TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
szidy
în 22 Martie 2013 | szidy întreabă:

Vreau sa fac design interior si vreau sa incep sa desenez imi puteti ida niste site-uri... sau niste desene cu design inerior?

3
Răspunde Raportează
Decebalul
în 22 Martie 2013 | Decebalul întreabă:

Sunt putin cam speriat de vremea care e afara! Ninge in continu! Oare plantele care abia au iesit de sub pamant vor mai iesi in continuare sau vor muri, si nu ma refer doar la plantele de pe pamant ci ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
qrage
Întrebare recomandată în 22 Martie 2013 | qrage întreabă:

Am o creanga pe care am rupt- o dintr- un copacel de Magnolie, l- am tinut o zi intr- un pahar cu apa. Cum il fac sa prinda radacini? Ce sa folosesc in amestec cu pamant? Cineva mi- a zis sa pun putin...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
pely92
Întrebare recomandată în 22 Martie 2013 | pely92 întreabă:

Hidroizolatia planseului blocului se poate face cu vopsea cauciucata? Si as vrea sa stiu durata vietii.Multumesc anticipat...

4
Răspunde Raportează
Inventator
în 22 Martie 2013 | Inventator întreabă:

ATENTIE DAU FUNDA! cine imi spune daca adun cateva doze de bere si cola le pot topi la foc de lemne? as vrea sa fac un fel de cutie din caramida si destul de izolata unde sa pun lemnele si o conserva ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alrexu
în 22 Martie 2013 | alrexu întreabă:

Unde gasesc tigla metalica in judetul Neamt sau Bacau?

6
Răspunde Raportează
Eclectica
în 21 Martie 2013 | Eclectica întreabă:

De unde pot cumpara o usita acces pentru pisici, simpla si cat mai ieftina? Usa de interior la care vreau s- o montez este groasa de 5 cm. Poate fi si second hand, fara magneti si alte alea. Ca ce am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
XatomisX
în 21 Martie 2013 | XatomisX întreabă:

De ce covorul meu e plin de par? ce are in compozitie? la voi e la fel? cu ce sa-l curat?

8
Răspunde Raportează
madyzu
Întrebare recomandată în 21 Martie 2013 | madyzu întreabă:

Daca dau cu erbicidul stomp 330 ec pe arbagic si incepe ploaia mai isi face efectul erbicidul? Dau funda, e urgent!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Martie 2013 |

Am nevoie de o oglinda de 2m L x 30cm l. Cat ar putea costa?

2
Răspunde Raportează
Scarabeul
Întrebare recomandată în 21 Martie 2013 | Scarabeul întreabă:

Sal all! am o problema cu o pereche de blugi, sunt patati de pix si mama i-a bagat la spalat la masina de 3 ori cu vanish si tot se cunoaste pata de pix...imi puteti recomanda si alt detergent?

5
Răspunde Raportează
mariela60
Întrebare recomandată în 21 Martie 2013 | mariela60 întreabă:

Ce parere aveti despre geamurile termopan, de la teraplast? mersi

14
Răspunde Raportează
koshmarul
Întrebare recomandată în 21 Martie 2013 | koshmarul întreabă:

Urgent, vreau sa sap o fantana dar vreau sa fiu sigur ca gasesc apa, cine ma poate ajuta. stiu ca sunt multe modalitati de-a gasi unde este apa. multumesc anticipat

4
Răspunde Raportează
rosos
în 21 Martie 2013 | rosos întreabă:

Cum pot sterge marcarul permanent de pe scaun am incercat cu Creta, Spirt, Accetona si sa luat decat un pic cine imi spune cu ce dau funda

4
Răspunde Raportează
simo80
în 20 Martie 2013 | simo80 întreabă:

Buna,stie cine de unde pot cumpara detergent in cantitate mai mare, online? si mai ieftin

3
Răspunde Raportează
oooooooalexx
în 20 Martie 2013 | oooooooalexx întreabă:

Indei pentru reamenajarea unei incaperi de marime medie pentru a face in acelasi loc si bucatarie si living? se solutie se poate gasi pentru ca se imprastie mirosul de mancare si se impregneaza in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Habsen
în 20 Martie 2013 | Habsen întreabă:

De ce trebuie protejat solul? Funda!

3
Răspunde Raportează
StEfYy201251
în 20 Martie 2013 | StEfYy201251 întreabă:

As vrea sa stiu daca soarecele de camp mananca seminte de rosii si semnte de castraveti?... FUNDA

7
Răspunde Raportează
aly2013
în 20 Martie 2013 | aly2013 întreabă:

As vrea ceva poze cu mobila de bucatarie faina. Stiti vreun site ceva?

7
Răspunde Raportează
andreiboss31
Întrebare recomandată în 20 Martie 2013 | andreiboss31 întreabă:

As vrea sa stiu pentru cresterea ciupercilor Agaricius(acelea albe de balegar), ipsosul pentru ce rol are si ce se intampla daca nu pun sau as putea sa inlocuiesc cu var? Si as mai vrea sa stiu de unde...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ea0doar0ea
în 20 Martie 2013 | ea0doar0ea întreabă:

am primit de curand o azalee superba. Cum se poate inmulti?

3
Răspunde Raportează
UnBaiatOarecare
Întrebare recomandată în 20 Martie 2013 | UnBaiatOarecare întreabă:

Salutare. Am usa de la baie foarte veche si zgariata...in ce pot sa o imbrac..sau altee idei:)nu dispun de bani pentru a o schimba. Fundaa\1

4
Răspunde Raportează
Macai_Dani_1997
în 20 Martie 2013 | Macai_Dani_1997 întreabă:

stiu ca a mai fost pusa intrebarea de altcineva dar nu am vazut nici un raspuns.De ce foile de tabla de pe casa nu sunt lipite una de alta?

5
Răspunde Raportează
xander1616
în 19 Martie 2013 | xander1616 întreabă:

Ce siguranta automata sa pun in atelierul meu? Consumatorii bormasina, fierastrau pendular, flex, aparat de sudura etc.

8
Răspunde Raportează
Marian_Bogdan_1996
Întrebare recomandată în 19 Martie 2013 | Marian_Bogdan_1996 întreabă:

Am niste meri. Si tulpina este plina de crapaturi mici si dese. Ce boala este si cu ce se trateaza?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 19 Martie 2013 |

Cu ce scot petele de cafea de pe perete? Am avut un filtru de cafea din aluminiu, care s- a intamplat sa "faca bum". Problema este ca mi- a lasat o pata destul de mare pe tavan si pe pereti. Cum pot...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Kago
în 18 Martie 2013 | Kago întreabă:

Cum se numeste tulpina bujorului? Fundita!

4
Răspunde Raportează
oooooooalexx
Întrebare recomandată în 18 Martie 2013 | oooooooalexx întreabă:

Unde pot gasi si eu site-uri cu amenajari interioare?

7
Răspunde Raportează
AnonimKid123
în 18 Martie 2013 | AnonimKid123 întreabă:

TPU : Am o floare şi nu ştiu cum îi zice. Am poza cu floarea la profilul ăsta. Ajutaţi-mă vă rog îmi trebuie neapărat pâna la ora 18 : 30.

4
Răspunde Raportează
BoMbOnIkRoOzSiDuLcE
Întrebare recomandată în 18 Martie 2013 | BoMbOnIkRoOzSiDuLcE întreabă:

Bunaaa! Ma poate ajuta cineva? Cum as putea elimina mirosul de mucegai? :o3 Mersiii!

6
Răspunde Raportează
Lapusneanu
în 18 Martie 2013 | Lapusneanu întreabă:

Cum pot scapa de mucegai? Datorita umezelii, frigului si tamplariei de termopan tot imi apare mucegai pe perete. Solutii miraculoase?

9
Răspunde Raportează
euuilem
în 17 Martie 2013 | euuilem întreabă:

cati saci de adeziv imi trebuie la 10 mp, cu adezivul prind rigipsul pe perete de BCA (peretele este foarte drept) stratul de adeziv o sa fie subtire ca si la faianta si gresie parerea mea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Sara1916
în 17 Martie 2013 | Sara1916 întreabă:

Credeti ca peretii de culoare violet se potrivesc cu biroul de culoare maro inchis si sifonierul alb ai unui dormitor? P.S. : unul din pereti este violet cu dungi albe verticale. Camera ar arata ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 16 Martie 2013 |

Salutare, as vrea sa stiu care este mai bun/ai economic dintre un calorifer electric, sau un convector electric? daca aveti si voi, si imi puteti spune cam cate ore pe zi il tineti in priza si cu cat ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
muzicea
în 16 Martie 2013 | muzicea întreabă:

Oare merita sa cultiv ciuperci? Sau sunt bani aruncati, ca nu "functioneaza" - nu se fac, mucezesc, se imbolnavesc?

7
Răspunde Raportează
yowin
Întrebare recomandată în 16 Martie 2013 | yowin întreabă:

Cum pot planta samburi de lamaie sau de portocale dar sa creasca, inainte sa-i bag in pamant trebuie sa ii las sa se usuce sau ii pun direct in pamant?

9
Răspunde Raportează
VikyPtm
în 16 Martie 2013 | VikyPtm întreabă:

Buna ziua am o intrebare? Cam credeti ca s- ar oferi pentru un apartament cu 3 camere, 70 mp in Pitesti, ? Bloc construit 1990 Facilitati: Centrala, izolat termic, camere inchise termopan etc Zona...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Martie 2013 |

Imi cer mii de scuze pentru categorie, dar e urgent. Bun. Deci eu port ochelari. Azi din greseala i- am scapat jos si mi s- a rupt rama. Am cumparat alta rama, dar e chestia ca nu stiu ce sa ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
euuilem
în 15 Martie 2013 | euuilem întreabă:

imi poate spune si mie cineva cat costa mp de rigips (montatul) pe schelet metalic, fara schelet metalic si mp de ( izolatie cu polistirien+ plasa de armare + un strat de adeziv+ decorativul+...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
XxBlueRosexX
în 15 Martie 2013 | XxBlueRosexX întreabă:

Buna seara...de 2 ani am o usa cu model din sticla iar in timp ce faceam vuratenie din greseala am aruncat peria de pieptanat in geam si s- a crapat, iar acum cum tot deschid si inchid usa se crapa mult...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
JustSmileAndSmile
în 15 Martie 2013 | JustSmileAndSmile întreabă:

Stiti cumva magazine de desfacere a masinilor de cusut in Pitesti sau in apropiere?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Martie 2013 |

Am facut de rost de cativa spori de rasa Champignon si as vrea sa ii pun in...pamant.Dar sa-i pun in rumegus sau in turba sau in ce?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 15 Martie 2013 |

Am o intrebare referitoare la o centrala BRAVA DIGIT cu tiraj fortat, de cateva zile a inceput sa pice apa din ea astazi impreuna cu tatal meu am desfacut- o si am constatat ca pica apa la un robinet ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
BloomyxD
Întrebare recomandată în 14 Martie 2013 | BloomyxD întreabă:

Bunăăă! Aş vrea şi eu să- mi decorez camera într- un mod cât mai colorat, dar fără să lipesc postere că mai mult îmi întunecă camera. M- am gândit să- mi pictez norişori, curcubeu, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
avp
în 14 Martie 2013 | avp întreabă:

Salut.As vrea sa stiu daca este indicat sa pui polistiren prin inauntru camerei daca ai pe afara pus. Astept raspunsuri urgent! Multumesc anticipat tuturor celor ce ma pot lamuri.

8
Răspunde Raportează
MyBeautiful
Întrebare recomandată în 14 Martie 2013 | MyBeautiful întreabă:

Din greşeală, am udat o carte şi după ce s-a uscat paginile s-au încreţit. Cum aş putea să le fac din nou drepte? Dau funda+vot!

11
Răspunde Raportează
excentric
în 14 Martie 2013 | excentric întreabă:

Salut, astazi am platit o factura la curent, suma era de 70 de lei si trebuia platita pana astazi si eu am platit decat 50 de lei ai 20 de lei mi- au ramas mie, este posibil ca sa se intample ceva? ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 14 Martie 2013 |

Fiica mea mi- a facut favoarea de a ma lasa sa ma folosesc de contul sau. Noi ne vom muta "la mai bine", dar tot in bloc de locuinte. Intrebarea este: ce poate fi mai indicat pentru incalzire? Centrala...? (mai mult)

37
Răspunde Raportează
andreiboss31
în 14 Martie 2013 | andreiboss31 întreabă:

Cum imi pot face singur turba pentru ciuperci? Si pentru stratul de acoperire: pamantul de telina il pot inlocui cu cel din gradina? Dau funda:D:D.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Martie 2013 |

Salut? Pot sa fac sacaz prin fierberea rasini de brad, cires... Mi- a spus cineva ca daca fierb rasina impuritatile se adun deasupara parca si sacaz la fund sau invers nu- mi amintesc bine. Acea pasta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 18 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Mocanu1234
    trimisă pe 25 Decembrie

Mocanu1234 întreabă:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate? Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.
    14 răspunsuri
  • giuliaaaV
    trimisă acum 16 ore

giuliaaaV întreabă:

Craciun fericit! Exista sanse ca baremul la un examen sa fie gresit? Iar daca este gresit,si ti se scade din punctaj,merita sa depui contestatie, sau nu vor aproba?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.519
  • Întrebări: 3.954.466
  • Răspunsuri: 17.663.362
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Breaking Bad

Breaking Bad

Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)

Start quiz
Categorii
  • 652.080 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.362 Conversaţii