Buna TPU, merita sa obtin franci elvetiei si peste 10 ani sa ii convertesc? Argumentati va rog frumos daca da sau de ce nu? Voi ce ati face in asemenea situatie?
Salut TPU. Vreau sa creez un produs,dar nu stiu cum sa l realizez fizic,am ideea deja, Ma puteti ajuta?
Incerc Affiliate marketing. si in afara de Facebook nu stiu alta metoda de am promova site uri. imi puteti da idei unde as putea promova? ps promovez site uri cu unghi si jocuri
Dacă creez continut pe un blog sau pe Youtube cu scopul de a obtine profit, ar trebui sa devin PFA?
Care sunt bancnotele EURO USD și LIRA STERLINA ( De câte tipuri sunt!)
Buna! Am un cont cu card de debit la CEC Bank deschis de acum 1 an si cateva zile. Tin sa mentionez ca nu am folosit deloc cardul si contul, nici nu am avut bani depusi si mi s au strans niste restante...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sa fac lumari parfumate! Dar nu stiu de unde sa cumpar toate cele necesare pentru producerea lor! Este cineva pe aici care se ocupa cu asa ceva? Si bineinteles care doreste sa mi...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, dacă as vrea să-mi pun niște bani pe card, aș putea face asta prin intermediul unui bancomat? (brd)
Bună vreau să trimit niște bani prin western union din România în Italia....mai exact 260 lei... Dacă îi trimit persoanei bani din Romania în Italia va primi bani în euro s- au trebuie să- ...? (mai mult)
Salut! Am o nelămurire : ce înseamnă când o monedă de cupru sau argint este înnobilată cu aur? Mulțumesc!
Va salut! Îmi spuneți câteva idei de afaceri mici? As vrea sa investesc maxim 2500 lei. Nu mă gândesc să fac o avere :)), dar sa am un mic profit din toată treaba asta. Mulțumesc!
Deci am o situatie mai amuzanta. Am tot rascolit internetul si nu inteleg cum unele persoane reusesc sa prinda ceva rate in mai multe parti si apoi nici nu reusesc sa le plateasca. Situatia mea e ceva...? (mai mult)
Salut, tatăl meu a pus 10 lei pe un bilet la superbet la un meci de football care începe la 8 seara. Sa răzgândit și vrea sa scoată bănuți, cum poate sa anuleze biletul
Buna ziua, exista vreo banca care face credit fara certificat de angajare? De exemplu as avea nevoie de 1.500/3.000 de lei, nu-i o suma asa mare
Bună ziua. Știe cine un site de unde îmi pot cumpăra cutii pentru aranjamente florale ieftine? Mulțumesc
Va salut! Am nevoie de putin ajutor, urmeaza sa schimbam sediul la locul de munca iar lucrul asta urmeaza sa fie trecut in contract, deci ma gandesc ca o sa se inregistreze un nou contract. Curiozitatea...? (mai mult)
Ce salariu are un tânăr net?
Salutare! Dacă înființez un srl cum pot folosi banii încasați pentru traiul de zi cu zi? Pot scoate bani lunar din firmă?
Salut, am 10 euro cash si as vrea sa ii bag pe card, ca vreau sa cumpar ceva online cum pot face asta?
Salut, ce afaceri poti deschide cu 2000€?
Cat este o treime din 1500 de lei? In bani
Cum se numea situl ala cu pasarile care faceau oua si dupa vindeai ouale? Tot asa pana puteai extrage bani.
Salut,dacă falsific o bacnotă la xerox dar nu o duc la magazin se pune ca infracțiune?
Idei de facut un profit? Idei de facut ceva bani in plus?
Bună ziua, în cazul în care se pune poprire și de la angajator și de la banca ce e de făcut?
Am o idee de afacere! Cum fac rost de bani? Rudele nu sunt o optiune. Tin sa mentionez ca nu este o suma colosala, este o suma medie.
Salut TPU, Am foarte multe perechi de adidasi nike originali, as dori sa ii vand angro, sugestii pe unde as putea face asta sau cum? Nu am rabdarea sa adaug atatea anunturi pe internet cu fiecare in...? (mai mult)
De ce apar asa de multe locatii de cazinouri? Redsevens, Las Vegas, etc. Acele locatii, unde erau restaurante, covrigarii si alte magazine, cazinourile au cumparat spatiile goale. Ofera o imagine...? (mai mult)
Bună, care credeți că e mai grea, pescicultara sau apicultura? Mi- aș dori pe viitor poate să încerc să mă apuc de una dintre ele, în vederea de a scoate o suma financiară de sustenabilitate,...? (mai mult)
Salut. Vreau sa imi fac un srl. Unde gasesc un spatiu pana in 150 euro cam 5- 10mp? Detaliat pentru cine se pricepe: 1 vreau un srl, am nevoie de sediu social, scoatem casa din ecuatie si nu intrebati...? (mai mult)
Cum ati proceda daca ati avea de shimbat o suma mare de bani(ron->eur, 20000-30000)? Banca traditionala cu schimb preferential sau casa de schimb valutar?
Cum as putea sa fac bani online la 16 aniiii?
Cum pot face bani online ca student?
Salut, are cineva idee unde pot vedea când se plătesc dividendele din Orange sau alte firme?
Mi se pare cea mai mare tampenie, in Ro cand te angajezi iti zice ca trebuie sa iti deschizi cont la banca bcr de ex pentru ca acolo au platile salariale. De ce nu accepta orice cont bancar cum e in toata...? (mai mult)
Buna seara, merge sa imi fac card revolut pentru salariu? Agenția kaufland unde lucrez au contract doar cu brd bcr si ing...
Unde pot schimba lire din Irlanda de Nord, eu caut în Timișoara dar nu găsesc? Știe careva daca se pot schimba in tara? Mersi.
Hei TPU, castigi sau macar poti sa traiesti fiind chitarist la o chitara electrica in Romania? Aici nu ma refer la chitaristii de la trupe mari, ma refer la chitaristi care sunt buni dar nu canta intr-...? (mai mult)
Salutare TPU. Am și eu o întrebare, are cineva idee unde se pot găsi locuri de munca în împrejurimi Jud. Argeș ca șofer pe autoutilitara de 3.5 t deoarece am tot cauta și nu găsesc?
Cum as putea face un "business card", adica ceva mic care sa arate ca eu pot vinde mai multe lucruri, datele de contact, etc, si eu sa le impart la oameni? Adica, vanzari de oriflame, avon, asigurari...? (mai mult)
Salut TPU! Am 17 ani și aș vrea să încep să fac niște bani mai mult de buzunar, sa adaug mai mult pe lângă ce am. Am haine pe care nu le mai port noi nouțe, tricouri paltaloni. Aș vrea să le...? (mai mult)
Bună seara, dupa cât timp de la angajare îți poate bloca cardul pentru poprire? :(
Bună! Am și eu mai multe întrebări pentru cei care lucrează sau au lucrat la tazz pe livrat de mâncare. Cum e cu contractul de munca, cu cartea de munca, ce bani se opresc pentru cartea de munca,...? (mai mult)
Salutare! Care este diferenta dintre Prima Casa si un credit ipotecar obisnuit? Ce inseamna ca "statul garanteaza" 50%? Ofera vreun ban cumparatorilor?
Stie cineva sa recomande un curs bun unde inveti sa scrii proiecte de fonduri europene? Nu ma refer la alea la care iti dau definitia de fonduri europene, ci la cele unde chiar inveti sa scrii, deci ...? (mai mult)
Salut, mi- am facut un card la bcr la anul trecut la 14 ani si acum am 15, i- am sunat si le- am spus de ce nu pot cumpara online pe siteuuri si ei au spus ca nu am 18 ani ca sa pot cumpara online dar...? (mai mult)
Dacă am 18 ani, la ce banca pot face împrumut? Nu am avut pana acum carte de munca.
Buna, imi poate spune cineva, cine mai lucreaza ca operator flexibil? Am nevoie de ajutor.
Bună! Aș vrea să știu părerea voastră despre BCR și Alpha Bank. Care bancă este mai bună dintre cele două și de ce? Mulțumesc anticipat!
Ziua buna TPU, am si eu o problema cu multe nelămuriri si as dori sa ma ajutați, am vazut o știre legată de apartamentele de la ANL si m- ar interesa sa achiziționez unul in rate, cu toate nu stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
samcost întreabă:
Ondu_Iulian_ întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?