Sall, am si eu o intrebare, se poate conduce moped(scuter cu pedale)de la 14 ani, bineinteles cu casca si tot ce trebuie vreau doar sa stiu daca am voie de la 14 ani.Va rog sa ma ajutati cine stie, ...? (mai mult)
Care se ofera sa cumpere o DACIA PAPUC din 2005 diesel 4x4, fara rugina, stare f buna, consum 6-7%, unic proprietar URGENT!
Cine are hack de auto view sa imi lase id-ul lui sa imi de si mie. Daca aveti si alte modalitati de facut viwes-uri, dau si acolo funda +vot! plzzzzzzzzzzzzzZzZzZzZzZZzzzZZZ
Cat ar ajunge taxa de imatriculare pentru o masina euro 4 cu motor 1900 cmc? please dau funda si restul vot
cine imi spune si mie cam in ce stare se poate duce o masina la programul "rabla". as vrea sa mai iau de pe ea scaune bancheta macarale de la geamuri, piese din motor etc si nu stiu daca o primesc...? (mai mult)
Ce trebuie la un scuter, ca dacă te oprească politia sa nu aibă ce sa iți facă?
Ce este transmisia principala?
Transmisia principala este transmisia longitudinala?
Cati bari sa bag la bmx?
Salut, azi cand am intrat intr-u curte la tara mi-o frecat rezervorul pe ceva ascutit, se vede pe rezervor o urma de-alungul lui cum ai trage cu un cui.motorina nu curge nimic, am verificat. ce solutie...? (mai mult)
Salut am o leganza 18:16v an 97 de ceva timp am probleme cu ea, pe benzina nu mi se acceleraza trebuie sa plec defiecare data de la semafor, de pe loc cu joc pe pedala de acceleratie, iar pe gaz imi...? (mai mult)
Vreau sa`mi cumpar un Scuter. spuneti-mi un scuter frumos, puternic, performant. (Nu unul foarte puternic pentru ca n-am 18 ani ). De preferat si linkul cu poza scuterului. Multumesc.
Este normal sa-mi carie cand las ambreajul in oracare treapta///? dar foarte incet ca si cum nu la fi apasat cum trebui numai ca carie cand il las dintr-o data, cadn ajung sus se aude cum carie, dar dacal...? (mai mult)
Transmisia principala a autovehiculelor este cutia de viteze?
as doari sa-mi iau ceva asemanator ca in link-ul asta: http://www.win-md.tk/vote/8481/vali.eu credeti ca-si merita banii?
Salut.ieri am reusit sa imi patez tenesii cu ulei de motor. i-am spalat bine, cu detergent, de dimineata, insa acum, dupa ce s-au uscat...pata nu s-a dus. ce as putea sa folosesc?
Tata vrea sa-si cumpere o masina AUDI sau BMW din 2007 sau 2008! Puteti sa ne ziceti cateva variante frumoase dar sa fie cu benzina nu cu diesel! F. U. N. D. A pentru cele mai frumoase masini
Bunav-as ruga sa-mi dati niste sfaturi referitoare la skoda octavia.as dori sa achizitionez una noua 1.6 (pentru drumuri lungi ). Se merita? Cum se comporta masina? Stabilitate in curbe? Consum? Am condus...? (mai mult)
imi dati va rog un site cu toate intrebarile la cat CE, dau FUNDA
Audi A8-pareri pro si contra. Vreau sa imi iau aceasta masina si nu sunt foarte hotarat. M-ar interesa un Audi A8 din 2000-2004, motor 2, 8 pe benzina.Multumesc tuturor.
Buna Ziua, caut un Cross, nu conteaza capacitatea, vreau sa fie pana in 1200 E... Rog seriozitate, daca cumva ma puteti ajuta sau aveti de vanzare, lasati-mi ID de Messenger!
Atestatu pe care il obtinem dupa ce facem legislatia, pentru a conduce scuter de 49 cm3, este recunsocut si in Uniunea Europeana? mai exact in Italia? astept raspunsurile voastre
Peste vreo luna, doua, trei, vreau sa imi iau un ATV. Imi puteti da si mie niste modele pe baza de baterie, pana in 2000LEI?
Sunt nou pe aici si as vrea sa va cer ajutorul...Am un telefon nokia 5230 si nu prea ma descurc sa-mi instalez GPS pe telefon.Imi puteti recomanda cateva site-uri de unde as putea sa descarc? (mai mult)
Intreb in special pe cei care si.au luat permisul auto, in momentul cand dai orasul, iti arata poze si rezultatul de la sala...instructorul poate afla rezultatul? sau politistul discuta cu mine in masina? (mai mult)
Cum va explicati faptul ca motociclistii nu pica de pe motocicleta cand se inclina atat de mult pe viraje? Cum de nu pica motocicleta daca este aproape culcata pe pamant?
Se poate icarca o baterie de masina doar cu un transformator de 12V fara punte redresoare ex ai un transformator de 12V gasesti o priza la 220 si sa o incarci
De ce Fiat Ducato, Peugeot Boxer si Citroen Jumper sunt masini la fel?
Ce atv imi recomandati sa-mi cumpar? Detin momenta un linhai dar m-am saturat de el pentru. ca se tot strica cate ceva la el.
Cumpar atv sau mini atv (nu chiar asa de mic) sau mini motocicleta cu 100 cm la ghidon si vreo 70 la sa! Astept oferte!
- As vrea un site care livreaza atv-uri ieftine sub 600 E, dar sa fie mai mari atv-urile si sa arate cat mai bine si ca forma si sa functioneze F bine! Multumes daca...? (mai mult)
Sunt o fata de 11 ani. As dori sa aflu ce bicicleta sa imi cumpar, mie imi placea bmx dar tata zice ca este mic si e de baiat eu nu stiu ce sa-mi iau deoarece as dori sa imi iau bmx si in acelasi...? (mai mult)
Ce inseamna acele nume la dacia 1310. De exemplu: TLX, TLE, L, S, MLS?
Caut arcuri lamelare pentru o remorca Compa!
Ati fost furati de taximetristi, cum?
FUNDA! ce acte sunt necesare pentru a face un nou permis in caz de furt sau pierdere? FUNDA! URGENT!
UREGEEEENT! FUNDA! ce acte trbuies facute pentru masina? cineva a pierdut documentele de la inmatriculare! ce acte trebuie sa faca acum? permis si mai ce...sau spuneti-mi urgent! funda
Camera HD GO PRO... ce parere aveti? merita banii? as dori sa mi-o achizitionez deoarece am auit la majoritatea oamenilor ca este o achizitie buna.
Auzisem ca programul "Rabla" s-a intrerupt. Mai are cineva ceva noutati? Am auzit s-ar putea cumpara materiale de constructii de la unii comercianti in schimbul voucherului... stiti si de treaba? (mai mult)
Vreau raspunsuri cat mai repede vrea sa imi fac un cart si am nevoie de cateva sugestii vreau sa fie cu 3 roti 2 spate si una fata sicu o transmisie ceva de gen bicicleta dar cu volan si mult mai rezistenta...? (mai mult)
Care este diferenta intre Nissan gt-r skyline si Nissan gt-r switzer p800?
Un consum exagerat de ridicat de benzina la un Atv/Quad cu motor de 350cc... Care ar putea fi cauzele, avand in vedere ca l-am cumparat nou?
La un Seat Arosa, 1.0 mpi, 50 CP as vrea sa stiu la cate RPM (rotatii pe minut) se ating ce 50 CP (scuze daca nu m-am exprimat corect) mersi anticipat+fundita;)
Am un Nokia c3-00 si as vrea sa stiu daca are poate pati ceva daca il conectez la un sistem audio 5.1. Sistemul are un cablu ce se potriveste la telefon, insa mi-e teama sa nu se strice ceva la...? (mai mult)
Care e pozitia corecta cand un pasager are simtome de hemoragie nazala? cu capul lasat pe o parte pentru ca daca il lasa in sus e incomod nu e ceva obisnuit.
Ca sa dai categoria de profesionist(auto) ai nevoie de diploma de clasa a 10-a? Nu vreau link-uri. Intreb niste persoane experimentate, multumesc.
Buna TPU Dupa parerea voastra care este cea mai frumoasa masina din lume?
Final Fantasy e mmorpg? sau se joaca singleplayer
Caut motor de la 100, pana in 300, din Oradea. Cine ma poate ajuta sa-mi lase il rog id lui de messenger yahoo.
Am un renault megane din 2006.si nu stiu de unde sa iau codul pentru radio cd. daca stie candva unde este scris, sau cum il pot afla. mersi mult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!