| Louissa a întrebat:

Exista posibilitatea ca după o despărțire după o relație lunga, băiatul sa realizeze ce a pierdut și sa încerce sa se întoarcă înapoi?

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Există, dar de ce ți-ar păsa din moment ce v-ați despărțit?

| Louissa explică (pentru Adry05):

Îmi este foarte dor de el, încă îl iubesc și simt ca nu pot sa stau fără el...

| Adry05 a răspuns (pentru Louissa):

Dacă v-ați despărțit, cât timp nu e o neînțelegere la mijloc, înseamnă că n-a fost să fie, deci inutil. nu există „nu pot să stau fără el", altfel erai moartă acum sau cum de ai trăit înainte să apară? tu te ții lipită de el în loc să-ți conștientizezi valoarea și că meriți mai mult și să treci peste

| Jassmina a răspuns:

Categoric nu!
Baietii sunt plini de mandrie si aroganta, asa ca, dupa o despartire lunga, chiar nu exista sanse sa se mai intoarca, probabil uitand cu desavarsire de o "fosta iubita" pentru care oricum nu i-a pasat la acel moment, odata ce s-a despartit de ea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, există această posibilitate.

| Louissa explică:

Chiar nu mai știu ce sa fac, pe altcineva nu cred ca are încă, dar mi-a zis direct ca nu mai vrea nimic cu mine și nu se mai poate împăca niciodată cu mine. Mi-a vorbit cu " c**ie " și apelative de genul ce folosesc băieții intre ei. Niciodată nu a fost așa cu mine, ne am mai despărțit de milioane de ori și am stat certați 1 săptămâna, 2, dar acum deja a trecut prea mult timp. E clar ca s-a dus totul. Cum sa fac sa nu mai am speranța ca ne impacam?

| Jassmina a răspuns (pentru Louissa):

Cu atat mai mult ca te jignesti si-ti vorbeste urat, deci total constient ca nu va da niciodata, vreo ceapa degerata pe tine.

In orice caz, nu pot sa te inteleg!
Cum te calca omul in picioare si te face albie de porci si tu plangi dupa el... probabil ca esti mult prea naiva (ca sa nu spun proasta), sa plangi dupa un asemenea specimen uman.

| Louissa explică (pentru Jassmina):

De obicei se comporta frumos și era exact așa cum îmi doream eu un baiat. Doar ca are scăpări atunci când se enervează, ma face proasta / idioata etc, dar el are o problema cu nervii și îl înțeleg pentru ca asta se întâmpla foarte rar, atunci când are o zi proasta sau nu-i ies lucrurile, izbucnește din orice lucru mic. Plus ca sunt și foarte îndrăgostită de el și îl iubesc enorm sad de asta plâng după el, nu suport gândul ca poate fi cu alta

| Louissa explică (pentru Jassmina):

El are scăpările astea și cu mama lui, și cu bunica sau matusa lui. Și la ele tipa chiar mai tare decât la mine când e nervos.

| Jassmina a răspuns (pentru Louissa):

Deci este tembel, daca asa se comporta cu toate femeile pe care oricum nu le erspecta.
Iti iamginezi cum se va comporta cu nevasta-sa daca acum doar isi permite sa tipe?
Batai la greu, calcat in picioare, prosibil pedepsit...
Am un singur sfat sa-ti dau: fugi in lumea larga, dar nu sta langa un animal ca asta, ca aici nu-i dragoste, ci control, manipulare si obsesie, violenta.