Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
De unde poate cumpara autocolant pentru geamuri? Si cat costa? p. s din buc...
Buna am luat de la veterinar o solutie pentru gandaci vreau so folosesc in casa solutia se numeste ca-othrine sc 25 a mai folosit cineva? e buna? ma afecteaza daca stau in casa dupa ce il pulverizez? mai...? (mai mult)
Stie cineva unde se pot gasi de cumparat batoane de VANILIE, nu de scortisoara sau alte asemenea? Merci.
So, am o casa facuta din caramida porotherm si intrebarea mea este daca pot sa o izolezi fara sa o tencuiesc?
Sunt foarte ingrijorata un baiat din clasa de la mine a aflat unde stau si nu stiu ce sa fac. Imi puteti da niste idei va rog. Funda
ce as putea sa mananc? adica am de toate in frigider, si nu stiu ce? P. S:nu salate P. S2:dau funda vot etc P. S3:SCZ categoria
! Help! Sa zicem ca aveti de cumparat un aspirator. Primul are 1000 de W iar al 2-lea 3000 W. Trebuie sa mentionez faptul ca cel de 2.500 de W are pretul de 3 ori mai mare ca primul. Pe care l-ati alege...? (mai mult)
Stie cineva un cosar bun din Bucuresti?
Cum o cheama pe aia de la acces direct? dar pe aia de la carcotasii? oana si mai cum! funda ps:categoria scuze
Mi s-a uscat lamaiul! cine imi poate spune de ce? va multumesc
Pentru motosapatoarea Loncin LC 75 mai este necesar reductorul atunci cand se foloseste plugul? Intreb asta deoarece are 2 viteze de inaintare...
"Imi spuneti un site unde pot gasi modele de case cu mansarda si garaj? va multumesc!"
Am o problema, am patat cu vopsea o camasa si trebuie sa skot pata urgent. Ce as putea folosi? Si va rog sa specificati daca decoloreaza sau nu. Multumesc anticipat
Buna, De unde as putea face rost/cumpara condei pentru incondeierea oualelor? Multumesc!
Buna, As vrea sa invat sa fac impletituri din sfoara dar pe net nu prea am gasit ceva care sa ma ajute.Imi puteti da cateva sfaturi pentru incepator, site-uri de unde as putea sa invat, video, carti...? (mai mult)
Sal, Cine si-a reconditionat cada de fonta si e multumit? Ziceti firma. Am nevoie de impresii, fiindca am gasit o multime de anunturi, mi-au atras atentia 2 firme (white brilliant si Regit) dar pe...? (mai mult)
Cum se face un sandvici bun dar nu cu prea multe ingrediente? cine are retete? primeste funda
Cum se calca bluzele din materiale sintetice sau amestecuri de bumbac/nylon sau elastan? Dar cele din bumbac? Cand se foloseste aburul la fierul de calcat? Sunt haine care nu trebuie umezite? Cand se pune...? (mai mult)
As dori si eu niste trucuri pentru curatarea caasei de pasti
Am o intrebare legata despre praf.Noi avem f. mult praf in casa...Chiar dupa ce face curat si stergem praful iarasi se pune...Care este cauza? Exista ceva dispozitive prin care sa il facem sa "dispara"?? (mai mult)
Va rog spuneti-mi cum se numeste coniferul din poza:) Multumesc. Link-ul : http://img59.imageshack.us/i/dsc00097wj.jpg/ Multumesc:)
Caut solutii regent pentru gandacii de bucatarie.
Buna. Va rog frumos spuneti-mi cum se numeste planta din imagine. Linkul: http://img34.imageshack.us/i/dsc00096kn.jpg/ Multumesc:)
-Dacă terenul e virusat şi pomii se înbolnăvesc... există ceva pentru tratarea pământului. Sau ce pomi sunt rezistenţi la terenul acesta.Rog orice informaţii în acest sens! mulţumesc!
Salut prietenii...am cautat oragamada pe google, Locuri de munca inca valabile, sunam intrebam daca mai este valabil nu.cam vreo 30 de apeluri am sunat si nimic...Va rog mult dati-mi si mie niste site-uri? (mai mult)
Tocmai am inceput sa-mi faci un inventar prin micuta mea gradina din apartament. Am cateva plante care habar n-am cum se numesc. Va rog, ajutati-ma, daca stiti cumva cum se numesc, sau vreo banuiala....? (mai mult)
Am cumparat de la Kaufland un confier micut, banuiesc ca este puiut de brad. Este o decizie corecta de a-l planta in fata blocului. Ce masuri ar trebui sa iau? Multumesc:)
Intrucat am citit o gramada de versiuni va rog lamuriti-me. Planta Yucca trebuie pulverizata pe frunze sau nu? Daca aveti cumva si alte informatii experimentate, va rog spuneti-mi-le. Multumesc!
Buna am si eu o intrebare vr sa-mi renovez camera si nu stiu ce culoare sa-mi fac. e o camera mica in care parchetu e de culoare maro si mobila e la fel un maro mai deschis cu crem si nu stiu ce culoare...? (mai mult)
Apelez la sfatul Dvs cu urmatoarea problema.In urma cu un an si jumatate, vecinii mei au vandut casa batraneasca, aceasta fiind cumparata de catre un individ care se ocupa cu diverse afaceri...? (mai mult)
Caut lucrari in constructii. ieftin. Stie cineva?
Daca pe deasupra pamantului agricol trec cabluri de la un stalp de tensiune medie, recolta este cumva afectata? nu stiu, o iradiaza sau ceva de genul? Va rog mult sa-mi raspunda cineva specializat, am...? (mai mult)
va rog cine poate sa ma ajute. vreau sa stiu cat e metru liniar de turnat beton.(pentru scarile de la intrarea blocului blocului). va doresc o zi buna.
desi in Romanica e inca usor High Tech, pe mine m-ar interesa sa fac o terase verde la bloc. am ceva spatiu (30 mp) si m-am gandit sa-mi fac o mica gradina. Si-a facut cineva pana acum terasa...? (mai mult)
Am o problema si nu ii gasesc rezolvare, cum sa impiedic incoltirea cartofilor? II tin pe balcon, in pungi negre(pentru impiedicarea luminii), este destul de rece inca pe balcon si totusi in aprox o...? (mai mult)
Intrebarea mea este in legatura cu puietii de conifere. Tocmai am cumparat de la Kaufland un puiut mic de conifer(din pacate scria doar conifer pe raft, insa banuiesc ca este bradut). Asa, si din pacate...? (mai mult)
Care imi puteti da si mie un site cu modele de oglinzi de baie, mobilier, masti pentru baie si de astea pentru casa. va rog :D
Cum se cheama puiul porcului?
Are vreo denumire instrumentul: http://www.decorix.ro/dispozitiv-ergonomic-pentru-descusut.html ?
Exista o lege / o norma / un standard care interzice utilizarea in subsolurile blocurilor de locuinte a instalatiilor electrice de iluminat si a prizelor destinate alimentarii echipamentelor electrice de...? (mai mult)
Buna TPU :x vreau sa stiu care are nevoie de cineva sa construiasca case sau ceva de genul... sa apeleze la mine:) pls.:x
Buna seara, am nevoie de niste site-uri unde pot cauta materiale pentru perdele negre.Caut de foarte mult timp, dar nu se gaseste deloc material negru simplu pentru confectionarea unei perdele. Multumesc!...? (mai mult)
Cum se seteaza telecomdanda pentru calorifer de la centrala? am reglat la 24 de grade temp ca sa se incalzeasca, apa calda este, deci centrala incalzeste, calorifere sunt deschise, dar nu se incalzesc....? (mai mult)
As vrea sa cumpar un pui bichon.care e cel mai ieftin pret? daca de poate si adopta?
Ce viteza trebuie sa aiba vantul ca sa smulga bucati din acoperis?
Cum se planteaza gazonul si cum se ingrijeste? Am un pamant destul de rau si recent sapat. Sa dau acum cu ierbicid si dupa sa plantez?
am nevoie de sit-uri cu flori...brazi... plante de gardina! am nevoie mare. dau funda!
Hei! Am si eu o problema, recent mi-am luat un scaun de birou negru din piele si l-am zgariat putin, putin mai mult, stiti ce pot face sa nu se vada asa de tare zgarietura sau sa o repar cumva. Multumesc!...? (mai mult)
Cam la ce viteza a vantului ar putea cadea bucati din acoperisul unui bloc? Funda.Mentionez ca este un bloc facut pe vremea lui Ceausescu
Va rog sa-mi spuneti si mie de ce face caisul clei si cum se tarateaza!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!