracata cu niste rochii.M.am bagat si eu pentru ca spunea ca mai are...? (mai mult)
Salut,eram la testele scolare cand dintr-o data am tusit si am inghitit guma de mestecat ce o sa mi se intample nu vreau la doctor spunteti cum sa o scot de acolo
Buna tuturor caut si eu nume unisex pentru un joc ..imvu daca stiti si jucati... Sper ca stiti ce inseamna unisex nu de alta dar unii nu stiu.:))) Dau funditee :D
de 3 zile vorbesc cu o fata minunata pentru mine am cunoscut- o pe Facebook ma uita si am vazut, mi- a placut enorm news feedul ei si am intrat pe ea logic nu cu buna cf, i- am zis ce imi...? (mai mult)
Hei TPU... daca am facut o farsa la telefon unei colege dar pe telefonul unui baiat, iar mama acelei colege a sunat inapoi si a zis ca o sa dea nr la politie ( ca si noi fraieri nu am dat cu necunoascut)...? (mai mult)
Cum pot deveni hipster daca nu am bani de haine scumpe? Imi place atitudinea de hipster pentru ca sunt diferiti. Cum pot parea hipster? La gusturi ma cam incadrez, vreau dora sa stiu cum pot ...? (mai mult)
Dupa ce mananc ma doare foarte tare gura stomacului, nu am pofta de mancare manac doar o data pe zi si nu pot sa mananc mult. E ceva grav daca ma doare gura stomacului dupa ce mananc?
banchetul de sfarsit al clasei 8 a se aproprie si am inceput sa- mi fac griji in privinta vestimentatiei.Cu ce sa ma imbrac? Astept pareri si diferite site- uri cu haine, daca cunoasteti. (sunt...? (mai mult)
Stie cineva cateva linkuri de la un video care te invata cum sa editezi clipuri gen cum editeaza un youtuber american numit, , leafy" de pe canalul, , leafy is here"? Adica sunt niste reactii cu gameplay...? (mai mult)
Cum sa fac bani am 15 ani.
Mi- am cumparat si eu iarna asta niste casti audio la 150lei. Zilele trecute când am mai mers cu ele la scoala sa ascult muzica m- am certat cu un tip de la mine din clasa si acesta mi- a rupt...? (mai mult)
Ce este,, thrasher"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!