Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Vreau sa torn sapa pe podea din lemn si vreau sa izolez sa nu curga apa. ce materiale folosesc ca sa pot sa izolez
Cati metri patrati are un metru cub cu dimensiunea 0, 15-0, 25-0, 60
As dori sa ma ajutati cu niste informatii.Doresc sa-mi construiesc un gard la tara si as dori sa stiu cati metri cubi inseamna aceste dimensiuni: 670buc scandura de 6cm latime, 160cm lungime si 2cm...? (mai mult)
Ce materiale pot folosi la modelarea unui mozaic mic?
Heii TPU:*>:D...? (mai mult)
Cum pot scapa de petele de deodorant de pe bluzele si tricourile deschise?
Buna din nou. Am si eu o problema. Ieri cand am calcat rufele din pacate nu mi-am dat seama ca fierul este prea incins si am ars una din bluze. Partea nasoala este ca o parte din material a ramas topit...? (mai mult)
Cum pot scapa de petele de machiaj de pe covor? Vreau sa specific ca machiajul e roz.Am inteles ca as putea sa scap de pete cu Ariel gel. E adevarat?
Vreau sa zugravesc si nu stiu ce culoare sa aleg, ma puteti ajuta sa aleg culoarea? Excludem urmatoarele :alb, galben si albastru Daca se poate sa atasati si o poza.
Total incapere am 350 de metri cubi cati kw trebuie sa aiba o centrala termina fara gazificare?
Am 350 metri cubi cati kw trebuie sa aiba centrala termica pe lemne fara gazificare?
Cum as putea sa fac un focar pentru boiler pe lemne?
As dori sa-mi spuneti cat mc de lemn imi trebuie pentru un acoperis de 250 metri patrati cu corni de 8cm pe 12 cm si grizi de 15cm pe 15cm si leturi normale de 5 cm pe 2, 5cm. Un calcul in mare daca se...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare la ce foloseste acest "ecran" pe el e aprins o lumina verde la un aparat antirozatoare si antiinescte http://soricel.ro/articol/Anti-rozatoare/Ultrasunete/Aparat_antiinsecte,...? (mai mult)
Mi-am inchis cheia de la pivnita inauntru :)), e inchisa cu lacatul usa, vreo idee?
Eu vreau un caine chow-chow dar parintii nu ma lasa sa-mi iau un caine in apartament. ce pot sa fac? imi vine sa plang. ajutati-ma va rog.
Ce firme de saltele sunt mai bune?
Ce stiti de capsunii "fragaria vesca"? Am semanat cateva seminte in paharele.
De unde pot cumpara seminte de tuia pentru ca vreau sa sa plantez cam 2000 de arbori ornamentali de tuie de toate categoriile
Salut TPU, Vreau sa-mi schimb jgheaburile si burlanele de pe casa. Ma intereseaza o firma sau un sistem pluvial de incredere, ca la actualele burlane am avut de reparat... in prostie. Ce imi recomandati? MUltumesc!? (mai mult)
Locuiesc in chirie intr-o camera modificata intr-o mini garsoniera. Are baie, bucatarie tot ce-i trebuie. Problema ca de o luna de cand m-am mutat in camera asta, la? (mai mult)
Va rugam din suflet daca puteti sa votati un catelus! Catelusii trebuie ingrijiti dar din cauza nevoilor financiare nu sunt chiar injgrijiti cum trebuie! Fiecare catelus are nevoie de cate 3000 de clickuri. Pentru...? (mai mult)
Am pus acum 3 luni niste seminte de la o clementina, au crescut si au 5-7 cm.Au sanse sa creasca mari si sa faca fructe in viitor, ca le tin la caldura?
Daca stie cineva cum pot sa inmultesc vascul la mine in livada
Buna TPU:) credeti ca ar trebui sa ma retrag?
Uitati o reteta noua : puneti 4 oara la fiert le tineti 15 min in apa fiarta apoi le scoateti le cojiti de coaja si taiati fiecare ou in 2 si scoateti galbenusu. Galbenusul de la oua il puneti in castron...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un site unde pot gasi mobila de dormitor. Vreau sa imi cumpar o mobila pentru camera mea:x Vreau sa fie ceva frumos. Cele mai frumoase siteuri primesc fundita:x
Maicamea a primit o floare si ma inebuneste sa eu caut pe net:-@ se cheama Ro Only Gem asa scria pe eticheta; -/ si nu am gasit-o pe net dar am vazut ca scrie ca este din Olanda este ca un trandafir mic.Va...? (mai mult)
Ma gandeam sa renovez baia. Stiu sigur ca va fi in doua culori, una din ele fiind sigur rosu. Pe a doua, va rog pe voi sa ma ajutati, dar nu vreau negru, alb sau verde cum mi s-a mai spus....? (mai mult)
Va rog sa-mi spuna cineva cum se conserva hreanul natural? va implor ajutati-ma, dar fara zahar si otet! multumesc
Cine se pricepe la gradina japoneza? Care este semnificatia si utilitatea turnuletului rotund sau rectangular amplasat in apa iazului?
Ce floricele va place:X:*?:);)
Buna TPU am cumparat de la magazin un bulb de zambila care are floarea aproape sa infloara. Dupa ce infloare ce fac? si daca o las in ghiveci tot timpu ce se intampla? va rog sa imi ziceti si...? (mai mult)
Unde gasesc multe informatii despre liliac(planta)?
Cum fac sa imi apara pe bara aia neagra unde is jocurile... barn buddy? :>
Buna:x am o camera 3/4 in care mobila este cires cu crem as vrea sa-mi varuiesc peretzii nu stiu ce culoare sa aleg:((ce culoare credeti ca s-ar potrivi?:d
Pentru a construi o sala de nunti de 150 pers. citi metri patrati mi_ar trebui la sol si pentru pereti cit vine?
Vreau sa plantez tutn si va rog sa imi ziceti ce fel de sol imi trebuie ca planta sa se dezvolte si de unde pot cumparat rasaduri de tutun sau seminte. DAU FUNDA
Imi spune cineva cum sa trimit simsul la lucru in sims 3
Vreau sa invat sa impletesc din rachita. ma poate ajuta cineva?
Care sunt florile de primavara?
HELP! acum o saptamana mi-am cumparat un bambus, a crescut cred ca 5 cm, dar o frunza a inceput sa se usuce, cum il ingrijesc, nu e pus in lumina directa, lumina bate doar dintr-o singura parte, pentru...? (mai mult)
as vrea sa adopt un bichon...subnt din bacau. daca veti va rog sa rasp...il voi iubi fff mult! dau si funda:P!
Salut TPU, Ma intereseaza ce tip de pavaj pentru curte rezista cel mai bine pe timpul iernii? Vreau sa imi pavez curtea, dar vreau sa fie ceva de calitate, ce dureaza. Multumesc.
Salut; are cineva sau un indiciu? ce trebuie sa iau (montez)un filtru de dedurizare a apei? stau la curte si am auzit ca apa de fantana este dura si miar trebui si la centrala si masina de spalat? ce trebuie...? (mai mult)
Ce pot sa fac cu prizele care ies ca niste scantei si se aude zgomot, cand am ceva in priza, cum ar fi prelungitorul? Ms
Pot face strada privata peste calea ferata? calea ferata e mai inalta decat terenul respectiv cu jumatate de metru. Daca da cui sa ma adresez si ce conditzii sa indeplinesc pentru a face strada? multumesc...? (mai mult)
Hi cine stie cat costa placaju de 1.5 max 3 mm in bricostore brasov:)
Cand se planteaza florile in jardiniere?
Am spalat pereti de mucegai cu apa si clor, si am dat si cu anti mucegai, s-a luat negreala, dara inca se mai vede pe alocuri. credeti ca pot sa incep sa dau cu vinarom?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.