TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
Saiko93
în 23 Ianuarie 2022 | Saiko93 întreabă:

Buna TPU, merita sa obtin franci elvetiei si peste 10 ani sa ii convertesc? Argumentati va rog frumos daca da sau de ce nu? Voi ce ati face in asemenea situatie?

6
Răspunde Raportează
RobertMrc
în 23 Ianuarie 2022 | RobertMrc întreabă:

Salut TPU. Vreau sa creez un produs,dar nu stiu cum sa l realizez fizic,am ideea deja, Ma puteti ajuta?

2
Răspunde Raportează
Albert88
în 23 Ianuarie 2022 | Albert88 întreabă:

Incerc Affiliate marketing. si in afara de Facebook nu stiu alta metoda de am promova site uri. imi puteti da idei unde as putea promova? ps promovez site uri cu unghi si jocuri

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 23 Ianuarie 2022 | SingleForOne întreabă:

Dacă creez continut pe un blog sau pe Youtube cu scopul de a obtine profit, ar trebui sa devin PFA?

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 23 Ianuarie 2022 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Care sunt bancnotele EURO USD și LIRA STERLINA ( De câte tipuri sunt!)

2
Răspunde Raportează
chinezu18
în 23 Ianuarie 2022 | chinezu18 întreabă:

Buna! Am un cont cu card de debit la CEC Bank deschis de acum 1 an si cateva zile. Tin sa mentionez ca nu am folosit deloc cardul si contul, nici nu am avut bani depusi si mi s au strans niste restante...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Silwian
în 23 Ianuarie 2022 | Silwian întreabă:

Vreau sa ma apuc sa fac lumari parfumate! Dar nu stiu de unde sa cumpar toate cele necesare pentru producerea lor! Este cineva pe aici care se ocupa cu asa ceva? Si bineinteles care doreste sa mi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
uwu637288
în 22 Ianuarie 2022 | uwu637288 întreabă:

Am și eu o întrebare, dacă as vrea să-mi pun niște bani pe card, aș putea face asta prin intermediul unui bancomat? (brd)

6
Răspunde Raportează
Andraxandra12345
în 22 Ianuarie 2022 | Andraxandra12345 întreabă:

Bună vreau să trimit niște bani prin western union din România în Italia....mai exact 260 lei... Dacă îi trimit persoanei bani din Romania în Italia va primi bani în euro s- au trebuie să- ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MX_Em_1999
în 22 Ianuarie 2022 | MX_Em_1999 întreabă:

Salut! Am o nelămurire : ce înseamnă când o monedă de cupru sau argint este înnobilată cu aur? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
wnder
în 21 Ianuarie 2022 | wnder întreabă:

Va salut! Îmi spuneți câteva idei de afaceri mici? As vrea sa investesc maxim 2500 lei. Nu mă gândesc să fac o avere :)), dar sa am un mic profit din toată treaba asta. Mulțumesc!

7
Răspunde Raportează
Allake
în 21 Ianuarie 2022 | Allake întreabă:

Deci am o situatie mai amuzanta. Am tot rascolit internetul si nu inteleg cum unele persoane reusesc sa prinda ceva rate in mai multe parti si apoi nici nu reusesc sa le plateasca. Situatia mea e ceva...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Eusunt132
în 21 Ianuarie 2022 | Eusunt132 întreabă:

Salut, tatăl meu a pus 10 lei pe un bilet la superbet la un meci de football care începe la 8 seara. Sa răzgândit și vrea sa scoată bănuți, cum poate sa anuleze biletul

10
Răspunde Raportează
Albionitel
în 21 Ianuarie 2022 | Albionitel întreabă:

Buna ziua, exista vreo banca care face credit fara certificat de angajare? De exemplu as avea nevoie de 1.500/3.000 de lei, nu-i o suma asa mare

4
Răspunde Raportează
Geomire
în 21 Ianuarie 2022 | Geomire întreabă:

Bună ziua. Știe cine un site de unde îmi pot cumpăra cutii pentru aranjamente florale ieftine? Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
Danutul22
în 21 Ianuarie 2022 | Danutul22 întreabă:

Va salut! Am nevoie de putin ajutor, urmeaza sa schimbam sediul la locul de munca iar lucrul asta urmeaza sa fie trecut in contract, deci ma gandesc ca o sa se inregistreze un nou contract. Curiozitatea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Pelinar_Angelica_1997
în 21 Ianuarie 2022 | Pelinar_Angelica_1997 întreabă:

Ce salariu are un tânăr net?

9
Răspunde Raportează
joaxenul
în 20 Ianuarie 2022 | joaxenul întreabă:

Salutare! Dacă înființez un srl cum pot folosi banii încasați pentru traiul de zi cu zi? Pot scoate bani lunar din firmă?

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Ianuarie 2022 |

Salut, am 10 euro cash si as vrea sa ii bag pe card, ca vreau sa cumpar ceva online cum pot face asta?

1
Răspunde Raportează
Fcrb_Alex_1999
în 20 Ianuarie 2022 | Fcrb_Alex_1999 întreabă:

Salut, ce afaceri poti deschide cu 2000€?

3
Răspunde Raportează
Densia03
în 20 Ianuarie 2022 | Densia03 întreabă:

Cat este o treime din 1500 de lei? In bani

7
Răspunde Raportează
Albert88
în 19 Ianuarie 2022 | Albert88 întreabă:

Cum se numea situl ala cu pasarile care faceau oua si dupa vindeai ouale? Tot asa pana puteai extrage bani.

1
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 19 Ianuarie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut,dacă falsific o bacnotă la xerox dar nu o duc la magazin se pune ca infracțiune?

16
Răspunde Raportează
Albert88
în 19 Ianuarie 2022 | Albert88 întreabă:

Idei de facut un profit? Idei de facut ceva bani in plus?

6
Răspunde Raportează
Densia03
în 19 Ianuarie 2022 | Densia03 întreabă:

Bună ziua, în cazul în care se pune poprire și de la angajator și de la banca ce e de făcut?

4
Răspunde Raportează
ejymas
în 19 Ianuarie 2022 | ejymas întreabă:

Am o idee de afacere! Cum fac rost de bani? Rudele nu sunt o optiune. Tin sa mentionez ca nu este o suma colosala, este o suma medie.

12
Răspunde Raportează
ejymas
în 19 Ianuarie 2022 | ejymas întreabă:

Salut TPU, Am foarte multe perechi de adidasi nike originali, as dori sa ii vand angro, sugestii pe unde as putea face asta sau cum? Nu am rabdarea sa adaug atatea anunturi pe internet cu fiecare in...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 19 Ianuarie 2022 | SingleForOne întreabă:

De ce apar asa de multe locatii de cazinouri? Redsevens, Las Vegas, etc. Acele locatii, unde erau restaurante, covrigarii si alte magazine, cazinourile au cumparat spatiile goale. Ofera o imagine...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Ianuarie 2022 |

Bună, care credeți că e mai grea, pescicultara sau apicultura? Mi- aș dori pe viitor poate să încerc să mă apuc de una dintre ele, în vederea de a scoate o suma financiară de sustenabilitate,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Ianuarie 2022 |

Salut. Vreau sa imi fac un srl. Unde gasesc un spatiu pana in 150 euro cam 5- 10mp? Detaliat pentru cine se pricepe: 1 vreau un srl, am nevoie de sediu social, scoatem casa din ecuatie si nu intrebati...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Matt24
Întrebare recomandată în 19 Ianuarie 2022 | Matt24 întreabă:

Cum ati proceda daca ati avea de shimbat o suma mare de bani(ron->eur, 20000-30000)? Banca traditionala cu schimb preferential sau casa de schimb valutar?

6
Răspunde Raportează
lamsksozixjx
în 18 Ianuarie 2022 | lamsksozixjx întreabă:

Cum as putea sa fac bani online la 16 aniiii?

3
Răspunde Raportează
Dragos1477
în 18 Ianuarie 2022 | Dragos1477 întreabă:

Cum pot face bani online ca student?

7
Răspunde Raportează
M1h0i
în 18 Ianuarie 2022 | M1h0i întreabă:

Salut, are cineva idee unde pot vedea când se plătesc dividendele din Orange sau alte firme?

1
Răspunde Raportează
mgtow
în 18 Ianuarie 2022 | mgtow întreabă:

Mi se pare cea mai mare tampenie, in Ro cand te angajezi iti zice ca trebuie sa iti deschizi cont la banca bcr de ex pentru ca acolo au platile salariale. De ce nu accepta orice cont bancar cum e in toata...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Densia03
în 18 Ianuarie 2022 | Densia03 întreabă:

Buna seara, merge sa imi fac card revolut pentru salariu? Agenția kaufland unde lucrez au contract doar cu brd bcr si ing...

6
Răspunde Raportează
Dorian2990
în 18 Ianuarie 2022 | Dorian2990 întreabă:

Unde pot schimba lire din Irlanda de Nord, eu caut în Timișoara dar nu găsesc? Știe careva daca se pot schimba in tara? Mersi.

1
Răspunde Raportează
blackbone1776
în 18 Ianuarie 2022 | blackbone1776 întreabă:

Hei TPU, castigi sau macar poti sa traiesti fiind chitarist la o chitara electrica in Romania? Aici nu ma refer la chitaristii de la trupe mari, ma refer la chitaristi care sunt buni dar nu canta intr-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ValiConstantin123
în 18 Ianuarie 2022 | ValiConstantin123 întreabă:

Salutare TPU. Am și eu o întrebare, are cineva idee unde se pot găsi locuri de munca în împrejurimi Jud. Argeș ca șofer pe autoutilitara de 3.5 t deoarece am tot cauta și nu găsesc?

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 18 Ianuarie 2022 | SingleForOne întreabă:

Cum as putea face un "business card", adica ceva mic care sa arate ca eu pot vinde mai multe lucruri, datele de contact, etc, si eu sa le impart la oameni? Adica, vanzari de oriflame, avon, asigurari...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
16gabelu
în 17 Ianuarie 2022 | 16gabelu întreabă:

Salut TPU! Am 17 ani și aș vrea să încep să fac niște bani mai mult de buzunar, sa adaug mai mult pe lângă ce am. Am haine pe care nu le mai port noi nouțe, tricouri paltaloni. Aș vrea să le...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Densia03
în 17 Ianuarie 2022 | Densia03 întreabă:

Bună seara, dupa cât timp de la angajare îți poate bloca cardul pentru poprire? :(

1
Răspunde Raportează
sweetys
în 17 Ianuarie 2022 | sweetys întreabă:

Bună! Am și eu mai multe întrebări pentru cei care lucrează sau au lucrat la tazz pe livrat de mâncare. Cum e cu contractul de munca, cu cartea de munca, ce bani se opresc pentru cartea de munca,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Geanyyyy
în 17 Ianuarie 2022 | Geanyyyy întreabă:

Salutare! Care este diferenta dintre Prima Casa si un credit ipotecar obisnuit? Ce inseamna ca "statul garanteaza" 50%? Ofera vreun ban cumparatorilor?

1
Răspunde Raportează
MarianTomescan1
în 17 Ianuarie 2022 | MarianTomescan1 întreabă:

Stie cineva sa recomande un curs bun unde inveti sa scrii proiecte de fonduri europene? Nu ma refer la alea la care iti dau definitia de fonduri europene, ci la cele unde chiar inveti sa scrii, deci ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sindeiu
în 17 Ianuarie 2022 | sindeiu întreabă:

Salut, mi- am facut un card la bcr la anul trecut la 14 ani si acum am 15, i- am sunat si le- am spus de ce nu pot cumpara online pe siteuuri si ei au spus ca nu am 18 ani ca sa pot cumpara online dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Raducanmihai
în 17 Ianuarie 2022 | Raducanmihai întreabă:

Dacă am 18 ani, la ce banca pot face împrumut? Nu am avut pana acum carte de munca.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Ianuarie 2022 |

Buna, imi poate spune cineva, cine mai lucreaza ca operator flexibil? Am nevoie de ajutor.

9
Răspunde Raportează
CinevaCandvaUndevaEu
în 17 Ianuarie 2022 | CinevaCandvaUndevaEu întreabă:

Bună! Aș vrea să știu părerea voastră despre BCR și Alpha Bank. Care bancă este mai bună dintre cele două și de ce? Mulțumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
BaciuFlorin
în 17 Ianuarie 2022 | BaciuFlorin întreabă:

Ziua buna TPU, am si eu o problema cu multe nelămuriri si as dori sa ma ajutați, am vazut o știre legată de apartamentele de la ANL si m- ar interesa sa achiziționez unul in rate, cu toate nu stiu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • samcost
    trimisă acum 19 ore

samcost întreabă:

Salut! Daca vreau net de la Digi si sunt chirias, pot face contract pe numele meu cu acordul proprietarului sau doar pe numele proprietarului?
    8 răspunsuri
  • Ondu_Iulian_
    trimisă acum 11 ore

Ondu_Iulian_ întreabă:

Buna ziua vecinul meu ?i.a pus un tanc de gaz lipit de gardul meu, avand sub 20 metri distan?? de locuin?a mea.este corect?
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 9 ore

RobocopBuisness întreabă:

Voi v- a?i l?sa doar pe mna antivirusului integrat din Windows 11 (Microsoft Defender)? Din ce am n?eles, telemetria din Windows nu are rol de antivirus, dar Defender are o op?iune prin care ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 9 ore

RobocopBuisness întreabă:

Crede?i c? merit? s? tr?ie?ti foarte chibzuit, precum pensionarul japonez Suzuki care a economisit o sum? mare de bani, dar acum regret? c? nu s- a bucurat de via??, sau este mai bine s?...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.570
  • Întrebări: 3.951.543
  • Răspunsuri: 17.643.093
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
The Kardashians

The Kardashians

Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.522 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.706 Auto & Moto
  • 144.212 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.989 Carieră
  • 20.320 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.881 Conversaţii