TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
anonim_4396
în 7 Iulie 2022 |

Salut, vreau să trimit un colet cu plată ramburs prin serviciul de curierat cargus dar e prima oară. Cum primesc banii? Mi-i aduce curierul acasă?

2
Răspunde Raportează
harleyqueen
în 7 Iulie 2022 | harleyqueen întreabă:

Am 14 ani si imi trebuie neaparat un part-time job in Medias.

4
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 6 Iulie 2022 | SingleForOne întreabă:

Este un credit care se ofera studenților la universități din Romania, iar aceștia să nu plateasca nimic in perioada studiilor? Am auzit ca FINS ofera credit pentru studenti, iar acestia nu platesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 6 Iulie 2022 | numesiprenume0 întreabă:

Salut! Am nevoie de niste idei, dar si despre niste pareri pentru afaceri. Doresc sa imi deschid un PFA de inceput... As dori cateva idei despre un produs usor de facut, dar si care se cauta. O idee ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim9187
în 6 Iulie 2022 | Anonim9187 întreabă:

Buna! Este cineva care a incercat inchirierea contului de google? Am aplicat in prima instanta dar nu era foarte bine explicat si mi- au trimis un mesaj pe wapp pentru confirmare. Poate fi periculos?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
HUAWEHUAWE
în 6 Iulie 2022 | HUAWEHUAWE întreabă:

Buna. Cat iau pe un tv care a costat 1800 la amanet? Acum costa 1800, 2500, 2300 (1800 tot in acelasi loc, restul preturilor la alte magazine online)are 1 an de cand il am cel mai ieftin de pe ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AndrElle
în 6 Iulie 2022 | AndrElle întreabă:

Te rugam sa introduci parola Master Card Secure Code, în câmpul de mai jos, pentru a valida această tranzacție. Aceasta informație nu este comunicată consumatorilor. Sunt pe PayPal, și îmi cere...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StoleruGeorgefcdb1995
în 6 Iulie 2022 | StoleruGeorgefcdb1995 întreabă:

Salut TPU, recent am venit din afara cu o suma de bani și m- am gândit să îmi cumpăr o mașină 8+ 1 și să încep să fac curse internationale, întrebarea mea ar fi daca e nevoie sa- mi fac firma,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cosmincs11
în 6 Iulie 2022 | cosmincs11 întreabă:

Daca platesc in rate cu cardul de ce nu imi merge sa comand numai daca am intreaga suma? De aia iau in rate ca nu am toti banii, nu?

2
Răspunde Raportează
Andreijmk69
în 5 Iulie 2022 | Andreijmk69 întreabă:

Salutare TPU! Mi- am luat țeapă pe olx si i- am dat din prostie acces la cardul meu, l- am inchis cat de repede am putut, mai poate face ceva cu el? Si daca inca are informatiile poate sa deschida ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Geomire
în 5 Iulie 2022 | Geomire întreabă:

Bună ziua. Știe cineva de unde își procură lumea haine pentru a le revinde? Tot vad pe grupurile de pe Facebook fel și fel de haine de vânzare la preturi mici. De undeva le iau oamenii, dar de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ferii
în 5 Iulie 2022 | Ferii întreabă:

Buna Ziua, La amanet se pot da tigari electronice? Acolo unde se pot da laptopuri sau camere foto. Dau funda!

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2022 |

Ce credeți ca se va întâmpla cu bitcoin? Pe net părerile sunt împărțite și foarte vagi în sensul ca unii zic ca va depăși 100k€ iar alții ca va ajunge la 0. Voi ce părere aveți? A fost...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
HUAWEHUAWE
în 4 Iulie 2022 | HUAWEHUAWE întreabă:

Buna.Pentru cei care au putina experienta cu amanetul. Am un telefon de 1800lei la liber in prezent. La mana a-doua la altex resigilat e de 1500 lei. Cat iau la amanet pe el, aproximativ cat %?

1
Răspunde Raportează
Br3tanicu
în 4 Iulie 2022 | Br3tanicu întreabă:

Buna ziua,am o datorie la TBI, e IFN, de 4000 lei, în cazul în care sunt executat silit, la cât ar putea ajunge maxim suma? Luând în calcul taxele lor

2
Răspunde Raportează
emipenet
în 4 Iulie 2022 | emipenet întreabă:

Salutare TPU! Am transferat cativa euro de pe contul meu de paypal pe cardul meu Visa de la Cec Bank, am pus prin instant transfer, acolo zicea ca bani o sa ajunga in cateva minute si a trecut deja peste...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
boss97
în 4 Iulie 2022 | boss97 întreabă:

Salut prieteni. Știe cineva, cu aproximație, când vor începe să crească crypto monedele?

4
Răspunde Raportează
Girly97
în 4 Iulie 2022 | Girly97 întreabă:

Trebuie neapărat să am o firmă pentru a avea un POS?

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2022 |

Salut. Știe cineva ce fel de companii deține Alex Bodi, adică câte firme are și ce fel de activitate au ele mai exact? Dau fundă.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2022 |

Salut TPU, Am 17 ani și m- am hotărât sa ma angajez timp de 2 luni pana la finalizarea vacantei.M- am gândit intr- un magazin de articole sportive:Decathlon, Various brand, Hervis etc. Cam ce ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StormRo
în 3 Iulie 2022 | StormRo întreabă:

Am in jur de 2.5k-3k euro de investit, sugestii?

9
Răspunde Raportează
Alex363839
în 3 Iulie 2022 | Alex363839 întreabă:

De ce nu mai merge sodexoul? Când vreau să plătesc el îmi selectează automat cardul brd din Google pay. Mulțumesc anticipat

3
Răspunde Raportează
Anonim1447799
în 3 Iulie 2022 | Anonim1447799 întreabă:

Buna, locuiesc la tara si sunt crescătoare de gaini brahma, de ceva timp îmi doresc sa fac un proiect pe gaini, însă nu stiu prea multe si in ce consta, poate este cineva care ma poate ajuta, va...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionut20222
în 3 Iulie 2022 | Ionut20222 întreabă:

Salutare TPU, dețin 30. 000euro sunt din Timișoara și as dori să- i investesc în ceva încă nu știu exact. Ideea principala mi- ar fi imobiliare dar nu prea am cum să- mi permit cam deloc la suma...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Editocroci
în 3 Iulie 2022 | Editocroci întreabă:

De ce nu sunt eliminați casierii când există case self pay? De ce să plătești un casier când poți avea casă self pay? Ce dracu, suntem în anul 2022.

13
Răspunde Raportează
andra5879
în 3 Iulie 2022 | andra5879 întreabă:

Dacă are cineva card de credit la Cec Bank îmi puteți traduce și mie cât am de plata? Eram convinsă ca am terminat cu ratele când au început sa vina scrisori cu suma minima de rambursat 0 lei DAR...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Editocroci
în 3 Iulie 2022 | Editocroci întreabă:

Cum trăiesc cei 10% vieți libere fără să își vândă timpul ca proletariatul sau banii ca bogații și cine sunt ei?

0
Răspunde primul Raportează
Rando111
în 3 Iulie 2022 | Rando111 întreabă:

Salut TPU! Am nevoie de ajutor din partea voastra :) Am 15 ani si m- a pasionat programarea de cativa ani! Am inceput recent sa vand SCRIPT- URI scrise de mine in python si castig un venit mai mare ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LonelyGuy07
în 2 Iulie 2022 | LonelyGuy07 întreabă:

Exclusiv pentru jucatorii de jocuri de noroc intrebarea, in special pariuri sportive. Acum cu noua lege legata de impozit in care guvernantii nostri retardati si tampiti au decis sa puna un impozit masiv...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
tonyc7
în 2 Iulie 2022 | tonyc7 întreabă:

Buna, TPU. Aud adesea la TV expresia, , , cifra de afaceri' cam de fiecare data cand se vorbeste de o firma, companie, etc. Ce e aia cifra de afaceri m- am lamurit deja. As dori sa stiu incepand ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bossa100000
în 2 Iulie 2022 | Bossa100000 întreabă:

Unde pot munci cu ziua? Sa fiu plătită la zi?

6
Răspunde Raportează
iulian1717
în 2 Iulie 2022 | iulian1717 întreabă:

Bună, Am 17 ani și aș vrea să merg in Germania la munca sezoniera cu o mătușă. Oare este posibil?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iulie 2022 |

Bună, sunt Alper, sunt cetățean al Turciei. Vreau sa deschid o farmacie in Romania. Sunt absolventă a Universității Ovidius, Facultatea de Farmacie. Există cineva care să- mi dea informații...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaTsIk
în 1 Iulie 2022 | DaTsIk întreabă:

Vreau să-mi fac card la BCR. Care e diferența dintre card de credit și debit? Ce îmi recomandați sa fac?:)

7
Răspunde Raportează
Ferii
în 1 Iulie 2022 | Ferii întreabă:

Buna seara, ieri am creat un anunt pe google ads, insa nu s- o intamplat nimic, imi arata ca este activ anuntul si la stare scrie ca eligibila (invata) "Au mai ramas 5 zile pentru invatare". Trebuie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 1 Iulie 2022 | AlexandraN21 întreabă:

Buna ziua! Sunt studenta la Facultatea de Management la ASE si am terminat anul 2 si caut o firma care sa ma ajute cu informații pentru licența. Știe cineva cum as putea face rost? Sau sa ma ajute...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SunsetTrance
în 1 Iulie 2022 | SunsetTrance întreabă:

Salutare tuturor! Am nevoie sa fac un transfer bancar catre un cont BRD pana luni, 4 iulie. Problema este ca eu am card BCR, si la BCR poti pune banii intre luni si vineri, intre orele 9- 11 ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lorena6879
în 1 Iulie 2022 | Lorena6879 întreabă:

Bună seara, cat comision imi ia banca Raiffeisen, daca scot o suma de 3000 lei cu card BRD?

7
Răspunde Raportează
StefanCristi
în 30 Iunie 2022 | StefanCristi întreabă:

Salut TPU. o, nu am pus niciodată la pariuri sportive, cum pariez? Adică ce trebuie să scriu pe acea foaie de hârtie de exemplu dacă joaca Real Madrid - Fc Porto în finala Ucl? Cum scriu ca ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Allexxxxx0
în 30 Iunie 2022 | Allexxxxx0 întreabă:

Buna ziua, proiectul de start up se face in fiecare an? Anul asta nu cred ca o sa apuc dar ma gândesc la anul și vreau sa stiu dacă e

1
Răspunde Raportează
LoryTrial92
în 30 Iunie 2022 | LoryTrial92 întreabă:

Salutare! Am o colecție de bancnote din întreaga lume și aș vrea să știu cam cât valorează... Există un loc sau cineva din Brașov care ar putea estima? Mulțumesc anticipat!

5
Răspunde Raportează
Editocroci
în 30 Iunie 2022 | Editocroci întreabă:

Ați aflat? ANAF va impozita banii trimiși de rudele voastre din străinătate prin Western Union și Moneygram. Sursa : ziarul Național.

3
Răspunde Raportează
DaTsIk
în 30 Iunie 2022 | DaTsIk întreabă:

Ce banca este mai ok pentru spațiul crypto că vreau să-mi fac card și de aia întreb

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2022 |

Salut TPU. Am terminat liceul anul trecut si mi- am facut card de debit la BCR. Nu sunt angajat, mai lucrez cu ziua unde gasesc si imi mai dau bani parintii. Eu am economisit pana la cateva mii de lei...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SatinEffect
în 29 Iunie 2022 | SatinEffect întreabă:

Merita sa iti promovezi o afacere mica cu Facebook Ads?

5
Răspunde Raportează
georgica1994
în 29 Iunie 2022 | georgica1994 întreabă:

Salutare. Ce salariu net vi se pare corespunzator pentru 2 operatori call center pe reclamatii care preiau in medie 80- 90 apeluri pe zi(fiecare), verifica video- uri pe whatsapp cu probleme la produse,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ggjsp2
în 29 Iunie 2022 | Ggjsp2 întreabă:

Salut. Sunt elev la liceu si as dori sa fac niste bani. Imi puteti da va rog niste idei de "afaceri" (aka bișnițe) unde nu trebuie deloc sau foarte putini bani de inceput? Va rog dati- mi raspunsuri ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andreiffff
în 28 Iunie 2022 | andreiffff întreabă:

Am făcut o comandă și nu am primit codul AWB, aveți idee cum îl pot afla?

1
Răspunde Raportează
BluntHitter
în 28 Iunie 2022 | BluntHitter întreabă:

Stiți ceva joburi remote la 17 ani sau mai bine zis surse de venit oricat de mici:)?

3
Răspunde Raportează
Like555
în 28 Iunie 2022 | Like555 întreabă:

Salutare! Pe Revolut poti sa ai si un card fizic si unul virtual dar exista un cont de lei. Daca cineva iti transfera bani pe acel iban, pe ce card se duc banii? Sau se poate folosii de pe ambele si isi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Al3xandra95
    trimisă pe 28 Septembrie

Al3xandra95 întreabă:

Voi dacă ați fi profesori și un elev v- ar trage de păr cum ați privi acest gest? Vorbesc strict de același se* (profesor- elev, profesoară- elevă) și de o relație gen fostă profă- elevă....? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 20 ore

tonyc7 întreabă:

Credeti ca Putin va reusi sa cucereasca mult mai mult teritoriu din Ucraina? Sau va ramane doar cu cat a putut ocupa pana acum?
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 20 ore

tonyc7 întreabă:

Probabil ati vazut si voi unele tipe care petrec mult timp pe telefon, chiar si atunci cand merg pe strada stau cu tel in mana si discuta video cu prietena cea mai buna. Iar cand un tip le abordeaza, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • rusutureadenisa
    trimisă acum 17 ore

rusutureadenisa întreabă:

Buna ziua! Am terminat din liceu doar clasa XI-a si as dori sa continui studiile ori in Romania ori in strainatate ce pot face in ambele cazuri? Mulțumesc
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.464
  • Întrebări: 3.951.410
  • Răspunsuri: 17.642.172
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 74 minute
Ce zici de un quiz?
Star Wars

Star Wars

Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.

Start quiz
Categorii
  • 651.905 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.859 Artă şi Cultură
  • 72.700 Auto & Moto
  • 144.209 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.980 Carieră
  • 20.318 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.863 Conversaţii