Hei TPU, se poate incrucisa un berbec cu o capra sau un tap cu o oaie? FUNDA!
Salutare TPU, am o intrebare. vreau sa stiu cata soda caustica la cata apa pun pentru a curata cateva vase de inox? Funda la cel mai concret raspuns! Multumesc;)
Ajutooooor! Prietena mea m- a lasat sa stau la ea 2zileca sa fiu mai aproape de servici sisa dorm si eu o ora in plus, ea este plecata la parinti. Asa, intr- o plasa aveam niste rosii si de la o disputa...? (mai mult)
stie cineva care sunt "chestiile" care trebuie sa le descarc pentru a putea sa trag un fisier din calculator pe cd-uri? sau cum pot face acest lucru! VA MULTUMESC!
Cam cat costa mp de teren in ovidiu judetul constanta?
Cum se spune in engleza la Zi? si la saptamana?
Vreau sa imi cumpar si eu un amstaff pui si as vrea sa stiu ce trebuie sa ii mai cumpar (mancare, jucari, etc) ce imi trebuie pentru el?
Ti-ar placea sa ai o asemenea usa?
Cum se face stratificarea semintelor la rece sau calt, dau funda
La o instalatie de caldura, cu calorifere si cu cazan in soba, cu vas de expansiune deschis este necesar un aerisitor automat?
As vrea sa construiesc o casa gen asta:http://www.magazincasa.ro/44- casa- b04- casa- cu- mansarda- mica.html cu o amprenta de 120mp.Cam la ce pret m- ar ajunge materialele cati m3 de caramida ...? (mai mult)
Hey TPU... Am o intrebare... Imi puteti da multe idei de amenajare a unei camere in mansarda?
De curand le- am pus un cuib perusilor mei.Problema este ca femela nu prea pare interesata de el in schimb masculul a intrat de multe ori, si atuncea cand intra el se suie si ea pe batul de ...? (mai mult)
Cati baloti de lucerna sau paie pot scoate pe 10. 000mp2 (1ha)? dau funda
Salutare, am 17 ani si din motive familiare as dori sa ma mut intr- o garsoniera sau apartament micut cu 2 camere in chirie. Cam cat m- ar costa si la cam cat m- ar aduce cheltuielile? As vrea sa ma mut...? (mai mult)
Din tehnologie si tehnici ce ai vrea sa ai?
Am de facut un proiect la biologie si trebuie sa plantez o planta si sa scriu observatii si alte lucruri despre ea. Imi puteti spune niste plante mai interesante pe care sa le pot planta si sa rasara pana...? (mai mult)
As vrea sa imi schimb aspectul camerei. As vrea sa asez mobila intr- un mod diferit. Cum ar trebui sa arate? (O ordine ceva, sugerinte) Am mobila de aia din lemn maro deschis. As vrea sa dau camereu...? (mai mult)
Am un trandafir chinezesc si am fost plecata de acasa doua saptamani iar tranadafirul a stat in frig iar acum s-a palit si a inceput sa se usuce. Vreau sa stiu ce pot sa fac sa isi revina.
Salut tuturor, am o mica problema. am nevoie sa instalez cabina de dus in asa fel ca sa nu fac cauri in perete pentru fixare, adica sa nu defectez teracota, astetp vreun raspuns si funda din parte mea. ...? (mai mult)
Care este specia de Bonsai cea mai ușor de întreținut si crescut? O specie rezistentă, potrivită pentru începători. Răspunsuri din experiență proprie, va rog.
Hey buna.Am o nelamurire perena inseamna ca in fiecare an din acea radacina iasa din nou planta. Anuala inseamna ca, creste doar intr- un an si apoi nu mai creste? Sau perena inseamna ca ramane verde ...? (mai mult)
Cine imi poate spune informatii despre cum se cultiva (lavanda, rosmarin, maghiran, tarhon, salvie, oregano) am seminte de la AGROSEL si am cautat pe net cum se cultiva dar am dat mai multe site- ...? (mai mult)
Cum montez si eu o masa de biliard? cu ce ar fi recomandat sa ii lipesc mocheta, cum se aseaza mantele si se fixeaza cu bolturile acelea?
Aveti mansarda la casa si, daca da, cum va simtiti intr-o camera la mansarda (vara, iarna)? Se poate izola bine o mansarda? Va deranjeaza inclinarea peretilor? Mersi.
Cine a modificat recent acoperisul casei la tara si imi poate spune si mie ce acte sunt necesare si cat costa toate actele? Va multumesc!
Am un apartament 2 camere etaj 4 bucatarie si baie in tara care nu e al meu de moment, maicamea e proprietara il modifica acum dar mie nu imi place deloc ce face in el, e situat langa Brasov in Sacele...? (mai mult)
Buna TPU. Stau foarte mult pe scaun si stiu ca nu e bine... M- am gandit sa- mi iau un scaun nou si avand in vedere ce am zis mai sus, as vrea sa- mi recomandati ceva scaune.Nu stiu maxim cat as da pe...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, va rog sa ma ajutati daca se poate!:D Am o masina de spalat Arctic CB1000A+ si cartea masinii este foarte aiurea..nu explica unele butoane(culmea, exact cele care ma...? (mai mult)
Sall TPU, am o Combină frigorifică RK60359OC marca GORENJE am avut- o intr- un apartament si functiona perfect acum a trebuit sa ma mut prima daca cand l- am bagat in priza in noua casa a racit dupa...? (mai mult)
Buna, Va cer parerea in legatura cu repartizarea unor camere intr- un plan de casa. La un plan de casa P+ M (parter+ mansarda), casa fiind compusa din 2 birouri si 3 dormitoare (plus incaperile...? (mai mult)
Imi puteti da un sfat? Vara aceasta ma mut la casa si nu stiu ce birou sa-mi iau. Imi dati un site, sfaturi... Toate site. urile pe cale le-am vazut nu prea imi plac. fundita
Intrebare pentru cei care stiu ce-i zenul. Aveti idee de unde imi pot procura o gradina zen? de aproximativ 40 X 30 cm? sau dimensiuni asemanatoare?
Salut.am o intrebare pentru voi.am acasa o vita de vie, am avut un suport din lemn, facut pe 6 pari din lemn cu leturi deasupra. nu de mult lemnele aratau destul de rau si m- am gandit sa le schimb,...? (mai mult)
La cat timp dupa semanare rasar petuniile?
Va salut pe toti! Sa trec direct la subiect! Am gandaci in bucatarie care vin de pe canalizare cel mai probabil! Am discutat si cu vecinii mei si mi- au spus ca si ei au astfel de insecte! Ba mai mult,...? (mai mult)
Credeti ca un astfel de proiect ar putea fi adoptat si in orasele noastre: Garaj cu garsoniera deasupra? Pentru cazurile sociale si pentru tinerii care nu au unde locui cred ca ar fi ideale iar costurile...? (mai mult)
Hei TPU :* Stie cineva unde pot repara un cantar electric in Targoviste :(? ( sincer nu stiu in ce categorie sa o incadrez deci scuze categoria )
Am plantat in curte niste puieti de brad, care am auzit ca aduc ghinion.E adevarat? Va rog un raspuns rapid!
Salut.am 21 de ani si am camera comuna cu fratele meu.luna viitoare vreau sa imi amenajez propria mea camera, si nu dispun de foarte multi bani dar vreau sa fie ceva de bun gust, vreau si eu cateva sfaturi...? (mai mult)
Salut..Nu stiu ce sa fac. am 4 capre 3 cu iezi.una stearpa. si mananca cam mult..cam cat o vaca. Voi ce ziceti sa vand caprele si sa iau 2 iede de rasa? alpina franceza sau saneen? Sau o junica? Si...? (mai mult)
Cum sa- mi decorez camera daca o sa am peretii verde inchis dar nu foarte? Vreau sa stiu si ce sa- mi pun pe tavan daca e alb si daca ca anotimp preferat am vara.Eu ma gandeam ca pe pereti sa pictez sau...? (mai mult)
Ce pot pune la balcon pe jos?
stie careva cum pot sa cresc presiunea apei din centrala? am aerisit caloriferele si a scazut presiunea la 0 bari(era inainte sub 1).mi s-a aprins un bec rosu la centrala si nu mai merge deloc.
Am si eu o problema cu balconul! e facut cu termopan tot, e cu polistiren dar s- a pus polistirenul peste geamuri asa a spus meseriasul ca e mai bine, acum asta e mi se face igrasie asa mi se uda prin ...? (mai mult)
Hei TPU, trandafiri se seamana? Cine raspunde primeste funda. si inca ceva : durata ciclului de viata al unui trandafir e...? si ce importanta are trandafirul pentru om? imi spuneti va rog!
Stie cineva unde pot gasi tije de plastic transparent pe net? Cum sunt acelea pentru jaluzele orizontale...
Vreau sa achizitionez un espressor gen BOSCH tassimo sau NESCAFE gulce gusto. intre aceste doua se pot inversa capsulele? adica se potrivesc de la una la alta?
Am o centrala pe lemne Celsius de 37kw presiunea la apa rece este de 0, 5 bar la 60de grade este 1, 5 bar iar pe cazan scrie presiune maxima in cazan 2 bar. Ce se intampla daca trece presiunea de 2...? (mai mult)
Locuiesc la bloc la etajul 4 și am un balcon construit personal. Podeaua este din tabla si peretii frontali exteriori sunt tot din tabla. Peretii au o izolatie din vata minerala si apoi sunt tencuiti....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
Neagracaceara întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!