Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
V-ati face o casa din lemn? vreau pareri pro/contra... dau funda pentru cel mai bun raspuns
Cu ce sespala caloriferele din aluminiu la interior de negreala?! >:D< Va multumesc mult! Acord
Ma intereseaza si pe mine ce acte imi trebuie sa bag gaze si cat costa!
Intampin si eu o situatie neplacuta cu masina de spalat. Nu vrea sa mai evacueze apa. Merge la parametrii normali in rest. Adauga apa invarte hainele si adauga si detergent doar ca apa nu se evacueaza....? (mai mult)
Buna am si eu o inrebare cum as putea sa fac sa se inchida usile de la garaj prin telecomanda (am telecomanda de pe o masina cu telecomanda si receptorul din masina)cum as putea sa fac doua usi mari sa...? (mai mult)
am o problema cu masina de cusut: ata se incurca in suveica (si apucator), mentionez ca am uns masina si tot se incurca ata. ce pot face? va rog ajutati-ma!
Aria sau suprafaţa unei camere de locuit, este acelaş lucru?
De ce nu poti primi mai multe cadouri la farmerama?
Cum faci rost de MAMUDELE la farmerama
Ce coduri secrete sunt la farmerama in afara de schule?
Ai vreo idee cum poti sa faci rost de coduri in afara de ati intreba prietenii?
Cum pot curata chiuveta? cele mai bune poroduse de curatat din comerta? sau ceva preparat in casa
Am cautat pe Internet mai multe informatii despre sisteme de epurare ecologice a apelor menajere, dar tot nu sunt lamurit: care din variantele urmatoare este cea mai potrivita pentru a fi folosita la o...? (mai mult)
Am instalat sims 3 cum trebuie dar nu stiu ce sa fac daca nu am cdul original deoarece cand ii dau sa mearga imi apare sa introduc cdul original si eu l-am luat de pe net? Stie cineva va rog
Am un mar golden auriu de cca 30 ani, care in ultimii 4-5 ani a inceput sa se usuce coaja pe sarpante si acestea sa putrezeasca pe interior cu toate ca mai spre varf face crengute noi si da roade in...? (mai mult)
Cum pot sa economisesc ca sa am o camera ca asta v rog ajutati-ma http://www.amenajari-interioare.eu/articole-incaperile-din-casa/decorul-potrivit-pentru-camera-fetelor
Daca v-ati muta inr-o casa noua si ati putea sa va decorati cu vreti casa si gradina cum ati face-o? Fundita pentru cea mai buna idee.:)
Hey, am si eu o intrebare:Stiti la aragazele noi cu gaz se intampla ca culoarea alba sa se faca galbena...bine, bine dar nu peste tot.Se decoloreaza! Ce as putea sa fac? De cumparat altul nu vreau plus? (mai mult)
Buna TPU:*am un dormitor de 3/4 si nu stiu cum sa-l decorez:(((vreau ceva mai medern/tineresc)totusi nu vreau nici un dulap, ceva simplu! daca aveti niste idei de canapea/model pentru peretzi/aspect)app...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un magazin online in care sa gasesc panza de nanghin(dosuri pentru pene)? In afara de mag.ro.
am o problema cu masina de cusut : chiar daca invart volanul de mana, acul nu bate, ce sa fac? Masina are o rotita cu care se blocheaza volanul dar acum este deblocata si tot nu bate acul pentru...? (mai mult)
A aparut Yahoo Messenger 11! http://messenger.yahoo.com/beta/win
In legatura cu jocul barn buddy de ce nu pot adauga vecini? este vreun link? si unde trebuie pus trebuie trimis prin mesaj?
Stie cineva daca exista pe piata vreo solutie pentru curatarea petelor de murdarie de pe un perete vopsit cu vopsea lavabila? Pete in sensul de murdaria de la intrarupatoare datorita mainilor sau pete de...? (mai mult)
Ce este epifita?
Va salut pe toti! am o problema, poate ma puteti ajuta.am o combina frigorifica INDESIT, am observat ca de 2 zile incarca mai rar, si parca nu mai raceste deloc.azi de exemplu intre orele 15.00-20 a...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu un plan de casa scanat si complet. am nevoie pentru post-liceala sa fac devizele, nu pentru a copia si construi dupa plan. multumesc anticipat!
Vreau sa cumpar o centrala termica pe lemne pentru incalzirea unei case cu cinci camere+baie...cam cat ma costa? raspuns urgenttt!
De ce cartoful devine dulce dupa ce ingheata?
Am 3 zambile si nu stiu ce se intampla cu ele. E normal sa faca flori sa cada si iar sa creasca? La ce temperatura trebuie tinute? Cum ii scot bulbii pe care ii face? Cat de des trebuie schimbat...? (mai mult)
Parchetul de stejar cu cel pot spala in afara de raschetare.Este vechi si nu stiu cu ce as putea sa-i scot fata cu pronto nu merge
Vreau sa vopsesc faianta din baie este veche si nu stiu ce vopsea trebuie sa folosesc si cum sa procedez sau daca aveti si o idee cum sa curat gresia din baie cu ce anume merge mai bine.
Am primit un ghiveci cu un trandafir pitic cum sa-l ingrijesc?
AJUTOR TPU! Gardenia mea are insecte albe si sar pe pamant! Ce ar trebui sa fac pentru ca acele insecte sa dispara? Va rog sa ma ajutati! Garantat... FUNDA si VOT!
Salut, as vrea si eu sa si eu sa stiu ce trebuie sa fac cand updatez sims3 im apare asta:The setup has detected that no version of the sims 3 installed.This update requires that a previous of the application...? (mai mult)
am un trandafir de camera nu creste mare este galben i-am schimbat pamantul si il ud din 2 in 2 zile il tin la fereastra dar a inceput sa mi se ofileasca ce sa fac?
As vrea lucru:nu joc de mult timp sims 3 dar vreau sa stiu cum pot sa iau lucruri adica am vazut mai multe obiecte pe urmatorul site http://www.thesimsresource.com/ si stiu ca pot sa le iau gratis :D...? (mai mult)
Ptr. neluL Daca ai face o comanda de 2000 euro si pe urma vezi ca ai luat teapa, ce zici? De unde mai scoti banii? Corect era sa platesti in avans un 10% (care acoperea tot ce spui tu) iar restul la...? (mai mult)
FREE HD WALLPAPERS! Enjoy HD Wallpapers! http://freehdwall.blogspot.com/ http://freehdgirls.blogspot.com/ http://freehdcars.blogspot.com/
Salutare la toti! As dori sa adopt un catelus pekinez fie baiatel sau fetita.Sunt un iubitor al acestei rase de catelusi si le pot oferi toate condtitile de care au nvoieVa rog frumos daca are cineva pui...? (mai mult)
Poate sa-mi spuna cineva daca a cumparat on-line prin www.altdepozit.ro? Mi se pare cam ciudat! (preturi mici, plata in avans) Multumiri anticipate! Toma ...? (mai mult)
Care stiti o revista online pentru deocratiuni interioare cu, camere gata decorate? heeelllpppp...:X
Cine imi poate spune cum scap de musculitele negre, deosebit de enervante care apar pe pamantul de la flori? Am incercat tot felul de substante de la florarii, am incercat cu infuzie de tutun, chiar...? (mai mult)
Cum scapi repede de mirosu de tigarare? Dau fundita.:*
Detali despre cresterea puilor de amstaff? aaa si cam cati cm ar trebui sa aiba un amstaff de 3-4 luni?
Vreau sa zugravesc un hol de apartament 15 mp care in prezent are var pe el si mai e si calciu. Tot ce va rog, dati- mi o idee ce var sa cumpar, cat si daca trebuie sa il curat inainte....? (mai mult)
Tu ai serviciu de cafea sau ceai de portelan? Uite aici oportunitatea ieftina si de calitate pentru a avea un serviciu de portelan de cafea/ceai placat cu platina coloidala. OFERTA 40 lei 6 cani si 6...? (mai mult)
Buna am si eu o problema mai deosebita asa ce tine de electrica acum 1 ora mi s-o stins tot curentu din casa. m-am dus la panoul de control de jos si era in jos am vrut sa-l ridic in sus dar nu ma lasa...? (mai mult)
Credeti ca incubarea oualelor si vanzarea puilor de gaina la varsta de 12-13 zile ar aduce profit?
Cum fac sa scap de igrasia din casa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...