TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
Marian92821
în 18 Octombrie 2022 | Marian92821 întreabă:

Deci am o datorie de 25 euro la paypal si m- am dus la raifaizen ca acolo am eu cardul sa platesc si imi zice o doamna ca nu ca trebuie sa ma duc in ***** masii la sao paolo bank, am incercat si alte ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Jagdtiger
în 18 Octombrie 2022 | Jagdtiger întreabă:

Imi doresc un credit de nevoi personale ca sa- mi pot cumpara teren si sa- mi construiesc o casa. 50.000 ar fi suma necesara. Problema e ca am salariul mic iar pe nevoi personale toate bancile mi- au...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Emma200128
în 18 Octombrie 2022 | Emma200128 întreabă:

Bună! Credeți că aș putea obține fonduri europene nerambursabile pentru a deschide un club de noapte într-o zonă rurală în care sunt sigură 80% că va face profit? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
PaulAndrei8
în 18 Octombrie 2022 | PaulAndrei8 întreabă:

Urmeaza sa imi fac o afacere pe niste fonduri. Ideea e ca am primit mai demult o alta oferta de la alte fonduri de start- up si precizau ca pot cumpara echipamente tehnologice cu exceptia jocurilor de ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 18 Octombrie 2022 | Anonimul151 întreabă:

Dacă amplasezi un aparat vending (automat produse : sandwich- uri, snaks- uri, băuturi răcoritoare, apa plata/minerală), într- o unitate de învățământ, îți poți face firma ca I.I (Interprindere...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AnaDarii
în 18 Octombrie 2022 | AnaDarii întreabă:

Buna. Am nevoie urgent de bani. Dati-mi idei cum sa fac rost rapid si sigur. Mersi

11
Răspunde Raportează
AdyAdy1234678
în 18 Octombrie 2022 | AdyAdy1234678 întreabă:

Daca eu am 17 ani si am contract de munca pe 2 ore pot cumpara in rate de la Altex de exemplu sau altele?

4
Răspunde Raportează
CatalinulV
în 18 Octombrie 2022 | CatalinulV întreabă:

S-a actualizat politica la BT si nu mai pot folosi BT Pay daca n-am 18 ani impliniti. Ce sa fac? Nu mai pot sa iau nimic online.

3
Răspunde Raportează
IonutzZz07
în 17 Octombrie 2022 | IonutzZz07 întreabă:

Urmeaza sa fac 18 ani. Cum pot sa incep sa fac primii banii? Sunt rușinos de fire si ma incurca asta. Voi cum ati inceput?

6
Răspunde Raportează
DracuIa
în 17 Octombrie 2022 | DracuIa întreabă:

Ma gandeam sa-mi vand una din case, cam la ce pret as lua pe una in €? https://i.ibb.co/yVHKVQs/casa-brasov-dracula.jpg

3
Răspunde Raportează
BiancaMB
în 17 Octombrie 2022 | BiancaMB întreabă:

Buna, stie cineva un loc de munca brutarie care are nevoie de oameni, UK?

1
Răspunde Raportează
Girly97
în 17 Octombrie 2022 | Girly97 întreabă:

Buna seara! Prefer sa raman anonima momentan si dupa ce veti citi povestea postarii veti intelege de ce... Ieri am vrut sa transfer suma de 10lei din contul meu in contul mamei. Noi avem conturi la banci...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Octombrie 2022 |

Ma gandesc sa obtin un imprumut la un IFN (Credit la banca am), ce IFN- uri cu dobanzi mai mici cunoasteti? Am luat de la Provident o data 5000 de lei si in 70 de saptamani mi- au cerut inapoi 6100 (fiind...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Octombrie 2022 |

Am citit recent un articol în care scria despre un Carrefour Express deschis recent într- un orășel, zonă săracă. În acel orășel mai există deja două supermarkete ale căror prețuri sunt ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Shainitaini
în 17 Octombrie 2022 | Shainitaini întreabă:

Cum transfer bani de pe cardul bt daca sunt minor și nu pot accesa aplicația bt pay?

6
Răspunde Raportează
jimmy91
în 16 Octombrie 2022 | jimmy91 întreabă:

Acum aproape o luna am făcut o retragere din contul meu de paysafecard în contul de revolut, banii nu i- am primit nici pana în ziua de azi! După ceva timp am luat legătura cu ei pentru ca in mailul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Robert131
în 15 Octombrie 2022 | Robert131 întreabă:

Pe extrasul de cont de la banca apar toate platile si tranzactiile din ultimele 30 de zile sau din ultimul an?

10
Răspunde Raportează
L023
în 15 Octombrie 2022 | L023 întreabă:

Salut, mi-au fost trasi de pe card suma de 30 de lei de catre google payment ie ltd goodublin si nu inteleg de ce ps: nu am nici un abonament ca sa imi traga aceasta suma... vreo rezolvare?

1
Răspunde Raportează
xval
în 15 Octombrie 2022 | xval întreabă:

Cate mii de euro poate catiga un dentist la o clinica de lux din Bucuresti cu vreo 5-6 ani de experienta? Cat castiga el din tarful practicat de clinica si cat ii revine clinicii?

3
Răspunde Raportează
Nadishome
în 15 Octombrie 2022 | Nadishome întreabă:

Bună TPU! Pot depune numerar la un BANCOMAT BCR Sâmbătă? Sau doar in timpul săptămânii la ghișeu? Sau greșesc eu cumva? Îmi poate explica cum depun numerar și cum activez cardul? Pot activa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2022 |

Salut! De ce la CEC BANK sunt dobânzi mai mari în perioada asta, decât la celelalte bănci? Este o strategie de marketing sau care e faza?

5
Răspunde Raportează
Generalgrevious
în 15 Octombrie 2022 | Generalgrevious întreabă:

Buna. Vreau sfaturi cum sa castig la pariuri sportive.

4
Răspunde Raportează
Andreea280900
în 15 Octombrie 2022 | Andreea280900 întreabă:

Cum manageriem un buget de 3000 lei/luna astfel incat sa putem economisi si vreo 200-300 lei lunar?

3
Răspunde Raportează
Anonim430
în 14 Octombrie 2022 | Anonim430 întreabă:

Am o nelămurire, vreau să- mi cumpăr starter pack- ul în stumble guys cu 5, 99 RON ca să- mi iau stumble pass- ul premium din această lună. Dar dacă plătesc cu cardul sau facturarea Orange;...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Octombrie 2022 |

Buna ziua, caut de lucuru in Italia, stie cineva locuri de munca in Italia? M- am saturat de Romania, vreau sa plec din tara asta si daca pleaca cineva in Italia sa imi spuna ca plec si eu. Nu mai vreau...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ionescumarianavioleta
în 14 Octombrie 2022 | Ionescumarianavioleta întreabă:

Bună ziua, am și eu un cod din Germania de 11 cifre și nu știu de unde să scot bani.

3
Răspunde Raportează
Syrten
în 14 Octombrie 2022 | Syrten întreabă:

Bună TPU! Pot face rata la MediaGalaxy/eMag/Flanco pentru un laptop pe o perioada de 12- 24 de luni cu card de la Banca Transilvania? Sa platesc undeva la 400- 500 de lei lunar. Card de credit sau StarCard. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Skifer
în 13 Octombrie 2022 | Skifer întreabă:

Salut. Oare unde as putea da 2 perechi de ochelari originali in Cluj? La un amanet i-ar lua? Sau sunt Outleturi care ar cumpara?

3
Răspunde Raportează
Nadishome
în 13 Octombrie 2022 | Nadishome întreabă:

Buna TPU! Unde trebuie semnat cardul BCR dupa primire?

3
Răspunde Raportează
Forthew
în 13 Octombrie 2022 | Forthew întreabă:

Salut, am auzit ca se poate inființa un srl online, adica fara sa te deplasezi pana la registru comertului etc, oare e pe bune sau e mai ok sa merg personal?

2
Răspunde Raportează
Kara7622
în 13 Octombrie 2022 | Kara7622 întreabă:

Bună! Mi- am făcut cont pe Adobe pentru a beneficia de 7 zile gratuite. În această perioadă am vrut să închei această perioadă și am citit pe site- ul lor că trebuie să șterg contul. Există...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
matfeilorin4323
în 12 Octombrie 2022 | matfeilorin4323 întreabă:

Salut, am si eu o problema.Am un cont la banca transilvania si acestia au facut o greseala si mi- au bagat banii de 2 ori primiti de undeva, la diferența de 1 zi, iar dupa 1 saptamana soldul cardului...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Annasicamy
în 12 Octombrie 2022 | Annasicamy întreabă:

Știți cumva o metoda buna și reală de a lucra de acasă pentru a mai face câțiva bănuți in plus? Mă gândesc la ceva cu trandafiri de săpun, nu stiu daca merita, peste tot văd reclame cu sondaje...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
MZc
în 12 Octombrie 2022 | MZc întreabă:

Cum vând ceva pe olx prin curier cu plata ramburs? Am găsit pe site- ul celor de la Fan Curier cum sa alegi ziua in care sa vina curierul sa ridice coletul, dar nu scrie nimic legat de ramburs la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gigi34
în 12 Octombrie 2022 | Gigi34 întreabă:

Am nevoie de niște bani urgenți și nu știu cum să îi fac.Cine mă poate ajuta cu niște linkuri cu site- uri care plătesc sau macar niște sfaturi? Sunt încă minor, nu pot să fac extrem de multe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Endy22
în 12 Octombrie 2022 | Endy22 întreabă:

Salut. Cat iei in mana la un salariu brut de 2700 lei?

6
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 12 Octombrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Cum aș putea să văd toate firmele dintr-un județ sau oraș?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Octombrie 2022 |

Ce joburi pot găsi dacă am 16-17 ani? Vreau exemple, nu linkuri. Cât se plătește pentru fiecare job din exemplele date?

4
Răspunde Raportează
Alice200522
în 12 Octombrie 2022 | Alice200522 întreabă:

Buna lume! Aș vrea să încep un job online, ceva legat de promovări pe profilul personal sau chestii de genul, dar fara investiții. Mă puteți ajuta?!

10
Răspunde Raportează
Ferii
în 11 Octombrie 2022 | Ferii întreabă:

Buna Seara! Pe PocketOPTION poti sa depui si 10 dollari sau minimul e 50?

1
Răspunde Raportează
AnaaMariaaaT1
în 11 Octombrie 2022 | AnaaMariaaaT1 întreabă:

Stiu ca daca vrei sa iti faci o afacere sau o firma nu ai nevoie de prea multe studii, dar vreau sa ma inspir, la ce liceu as putea merge? As dori mai mult din judetul Satu Mare, ma gandesc la Economic...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cosmin38384
în 11 Octombrie 2022 | Cosmin38384 întreabă:

Dacă am depus dosarul de alocatii pe 10 septembrie în cât timp îmi intră?

2
Răspunde Raportează
LupuMarianD2
în 11 Octombrie 2022 | LupuMarianD2 întreabă:

Salut, mi-a spus un coleg de munca că a auzit el cumva că minimul la bonul de masa s-a făcut 20 lei, este adevărat? Că eu inca iau 15 lei și eram curios.

2
Răspunde Raportează
Alexutzul888
în 10 Octombrie 2022 | Alexutzul888 întreabă:

Salut! Am trimis un colet si baiatul a dat sa se livreze la o data diferita, data fiind azi. Acum imi apare "Ultimul status al expeditiei: avizat in data 10.10. 2022 13:58". Stiti ce inseamna?

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 10 Octombrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Pentru cei care fac affiliate marketing, ar fi mai bine să fac un SRL sau PFA? Mă gândesc că SRL ar fi mai profitabil pentru afacere, dar mai greu de întreținut și vice versa pentru PFA.

3
Răspunde Raportează
SingleForOne

Pentru persoane care fac "affiliate marketing", are un cod CAEN anume, din punct de vedere legal? Cum se numește mai exact, agent de vânzări sau "affiliate marketer"? De exemplu, pentru un SRL.

1
Răspunde Raportează
Whitemen
în 10 Octombrie 2022 | Whitemen întreabă:

Imi poate spune cineva daca atunci cand scrie la aplicarea mea pe ejobs la un job,, Relevanta,, inseamna ca m-au acceptat?

4
Răspunde Raportează
kijkinkijkin
în 10 Octombrie 2022 | kijkinkijkin întreabă:

Salut TPU! Am aflat astazi ca testamentul prin care lasa scris bunica ca eu sa fiu singurul mostenitor daca mama inca este in viata n- are nici o valoare. Prin urmare mi- a cerut cateva sarcini: Mi- a...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
adet4
în 10 Octombrie 2022 | adet4 întreabă:

Buna, cat costa infiintarea unui srl?

1
Răspunde Raportează
SingleForOne

Cum ar fi mai bine pe termen lung, să lucrezi la un job part- time pe timpul facultății sau să lucrezi la un voluntariat pentru bursa școlară (posibil să te încadrezi mai mult pentru timpul de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • OpenLow
    trimisă pe 30 Noiembrie

OpenLow întreabă:

Salutare! Ce a?i recomanda unui tn?r de 25 ani s? fac? n ziua de azii, legat de cariera sa? Eu personal m- am gndit s? intru in politie. Dar avnd in vedere situatia mea ci mai exact ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Neavnd gaz m-am sp?lat 3 zile la rand cu apa rece ca gheata, ?i pe cap, peste tot! Pot p??i ceva? Men?ionez c? nu am ie?it afar? deloc! Simt c? m? dor bijuteriile! Sunt pu?in ngrijorat.
    11 răspunsuri
  • AlExAlEx2000Bz
    trimisă acum 21 ore

AlExAlEx2000Bz întreabă:

Salut TPU am un wifi tp link extender re305 si pe banda de 5ghz e semnal slab de ce?
    7 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 7 ore

LisaJulie întreabă:

De ce nu mai merg unele comentarii pe re?elele de socializare? Nu am cont de Facebook, Instagram sau Tiktok dar am observat ca multe persoane se plng ca pun comentarii ?i nu apar, de parca ar fi ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.071
  • Întrebări: 3.953.671
  • Răspunsuri: 17.657.504
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Mitologie greaca

Mitologie greaca

Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!

Start quiz
Categorii
  • 652.044 Adolescenţi
  • 55.596 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.838 Auto & Moto
  • 144.241 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.081 Carieră
  • 20.352 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.213 Conversaţii