Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
As vrea si eu un site cu proiecte de casa P+ 1care sa-mi placa adica, parter:living, bucatarie baie si dormitor, si sus 3 dormitoare please nu am gasit nici unu care sa-mi placa chiar si proiect nu m-ar...? (mai mult)
Cum pot inmulti trandafirii pitici?
Am primit o orhidee cambria de 8 martie si as vrea sa stiu cum pot si daca pot sa o plantez. Va rog mult sa ma ajutati.
Am un calculator si nu stiu cum pot sa ii curat ecranul de praf servetelele de ocherari sunt bunesi pentru calculator
Imi poate spune cineva cu ce pot curata pielea? dar altceva decat prod. din magazine pentru.ca nu sunt bune de nimic; in loc sa curete dau luciu:| ASTEPT RASP.va pup
Prima data se sterge praful si apoi se aspira sau invers? Nu radeti, dar niciodata n-am stiu asta concret.Multumesc :)
Stie cineva care sunt principiile Feng Shui aplicabile la o locuinta?(In ce directie sa fie patul...etc). Ce este bine si ce este rau sa faci sau sa pui?
Am vazut intr-o reclama la tv un spray antimucegai, dar nu am retinut cum il cheama! Stie cineva?
Buna! Cum trebuie ingrijiti trandafirii din ghiveci? Dati-mi va rog cateva sfaturi in legatura cu cat trebuie udati, cam cata lumina le trebuie tot ce e necesar. Multumesc!:)
De ce se pune cate un X pe geamuri la constructiile noi?
Am o catelusa in varta de 3 luni de rasa Saint Bernard. o dau cu 50 ron.cine doreste sa imi lase mesaj(pentru cei din buzau)
Bun, am inteles aspectul cu CM 11 la turnare in strat de 10 cm dar daca peste acest CM 11 plachez cu gresie rezistenta la frig se mai poate intimpla ceva, rostuind toate cele cu chit?
Unde se gasesc seminte sau bulbi sau ce or fi pentru trandafiri? Multumesc.
Despre centralele termice. As vrea sa imi pun, dar nu stiu de care. M`ar interesa sa stiu de la cine are, cat plateste la gaze, sau cate lemne consuma si cate calorifere au. Multumesc
Spuneti-mi va rog cu ce as putea sa scot o pata de vin rosu de pe o rochie roz am incecat cam toate tipurile de decergent si asa mai departe. da ca stiti un remediu va rog sa imi spuneti mie tare daraga...? (mai mult)
Care credeti ca sunt cele mai recomanadate flori pentru un spatiu micut din curtea din fata? Eu cred ca trandafirii. Voi ce credeteti? Inainte sa pun flori vreau sa stiu si parerea voastra. Multumesc....? (mai mult)
Exista metin2 cu lazi 0 yang?
Vine primavara si imi doresc sa plantez niste flori in gradina din fata scarii unde locuiesc, problema este ca nu stiu cand as putea sa le plantez in ce timp si ce fel de flori... cu bulb sau doar seminte?? (mai mult)
Care este capitala italiei in 1860?
Cum sau cu ce as putea curata rosturile gresiei? M-am mutat in casa noua, imi place gresia dar rosturile sunt sub toata critica. Daca e mai bine sa rostuiesc din nou, cum sa procedez?
Am primit acum doua zile o zambila olandeza. dupa ce trece floarea ce fac.as vrea sa o am si la anul dar nu stiu cum sa o pastrez.
Vreau sa plachez cu CM 11 o suprafata de 20 mp fara sa pun placi deasupra binenteles intr-un strat de 10 cm, oare dupa intarire va tine masina, fiindca vreau sa fac asta in curte?
Cum se ingrijesc ghiocei
cine ma poate ajuta cu imagini sau indicatii cum sa fac o coronita de pus pe cap din flori artificiale, din ceva material?:((
Pot semana gazon sau iarba in gradina de flori (mama spune ca nu se poate:-?)? Vreau ca vara sa apara aspectul acela de verde crud jos si florile inflorite!
Vreau sa torn la exterior CM 11 IN CURTE fara sa plachez nimic deasupra oare va merge cum se va comporta, stie cineva?
Am facut o experienta de a fierbe oua in microunde si le-am fiert prea mult si au explodat in cuptor acum l-am curatat dar daca dau drumul la gril inca miroase a oua arse ca nu am putut curata si rezistenta.intrebarea...? (mai mult)
Am dintii strambi si as vrea sa stiu daca este alta solutie pentru a-i indrepta in afara de aparatul dentar?
Care sunt florile de camera care cresc inalte si merg puse pe hol cu rol decorativ? Numele lor si site-uri unde le pot vedea! Multumesc mult:*:*
In ce luna se planteaza liliacul
Unde pot gasi sfaturi pentru schimbarea garniturii de la robinetul de la baie.
Ce trbue facut daca au fost rosi pomi de catre iepuri ca sa nu se usuce pomi; ce tratament stiti? Va multumesc anticipat
Se pune folie la placa de elevatie a unei case
Unde as putea gasi flori de mina prin tm? va rog :D
Dragi prieteni, puteti sa-mi spune-ti un ierbicid cu care sa "starpesc" buruienile din curte? Si daca acum e timpul sa-l folosesc sau mai tarziu.Multumesc pentru ajutor. Cu prietenie. Corina
Cat de des se uda zambilele?
Stie cineva cat costa o butelie de aragaz de cumparat? Incarcata sau nu.
Am o planta Yucca, destul de maricica: are o tulpina f f groasa, a fost taiata ca sa nu se inalte prea tare, dinainte sa o iau eu. Problema este ca a inceput sa se usuce. Initial am crezut ca din cauza...? (mai mult)
As vrea sa cultiv vinete pe vreo cinci ari se merita? astept raspunsuri
Va rog datim si mie numerele de astazi
Cum curat varul de pe pardoseala?
Care este formula de calcul pentru a afla grosimea conductoruluifolositla un anumit tip de consum la 220si 380v ex; 6kw la 380v ce grosime trebuie sa aiba conductoru de cupru?
Care este floarea voastra preferata? :D
Am cumparat in vara un smochin cu fructe mov si acum au inceput sa-i cada frunzele rapid.Va rog stie cineva cum se ingrijesc plantele acestea?
Care este cel mai bun silicon de prindere avasului de wc de ciment?
Ce parere aveti despre pictura decorativa (pe pereti)? Ideea mi-a venit pe cind ma ocupam de amenajari interioare. Avind talent la desen, m-am gindit: ce ar fi daca as face niste modele frumoase pictate...? (mai mult)
rog pe cei care cunosc sa-mi raspunda la cateva intrebari: daca eu am trecuta in acte o cladire drept grajd, pot sa o transfer ca fiind casa, sa platesc o taxa ceva in plus? si restul de camere...? (mai mult)
Vreau si eu o imagine mai mare de 500x500 cu niste trandafiri rosi :Xms :*(imaginea sa se vada bine)
Cine imi poate explica cum sa nivelez peretii adica sa nu mai aiba 'damburi' si eventual daca ma puteti ajuta sa imi spuneti si cum sa varuiesc exact ce trebuie sa cer cum trebuie sa procedez? Multumesc...? (mai mult)
Stiti cumva in ce pamint se pot pune violetele de Parma, intr-un ghiveci am "3 surori" care nu mai au loc si vreau sa le separ, acum in februarie e buna perioada de transplantare? Multumesc anticipat....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?