Este adevarat ca motociclistilor li se spune "donatori de organe"?:O. Daca da de ce? Nu cred asa ceva dar am auzit la niste vecini...deci poate voi stiti mai bine:)
Sal ba imi puteti da un site cu abtipilde auto vreau sa lipesc pe un Aro stiti cu 4x4 etc?
Cat costa un Dodge CHALLENGER SRT8 dodge ecahllenger e bun sal tunezi? funda!
Nu stiti ceva atv-uri ieftine maxim 200 eurosi noi si second hand?
Conoasteti pe cineva din zona Piata Romana (Bucuresti) care sa aiba nevoie să închirieze un garaj? pot sa-l pun la dispozitie pentru depozitare sau parcare 0740000010
Stie cineva de unde pot sa-mi cumpar un BMW X6 sau vreun magazin?
Ce ati alege intre un golf 4 (2000)sau peugeot 207(2003)? sunt f indecisa:-?
Ce firma preferati la motoarele SS (honda, yamaha...)?
Stie cineva cand se difuzeaza reportajul cu Duster la TopGear?
saptamana asta mi-as lua un daewoo espero. an 97. full option. Ce parere aveti despre aceasta masina?
In caz ca cineva a inceput de curand scoala de soferi si stie despre ce vorbesc, am o intrebare: Instructorul mi-a dat sa completez doua cereri pentru cazier; Trebuie sa scriu pe amandoua pentru "examen...? (mai mult)
Ce parere aveti despre traficul infernal din Bucuresti si ce masuri se pot lua?
Poti incepe scoala de soferi inainte sa implinesti 18 ani? daca da, cu cat timp inainte?
Cum se descarca de pe internet gta sanadreas?
1.Masinile care nu sunt inscriptionate cu nimic si au dispozitive de monotorizare a traficului(radare) montate, au voie sa va opreasca, si sa va dea amenda? Daca imi scoate bastonul pe geam opresc sau...? (mai mult)
De unde pot descarca un simulator auto gratis?
Ce parere aveti despre Saw 3 Death Tunnel? Merita vazut? Puteti sa imi povestiti despre el?
Cat mai e litrul de benzina?
Voi ce ati alege dintre: Opel Astra F 1.7tds, '95, 236000 km., full (fara a. c.) in stare f. buna sau Dacia Logan troaca, adica nicio optiune. Nu doresc ca raspuns alta varianta decat cele de mai...? (mai mult)
Ce casca ar fi mai buna pentru BMX? -full face -sau d'ia de dirt/street? Eu vreau sa ma apuc de acest sport si chiar sa castig bani din el.
Sall am o bicicleta full Shimano numai ca nu ii merge intinzatorul trebuie schimbat si are schimbat-oarele sparte dar functioneaza in rest totul e ok si vroiam sa o vand cu 200 lei ce ziceti se merita...? (mai mult)
Cine imi poate spune care este site-ul cu chestionare auto cele mai apropiate de cele de la examen? Sau daca stiti exact toaate intrebarile care se pot da la examenul auto... Mersi:*
Care sunt cele mai mari motociclete [ca dimensiune : l x h) la categoria 600 si 1000 (Super-Sport) din 2005- prezent?
Credit, imprumut, leasing? funda :P salutare, am facut 18 ani, m-am angajat. am salariu mare, dar; de unde pot face si eu credit sau leasing sau cumva sa cumpar o masina? nu am vechime 1 an...? (mai mult)
am dat masina in weekend la niste prieteni. Ei s-au dus la mare ...si dracu stie ce-au facut cu ea. Ideea e ca mi-au umplut-o de miros de tigari. GROAZNIC. Am fost la spalatorie cu ea si...degeaba. Aveti? (mai mult)
Ma intereseaza o masina mica, consum redus, second-hand (cel mult 3000 euro), preferabil motorina pentru ca o sa parcurg distante lungi. Ce imi recomandati? Multumesc anticipat.
S-a aprobat legea privind aparatia unei noi categorii... categoria A2?
Caut si eu un simulator de motociclete pe pc...
ma numesc Bogdan si stau alaturi de prietena mea in Italia langa Torino o localitate numita Alba.Lucram amandoi dar fara contract si nu ne putem capata rezidenta.As dori sa va intreb daca dansa...? (mai mult)
Vreau sa a-mi cumpar un renault megane dar sunt cam indecis varianta 1, 5 sau 1, 9 ca motor avantaje si dezavantaje antre ele.Ast.raspuns numai cine stie.
Dau funda celui care imi poate da un link cu un site unde sunt aratate si explicate toate partile componente ale unei motociclete/scuter/ATV(sau macar una dintre ele):P
Sa zicem ca aveti un buget de 7000-7500 euro. Ce masina v-ati cumpara?
Care imi spune si mie cum pot sa place pe o roata cu scuterul? dau funda cel mai clar raspuns :D
Bicicletele de la Real si Carrefour sunt bune?
Unde pot gasi in Valcea sau in Pitesti biciclete la mana a doua (daca se poate aduse din germania)?
Daca am 14 ani am voe sa concudc un scuter sub 50 cm3 sau numa de la 16 ani?
A aparut Cagiva Mito 125 cu un nou design ca al lui Mito SP525? Am gasit mai multe rezultate, dar nu sunt sigur.
Daca m 14 ani pot conduce un scuter sub 50 cm3sau nuam de la 16 ani?:)
Care este diferenta intre C, E-------C, CE permis
Cine mai cunoaste "motor" gen Gilera DNA? adica sa fie automat :D?
Cum ii cheama pe Ched si pe Zorra in realitate de la sony si steluta ei norocoasa. Dau fundita. Dar pe Luis, cleo, riki, bella, whil si sora lui celo din h2o
CE parere aveti despre WW Golf 3 2.0 gti:X
Ce este un releu si cam ce face?
Buna TPU am o intrebare:la nfs underground 2 am primit mesaj de la rachel ca isi vrea masina inapoi si sa ma duc la car lot dar nu stiu ce sa fac am fost la car lot dar acolo nimic va rog spuneti-mi ce...? (mai mult)
De ce, cand vreau sa joc GA San Andreas Multiplayer cand intru pe server ini scrie asa in coltul din stanga sus "The server didn't respond."?
Ce parere aveti despre Opel Corsa... varianta aniversara de 111 ani?
La servofrana de ce ai nevoie de pompa vacuum la mac si la mas nu?
Caut si eu piese pentru combine Massey Ferguson model 208(eventual 176) M-ar interesa o cutie de viteze! Stie cineva unde pot gasi o combina de acest gen sau piesele ei? Am nevoie urgent!
Salutare, Ma intereseaza ce casti moto imi puteti recomanda, casti care sa fie certificate la toate standardele "DOT", "ECE 22.05" si eventual "Shell M2010". Pretul maxim 800 Lei/Ron (plus 100 de...? (mai mult)
la ce varsta pot conduce un scuter de 50cm3?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!