Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
O intrebare pentru cei care ingrijesc orhidee: imi cad boboci de pe tulpina care poate fi cauza?
Mie imi place sa plantez fasole :D ( stiu ca e un pic stupid dar...) mi-a placut inca din clasele mici si, vreau sa stiu, daca creste daca sunt fasole albe? eu am plantat doar pestrite si nu stiu... fundita? (mai mult)
Ce produs de curatat aragazul folositi? eu folosesc cillit beng si axion dar nu mai face fata. parintii mei fac frpturii iar eu frec mereu. ce produs de curatat folositi la aragaz sa il faceti luna?
Vreau sa fac niste prajituri foarte foarte usoare si care nu necesita multe ingrediente(am 11 ani, deci sa fie usoare)Pls! Fundaaaaaaaaaa~!@#$%^&*()!
Am vatut la o colega o planta drakutza si nu stiu cum o chema.Esta mica de 5cm si este ca un tufis si face niste bobite mici si portocali. Daca mi-ati putea si niste linkuri ar fi ideeal. Dau fundita!:) ...? (mai mult)
Oare de ce se innegresc frunzele la varfurile rosiilor? Ce trebuie sa fac?
Puteti sa imi dati si mie cat mai multe exemple despre cum se poate sterge o oglinda. Cu ce solutie, cu ce material, in ce sens etc. in pasi. ( Pasi in stergerea unei oglinzi: 1..., 2...). Multumesc,? (mai mult)
Ce combinatii de culori pentru peretii casei stiti? si inauntru si afara...:) thx:X:X:X:*
Am niste pui de gaina care au inceput sa se manance intre ei; adica toti se intorc impotriva unuia si incep sa-l mamance pe sub aripioare. Ce sa fac ca sa nu se mai intample asta?
Stiti cumva cum pot sa cumpar un place (din Twinity) cu globals?
de la ce magazine se pot cumpara produse de ingrijit piscina? Dau funda
Hi... dati-mi si mie plz niste modele de desing pentru toate camerele unei case...:D thx:*funda
Daca am 1 m3 de beton preparat, cati m2 pot sa acopar
Cu ce se pot scoate petele de spumant de pe perete[var lavabil]. Am dat numai cu apa dar nu se duce
Stiie cineva, cu ce solutie pot spoi un cazan din cupru, multumesc
Hey va rog sa imi spuneti ce culori pentru urmatoarele camere s-ar potrivi: bucatarie- camera de zi- hol- sufragerie- camera simpla(3 camere simple, plz diferite culori) o camera de zi mai mare(la...? (mai mult)
Ce culoare as putea pune faianta in baie ca se fie luminat?
Ce insecticid imi recomandati ( ceva cu care sa scap de daunatori ) pentru miriabilis jalapa
Cum imulesc trandafiri?
Cum inmultesc trandafirii?
Cat imp dureaza pana se maturizeaza crimul imperial?
Am un pomelo destul de mare(la ghiveci-pomul), stie cineva dc se pot altoi? Daca da, unde?
A crescut cineva in ghiveci, pe balcon planta cu nume de Arbore de matase? Am primit 3 puisori iesiti din samanta si nu stiu cum sa-i intretin...am citit pe net, dar informatiile sunt pentru planta,? (mai mult)
Am nevoie de niste linkuri cu modele de -Living -dormitor -terasa -sala de fitnes -hol -baie si tot ce cuprinde in general o casa nu ma intereseaza cum este decorata ci culoarea peretilor, ce...? (mai mult)
Stie cineva cat este o chirie in cluj la un apartament cu doua camere in cartiere noi in: Floresti, Manastur sau alte zone din cluj dar nu chiar in centru?
Ce procesor suporta o placa Nvidia Geforce 6200?
Cum pot scapa de musculitele albe de pe plante? (in cazul meu se afla sub frunzele de menta ) (decis e bun daca da de unde se poate cumpara)
Cit platiti la lumina lunar daca aveti aer conditionat la 4 camere?
as avea si eu nevoie de ajutor.Anul trecut mi-am cumparat o piscina si e destul de mare.Problema este ca intr-o saptamana apar algele si trebuie sa schimb apa.Nu imi permit sa schimb apa in fiecare...? (mai mult)
Exista cladiri de locuinte mai inalte de 10 etaje in Romania?
Vreau si eu ideei cum as putea sa imi infrumusetez camera idei diferite/nu sunt o pers f creativa. daca ati putea si poze ar fi perfect fundita pentru cele mai dragute si practice ideei
Am cumparat seminte de petunii de la market acum vreo doua luni.Au iesit, dar nu infloresc.Cauza? Le-am ingrijit corespunzator, le-am rarit, in fine, cresc ca niste salbaticiuni, inalte si flori, ...? (mai mult)
Un animal imi scoate vata de sticla din izolatia podului la casa si face mare taraboi noaptea in pod despre ce animal oare este vorba si cum il pot combate sobolan nu este
Buna! de ce in tot deauna noi fetele trebuie sa facem primul pas? [inlegatura cu baiety]
Cum se scot petele de ulei?
Am cautat pe net mai multe decoratiuni home made, dar toate sunt ori foarte sofisticate, ori neoriginale. Stie cineva niste decoratiuni interesante ce merita vazute? Multumesc anticipat!
Cum se poate curata grasimea foarte veche? Am un sandwich toaster pe care l-a folosit mama ultima data acum cateva luni si a uitat sa-l spele. Am incercat zilele trecute, dar e prea gretzos. Si pute. :-&...? (mai mult)
Care este cea mai mica floare?
Ce e mai bun? picatura sau super glue?:) mersi de raspuns:)
Imi renovez apartamentul cu o echipa de mesteri care se ocupa si sa imi aduca materialele necesare. Insumand toate facturile am observat ca am platit deja 46 de saci de adeziv CM11 pentru 80 mp de faianta...? (mai mult)
De cate ori pe saptamana trebuie sa ud orhidea?
De ce e cerul albastru? Rog seriozitate! Am 17 si pun intrebarea asta de cand sunt mica, si nu am gasit raspuns. :((
Am gasit azi in casa 2 paianjeni care cu tot cu picioarele au dimensiunea unei monezi de 10 bani. aveau saculeti de aia in spate negri cu pete galbene. cand i-am zdrobit a iesit un lichid alb din ei....? (mai mult)
Cum se prepara inghetata de ciocolata?
Ce stiti despre incaltamintea MBT? Isi merita pretul?
Am auzit zgomote ciudate, umbre pe pereti paranormale si ma simt ca sunt privita cineva cand sunt singura in camera! Tu stii ce s-o fi intamplat?
Ce inseamna daca aud zgomote paranormale ca de pe alta planeta?
Cat costa cel mai ieftin aer conditionat in magazine? si in ce magazin?
Buna:*. As vrea sa-mi dati si me niste sfaturi in legatura cu camera mea, am mobilierul albastru si nu stiu ce culoare sa vopsesc peretii.Astept raspunsuri, va rog mult.Multumesc anticipat:*:*:*
Care vila vi se pare mai interesanta? De ce? 1) http://www.infoturistii.ro/imagini/vila-aura903.JPG 2) http://imobile-noi.ro/imagini/vanzare-vila-cluj-cartier-europa-1.jpg 3) http://www.anunturi.in/upload/anunturi/329092_Serbare%20Andy%20si%20casa%20Calimanesti%20114%20041.jpg 4)...? (ma
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian004 întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!