Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 August 2025 sunt:
Cum sa nu imi pierd increderea in mine?! Si atunci cand ma cert cu cineva sau sa ma bat cu cineva sa nu imi pierd increderea? Cum sa am tupeu sa ma bat si sa ma iau cu altu in gura plsss Cine imi spune...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un nou cont pe faceboo dar ce nume sa imi pun nu vreau numele intreg pe mine ma cheama stefan puteti sa imi dati idei
Hello TPU! stiti cumva de unde as putea sa imi achizitionez un lip smacker din Romania? funda! vot!
Hei TPU, tot incerc sa creez o imagine in format PNG si nu reusesc :| si cand am incercat mi- a iesit fondul alb cum era si imaginea inainte. Vreau doar ca fondul sa numai existe, ca asta ar insemna...? (mai mult)
Cum fac sa vad si eu cat la suta este incarcata bateria la un iphone 4s?
Nu stie cineva daca anul asta se fac din nou 2 saptamani de recapitulare si apoi teste initiale? Si daca da, nu stiti oare si clasa a 10-a da?:d
Am vazut imaginea asta undeva si ma intreb cum as putea sa fac sa pot sa- mi pun si eu imagine asa la google. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=355860881163698&set=a.266536953429425.63266.266531463429974&type=1&theater ...? (mai mult)
Voi ce stiti ..cand se face deschiderea scolilor sambata ori luni?
Ce anotimp va place mai mult iarna sau vara mie una imi place iarna pentru ca afara ninge si este foarte frumos in casa este cald te uiti pe fereastra stand la soba si iti amintesti de clipele frumoase...? (mai mult)
Hei:*Am o problema:(( Pe facebook mi se zice ca id meu nu este valid! De ce?:((Cum pot repara asta?
Buna:) As vrea si eu o reteta pentru. clatite, dar sa fi`e buna:) FUNDA.
Am un prieten care vrea sa ne mutam impreuna dar eu nu pot pentru ca am scoala.Ce trebuie sa fac?
Salut, va rog sa imi spuneti ce conditii sunt la caminele UBB care apartin si de FSEGA, si cum pot obtine un loc, fara a fi repartizat de facultate din cauza mediei mici (8.35), am inteles ca as avea...? (mai mult)
Salut, sunt primul an la FSEGA, Cluj Napoca, si vreau sa stiu detalii legate de cazare, am depus o cerere pentru camin dar nu sunt sigur ca voi primi camin din cauza mediei 8.35, ce ma sfatuiti sa...? (mai mult)
Care ma ajuta cu o melodie raggae imi amintesc doar cateva versuri put your hand into the air if you smoke weed like you don't care. Funda
Heii TPU! Am si eu o intrebare : cu ce as putea sa scot markerul de pe dulap? precizez ca e un dulap de lemn;)) Raspuns rapid :*.
Vreau să-i arăt unei fete un.gif dându-i un site [înafară de imgur]... ştiţi vreunu? Scuze de categorie.
Hey. Poate o sa vi se para stupida intrebarea mea dar cum pot sa imi pun o poza pe profilul TPU?
Solutie buna pentru cosuri:(
..De 4 luni ies cu un baiat...Dar eu nu mai simt nimic pentru el! Cum pot sa i spun asta fata in fata? Oare se va simti prost?:|
Ma cheama stefan vreau sa imi fac un nou cont pe facebook deci stefan dati-mi niste nume adica ce ati mai intalnit
Buna,sunt Deea, as vrea sa ma ajutati cat se poate de repede.Am 17 ani si 1.53 inaltime.Ce as putea sa fac sa ma cresc, macar pana la 1.60.Astept raspunsuri de la voi.Multumesc
Doresc Sa Stiu Cum as Putea Sa Pun Raspunsului Castigator Funda Cn Imi zici Primeste Funda :*
Puteti sa imi spuneti si mie literele exact cum sunt acolo, sa mi le scrieti ca eu decat sa dau copy(literele exact in aceea limba) xD, va rog :o3. uitati imaginea: https://member.gungho.jp/front/register/JpegImage.aspx ...? (mai mult)
Parul meu este deteriorat si uscat, mi se face farte urat...In urma cu vreo 2 luni l-am tuns scurt, iar acum iarasi s-a tocit.De ce credeti? Ce sa fac p.s.:Nu e de la placa.
Ce reviste cititi cel mai des? sau, care sunt revistele voastre preferate?
E adevarat ca phoebe tonkin va juca in vampire diaries sezonul 4?
Buna^^. Cum se numeste melodia de la inceputul filmului 'House Of Wax'? Funda!:*
am o intrebare la voi :( am 16 ani si nu stiu ce sa fac sa numi miroase parul dupa cel spal a doua zi imi incepe sami miroase ce sa fac? am incercat si cu clear, nivea :(
Hello! La stiinte ale naturii se mai fac si algebra si geometrie sau doar una dintre ele.
Am trecut în clasa a9a la Colegiul Tehnic Costin D Nenițescu( Pitești-Prundu) și aș vrea să știu dacă se învață dimineața sau după masa. Funda, pentru cine mă ajută!
Salut ce se face cu acest adaptor la ce este bun? http://www.dc-shop.ro/carduri-memorie/card-de-memorie-te am-group-microsd-2gb-fara-adaptor-l/ mersi mult
maine ies cu o fata si vreau sa ii fac un cadou frumos dar si amuzant :D are cineva vreo idee?:)
Hey TPU,mai e o saptamana si incepe scoala,si ma intrebam, ce va doriti sa se intample anul asta?
unei colege ii placea de mine (si mie imi placea de ea)ca in clasele 5- 8 am fost cuminte nu mam batut nu am intrat in probleme nici nu situ cum arata directiunea si acum in liceu m- am saturat...? (mai mult)
am si eu o problema ...am 14 ani jum si luna aceasta nu mi.a venit menstruatia.dar am o secretie maronie... ce este?[sunt virgina]... fara raspunsuri urate va rog! Multuesc!
Sall! Programe prin care pot face poze cu ajutorul camerei (vorbesc de laptop), eventual sa il pot folosi fara net?:3
Cum sterg o poza dp facebook?
Perusa mea a facut din nou oua, insa tura trecuta lea mancat:( si ma intrebam... daca mananca primul ou, as putea sa le iau pe celelalte si sa le tin invelite intr- un prosop gros ceva? Pentru ca...? (mai mult)
Am o intrebare : " Voi ce faceti in timpul liber?". Incepe scoala si ma gandeam sa fac ceva mai gen :as vrea sa ma apuc de kickboxing.Stiu ca nu este tocmai potrivit pentru o fata dar imi...? (mai mult)
Www.mediafire.com/? dzakehj9kasfxbd ce e asta?
Da`ti`mi site`uri pe care pot citi carti online :) dar sa fie faine :D Dau fundita+cerere de prietenie Multumesc anticipat :*
O prietena de- a mea il place pe un baiat.eu ii spun sa fie mai curajoasa si macar sa vorbeasca cu el, dar ea e cam timida si spune categoric nu.Nu stiu cum sa o conving, poate ma ajutati voi? Stiu ca...? (mai mult)
Am mai pus odata intrebarea dar nu s- a postat. Sunt noua aici si am nevoie de ajutor. Simt nevoia sa vorbesc cu cineva fiindca am niste probleme si nu am pe nimeni de incredere in jurul meu. Vreau...? (mai mult)
Buna ...nu stiti cand apare merlin sezonul 5 (primul episod tradus) am citit multe articole in engleza care ziceau ca" s- au apucat de filmari in martie si ca in marea britatie ar trebui sa apara in septembrie...? (mai mult)
Facultate. Hello am si eu de ales intre doua profile la facultate gen Facultatea de Stiinte Politice Specializarea Comunicare si Relatii Publice si >Facultatea de Relatii Economice Internatonale...? (mai mult)
Vreau pe cineva care se pricepe sa-mi explice cateva chestii pentru sistemul de franare pe disc la bicicleta.
Am O Intrebare In Legatura Cu Lunaris La Item Shop Eu am tot votat si votat si am facut 300 Luna Bani Pe Site Un gOng de lv 50+ 9 Scrie Ca Costa 150 Luna Si Dau Full Bonus II Pun Bonusurile Si Pietrele...? (mai mult)
Sunt noua pe TPU si mi- am facut contul deoarece am o. problema. Simt nevoia sa vorbesc cu cineva. Exista pe aici un baiat pana in 16 ani care a avut recent o despartire sau dificultati cu vreo fata?...? (mai mult)
am nevoie de ajutor. Doresc sinonime de la fantastic. P*A****T N****S**IT Dau funda! *=un spatiu liber
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
FatimaS întreabă:
RaduFlorentin34 întreabă:
geluboss53 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!