TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
UnchiulRamiz
în 30 Aprilie 2023 | UnchiulRamiz întreabă:

After shave ul Nivea are termen de valabilitate sau nu? Și cât timp?

6
Răspunde Raportează
Ionella2003
în 29 Aprilie 2023 | Ionella2003 întreabă:

Bună! Am fost vopsită blond după 6 luni m- am făcut brunetă și mi se parul parul groaznic de tare doar dacă ma pieptăn mi se rup firicele mici nu știu ce sa fac. Ce uleiuri / măști de par recomandați?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 29 Aprilie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. De unde imi pot lua haine dragute la un pret redus? La H&M sunt haine frumoase, dar scumpe si la Sinsay sunt marimi mari. Nu imi spuneti Shein sau alte site- uri de genul, pentru ca nu cred ca sunt...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Dmdmkdksnxnxndj
în 29 Aprilie 2023 | Dmdmkdksnxnxndj întreabă:

E ok sa folosesc apa cu sare normala, de mâncare, dizolvata, pentru curățarea septumului proaspăt dat? Nu am sare de mare și nici betadina

1
Răspunde Raportează
Miina97
în 29 Aprilie 2023 | Miina97 întreabă:

Bună seara! În ultima perioada ma irit foarte tare pe picioare din cauza epilării cu lama. Eu am o piele foarte sensibila, mă exfoliez, folosesc lame de o buna calitate și toate astea în zadar....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Sabina_Andreea_1994
în 28 Aprilie 2023 | Sabina_Andreea_1994 întreabă:

Daca as amesteca henna cu vopsea de oua, ar fi vreo problema? Ma gandesc sa fac aceea henna putin mai intensa.

6
Răspunde Raportează
GIrina
în 28 Aprilie 2023 | GIrina întreabă:

Buna ziua. Am dat comanda pe Shein, nu am primit coletul insa de la curier am aflat ca acesta a plecat inapoi. Intrebarea mea este voi primi banii inapoi de pe comanda?

4
Răspunde Raportează
SHINOBU
în 27 Aprilie 2023 | SHINOBU întreabă:

Am și eu o întrebare, de ce lumea critică prea mult băieții care poartă haine pentru fete cum ar fi colanti etc? Aceste haine sunt doar materiale și nu au gen, fiecare ar trebui să poarte ce ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
user1250
în 27 Aprilie 2023 | user1250 întreabă:

Hei TPU! Îmi puteți da sfaturi pentru a avea sanii mai mari? Câtva dintre voi știți ca am 12 ani și 100% veți spune ca nici nu trebuie sa ma gândesc la asta și ca trebuie sa cresc, dar mie nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lulu55
în 27 Aprilie 2023 | Lulu55 întreabă:

Știți un calculator pentru mărimea sutienului bun? Vreau sa îmi fac o rochiță și îmi trebuie mărimea la sutien.Eu nu port sutiene sau daca port port sport și unde am căutat găsesc rezultate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Clyo10
în 27 Aprilie 2023 | Clyo10 întreabă:

Buna! Mi- am luat recent niste benzi de albire a dintilor crest. Am tot auzit ca sunt foarte bune si am zis sa fac o incercare. Cei care ati mai folosit, stiti cumva daca e normal sa faca spume dupa 2...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lariette
în 27 Aprilie 2023 | Lariette întreabă:

Îmi puteti zice unde as putea sa-mi fac piercing cu branula gri in Constanta?

2
Răspunde Raportează
monycutzza
în 26 Aprilie 2023 | monycutzza întreabă:

Buna fetele. As vrea sa îmi comand de pe net un body cu spatele gol. Care site e de încredere. Ați comandat de pe joom.com?

3
Răspunde Raportează
contcutoateebud
în 26 Aprilie 2023 | contcutoateebud întreabă:

Buna, stie cineva de unde pot sa cumpar chiloți Calvin Klein pentru fete? (de la ce magazine de haine se gasesc, nu ma refer prin comanda), dau funda.

5
Răspunde Raportează
User257
în 25 Aprilie 2023 | User257 întreabă:

Bună ziua. Ce șampon antimatreață să aleg care este mai bun vreau sa scap de mătreață.

1
Răspunde Raportează
___CE69
în 24 Aprilie 2023 | ___CE69 întreabă:

Buna, am 14 ani. Mereu după ce mă epilez îmi apar niste bubițe și mă mănâncă pierea (cam rău) și acele bubițe nu se vindeca, mă poate ajuta cineva ceva rog frumos.(mă epilez cu lama)

3
Răspunde Raportează
76843
în 24 Aprilie 2023 | 76843 întreabă:

Salut fete si baieti. Am un par care se electrizeaza la spalare si sta infoiat ca la arici. Voi ce produse folositi ca sa va disciplinati parul? Exclus placa!

9
Răspunde Raportează
depression17
în 24 Aprilie 2023 | depression17 întreabă:

Credeți că a avea parul mare este un factor care face că firele de par sa cadă? Așa am auzit, am un verișor cu par mai mare decât al meu și la fel ii cad firele și acestuia.

4
Răspunde Raportează
Mullet
în 24 Aprilie 2023 | Mullet întreabă:

Bună ziua, sunt un băiat care ar vrea sa își facă un perm în București dar nu știu unde. Poate sa imi de cineva niște recomandări? Mulțumesc!

6
Răspunde Raportează
LarisaChe07
în 24 Aprilie 2023 | LarisaChe07 întreabă:

In iunie ma duc la o nunta ca invitata. Nu am mai fost pana acum, decat cand eram foarte foarte mica si nu stiu cum sa ma imbrac. Care varianta ar fi mai potrivita si arata mai bine dintre astea: 1....? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
NissanR35
în 24 Aprilie 2023 | NissanR35 întreabă:

Salutări! Deranjez cu o mică întrebare cunoscătorii în domeniul parfumeriei, o cunoștință lucrează la un magazin de cosmetice în altă țară, ori de câte ori ajunge în România îmi aduce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 24 Aprilie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna TPU. De 1 Iunie o sa am un spectacol de balet. Stie cineva de unde pot lua un costum in Turnu Severin? Tind sa mentionez ca inca nu stiu ce spectacol va fi, dar stiu ca este in grupa.

1
Răspunde Raportează
Ane758
în 23 Aprilie 2023 | Ane758 întreabă:

Cu ce ma imbrac daca merg la baraj, vidraru pe 24 aprilie si sunt in timpul zilei 7°; 9°10°; 11°; 12°

5
Răspunde Raportează
tonyc7
în 23 Aprilie 2023 | tonyc7 întreabă:

De cine credeti ca se lasa femeile impresionate cel mai usor? De un tip cu o berlina faina (gen BMW, Audi, etc.)? De un tip cu un jeep (indiferent de marca)? Sau de un tip cu o motocicleta/motoreta...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Hjjfrrtfc
în 23 Aprilie 2023 | Hjjfrrtfc întreabă:

Bună! Am 13 ani si 1.60 înălțimea, am putine, , cosuri, , pe frunte, sunt slaba, am parul scurt si vreau tare mult să ma fac foto model (manechin) sunt ok pentru a merge la o agentie? Ce trebuie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Salagian60
în 23 Aprilie 2023 | Salagian60 întreabă:

Cum se poate dezumfla un balon de folie, prin ce metodă/metode? Aș dori să știu un răspuns, pentru a ști cum să mă descurc, dacă o să mă lovesc de astfel de evenimente, cu baloane de folie....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 23 Aprilie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Niste sapunuri cu ph neutru? Protex este?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Aprilie 2023 |

Ce părere aveți despre parfumurile Karl Lagerfeld?

5
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 23 Aprilie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Cum ați dori să fie moda vestimentară de zi cu zi, în viitor? Cum credeți că va fi, în realitate? Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, moda s- a tot schimbat din timpul imperiului...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
CorleoneGyovanny
în 23 Aprilie 2023 | CorleoneGyovanny întreabă:

Sunt aproape sa imi fac tatuaj pe biceps, durerea este mare sau nu simti nimic?

1
Răspunde Raportează
ReignForest
în 23 Aprilie 2023 | ReignForest întreabă:

Vreau să comand un bb cream pentru ten gras. Mă gândeam la Missha M Perfect Cover, dar trebuie să folosesc pudră? Când aplic pe nas se vede porii ăia, dar dacă șterg nasu, se ia fondul de ten...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Etta12
în 23 Aprilie 2023 | Etta12 întreabă:

Buna ziua, imi poate recomanda si mie cineva niste pastile de slabit eficiente? Mulțumesc anticipat

4
Răspunde Raportează
Elena093
în 23 Aprilie 2023 | Elena093 întreabă:

Hey! Vreau să mă fac blondă cu semipermanent pentru că nu vreau să- mi stric parul. Dar am parul șaten deschis și nu știu dacă o așa mi se prindă. Ați putea să- mi spuneți ( cei care ați...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DonMoldo
în 23 Aprilie 2023 | DonMoldo întreabă:

Ce părere aveți de parfumul asta merită? https://www.olfactiv.ro/parfumuri- barbati/parfum- arabesc- opulent- oud- apa- de- parfum- 100- ml- unisex.html#resp- tab2 am văzut comentarii negative că ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DonMoldo
în 23 Aprilie 2023 | DonMoldo întreabă:

Ce parfumuri imi recomandati sa persiste bine si sa aiba un miros puternic pentru barbati(nu vreau de la dior sau versace pentru am avut am avut deja) Dau funda!

3
Răspunde Raportează
Katsu198
în 22 Aprilie 2023 | Katsu198 întreabă:

Salut TPU, Am o intrebare, care este diferenta dintre roscat si ginger, de mic mi s-a spus ca am parul roscat desi parul meu este portocaliu. Deci cum am parul, roscat sau ginger?

4
Răspunde Raportează
suziii400
în 22 Aprilie 2023 | suziii400 întreabă:

Buna tuturor! Vreau sa- mi cumpar o bratara de la swarovski, dar eu nu port alte metale in afara de aur si argint.Stiti cumva din ce material sunt confectionate bratarile de la swarovski? Am cautat si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DonMoldo
în 22 Aprilie 2023 | DonMoldo întreabă:

Ce parfumuri arabesti de barbati imi recomandati care sa nu miroasa a benzina sau tamaie. Funda

1
Răspunde Raportează
Rockzstar
în 22 Aprilie 2023 | Rockzstar întreabă:

Bună TPU, se poate învechi oja semi? E neapărat nevoie sa merg la întreținere?

5
Răspunde Raportează
mufrap
în 21 Aprilie 2023 | mufrap întreabă:

Am comandat de pe www.e- parfumes.net si as avea niste observatii Produsele sunt contrafacute, mult prea scumpe pentru ceea ce sunt. La numarul de telefon de contact nu raspunde nimeni. Daca trimiti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Aprilie 2023 |

Salut, poate sa imi spuna si mie cineva de ce dimineata dupa ce fac dus, ma uit in oglinda si ma simt cel mai frumos om posibil dar pe parcursul zilei dupa ce ma uit de mai multe ori in oglinda imi dau...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
aaandrei01
în 21 Aprilie 2023 | aaandrei01 întreabă:

Salutare tuturor, A cumparat cineva de pe Frogies RO? Am cautat ceva reviewuri si pareri despre site dar nu am gasit nimic.

1
Răspunde Raportează
Kskxhiapq0292847ksk
în 21 Aprilie 2023 | Kskxhiapq0292847ksk întreabă:

Bună,azi mi-am scos câteva coșuri negre după fata (frunte) si s au înroșit destul de rau.In cam cât timp îmi va trece roseata?

2
Răspunde Raportează
LarisaChe07
în 21 Aprilie 2023 | LarisaChe07 întreabă:

Dupa parerea voastra ce pereche arata mai bine? Nu pot sa ma decid de cateva zile. Chiar daca sunt de baieti, mie imi plac. Asta: https://eu.louisvuitton.com/eng- e1/products/lv- trainer- sneaker-...? (mai mult)

53
Răspunde Raportează
Mariaeliana1010
în 21 Aprilie 2023 | Mariaeliana1010 întreabă:

Buna! A făcut cineva un curs de gene in Constanta? M ar interesa cam cât ajunge, cum si când se face plata pentru curs. Mulțumesc!????

1
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 20 Aprilie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna seara. Cum as putea sa curat bijuteriile din argint si din aur? De obicei, le curat cu bicarbonat de sodiu, detergent de vase si pasta de dinti si frec asa pe ele cu o periuta de dinti pana se fac...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 20 Aprilie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna seara. Pentru cei care aveti parfumul Have Fun de la La Rive e bun? Persista? Stiu ca nu e foarte cunoscut, dar l- am comandat si eu pentru o prietena pentru ca si- l doreste de ceva vreme si am vrut...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DonMoldo
în 20 Aprilie 2023 | DonMoldo întreabă:

Care e diferența dintre parfumul Dior sauvage și cel teaser? Intreb pentru cine a avut.

2
Răspunde Raportează
Danaserbannou
în 20 Aprilie 2023 | Danaserbannou întreabă:

M- am tuns acum 8 luni, aveam parul pana la fund iar acum îl am un sfert din cât îl aveam, nu mi- a mai crescut deloc. Aaa cred ori era mai scurt ori nu știu ma dau și cu ulei de ricin și de rozmarin,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Rrrroxxana
în 20 Aprilie 2023 | Rrrroxxana întreabă:

Buna ziua, exista un link pe care pot sa il trimit sotului pentru a-mi achita comanda la Shein?

1
Răspunde Raportează
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • liliana77any
    trimisă pe 24 Octombrie

liliana77any întreabă:

Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici- unul cu care sa ma potrivesc. Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni. Voi cum...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 12 ore

ElianaSc întreabă:

Daca ati avea de ales intre niste apartamente in blocuri vechi, ce varianta ati alege? A. Apartament in bloc vechi inalt, P+ 8 sau P+ 10 si la ce etaje? B. Apartament in bloc vechi cu 4 etaje si la...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • f22c10
    trimisă acum 15 ore

f22c10 întreabă:

Bună dragilor! Ce aplicatie sau cum vă măsurați caloriile din farfurie? Sunt o groaza de aplicatii! Voi ce ati ales sau ce alegeti? M- ar interesa una care doar sa- mi scaneze farfuria fara a adauga...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 5 ore

1onurReal1 întreabă:

"Nu- i nimic"! Putred! Rău de tot! la mijloc! Nu!? Ne poate afecta cu Adevârat, real Psihologia! Noastră! Sănătatea Noastră Psihică! Mentală Mintală, Astfel de filme! Ce conține! imaginii...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.173
  • Întrebări: 3.952.322
  • Răspunsuri: 17.648.954
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 38 minute
Ce zici de un quiz?
Meghan Trainor

Meghan Trainor

Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.750 Auto & Moto
  • 144.224 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.023 Carieră
  • 20.334 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.007 Conversaţii