Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Care este cea mai buna firma de constructii case la cheie, din Iasi?
Hey TPU:* daca pui magneti pe frigider poate sa-l afecteze cu ceva? as vrea sa pun mai mulzti pentru ca am dar nu stiu mi-au spus unii ca cica il poate strica:-? fundoi!
stie cineva o programa care imi pot face proectul casei mele interior ceva de genu acesta?
Am nevoie sa transform metri patrati (cherestea) in metri cub(cherestea). Deci, am 30 metri patrati cherestea: lungime: 4 metri, latime:18 centimetri,grosime: 2, 5 centimetri.
Ce aparat de aer conditionat este cel mai potrivit pentru un apartament cu 2 camere? Stiu ca este vorba de acele btu/h, care nu prea stiu ce inseamna.
Hii TPU am o problema urgenta! Cu ce pot curata podeaua dar fără sa îmi afecteze animalele ( pisicile)? Va rog cei care nu stiu sigur sau o iau in gluma sa nu comenteze decât dacă au un sfat sau ceva...? (mai mult)
Salutare! Am 2 trandafiri in ghiveci care in ultima perioada nu o duc prea bine. Frunzele de la baza au inceput sa se ingalbeneasca, sa se usuce si sa cada. I-am mutat de la geam, sa nu ii bata...? (mai mult)
In piata George Cosbuc din Bucuresti cu cati bani pot sa cumpar in jur de 20 trandafiri cu tot cu aranjament?
BUNA! As dori si eu niste idei de cum sa imi fac decoratiuni pentru camera mea manual (videoclipuri, site-uri). Cum sa acund peretii cojiti? DAU FUNDA CU CELE MAI MULTE SI MAI BUNE IDEI!
Vreau cont farmerama sau ferma vesela in schimb cu ceva
Cu ce se curata petele de rugina de pe haine?
Ce se intampla daca rosiile sunt stropite cu doua tipuri diferite de insecticid simultan?
Buna, TPU! Am 12 ani si as vrea sa construiesc o casa in copac. Credeti ca ma puteti ajuta? Dar as vrea sa o construiesc din lucruri improvizate(fara lemn si cuie).Am un mar in gradina care e mare dar...? (mai mult)
Am un spatiu de aproximativ un metru patrat gol, efectiv. Ma streaza si nu am nicio idee ce as putea sa pun acolo; de plante nu se poate pune problema pentru ca este langa usa, departe de...? (mai mult)
Va rog imi puteti spune si mie niste site-uri ca Ikea unde sa vad mobila de apartament dar ca pe site-ul Ikea adica o camera deja mobilata? site-ul poate sa fie si cu reviste...orice...va rog frumos(cat? (mai mult)
Am o plantă tropicală și aș vrea să știu cum se numește. Are aproximativ 2m înălțime, nu e foarte voluminoasă, iar de pe tulpină ies niște crenguțe care în capăt au frunze aranjate...? (mai mult)
SAL TPU am o problema cu wc ul adica apa dupa ce o tragi continua sa curga bazinul se umple dar cateodata ea tot curge in wc si apometrul inregistreaza sa fie vreun furtun ceva sau bazinul defect?
Am o problema de ceva timp florile mele(de apartament)fac niste gonghite mici si albe.Cred ca sunt de apa.Am incercat sa le dau cu spirit..insa nimic si totusi au aparut la toate florile din casa..sunt...? (mai mult)
Cum scot oja de pe covor? E urgent!
Cum se numeste rasa de caini care intorc oile la stana? PS: caini nu cresc mari
Am o intrebare am la casa o suprafata de 100 m patrati ..si as dori sa cumpar o centrala termica pe lemne...dar am o dilema o centrala de putere 20 kw ar face fata la 100 mp?
Buna seara. Exista cineva care sa se priceapa la instalatii de apa pe sistem hidrofor?
care stie un site cu tutoriale cu decoratiuni?
Am o dilema de ceva timp. In legatura cu gradina mea, am incercat intr-un an sa plantez flori (seminte la plic), de la firme cunoscute de seminte. Nu le-am plantat prea la suprafata sau prea...? (mai mult)
Buna,m ar interesa daca are cineva apartament de inchiriat in arad?
Ce se recolteaza la patlagina?
Vreau sa stiu mai multe despre ratustele mute! funda
Am un cuib de albine gigantic in curte si nu pot iesi den casa am nevoie de cateva sfaturi de cum sa scap de ele va rog ajutati-ma
As vrea sa aflu niste denumiri de substante contra paianjenilor. Stau la casa, nu departe de un rau si sunt cam multe, langa rau fiind si o gramada de insecte ce reprezinta hrana pentru ei. Eu...? (mai mult)
Vecina de sub mine foloseste un produs anti-tantari care miroase foarte puternic a vanilie. As vrea sa stiu daca are cineva idee ce produs este acesta, daca este pastila sau ser sau daca ati...? (mai mult)
Azi am vrut sa fac zahar ars dar din pacate am dat putin si pe mana, iar acum ma ustura rau si mi sa dus pielea si a ramas o pata alba.Ce sa fac? Va trece?
Dati-mi si mie un mic orar ce as putea sa fac toata vara stau la tara fara pc si din astea eu vreau sa imi petrec o mare parte a timpului in natura daca as putea m-as culca pe iarba
Gentile frigorifice se pot spala la masina de spalat rufe?
Cand o sa ajung sa-mi iau casa ce ar trebui sa aleg? Bloc sau gradina?
Daca vreau sa dau cu lavabila in casa, trebuie sa dau intai cu amorsa?
Cum fac sa nu se mai deschida floarea trandafirului? maine trebuie sa ii dau si de cand i.am pus in apa s.a cam deschis...imi e frica sa nu se deschida prea mult pana maine...help! funda
am cumparat niste fire de trandafir pentru ziua de maine, si cand i-am adus acasa cei de pe marginea buchetului au marginea petalelor neagra, nu stiu ce sa le faca sa isi mai revina cat de cat,...? (mai mult)
Cat mai costa manopera pentru zugravit la Mangalia? As vrea sa renovez dormitorul mare ( 13 m.p.) si holul ( 10 m.p.). Dormitorul are nevoie de plasa, glet, lavabil iar holul doar glet + lavabil. Astept...? (mai mult)
Am pus in gradina castraveti si sunt foarte amari.Ce sa le fac ca sa nu mai fie asa amari?
Vreau sa cumpar 2 sobe cu termostat cu tiraj fortat pe gaze pentru la curte
Cum as putea incalzi mai repede apa dintr-o piscina cam de 3 metri, vreau sa se incalzeasca apa mai repede cum pot face asta stiti cv? FUNDA
Imi remobilez camera, si am o intrebare, arata bine daca mobila este alba cu mici tente de albastru capri, iar peretii albastri? vreau sugestii
am si eu o intrebare, de unde as putea cumpara arbore de fistic(Pistacia vera)? multumesc
De data ast ama o mare urgenta.Ma jucam cu fratemiu cu apa si din greseala am udat usa.usa mea are si geam.Geamu sunt de fapt 2 geamuri lipite daca ma intelegeti.Si a intrat apa pe acolo si acum...? (mai mult)
Stiu ca intrebarea poate fi neobisnuita dar...Cine poate sa-mi spuna cum poti scapa de dihori? Nu stiu ce i-a apucat, dar a omorit o gaina ziua in amiaza mare, la 37 de grade! Nu e in pod, la sigur, ci? (mai mult)
Stau la bloc si avem centrala. De la un timp cand deschizi apa rece face cum ar trebui sa faca la apa calda. Dc? multumesc Mult! Funda
Este talcioc in constanta? unde si cand?
Spuneti-mi si mie ce culoare sa dau la o sufragerie.
Va rog sa imi propuneti designuri de camere. Viitoarea mea camera va fi nu prea mare si as dorio colorata. Din pacate, nu am nici un design pe care l-as dori. Multumesc Anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!