Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 28 Octombrie 2025 sunt:
I-am scris baiatului de care imi place o scrisoare in care ii spun ca vreau sa ma sinucid si motivul. Am procedat bine? HELP, URGENT
Vreau sa ii zic unui baiat ca imi place de el. Este tipul acela de treaba, doar ca mi- e frica ca poate de exemplu sa trimita screenul colegilor lui, sau sa rada apoi de mine. L- am intrebat daca ma ...? (mai mult)
As vrea sa va cer un sfat ^_^ Sunt o persoana timida.......foaaaarte timida. Iar timiditatea asta ma distruge :(( Ce as putea sa fac ca sa nu mai fiu asa? :)
Buna TPU ati avut vreodata acnee? Si daca ati avut a- ti tinut un anumit regim alimentar va fereati sa mancati anumite alimente sau mancati orice? Pe langa tratamentul de la deramtolog daca ati facut. ...? (mai mult)
Este adevarat ca la barbati se vede mai bine daca au baut decat la femei? Ca la barbati se vede pe față mai bine ca la femei?
Salut vreau sa imi iau o tastatura pentru o tableta Samsung galaxt tab t560 si voiam sa stiu daca pot cumpara una care nu este de 9.7 inch cum e tableta si de exemplu 7, inch 8 inch etc se poate sau...? (mai mult)
Buna la ce se refera in general tema : (Viata si conflictele de valori.Aspectele biotice)?
Salutari TPU. Sunt elev in clasa a zecea si nu ma pricep deloc la chimie. Stiti un site, ceva unde pot revedea materia si sa pot intelege (mai usor) in acelasi timp? Multumesc :) :D
Buna am nevoie de ajutor... trebuie sa pun in albumul de calasa a 8a un citat si nu am idee ce sa pun. sunt in clasa asta doar de anul acesta si nu am prieteni oarte apropiati in clasa dar colegii sunt,...? (mai mult)
Dau fundă. Dau fundă celui mai explicit răspuns. Am 15 ani 54 de kilograme și 1.54 m Am cu 10 kg în plus. (GREUTATEA=ÎNĂLȚIMEA- 10) M- am săturat ca prietenii mei să- mi spună mereu...? (mai mult)
Am un idol în ceea ce privește viața, Tony Stark(Robert Downey JR.) îl ador și vreau să ajung că el în viață, dar nu știu așa multe despre el(sună ciudat) aș vrea să arăt...? (mai mult)
Păreri Allview P8 eMagic?
Am 2 prietene slabe care de cand le stiu vor sa se ingrase si nu pot.Una are 1.73 si 47 kg, cealalta 1.60 si 44- 45.Eu am avut ceva probleme cu greutatea, am fost aproape de anorexie(1.62 si am avut ...? (mai mult)
Care e cea mai amuzantă întrebare pe care ați văzut-o pe TPU? Nu contează dacă e link sau daca îmi puneți direct întrebarea. P.S: Scuze pentru caregorie.
Hei TPU am 19 ani(ca idee generala) Probabil in ceva timp o sa am si eu o familie dar problema este ca nu stiu cum sa fiu pe plac dar sa nu iasa din copii niste rasfatati care nu o sa faca ce le spun(tot...? (mai mult)
Am o nedumerire sau mai bine spus o problema.Luna viitoare termin clasa a- V||- a iar eu și părinții ne am gândit sa mă duc sa îmi continui școala în Bruxelles pentru ca acolo am o ...? (mai mult)
Daca fumez 1-2 tigari pe zi la scoala, in prima pauza ( avand 6 ore ), risc sa mai miros cand ajung acasa?
Câte absențe trebuie să ai în total ca să nu te admită la examen. P.s:Republica Moldova
Helpp nu știu din ce motive am scăzut foarte mult la învățătură. Inainte de exemplu la matematica aveam 8 și 9 și acum am numai 5. :- \De abia pot sa scot un 6.Nici nu înțeleg ce se întâmplă....? (mai mult)
Azi la scoala am baut 6 cafele cappucino intr-o pauza. In ora urmatoare nu aveam stare. După ora imi venea sa lesin si sa vomit. Ce sa fac? Simt ca mor
Vi se pare corect, ca azi, cred ca e "Paparuda" (sau cum se scrie) si sa fii udat, fleasca, cu galetile in cap cand vii de la scoala/pe timpul zilei. Adica inteleg, daca si tu accepti sa te joci, da.Dar...? (mai mult)
Sal'tare! :P Am nevoie de puțin ajutor în legătură cu examenul de clasa a VI- a. Dacă l- ați dat, vă amintiți ce subiecte erau, mai precis, erau şi cu divizibilitate şi chestii d- astea ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde pot gasi cana borcan cu pai si capac de genul asta, in Targoviste? https://www.pentrugatit.ro/content/images/thumbs/0024701_borcan- pentru- bauturi- kitchen- craft.jpeg Astept...? (mai mult)
Ce poti face pentru a- ti micsora pedeapsa dintr- un centru de reeducare? Cursurile profesionale, participarea la activitati, daca joci fotbal sau ai un comportament bun influenteaza in vreun fel pedeapsa?...? (mai mult)
As dori sa aflu numele unui film! voi scrie detaliile mai jos! Este o fata bruneta indragostita de profesorul ei si niste colegi o atrag intr- un loc stiind de obsesia ei, ea isi sparge capul in...? (mai mult)
As vrea o rima cu numele meu Denisa si al iubitului meu Florin ..care este cam gelos..ne iubim foarte mult ❤❤❤este plecat in Germania cu tatal meu.iar pe 14 august facem 2 ani de relatie. Puteti ...? (mai mult)
Salut cum pot avea net pe tableta oriunde adică pe strada la tara in masina etc mentionez ca nu am funcția sim la tableta este Samsung t560 si încă ceva orice tastatura merge la tableta mea sau tab...? (mai mult)
Am o problema.Am cumparat un joc de pe g2a,mi-a dat key pentru al activa pe steam, si am iesit fara sa vreau..si nu stiu unde sa gasesc din nou key de la joc. Ma puteti ajuta.
Salut am 14 ani si am nevoie de jocuri interesante....de dorit perverse.....iesim cu clasa la padure si avem nevoie de multe jocuri! Multumesc
Ce parere aveti de kent white hd?
Știu ca mulți băieți pun mana pe fundul unei fete, dar ce se întâmplă daca o fata pune mana pe fundul unui baiat? Adică am văzut azi o fata care i- a zis unui baiat "îmi place curu...? (mai mult)
Hei.Cum să uit pe cineva? Nu e că și cum mă gândesc mereu la acel cineva, dar nici nu mai știu ce naiba simt fata de el, nu vreau să știu, el m- a uitat de mult și e rândul meu.Si nu vreau ...? (mai mult)
De ceva vreme ma simt destul de rau, mai exact ma ingrijorez foarte repede din orice lucru, marunt sau nu, respir foarte greu si simt ca ma sufoc atunci cand sunt intr- un spatiu public. Am incercat...? (mai mult)
Buna zis, nu stiu daca tine de categorie dar chiar am nevoie de niște sfaturi am o pisica de aproape 1 an noi stam la casa Dup 1 luna a dispărut si am gasit- o in vecini la un domn care ne- a furat-...? (mai mult)
Sal TPU am 14 ani. Ce sansa am sa iau 10 la examen daca la simulare am luat 9.30 la mate si 8.50 la romana?
Vreau sa dau la liceul Sigismund Toduta! Dar nu stiu cand vor fi date probele si imi poate spune cineva cat de greu este! Multumesc!
Salut am fost operat de circumcizie a trecut o luna si ceva si firele de am fost cusut inca se vad in cat timp se topesc ma poate ajuta cineva?
Cine îmi poate oferi niște păreri despre REI de la ASE?
Sunt in clasa a 8a si nu prea invat cel mai bine din clasa...dar ati putea sa imi dati niste variante de invatare mai usoare?
Sunt la profilul de stiinte ale naturii si vreau sa ma transfer la profilul matematica informatica la aceelasi liceu. Diferentele acelea mai trebuiesc date?
Am o relatie de 4 ani si am fost despartiti pentru o luna de zile din cauza lui. Dupa ce s- a intors, s- a schimbat complet si am fost foarte fericiti in timpul acesta de dupa. Se straduia cu totul...? (mai mult)
Spuneti-mi niste pagini de Facebook care posteaza meme-uri faine, gen junimea, sesiunea de restante, stiicumzic etc.
De ce sa ascunda persoana iubita anumite chestii? De exemplu mie: de ce iubitul meu nu ar avea incredere in mine? Sa imi spuna ce il doare sau ce este cu el, chiar daca eu nu am facut nimic incat el sa-...? (mai mult)
Cum sa fac ca sa isi dea seama ca il plac
Înainte o fată mă privea (întorceam capul și o vedeam mai mereu), râdea la glumele mele și încerca să se bage in seamă cu mine când avea ocazia.Acum nu mai face asta și nu știu de ce.Se bagă...? (mai mult)
Fundiță! Sunt în clasa a 6- a și vreau să îmi pensez sprâncenele (la salon) și să- mi epliez mustața (nu râdeți).Cum să o întreb pe mama? Îmi e rușine.Cum să o conving? Dacă nu va accepta,...? (mai mult)
Peste o luna voi avea banchetul de clasa a a8- a si as dori sa cer cateva pareri despre tinuta. Eu una m- am gandit la o rochie alba, cu umerii goi, in dreptul pieptului sa fie niste volanase din...? (mai mult)
Hei! Vreau sa dau la facultatea de geografie și aș vrea să știu cam cum este.
Am o intrebare si sunt cam disperat as dori sa am si eu un prieten pe Facebook sau skipe cu care sa vorbesc ca la scoala nimeni nu prieteneste cu mine in adevaratul sens al cuvintului din cauza culorii...? (mai mult)
Mă poate cineva ajuta cu o denumire de unguen pentru tratarea bubitelor din zona intimă? A avut cineva asa ceva, sau ceva asemănător? Spunurmti- mi si mie va rog frumos cu ce le- ați ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
fsiena97 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?