Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
Este adevarat ca cei care trec in clasa a IX a vor face vaccin?:o3 Funda
Imi poate spune si mie cineva cate ore/zile dureaza drumul de pe Pamant pana la Luna? P.S. e doar o intrebare, atata tot;) FUNDA!
Buna TPU :D. As vrea sa imi dai un sfat cat mai rapid. Am o problema, practic nu este problema mea, dar vreau sa ajut un prieten foarte bun. Sa incepem povestea. Acum cam 3 zile am intrat pe mess...? (mai mult)
De ce numai pot adauga persoane in lista de mess? :(( Va rog raspundeti-mi cat mai curand... :((
mi- am dezactivat facebook- ul de 3 ori intr- o zi si mi l- am activat iar tot de atatea ori. dar a 3 a oara nu imi mai arata nici o poza imi spunea : There are no albums available. Create Album...? (mai mult)
Mi-am cumparat un aparat de masaj gen Relax and tone, dar e alta firma. As vrea sa stiu daca a slabit cineva cu un aparat din asta, si cate calorii arde.
Hei:) Am de facut pentru germana vreo 20 de compuneri, scrisori sau email- uri. Imi puteti da ceva exemple de nume si cu ce sa contina pentru ca nu mai am ideei:d E bine primit tot ce poate ajuta! App:...? (mai mult)
Hey, a aparut pe undeva lista cu noile concurente next top model 3?
Cand instalezi The Sims 3 trebuie sa selectezi o regiune. Eu am pus United States of America si nu ma lasa sa ii fac update-ul. Care e regiunea care trebuie pusa?
Hey, TPU mi- am dat acum 2 zile gauri in urechi cu un ac simplu de cusut l- am bagat in spirt inainte ( ca s il dezinfectez), am 2 intrebari legte de asta: 1 Care sunt sansele ca gaura sa se infecteze...? (mai mult)
Am un iphone4s la abonament pe cosmote... cum fac sa vad si eu cate minute mai am disponibile si internetul? funda!
Cat costa biletul la concertul Lala Band din 16 sep?
Heii TPU! Cum pot face o poza miscatoare cu mine? Dau funda! :*
Unde as putea si eu gasi poze artistice cu scris gen: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=493776113968122&set=a.220429781302758.70182.219127678099635&type=3 ...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cand o sa se organizeze festivitatea de inceput de an. Am inteles ca sambata, pentru ca de luni incepem scoala direct. Este adevarat?
Daca termin liceul la profilul tehnica de calcul ca ce as putea sa ma angajez? funda,
Hei TPU, acum 3 luni un baiat mi- a cerut numarul de telefon si i l- am dat dupa care am vorbit cu el pana acum 3 saptamani, dupa care el nu a mai zis nimic catre mine, dar cu prietena mea cea mai buna...? (mai mult)
As vrea sa imi dati niste idei cum as putea sa stau in maini
Buna:x...Hei voi, cei dupa TPU dati raspunsuri pentru funda sau pentru a ajuta o persoana? P.S: scuze categoria
Cum aflu cine ma suna? nu este numar privat, apare numarul numai ca nu stiu cine e.Si cand raspund nu vorbeste.Stiti cumva cum pot afla numele si adresa?
De curand m- am mutat intr- o alta tara si trebuie sa incep scoala.Sunt foarte emotionata pentru prima zi.Este greu sa fi nou? Daca vi s- am intamplat, imi puteti spune cum v- ati simtit in ...? (mai mult)
Buna, TPU ma pute'ti ajuta va rog. Este o poveste lunga dar vo spun pe scurt. Pe fostul meu BFF o cheama Maria si am lasat- o pentru Ariadna care a fost tot BFF meu. Cele doua au fost colege in scoala ...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea niste siteuri de unde as putea lua niste adidasi inalti puma negrii sau albastrii, ceva gen first round, marimea 39 40 pana in 300lei, dau fundita, va rog raspundeti rapid...? (mai mult)
: Stiti vreun site online unde as putea sa cumpar tricouri personalizate de mine?!
am o intrebare. Daca mergi la strand si te dai cu ulei de masline, stai la soare 30 de minute, apoi poti sa intri in apa cu uleiul pe tine?:)
Stiti cumva un site, unde imi pot face reclama la blog-ul meu personal?
Imi puteti recomanda un antivirus pentru pc.
URGENT! mi-am comandat de pe internet extensii cu microring, si acum stau putin pe ganduri daca sa mi le pun sau nu. ati avut? multumesc mult
Era un status dar stiu cum incepe nu stiu continuarea:Suntem surori din alta mama... Ma puteti ajuta?
Buna tpu..Va rog ajutati-ma si pe mine. Am o intrebare. Cate ore fac de la Slatina pana la baia de fier Targu Jiu va rog frumos!
ma puteti sfatui si pe mine in legatura ca cati bani ar trebui sa iau in club?
imi poate traduce si mie cineva, va rog, melodia take me away de Avril Lavigne? P.S dau funda :-*
Am o întrebare... Eu la liceu vreau să dau ori la mate- info ori la biologie- chimie, nu vreau la alte profiluri. Dar unii colegi (cei mai buni din clasă, iar eu sunt printre ei) se duc...? (mai mult)
Cum pot sa scap de obsesia mea Imi plac demoni,monstri, Satana, Lucifer Eu cred ca trebuie sa ma uita la alte programe gen Cartoon Network, Disney sau ceva de genul asta
Deci, stie cineva niste site-uri de fete gen noifetele.ro?
Sunt in pana de idei si va rog mult mult sa imi mai dati si mie cateva legate de cadouri, surprize prietena vine poimine din SUA..Nu ne-am vazut de 3 Luni..Ms mult.
Am 15 ani si 160cm credeti ca pana la 18- 19 ani am vreo sansa sa ajung la 1.73?(si nu vreau raspunsuri gen:fa inot sau basket in plus inot am facut la 13 ani dar numai 3 saptamani.)si mai...? (mai mult)
Hei TPU, as vrea sa-i cumpar un cadou verisoarei mele de 13 ani ce as putea sa-i cumpar?
Ieri dimineata m-am trezit cu herpes:((.Azi mi-am spart chestia aceea:D. Credeti ca pana luni mi se va vindeca?:| daca nu ce pot face ca sa mi se vindece sau ce pot sa pun acolo? funda...
Stie cineva ce numar avea revista Bravo cand a fost distribuita impreuna cu primul volum din "Jurnalele lui Stefan"? Funda :)
Buna care ma poate ajuta si pe mine cu o problema.Nu stiu cum sa raspund la ultima intrebare de la mess:Where did you spend your childhood summers? Va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine cu aceasta...? (mai mult)
Deci nu stiu cum sunt eu dar cum intru in discutie cu un baiat, care este si frumos incepe sa imi placa.Asa se intampla mereu cu baietii..bine, aproape mereu. Intr- o seara m- am intalnit cu un baiat...? (mai mult)
Buna TPU am o problema dar sa va spun pe scurt o fata care am placut-o si ea m-a placut are iubit si eu is distrus.Ma ajutati va rog raspunsuri serioase, Va dau fundita:)
De la varsta de 16 ani cat mai cresti in inaltime? Am 16 ani impliniti luna asta si am 1.76 inaltime, Pana la ce inaltime o sa ajung?
Sall all! cine are cont de ourWorld de leval ma iamre si nu se mai joaca imi da mie contul :o3 Funda... dati contul pe privat plss
Sal! La ce juta open samp si de unde il pot descarca va rog? am auzit de el dar n-am inteles bine:DD
Vreau sa va intreb de ce fetele prefera prostii, iar pe tipii cei destepti ii evita? Sa zicem ca Avem un tip destept, cu muschi, si frumos.....de ce il evita? De ce aleg vre- un manelist infect...? (mai mult)
Este adevarat ca fetele se maturizeaza mai repede ca baietii?
Ati alege sa mergeti la munte sau la mare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
liliana77any întreabă:
f22c10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!