Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Am masina de spalat vase si a inceput sa lase o pudra alba si fina pe vase dupa ce se usuca... Din ce cauza se face asa>?
Ce nuanta e cranberry? Vreau sa imi comand draperii de pe un site, dar nu stiu cume xact e nuanta asta...
Bunica mea ar vrea sa cumpere niste prepelite ouatoare. Daca gasiti niste situri sau cunoasteti pe cineva care vrea sa vinda niste prepelite scrieti numarul de telefon in raspunsurile dumneavostra. Bunica...? (mai mult)
Stie cineva cat costa un hectar de pamant arabil de inchiriat pe an prin Dambovita?
Cum pot sa scap o data pentru totdeauna de gandacii de la mine din camera? Nu aduc mancare acolo, fac curat mereu, aerisesc insa apar periodic si sunt cat degetul mare de la mana. Imi este groaznic de...? (mai mult)
Cat mai costa un gratar de curte?
As vrea sa-mi pun un mic foisor in curte. Se fac pe comanda, le cumpar de undeva? Cum se face?
Daca ati vrea sa amenajati casa in stil oriental - indian, ce culoare ati alege pentru pereti? :)m-am uitat peste niste poze si am vazut ca pe la ei se foloseste mult visiniu roz foarte inchis visiniu. ...? (mai mult)
Trebuie sa-mi vopsesc camera si habar n-am ce culoare. Spatiul e destul de mare, asa ca as merge pe ceva inchis. Aveti idei?
Cat costa sa-mi instalez un leagan in curte si cum sa procedez?
Stau la curte in Bucuresti. Abia m-am mutat si vreau sa imi plantez niste flori frumoase in gradina. Care sunt cel mai usor de ingrijit? (n-am experienta!)
Ce conditii climatice necesita palmierii?
Vreau sa-mi renovez apartamenul. De unde pot sti unde e ok sa umblu in structura peretilor? Nu vreau sa ating vreun punct de rezistenta...
Am niste petunii in ghiveci si as dori sa stiu cum sa obtin seminte pentru anul viitor.
Am folosit detratant la ghiuveta si mi s-a inegrit. Cum o repar?
Daca plantez acum in perioada aceasta clementine credeti ca infloreste la anul?
Cu ce pot acoperi o gaura facuta in perete din cauza varului cazut? Varul de pe peretele fals a cazut si tot cade in continuare. ce pot face pentru a acoperi gaura? Pot folosi glet?
Doresc sa cumpar rasaduri pentru gradina rosii, vinete, ma poate sfatui cineva de unde sa le cumpar din Bucuresti. Multumesc.
Doresc sa cumpar rasaduri pentru gradina, cum ar fi rosii, vinete, ma poate sfatui cineva de unde pot face acest gen de cumparaturi din Bucuresti?
Mobila veche e rezistenta? Adica arata foarte frumos, dar rezista ea in timp?
In ce copac pot creste vasc?
As vrea si eu o plantuta in camera mea de camin. Sa fie micuta si nepretentioasa, ca n-am timp sa ma ocup de ea cum trebuie. Imi puteti recomanda vreo plantuta anume?
Cum sa fac sa scap de furnici pentru totdeauna? Dau cu spray, dispar o luna-doua, apoi apar la loc...
Cum trebuie ingrijita o tufa de trandafiri? Mentionez ca e vorba de trandafirasi, din aceia cu floarea mica si roz pal. Multumesc
Ce sa fac sa nu se mai faca atata praf la mine in casa?
De ce oare capatul de la dus nu mai scoate apa cu aceeasi presiune? Ca daca ii dau drumul prin robinet, curge la fel ca inainte...
Cum se face pot-pourri? Exista vreun ghid pe net? Multumesc
Ce sunt sporii si pot fi daunatori daca-i am prin casa? Multumesc!
Cate soiuri de liliac exista? Cum pot alege un soi care sa miroasa cu adevarat frumos?
Cum scot urina de catel, din covorul persan multumesc.
Aerul conditionat.Calitati si defecte.
Cum ingrijesc un trandafir agatator? Am un trandafir cu flori mari, galbene, agatator (asa scria pe ambalajul butasului). Problemele mele: 1. nu se dezvolta pe inaltime 2. infloreste puternic, dar...? (mai mult)
Cum sa scap de molii fara sa folosesc naftalina? Nu suport mirosul!
am si eu o intrebare pentru cunoscatori...am pus rosii, ardei, vinete in gradina si nu stiu cu ce sa le stropesc, se pot stropi toate cu aceeasi solutie? Stie cineva?
Cum as putea sa-mi fac prosoapele vechi sa fie moi si pufoase din nou?
Ce material imi recomandati pentru draperiile din sufragerie? Nu vreau sa fie lucios sau sclipicios.
Erbicidele sunt adaptate anumitor plante (buruieni) sau exista un erbicid universal?
Cum pot usca flori pentru a face decoratiuni pentru in casa?
Cam care e inaltimea pe care ar trebui sa o aiba o casa cu doua niveluri?
Care este treaba cu " gustoe.ro" ma streseaza la culme magaria asta?!
Cine poate sa ma ajute cu o adresa de descarcat poze cu forme din rigips
Sa-mi raspundeti va rog, ce as putea face unui vin, nu nobil, hibrid, ca sa nu si mai schimbe culoarea si gustul dupa vreo 10 minute de contact cu aerul. poate v-ati lovit de problema. mi-ar folosi.va...? (mai mult)
Unde pot gasi carti online despre altoire?
Va rog frumos imi puteti spune cind sa plantez gladiolele ca sa imi infloreasca in septembrie, stiu ca difera de la un soi la altul perioada de inflorire, abia mi-am cumparat vreo 90 de buc si nu pot...? (mai mult)
Stau la camin, intr-o camera mica si mi se pare ca e deja prea cald ca sa respir. Ideea e ca nu stiu cum sa racoresc camera eficient. Daca deschid geamul intra caldura, daca il tin inchis, e aerul inchis...? (mai mult)
Ce tip de draperii au cel mai frumos efect vizual atunci cand trece lumina prin ele?
Ce tip de cearsafuri e mai bine sa folosesc vara? Care-s cele mai racoroase?
In care parte a zilei e recomandat sa uzi florile din gradina acum, pe perioada verii?
De unde pot cumpara milieuri?
Ce ingrasaminte sa pun la flori pe timp de vara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?