TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
MuntiuFlavius
în 8 Octombrie 2023 | MuntiuFlavius întreabă:

Buna TPU, am si eu o intrebare, am un ego aio la care foarte des i se arde rezistenta, va rog dati-mi un sfat cum sa fac sa ma tina mai mult, dau funda.

2
Răspunde Raportează
stefania7x
în 8 Octombrie 2023 | stefania7x întreabă:

Se poate scoate vopseaua din par cu vitamina c? Daca da, cum?

6
Răspunde Raportează
Denis2010den
în 8 Octombrie 2023 | Denis2010den întreabă:

Salut! Eu am o situație puțin mai complicata, am un laptop mai vechi, cu care am avut ceva mici probleme, nerezolvate în totalitate. Și avandu- l de 3 ani fiind folosit nu mai funcționează cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bianca37
în 8 Octombrie 2023 | bianca37 întreabă:

De ce mi se intampla tot ceea ce gandesc?

6
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 8 Octombrie 2023 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Buna, cum as putea mă ingras? Am 1, 70 și 60 kg, dar nu pare deloc că am 60, pentru că am băut și energizante...și cred că din cauza asta....cum as putea sa mă mai ingras? Incerc să mănânc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk

Ne- am certat și ne am împăcat de o groaza de dați dar ultima cearta a fost fatală, adică s- a terminat cu block din partea lui, iar după o săptămână a venit și l am acceptat înapoi pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk

Buna, am fost 1 lună despărțita de iubitul meu și acum ne- am impacat iar, dar nu mai este aceeași chimie. Adică nici el nu mai face glume cum făcea, nu prea caută subiecte de conversație, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MaxRobert
în 7 Octombrie 2023 | MaxRobert întreabă:

Buna seara! 1. Cand ma pot tranfera de la un liceu din Vaslui la Iasi? 2. Pot intra la un liceu cu medie de 9 spre exemplu daca am 8, 80? 3. Ma pot tranfera in timpul anului? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
User572828299
în 7 Octombrie 2023 | User572828299 întreabă:

Deci colegul meu de bancă îmi pune mana pe picior și mă pipăie dar nu îi place de mine ce înseamnă asta?

10
Răspunde Raportează
Idwbma
în 7 Octombrie 2023 | Idwbma întreabă:

De ce vreau să ies mereu cu prietenii chiar dacă ei nu pot şi mă refuză, nu vreau niciodată să stau acasă chiar dacă ar fi mai potrivit în unele situații, pur şi simplu simt că pierd o tonă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Akahskbw191ut2
în 7 Octombrie 2023 | Akahskbw191ut2 întreabă:

Anul acesta am intrat la liceu. Vreau sa spun ca știam dinainte sa înceapă liceul cum arata o parte din colegii mei de clasa fiindcă ii văzusem pe Instagram. Bun, deci sa încep. Eu sunt o persoana...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 7 Octombrie 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare,ce vi se pare mai greu sa fii curier cu bicicleta sau sa culegi căpșuni in Germania?

9
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 7 Octombrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Niste site uri cu haine de care purtau rapperii romani prin ani 90? Sau nu mai ai cum sa gasesti asa ceva in ziua de azi ca nu mai vinde nimeni haine de alea?

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 7 Octombrie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Până în ce clasă e ok că părinții să te verifice la teme/lecții?

9
Răspunde Raportează
DavidAB28
în 7 Octombrie 2023 | DavidAB28 întreabă:

Ce-și dorește un băiat de 12 ani cadou? Nu-i place să citească Este mai mult cu tehnologia Să creeze Buget 300 Ron(mai multe chestii in sumă)

3
Răspunde Raportează
alexeialexe01
în 7 Octombrie 2023 | alexeialexe01 întreabă:

Buna. As vrea sa merg la epilare definitiva cu laser pentru zona inghinala pentru prima data. Sunt din Iasi. Imi recomandati va rog un salon sau pe cineva din propria experienta sau experienta altora? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihnea20410
în 7 Octombrie 2023 | Mihnea20410 întreabă:

Salut! Daca imi 4 sprayuri cu parfumul STRONGER WITH YOU INTANSELY, cat timp va tine mirosul?

1
Răspunde Raportează
anonimuldepetpu
în 6 Octombrie 2023 | anonimuldepetpu întreabă:

Buna ziua! Am cumpărat recent niste casti de la altex, iar de cum am iesit din magazin le- am si scapat din buzunar. Am impresia ca (, ) capacul carcasei nu mai e asa stabil si se deschide singur....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
faranume30
în 6 Octombrie 2023 | faranume30 întreabă:

Ce complimente ii pot spune unui baiat când imi spune ca sunt frumoasa?

6
Răspunde Raportează
bordeiverde
în 6 Octombrie 2023 | bordeiverde întreabă:

Ce pot cumpara cu 16 bani castigati pe tik tok

4
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 6 Octombrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Stiu ca poate va parea o intrebare stupida sau asa, dar cum sa fac ca sa nu imi mai intre boxerii in fund?...

7
Răspunde Raportează
MAteiLaAjutat
în 6 Octombrie 2023 | MAteiLaAjutat întreabă:

Oare cat va lua pana ajunge si Romania asa: https://www.youtube.com/watch?v=3JSTQ2c3-uk

6
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 6 Octombrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

E ok in orice anotimp dusul cu apa rece sau nu chiar?

5
Răspunde Raportează
AlexandruPorfir
în 6 Octombrie 2023 | AlexandruPorfir întreabă:

Ești bine sa-i dau iubitei mele un inel in semn de iubire? As vrea sa ii îl dau la aniversarea noastră de 2 ani

5
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 6 Octombrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Salut...as vrea un sfat din suflet Sunt baiat am 16 ani si nu sunt ca ceilalti "BOMBARDIERI" eu fac ce simt ca e bine sau rau nu ma ajuta cu nimic daca imi bat joc de cineva sau altceva..simt ca imi traiesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
lazaresculoredana5
în 6 Octombrie 2023 | lazaresculoredana5 întreabă:

Dacă ai în catalog la o materie nota 2 cati de 10 îți trebuie ca să-l corectezi?

6
Răspunde Raportează
Xerenis
în 6 Octombrie 2023 | Xerenis întreabă:

Buna, Ce parere aveti de Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, mai exact profilul de Traducere si Interpretare? Se compara cu Facultatea de Limbi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexandra18000000
în 6 Octombrie 2023 | Alexandra18000000 întreabă:

Merită sa particip la miss boboc?

7
Răspunde Raportează
elena272
în 6 Octombrie 2023 | elena272 întreabă:

Buna. Sunt genul de persoana care nu prea vorbeste mult, pur si simplu nu prea stiu ce sa spun si cum sa ma comport. De multe ori raman prinsa in mintea mea, in gandurile mele. In general simt ca prezenta...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
cristianor77
în 6 Octombrie 2023 | cristianor77 întreabă:

Salut. am depus o cerere de alocatie la liceu (am implinit 18 ani si sunt la liceu) cat timp dureaza sa intre banii?

4
Răspunde Raportează
Alexandh
în 6 Octombrie 2023 | Alexandh întreabă:

Cum ați răspunde fetelor unei abordări pe strada de la un băiat.

6
Răspunde Raportează
litere123
în 6 Octombrie 2023 | litere123 întreabă:

Contractul de colaborare intra ca vechime de muncă odată cu ieșirea la pensie?

1
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 6 Octombrie 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare, am o foarte mare Problema, Visez cu ochii deschisi, și asta mă afectează că nu mă pot concentra la ce am de făcut! Chiar și când am ore de condus mi s- a zis că dorm la volan! Cam care...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 6 Octombrie 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare! Cică am auzit că poți învăța engleza din filme? Daca e cu substritrat in engleza cum pot ști traducerile asta nu înțeleg!

12
Răspunde Raportează
Denis2010den
în 5 Octombrie 2023 | Denis2010den întreabă:

Salut! Eu am o situație puțin mai complicata, am un laptop mai vechi, cu care am avut ceva mici probleme, nerezolvate în totalitate. Și avandu- l de 3 ani fiind folosit nu mai funcționează cum...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Gigeldog
în 5 Octombrie 2023 | Gigeldog întreabă:

Am 13 ani, am o inaltime de 164 si am marimea la picior 43 este normal sa am 43? Sau imi va mai creste piciorul de acum incolo?

10
Răspunde Raportează
anonimuldepetpu
în 5 Octombrie 2023 | anonimuldepetpu întreabă:

Cât rău poate produce o singură țigară pe an?

6
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 5 Octombrie 2023 | Miruna0909 întreabă:

De ce de fiecare data cand cunosc persoane noi, la început ma înteleg bine cu ele, vorbesc foarte mult, dar pe parcurs încep să mă izolez din momentul în care persoanele respective încep să ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
croissant
în 5 Octombrie 2023 | croissant întreabă:

Bună ziua, am fost intr- o relație cu cineva (3 luni) și din considerente personale am constatat că nu ne potrivim. In august am plecat în Turcia împreună și nu am contribuit cu absolut nimic....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 5 Octombrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Salut... As vrea un sfat. Ieri cand am fugit spre o colega in clasa din curte am auzit ca o zis bulangiule, dar nu stiu daca o zis catre mine, cand am trecut atunci am auzit..Cand am urcat scarile erau...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 5 Octombrie 2023 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Buna, aseară am făcut un apel cu iubitul meu și pur simplu vorbea numai el în sensul că eu sunt timidă și nu prea intru in subiecte și nu știu, e foarte nasol și când încerc să povestesc ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ghinea_Andrea_
în 5 Octombrie 2023 | Ghinea_Andrea_ întreabă:

Buna tuturor, ași vrea sa va întreb ceva poate ma puteți ajuta ....Sunt fata am 16 ani sunt clasa a 9 a și ieri mi s- a întâmplat ceva foarte ciudat : Eram pe holul liceului cu o colega și am vrut...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
12Hsgsvu12
în 5 Octombrie 2023 | 12Hsgsvu12 întreabă:

Ce probe se dau la pompieri :matematica, istorie și mai ce?

1
Răspunde Raportează
alexa282
în 5 Octombrie 2023 | alexa282 întreabă:

Am o relatie de 5 luni si am fost 5 ani intr- o relatie cu un om pe care chiar l- am iubit, eu pe omul asta nu il mai iubesc pentru ca nu il mai caut, nu am fluturasii in burta cand ii aud numele, dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IUseMcDonaldWifi2000
în 5 Octombrie 2023 | IUseMcDonaldWifi2000 întreabă:

Mi-am achizitionat recent o Tarabana si este un instrument destul de galagios. Eu stau intr-un apartament si as vrea sa stiu la ce ore as putea sa bat la tarabana fara sa am probleme cu politia.

1
Răspunde Raportează
Cleorinaa
în 5 Octombrie 2023 | Cleorinaa întreabă:

Buna, am o nelamurire.De ce cineva iti spune ca vrea sa fiti prieteni si dupa nu mai vrea brusc? Moldovenii fac asta de obicei?

6
Răspunde Raportează
Cleorinaa
în 5 Octombrie 2023 | Cleorinaa întreabă:

Buna.Eu am 15 ani si sunt din Suceava si vreau sa imi fac niste prietene tot cam de varsta asta.Eu stau in Suceava la liceu si vin din alata zona. Vreau sa mai cunosc fete si sa ne imprietenim.Mai ales...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 5 Octombrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Salut... Ati patit cand iesiti in curtea scolii sa fumati si sa vina cate o persoana sau doua sa le dai o tigara...nu sunt zgarcit sau doamne feri Azi 5 tigari am dat pe bune frate... Cand au vzt ca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonan
în 4 Octombrie 2023 | anonan întreabă:

Buna, nu stiu cum sa- i spun mamei mele sa ma lase sa ma duc la un salon pentru epilat pentru ca m- am saturat sa ma epilez cu lama.Precizez faptul că mama e cam stricta si mi- e frica sa vorbesc cu ea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cleorinaa
în 4 Octombrie 2023 | Cleorinaa întreabă:

Buna.Eu am 15 ani si stau oarecum in Suceava. Vreau sa imi fac mai multe prietene si mai ales cele care nu prea au prieteni.S imi dea fetele care vor ig ul lor si eu sa fac un grup pe ig si sa vb si sa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 21 ore

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • octav005
    trimisă acum 23 ore

octav005 întreabă:

Bun? diminea?a. Am un transformator toroidal. Pe primar scrie 2 x 117 V si secundar 2 x12 V 3, 75 A. Pe primar sunt 4 fire. Doua rosii un negru si un galben. Cele doua rosii sunt legate mpreun?....? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Manugabi
    trimisă acum 18 ore

Manugabi întreabă:

Care este diferen?a de varsta cea mai buna atunci cnd o fata se afla ntr o rela?ie cu un b?iat?
    9 răspunsuri
  • Faranune2004
    trimisă acum 18 ore

Faranune2004 întreabă:

Vreau sa mi r?spund? la ntrebare Eliancodrut ?i suntserios nseamn? c? am probleme dac? cred ca e posibil nu ca e o certitudine ca putem fi controla?i de alte fiin?e din alt univers 8d?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.865
  • Întrebări: 3.951.915
  • Răspunsuri: 17.646.025
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Minionii

Minionii

Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.930 Adolescenţi
  • 55.538 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.731 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.935 Conversaţii