TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
Marius1GAME
în 27 Mai 2023 | Marius1GAME întreabă:

Ce se întâmplă dacă pun un pariu pe super bet de tip sistem 3/6 și îmi vor ieși toate 6/6/

2
Răspunde Raportează
rhdjskdjjcjfjdjx
în 27 Mai 2023 | rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:

Salut TPU, am o intrebare legata de facutul banilor pe internet, chiar e posibil? Sa faci sume chiar ok pe internet, făcand ceva sau jucându-te si daca da, care sunt?

5
Răspunde Raportează
Aluna241
în 27 Mai 2023 | Aluna241 întreabă:

Buna ziua! Am o problema cu aplicația PayPal, am avut asociat un card de credit, debit BT și l- am eliminat din greșeală si cand încerc sa îl asociez iar îmi spune ca"Aceasta Tranzacție nu poște...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
danielmotorfan
în 27 Mai 2023 | danielmotorfan întreabă:

Bună ziua, vin și eu cu o problema legata de aplicația Trust Wallet, am în cont suma de 49000 euro și nu pot săi retrag, o persoana care spune ca lucrează la Blockciain spune că trebuie să ...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
PascalIoan
în 27 Mai 2023 | PascalIoan întreabă:

Salutare tuturor! O mare curiozitate de a mea pentru ca doresc sa activez in mediu. Cat face un taximetrist in medie intr- un program de lucru de 8 ore timp de 30 de zile in Timisoara? Vorbind bani ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
manumescAlexandra111
în 26 Mai 2023 | manumescAlexandra111 întreabă:

Buna ce parere aveti despre facultatea finante banci ce job as putea sa urmez si cam ce salariu?

6
Răspunde Raportează
Pisikutaancuta
în 26 Mai 2023 | Pisikutaancuta întreabă:

Buna ziua! Nu stiu pe cine sa intreb, avocat sau contabil, asa ca va intreb pe dvs mai intai: Am achiziționat niste panouri pentru cofrat, pe persoana fizica. Doresc sa le inchiriez. Contractul se ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ingognito
în 26 Mai 2023 | Ingognito întreabă:

Salut imi puteti explica despre pensile private sau de la stat? Eu lucrez si pana acum nu mi- a zis nimeni de pensie ce sa aleg sau din astea, si m- am trezit mai devreme cu un plic de la allianz tiriac...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2023 |

Ce părere aveți de dezvoltarea din Iași, credeți că va deveni curând Silicon Valley al Moldovei sau al doilea Cluj-Napoca?

3
Răspunde Raportează
User257
în 25 Mai 2023 | User257 întreabă:

Câți bani trebuie sa ai în România ca să trăiești decent în fiecare lună de unul singur mâncare, gaze, energie electrică, căldură, apă, impozit, și inclusiv că trebuie să te încadrezi...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
intrebsidau1
în 25 Mai 2023 | intrebsidau1 întreabă:

Salut. Am cont de Superbet si Unibet de anul asta, ambele avand licenta in Romania. Am inteles ca impozitul se retrage la sursa. Trebuie sa mai declar pe declaratia 200 castigurile anual? Voi primi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SilentRain
în 25 Mai 2023 | SilentRain întreabă:

Mi- am făcut un card Revolut și pentru prima data am pus benzina cu el și am primit banii înapoi, spre surprinderea mea am primit mai mult de cat am pus benzina :)) Oare o să primesc banii înapoi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
davidtelescu1425
în 25 Mai 2023 | davidtelescu1425 întreabă:

Buna ziua TPU. Eu vreau sa îmi cumpăr alt telefon și nu am bani. Cum strang bani la 11 ani pentru ca trebuie sa imi cumpar un telefon pentru ca telefonul care l- am avut îmi este distrus complet (spart...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnoNimaDRFC
în 25 Mai 2023 | AnoNimaDRFC întreabă:

Buna ziua TPU. Am o problema. Lucrez la o sala de jocuri iar un client a reusit sa ma faca de 400 de lei. A dat Cash Out, i- am dus banii, a cerut sa- i dau 50 de lei de 10 si nu am avut in borseta. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Bagabani2003
în 25 Mai 2023 | Bagabani2003 întreabă:

Salut TPU. Dacă doresc sa fac un împrumut de 10000 € am 20 de ani am minim 3 luni la locul de munca actual și minim 3 ani contract de munca. Știe cineva dacă îți trebuie giranți, dacă este ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Gabrigsjebhddk
în 24 Mai 2023 | Gabrigsjebhddk întreabă:

Buna tuturor. Cine ma ajuta si pe mine, am dezactivat de pe aplicatia revolut sa mai dau accept la soldul care mi se ia din cont si nu mai stiu unde sa intru sa activez din nou... va multumesc, astept...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreiAndrewAndi
în 24 Mai 2023 | AndreiAndrewAndi întreabă:

Are cineva vreo idee de ce nu mai primesc link catre BT Visual Help cand sun la numarul lor pentru BT Visual Help. Am 16 ani, mi- am facut acum cateva luni card si pentru a vedea banii primiti sau plati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionuț_Allex_2000
în 24 Mai 2023 | Ionuț_Allex_2000 întreabă:

Cum calculez rezultatul din exploatare a unei companii, cu date furnizate de ministerul finantelor? Nu stiu care sunt cifrele pe care trebuie sa le iau în considerare.

1
Răspunde Raportează
MarioPatrascu
în 24 Mai 2023 | MarioPatrascu întreabă:

As dori să întreb dacă știți vreo firmă de împărțit pliante sau ceva de genul care să angajeze la 16 ani, caut de muncă de mai mult timp totuși nu găsesc nimic.

2
Răspunde Raportează
Crocodilu801
în 24 Mai 2023 | Crocodilu801 întreabă:

Salut, am un prieten care trebuie să îmi transfere niște bani in Paysafecard din Spania, acum dacă el baga in contul meu de paysafecard mie îmi intră bani in contul meu de paysafecard, euro sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GhitaAndrei
în 23 Mai 2023 | GhitaAndrei întreabă:

Salut,știe careva cat costa programul de mentoring a lui Vasyfitec?

1
Răspunde Raportează
BoboBobo6717
în 23 Mai 2023 | BoboBobo6717 întreabă:

Bună. Oare este cineva pe aici care a avut vreo afacere cu rulote fast- food și mi- ar putea spune o idee despre afacerea respectivă? Vreau să încep o mică "afacere" cu plăcinte, sandwich- uri ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 22 Mai 2023 | Khizarix12 întreabă:

Ce salariu credeti ca merita o persoana care are doua diplome de licenta, una in Management si una in Marketing, acum este la masterat, are 3 voluntariate de cate 2 ani fiecare, a fost implicat in ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
searatarziu
în 22 Mai 2023 | searatarziu întreabă:

Dacă are cineva IBAN-ul tău poate să-ți fure contul bancar?

4
Răspunde Raportează
ioanaionela442
în 22 Mai 2023 | ioanaionela442 întreabă:

În trecut vindeam haine pe o pagină de Instagram, haine purtate de mine sau haine pe care le cumpărăm și nu apucăm să le port si aveau eticheta sau pur și simplu cumpărăm haine dintr- un second...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Laz?r_Ioan_
în 22 Mai 2023 | Laz?r_Ioan_ întreabă:

Cum pot să descarc aplicația george pe telefon?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2023 |

Salut, ce ati alege dintre "Freelancing" sau "DropShiping"?

1
Răspunde Raportează
suntmisu
în 22 Mai 2023 | suntmisu întreabă:

Buna! As vrea si eu sa trimit un colet unui om din Statele Unite (a zis ca vrea niste bratari) si nu stiu cat costa sa trimit din Romania pana in Statele Unite.

2
Răspunde Raportează
searatarziu
în 22 Mai 2023 | searatarziu întreabă:

Pentru ce e IBAN?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2023 |

Salut, vreau sa imi cumpăr o grasionera în București. Deja am bani dar tot a apărut la știri blocuri care sunt ilegale și nu vreau sa imi iau vreo teapa. Am muncit de m- am rupt pentru a strânge...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gabi659
în 22 Mai 2023 | gabi659 întreabă:

Buna, am 18 si as vrea sa ma duc undeva sa lucrez in vacanta de vara, vreau sa imi dati niste idei unde m- as putea angaja pentru 2 luni orice in afara de ajutor bucatar, barman casier etc. As vrea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Isonfire
în 21 Mai 2023 | Isonfire întreabă:

Salutare, știe cineva de unde sunt cumparate hainele de brand de pe resell-urile de pe insta? Un site sau un pont?! Mersi

1
Răspunde Raportează
Rexofere
în 21 Mai 2023 | Rexofere întreabă:

Cum as putea face bani fiind copil de 13 ani? Strang bani pentru un laptop de gaming si incerc sa-i obtin pana la vara, dar nu stiu cum sa fac rost de ei.

5
Răspunde Raportează
maphiotul
în 21 Mai 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Cat de sigur e Revolutul?

11
Răspunde Raportează
majannebunu
în 21 Mai 2023 | majannebunu întreabă:

Salut, vreau sa ma angajez ca ajutor de bucatar si vreau sa stiu daca lucrez 6 ore, iau salariu de 8? sunt minor, am 17 ani

5
Răspunde Raportează
heidi123
în 20 Mai 2023 | heidi123 întreabă:

Cât câștigă un casier îmcepător care lucrează în penny?

6
Răspunde Raportează
vanatoruldecarti
în 20 Mai 2023 | vanatoruldecarti întreabă:

Bună! Aș vrea să- mi răspundă cineva foarte priceput în domeniul PayPal. Cineva din străinătate se presupune că vrea să- mi trimită o sumă de bani, însă pentru această sumă de bani, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Migu00fggggh
în 20 Mai 2023 | Migu00fggggh întreabă:

Salut as avea o întrebare dacă vreau sa imparti pliante la 14 ani aproape 15 ce trebuie sa fac undevtrebuie sa ma duc și cum e

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2023 |

Dacă s- a fiscalizat bacșișul, de ce nu se poate elimina salariul minim, că și așa nu se scot prea multe taxe și în schimb s- ar legaliza și fiscaliza prostituția, ceea ce ar fi mult mai avantajos...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
GhitaAndrei
în 19 Mai 2023 | GhitaAndrei întreabă:

Salut,am de plătit o reclama la Facebook și ma întrebam dacă pot scoate cardul fără sa mai plătescă aceea suma.

4
Răspunde Raportează
FlorinVictor20
în 19 Mai 2023 | FlorinVictor20 întreabă:

Salut! Am o intrebare, in anul 2020 am imprumutat o suma de bani de pe internet, mai exact mi au dat 100 de lei pe care nu i am mai inapoiat, acun in 2023, dosarul cu acei bani neînapoiati a fost ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
SorinIacob
în 18 Mai 2023 | SorinIacob întreabă:

Salutare! Am efectuat o retragere din paysafecard in contul meu de revolut si astept de 10 zile sa se intample ceva, dar nimic. Am sunat la ei, mailuri tot tacamul si nimeni nu stie sa imi ofere un raspuns....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Palorma
în 18 Mai 2023 | Palorma întreabă:

Buna! Unde as putea sa ma angajez vara asta in Iasi, eu având 16 ani?

4
Răspunde Raportează
Dianazmeurica
în 18 Mai 2023 | Dianazmeurica întreabă:

Bună! Știe cineva cât costa chiria sa îți deschizi un chiosc în parcul copou Iași? Sau cum se procedează? As vrea sa deschid un chiosc cu dulciuri și o mica(2 max 3 mese cu scaune) terasa unde...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 18 Mai 2023 | SingleForOne întreabă:

Care bancă poate să creeze cel mai rapid un cont de debit (online sau într-o agenție)?

3
Răspunde Raportează
Nome145
în 17 Mai 2023 | Nome145 întreabă:

Hey,cum pot sa fac bani online ce cursuri ar trebui sa urmeze să fiu creator digital, marketing sau altele.

2
Răspunde Raportează
uniculunic
în 17 Mai 2023 | uniculunic întreabă:

Daca imi fac un PFA pot sa fac documetatii tehnice? Ex. memorii tehnice, studii de solutie, studii de coexistenta, proiecte tehnice... pe care sa le semnez doar eu ca unic membru in PFA? PFAul trebuie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Fildy6543
în 17 Mai 2023 | Fildy6543 întreabă:

Bună pentru ce-i care sunt din Suceava știți unde pot găsi fabrica TRUST ORIZONT detaliat va rog Mulțumesc anticipat

5
Răspunde Raportează
iustinul78
în 17 Mai 2023 | iustinul78 întreabă:

Salut, mi- am cumparat de curand cursurile lui Andrei Valentin de dropshipping, pagina s- a inchis si nu mai am acces la ele, i- am trimis mail uri, nu mi- a raspund, am vorbit pe Instagram si mi-...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
madab28
în 17 Mai 2023 | madab28 întreabă:

Salutare! Cei care aveți " Revolut"…am o sumă mai mare pe cardul Revolut și am tot citit referitor la retragerile din bancomat cum că ar fi vorba de niște limite în ceea ce privesc sumele. De exemplu,...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Mihaela024
    trimisă pe 20 Septembrie

Mihaela024 întreabă:

Bun?,vi s-a ntmplat.c? dup? ce faci treaba mare, cnd vrei s? tragi apa, s? nu fie nimic?
    10 răspunsuri
  • Mario1996
    trimisă acum 15 ore

Mario1996 întreabă:

?iganii de ce au ten frumos, ce m?nnc?? M? refer la aia cura?i, educa?i, ngriji?i. Nu au riduri ca romani sau mi se pare mie?
    9 răspunsuri
  • ovidiuzmeu
    trimisă pe 20 Septembrie

ovidiuzmeu întreabă:

Salut Am dat o comanda de pe temu n cat timp ajunge n rom?nia c? eu am comandat doar un produs
    8 răspunsuri
  • Bianka27
    trimisă acum 17 ore

Bianka27 întreabă:

Cnd aveam 16 ani si eram la ?coal? mama s- a c?s?torit cu un barbat alcolist care sp?rgea totul din cas? si facea scandal nu puteam nici s? imi fac temele pentru ?coal? c? mereu erau certuri...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.257
  • Întrebări: 3.951.140
  • Răspunsuri: 17.640.284
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
South Park

South Park

Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?

Start quiz
Categorii
  • 651.887 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.678 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.967 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.829 Conversaţii