Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 16 Iunie 2025 sunt:
La o masina sa zicem la ventilatie sunt acele gratii micute de plastic care le misti in pozitia care vrei sa iti vina aerul in fine cred ca ati inteles la ce ma refer, ca sa le scoti afara se poate folosi...? (mai mult)
Salut tuturor! As dori sa stiu daca pot plati analizele la scoala de soferi Biditrans...sa nu mai fie nevoie sa le fac...va multumesc!
Ce inseamna sistemul 2x4 la Toyota RAV 4? Fundita la rasp cel mai corect.
Salut mi-am cumparat si eu un gps din fermania MEDION GOPAL E4240 (MD98090) de unde as putea face si eu rost de un card pentru harta angliei nu o am pe gps sau cum as putea face rost de harta angliei pe...? (mai mult)
Am un aprilia leonardo de 150cc din 2002 si nu stiu de ce nu trece de 90. Am incercat si cu si fara pasager si tot atat prinde. Daca ar fi sa ma iau dupa bord ar avea 53.000 km (nu exact logik)...? (mai mult)
Salutare am de gand sa imi cumpar inca o masina un peugeot 205 cu 800 de euro (un coleg care vine cu mine pe camion) stie cine o vinde si negociaza cu acea persoana sa scada la 600 € voi ce ziceti e masina...? (mai mult)
Mi-am cumparat un Piaggio Zip cu 120 Km/h in Bord, merge doar 65 Km/h, de la service-ul care l-am cumparat a zis ca are Limitator, dar unde are nu mi-a zis, daca ati putea sa ma ajutati sa imi ziceti...? (mai mult)
Cati Dacioti sunt pe aici? Daciot=pasionat de orice inseamna marca Dacia.
Ce este clasa compacta?
Ce parere aveti despre Mini? Eu unul cred ca pun preturile cam mari.Am vazut ca cer 15 000 euro pe un model care are 95Cp consumul de 6-7l performantele erau parca 0-100 in 13s, de ce sa ceri asa un pret...? (mai mult)
Ce bloguri depre moda stiti? funda!
mai am o saptaman si dau examenul pentru permisul auto (sala). Am invatat cartea iar acum fac teste pe www.drpciv.ro. Ce credeti este bun? Exista posibilitatea ca unele intrebari sa nu fie corecte?...? (mai mult)
Merge sa pun o turbina pe un logan?
stie cineva unde se vand ATV-uri ieftine in Constanta? dau fundita! mersi
am 12 ani, si sunt pasionat de motociclete, motocrossuri sau ATV-uri. pot conduce undeva motocicleta de 49 cmc? Am auzit ca unii conduc legal la 12 ani. Eu as putea? Si daca sunt cursuri, in judetul...? (mai mult)
Logan de 4-5 ani sau masina straina gen Opel Astra, VW Golf, etc dar veche de 10-12 ani cu peste 150.000 km? Care se intretine mai ieftin? Ce ati alege sau ce ati ales deja? Bugetul este cam 2500 euro....? (mai mult)
Csre este cea mai frumoasa masina?
Stie careva ce consum are un mercedes vito cutie automata tractiune integrala din 2003?/
Careva pasionat de tuning/racing? Daca da, sunteti la un club ceva? un site cu chestii de genu, stiti?
Stie cineva de unde pot descarca jocul flat out2?
Dw fifa pes 11 http://thegamesfeature.wordpress.com/
Stiti cumva cand va aparea cartea "Omul in constumul alb" The Stig in romania.Multumesc
Sall as vrea sa-mi cumpar masina un audi a4 sau bmw320 imi plac amandoua dar nu stiu care din ele e mai buna din auzite la bmw apar probleme la motor
Sunt o fata obisnuita. Dar vreau sa ma duc la scoala in ceva haine nou! Ma puteti ajuta?
Am vazut la mai multe motoare de 125cc carenele laterale date jos... ajuta la ceva renuntarea la carenele laterale?
Nu stiti vreun forum unde poti spune ce piese auto vrei sa cumperi?
Salut un prieten are 18 ani de curand si-a luat permisul categoriile B si C+ E acum mi-a zis ca s-a angajat sofer pe tir Romania- Germana dar dupa cate stiu eu nu poti conduce in afara tarii daca nu...? (mai mult)
Ce parere aveti de motoarele Suzuki? Calitatea, fiabilitate, performante etc.
Yamaha YZF R125 dispune de un portbagaj :-?
Stiu ca am pus o intrebare asemanatoare, dar daca cineva poate sa ma ajute ii voi fi recunoscatoare.Cu ceva timp in urma v-am intrebat daca la 13 ani jumate este ok sa am 1'74. Dupa ce am citit...? (mai mult)
Am vazut de curand la tv ca a fost o reducere cu 40% la benzina la un peco din Bucuresti. Cu ce ocazie a fost aceasta reducere si daca o sa mai fie si altele?
Ce masina este mai buna :bmw 760 sau mercedes benz s65 amg (specificati si de ce )
Ce se potriveste mai bine pe o cursiera anvelope cu camera sau baieuri? Care este diferenta dintre cele doua?
Cine imi poate da un site cu anvelope + jante pe ele mai ieftine? pe la 1500 ron... dau FUNDITA si FOLOSITOR
Ce parere aveti despre aceste machete auto? http://www.machete.ro/masini-118?sort=3&c_pag=1 Merita sa dau banii pe una? (ma intereseaza calitatea lor)
Cand am dat treseul auto, am avut o neacordare de prioritate. Politistul a notat numarul masinii respective pe coperta dosarului meu. In final, mi-a spus ca am condus bine dar ca nu are ce sa imi...? (mai mult)
Masina Groazei - Episodul 1 http://tinca-adrian90.blogspot.com/2010/09/masina-groazei-episodul-1.html
Spuneti-mi si mie cele mai tari trailere pentru nfs underground 2. Poate unu care sa deblocheze masinile.
Care e mai tare underground 2 sau Street Racing Syndicate?
Imi poate spune cineva cat e litrul de gaz(gpl) in tara?
Ce parere aveti despre taxa de poluare auto si cea a impozitelor auto din 2011? Si te mai miri ca altii vor pe capete sa plece din tara...
Care stiti site`uri cu masini de vanzare sa mi le dati pls(daca se poate sa fie din jud arad)funda`
Am dat de permis si momentan nu mi'au dat permisu merg cu dovada de le ei, cu dovada asta merg pe unde vreau? ca am inteles de la cineva ca nu pot sa merg pe unde vreau si tr sa merg cu insotitor este...? (mai mult)
Mi-am schimbat rolele de la Scuter (Piaggio Zip)Bine inteles ca am pus Malossi si acum e Full Malosi, scuteru are super Sprint dar acum am schimbat cureaua dar nu mai are Sprint, imi spuneti ce...? (mai mult)
poate cineva sa-mi spuna cat costa in tara sa-ti pui lpg(gaz la masina)?
Care aveti cont pe http://chinesescoots.forumwise.com vreau sa imi downloadati si mie ceva, nu merge sa imi fac cont
Buna seara in ziua de 1.05.2010 mi-a fost suspendat carnetul avand o alcoolemie de 0, 50 la etilotest iar prima proba in sange a fost 1.00 iar a doua 0, 85.Cum si cand se face recalcularea deoarece...? (mai mult)
Am un Megane classic, din '98, adusa recent din Germania (am facut tot drumul pana in RO, cu ea, si n-am avut nici cea mai mica problema). Am circulat o saptamana cu ea la noi in tara si, apoi,...? (mai mult)
As vrea sa imi comand de pe " http://piese-scuter.blogspot.com/ " un set de 80 cmc si nu stiu daca is de treaba cei de acolo adica ma refer la trimiterea produselor, cei care au cumparat de acolo sa imi...? (mai mult)
Ce intrebari pune politistul la traseu? maine am traseul, spuneti-mi niste reguli?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Andreea6708 întreabă:
TurkuNellu întreabă:
Arthurrrr întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat