TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
DraganVictoras
în 15 Iulie 2022 | DraganVictoras întreabă:

Buna! Stie cineva cât costa tortul Iuliana Beregoi și prăjitura aia din tort sau bucata aia din tort?

7
Răspunde Raportează
StormRo
în 15 Iulie 2022 | StormRo întreabă:

Salut internatiune, Mi-au mai ramas 2.5€ pe paypal idei de cum sa ma scap de ei, pe ce as putea sa cumpar :)? Cu stima si respect StormRo

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iulie 2022 |

Buna TPU, ce parere aveti despre TBI bank sunt de încredere, să îmi fac un credit la ei?

4
Răspunde Raportează
Ingognito
în 14 Iulie 2022 | Ingognito întreabă:

Salut, pot adăuga bani pe card OTP din alte bănci gen BCR de pe acele aparate? Sau am auzit de un bancomat euronet pot adăuga bani pe card cu el?

1
Răspunde Raportează
JustCC
în 14 Iulie 2022 | JustCC întreabă:

Bună! Știe cineva o modalitate prin care aș putea face bani online de acasă? Ceva serios. Spre exemplu îmi place foarte mult tehnoredactarea. Exclus revistele care vând produse...

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iulie 2022 |

Cei care se pricep la afaceri vă rog să- mi răspundeți. Să zicem că un patron are un lanț de minimarket- uri sau supermarkete, cum sunt cele din România. Se cheltuie mulți bani pentru aprovizionare+...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
EneAndreiTPU
în 14 Iulie 2022 | EneAndreiTPU întreabă:

Salut TPU, Intrebarea mea de astazi este: Cum pot face bani online? Am vizionat tot felul de materiale video pe YT, dar nu am gasit nicaieri un video in care sa explice indetaliat fiecare pas pe care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
missunderstoodx
în 14 Iulie 2022 | missunderstoodx întreabă:

Cat castiga o manichiurista in 2022?

11
Răspunde Raportează
Teodorile73
în 14 Iulie 2022 | Teodorile73 întreabă:

Salut! Am și eu o întrebare Ați lucrat până acum că ospătar sau chelner? Dacă da puteți să- mi ziceți experientele voastre? Eu am găsit în București la tratoria Unde am înțeles că...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iulie 2022 |

Mi-a venit și mie asa să intreb, e cineva pe aici care se ocupa cu tradingul? :)) Forex, crypto?

4
Răspunde Raportează
Eclectica
în 14 Iulie 2022 | Eclectica întreabă:

Buna! Mi- am schimbat cardul si incerc sa schimb datele si la plata cu uber. Completez anul expirarii, cvv- ul de trei cifre dar nu pot schimba nr cardului vechi cu cel nou. Oricat apas acolo sus, nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
G?rg?ri?aMinune
în 13 Iulie 2022 | G?rg?ri?aMinune întreabă:

Știe cineva ce salariu ia un designer grafic în România? Mulțumesc frumos!

4
Răspunde Raportează
123AndreeaDaniela456
în 13 Iulie 2022 | 123AndreeaDaniela456 întreabă:

Buna! Cum se calculeaza un salariu? Salariul brut= salariul de baza? La un salariu de baza de 5700 cu spor 50%, cat ramane sa iau in mana?

8
Răspunde Raportează
Bibul
în 13 Iulie 2022 | Bibul întreabă:

Buna! Vreau sa ma angajez ca secretara la o firma de imobiliare. Mi s- a spus ca trebuie sa imi fac PFA si apoi ei imi vor face contract de colaborare. Nu sunt prea familiarizata cu PFA- ul. Credeti ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
almaz
în 13 Iulie 2022 | almaz întreabă:

Hello! Spuneți- mi vă rog, cineva care se pricepe, de ce mai exista leasing auto dacă poți sa mergi la orice banca, să- ți faci credit de nevoi personale și in urma acestuia iti poți cumpara...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Marmote
în 13 Iulie 2022 | Marmote întreabă:

La ce vârstă ați făcut primul credit?

7
Răspunde Raportează
VladUtzel
în 13 Iulie 2022 | VladUtzel întreabă:

Salut, Mi- am facut ca prostul mai multe credite la diferite ifn- uri si vreau sa ma scap de ele. Vreau sa accesez un credit la o banca pe o perioada mai mare si sa le platesc pe toate, asa platesc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alexandra97272720772
în 13 Iulie 2022 | Alexandra97272720772 întreabă:

Hei, am făcut o comanda online în rate pe altex, prin credex, pe numele tatălui meu. Am făcut procesul de identificare, am primit ca cererea e aprobata, acolo pe site, am selectat cate rate si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 12 Iulie 2022 | SingleForOne întreabă:

Ce parere aveti despre un magazin online ca marketing afiliat, parteneriat, drop shipping, cu diferite branduri (nike, adidas, puma, etc)? Vad tot mai multe companii producatoare care au o astfel...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnaCov
în 12 Iulie 2022 | AnaCov întreabă:

Buna! cunoaște cineva site sau aplicații serioase care sa plătească cel puțin 100lei/zi? ceva real, un suplimentar după serviciu... mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
123AndreeaDaniela456
în 12 Iulie 2022 | 123AndreeaDaniela456 întreabă:

Buna! Medicii rezidenti pot face credit pentru un apartament? Intreb asta deoarece angajarea este pe o perioada determinata de timp. Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Gabriel2200
în 12 Iulie 2022 | Gabriel2200 întreabă:

Buna ziua! Recent am băgat bani într un joc, plata am făcut- o online, cu cardul. Pe chitanța de la Google Pay scrie ca suma este de 14.99 lei, și include TVA de 2.39 lei. Vreau doar sa știu dacă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PavelVladescu
în 12 Iulie 2022 | PavelVladescu întreabă:

Buna ziua, o societate comerciala (SRL, PFA.) daca in loc de angajati are contract de colaborare cu acestia, producand astfel cifra de afaceri, este munca la negru?

5
Răspunde Raportează
missunderstoodx
în 11 Iulie 2022 | missunderstoodx întreabă:

Cat castiga un psiholog in Romania? (in 2022)

6
Răspunde Raportează
Psihopatul3020
în 11 Iulie 2022 | Psihopatul3020 întreabă:

Salut! Am 15 ani si vreau sa fac ceva bani, vara asta. Am strans deja 6.000 euro. Imi puteti da idei de obiecte pe care le pot cumpara mai ieftin si vinde mai scump? Multumesc!

16
Răspunde Raportează
DixieBloom
în 11 Iulie 2022 | DixieBloom întreabă:

Bună! Sunt absolventă de facultate și aș dori să mă angajez. Credeți că site- urile de căutat joburi sunt eficiente? Se va uita cineva peste aplicația mea și voi fi chemată la interviu? Dacă...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2022 |

Buna, cum imi fac un card de debit ca sa imi intre pensia de handicap in acel card? Mama mea imi opreste toata pensia si nu imi da nici macar 100 lei.

7
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 11 Iulie 2022 | AlexAL275 întreabă:

Bună TPU! Pe luna iunie nu mai intră alocația? Normal în iunie am terminat liceul

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2022 |

De ce a crescut așa mult dolarul? Dacă am niște economii, merita sa schimb și in dolari?

5
Răspunde Raportează
Anonima55512347
în 10 Iulie 2022 | Anonima55512347 întreabă:

Bună, îmi poate spune cineva mai multe detalii despre aplicația FameUp? ( Cine foloseste/ a folosit aceasta aplicație). Doresc sa știu, cât mai multe detalii despre aceasta aplicație.

0
Răspunde primul Raportează
Loredana666777
în 10 Iulie 2022 | Loredana666777 întreabă:

Buna! Mi-am făcut recent cont de fame up și am 35 de lei, dar de câteva zile nu îmi mai trimit reclame sa postez, cine are fame up și știe, mai trebuie sa mai aștept?

1
Răspunde Raportează
IuliS3
în 10 Iulie 2022 | IuliS3 întreabă:

Buna! Imi poate explica cineva cum este sa pleci la munca in strainatate? Un demers al lucrurilor cand te hotarasti sa pleci in strainatate, mai detaliat ( de exemplu : caut loc de munca, cazare etc....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PX732HG
în 9 Iulie 2022 | PX732HG întreabă:

Mi-am făcut card revolut, am văzut în aplicație ca se poate învestesti în tot felul de monede bitcoin și altele. Oare este vreun castig?

5
Răspunde Raportează
AlexandruXPopa1947274927
în 9 Iulie 2022 | AlexandruXPopa1947274927 întreabă:

Unde as putea sa ma duc la munca in Anglia timp de o luna acum pe timp de vara daca tocmai am terminat clasa a 12- a si am luat 9.66 media la bac? As vrea ceva in care sa vorbesc cu oamenii, pentru ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
HUAWEHUAWE
în 9 Iulie 2022 | HUAWEHUAWE întreabă:

Buna. A scos cineva bani din chestionare de reclame online? Cum a procedat, cat a facut si cat a durat pana i-ati scos/

2
Răspunde Raportează
Trn928361
în 9 Iulie 2022 | Trn928361 întreabă:

Buna ziua! As vrea sa incep o afacere in curierat parteneriat Sameday, Fan, Cargus sau ce imi recomandati voi ca fiind mai profitabil, initial daca se poate as incepe cu o singura masina, evident daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marian92821
în 8 Iulie 2022 | Marian92821 întreabă:

Stie cineva sau ofera cineva un job online pentru tot restul verii?

12
Răspunde Raportează
Some0ne
în 8 Iulie 2022 | Some0ne întreabă:

Buna! Am trimis zeci de colete prin platforma colete- online.ro și am ales ca acestea sa fie transportate de către Nemo Express. Pe site scrie ca rambursurile se transfera expeditorului in 1- 2 săptămâni....? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Cosmin_Ivancencu_1990
în 8 Iulie 2022 | Cosmin_Ivancencu_1990 întreabă:

Buna TPU! Am fost pacalit sa smenez statul de plata in avans intr- un loc de munca unde mi- am dat demisia si am trimis si ITM- ul dar din moment ce am semnat nu am rezolvat nimic dar pe plicul de la ITM...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
MorcovMajestic
în 8 Iulie 2022 | MorcovMajestic întreabă:

Am auzit pe cineva ca s- a dus pana in Lisabona cu masina si i- a luat 4 zile pe drum. De ce unii oameni fac asa si nu iau un avion? Nu cred ca e mai ieftin asa. Si daca ti se strica masina pe drum ce ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
lucian820
în 8 Iulie 2022 | lucian820 întreabă:

Unde pot scoate bani in afara de bancomatele de la banca, de ex in afara sunt la benzinarii

1
Răspunde Raportează
haladin58
în 8 Iulie 2022 | haladin58 întreabă:

Salut, există vreun serviciu de curierat care nu necesită plata cu cardul pentru a trimite un colet? Nu am un card, vreau să plătesc curierul când vine să ia coletul. Am nevoie de răspuns rapid...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Rp134
în 8 Iulie 2022 | Rp134 întreabă:

De la ce varsta iti poti deschide un LLC DELAWARE?

2
Răspunde Raportează
lucian820
în 7 Iulie 2022 | lucian820 întreabă:

La ce banci poti scoate contactless cu telefonul bani? In afara de Banca Transilvania

2
Răspunde Raportează
Alex2131231
în 7 Iulie 2022 | Alex2131231 întreabă:

Salut TPU, Eu am inceput sa lucrez pe data de 22 o da primesc plata pe 14 avand in vedere ca am doar 3 saptamani lucrate?

2
Răspunde Raportează
boss97
în 7 Iulie 2022 | boss97 întreabă:

Salut. Știe cineva dacă aș putea să fac un credit pentru avans la bancă și avansul să-l folosesc la obținerea unui apartament, prin programul Prima casă?

1
Răspunde Raportează
HUAWEHUAWE
în 7 Iulie 2022 | HUAWEHUAWE întreabă:

Buna.Ce parere aveti de jocul de facut bani pe telefon? A retras cineva pana acum? Cand fac 100$ minim pot retrage?

4
Răspunde Raportează
Garavani
în 7 Iulie 2022 | Garavani întreabă:

Salut, vreau sa investesc intr-un ETF de la ishares ce urmareste s&p 500, as vrea sa stiu ce inseamna "AEB" si "IBIS2" in denumirile acestora.

1
Răspunde Raportează
Roberta1987
în 7 Iulie 2022 | Roberta1987 întreabă:

Buna ziua. Am facut o solicitare de credit intr- o aplicatie mobila a unei bănci și din greșeală am ieșit inainte sa semnez on line. Apoi cand am vrut sa întru iarasi a aparut un mesaj de eroare,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimulantisocial17
în 7 Iulie 2022 | Anonimulantisocial17 întreabă:

Lucrez cam de un an si tot incerc sa economisesc la genu ca imi trag si de la gura, nu imi iau nici un suc cateodata etc dar am ghinionul ca mereu sa mi se intample ceva sa nu am norc la bani. De exemplu...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Al3xandra95
    trimisă acum 23 ore

Al3xandra95 întreabă:

Voi dacă ați fi profesori și un elev v- ar trage de păr cum ați privi acest gest? Vorbesc strict de același se* (profesor- elev, profesoară- elevă) și de o relație gen fostă profă- elevă....? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 14 ore

tonyc7 întreabă:

Credeti ca Putin va reusi sa cucereasca mult mai mult teritoriu din Ucraina? Sau va ramane doar cu cat a putut ocupa pana acum?
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 14 ore

tonyc7 întreabă:

Probabil ati vazut si voi unele tipe care petrec mult timp pe telefon, chiar si atunci cand merg pe strada stau cu tel in mana si discuta video cu prietena cea mai buna. Iar cand un tip le abordeaza, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • rusutureadenisa
    trimisă acum 11 ore

rusutureadenisa întreabă:

Buna ziua! Am terminat din liceu doar clasa XI-a si as dori sa continui studiile ori in Romania ori in strainatate ce pot face in ambele cazuri? Mulțumesc
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.464
  • Întrebări: 3.951.405
  • Răspunsuri: 17.642.150
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 76 minute
Ce zici de un quiz?
Minunile lumii moderne

Minunile lumii moderne

Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.905 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.859 Artă şi Cultură
  • 72.700 Auto & Moto
  • 144.209 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.980 Carieră
  • 20.318 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.863 Conversaţii