TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
anonim_4396
în 11 Mai 2022 |

Salut. Cum verific dacă butelia scapă gaze?

2
Răspunde Raportează
Timi08MM1988
în 11 Mai 2022 | Timi08MM1988 întreabă:

Buna T.P.U.cum se numesc florile de gradina care fac frunze late si lungi iar florile sunt albe, mici asemenea unui bob de mustar sau de coacaz? Si tulpina e subtire mica si seamana cu un ciorchin acele...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
olixandru
în 10 Mai 2022 | olixandru întreabă:

Firma bransamente gaze in Bucuresti sau Ilfov care sa se ocupe de tot inclusiv de acte. Tata construieste un mic complex de 4 case, la noi pe strada este trasa conducta de gaze, dar cautam pe cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IonutP22
în 10 Mai 2022 | IonutP22 întreabă:

Salut! Stie cineva daca se mai poate replanta un nuc de aproximativ 7 ani? Eu am inceput escavarea in jurul lui, dar poate e cineva aici care stie mai bine!

6
Răspunde Raportează
Bronson1
în 10 Mai 2022 | Bronson1 întreabă:

Salut! Vreau sa cumpar un adaptor pentru furtun clasic pentru udat gradina. Adaptorul trebuie sa se potriveasca la bateria din cabina de dus iar pe celalalt capat al adaptorului, bineinteles, sa poti...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
bogdan88
în 9 Mai 2022 | bogdan88 întreabă:

Salut! Am citit pe internet despre creșterea ardeilor iuți în ghiveci și acolo scrie ca e ideal 1" de apa pe săptămână. Cat mai exact înseamnă 1" în litri?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Mai 2022 |

Buna! Mi- am cumparat un tricou alb si abia am apucat sa il port o data, iar sora mea l- a bagat la spalat cu niste prosoape "albe" iar acum s- a inecat si a devenit un alb- gri urat. Cu ce il pot albi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
nukeyly
în 9 Mai 2022 | nukeyly întreabă:

Cum poti gauri corpul calit al unui spitz sau burghiu SDS PLUS sau MAX cu un alt burghiu de metal, ce tip de material, ce unghi de atac?

5
Răspunde Raportează
clawdya_8655
în 8 Mai 2022 | clawdya_8655 întreabă:

Bună seara. M- ar interesa sa achiziționez o mobila de bucatarie de la Laguna Mobila. A comandat cineva de pe acest site sau a avut cineva contact cu vreun magazin laguna mobila? M- ar interesa dacă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PringAloe
în 7 Mai 2022 | PringAloe întreabă:

Bunica mea are o gaina care face ouă urat mirositoare (ca de stricat), care poate fi cauza?

11
Răspunde Raportează
alexiasiedygenii
în 6 Mai 2022 | alexiasiedygenii întreabă:

Care sunt pericolele utilizarii motocoaselor electrice si pe combustie #daufunda

3
Răspunde Raportează
Bogdandfqj
în 5 Mai 2022 | Bogdandfqj întreabă:

Bună ziua. Locuiesc într- un bloc cu 4 etaje la etajul 4. Deasupra e pod și acoperiș din țiglă. Pe timpul iernii e foarte frig în apartament. Apartamentul având 3 laturi în exterior și o latură...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sonia822
în 4 Mai 2022 | Sonia822 întreabă:

Vreau sa cumpar suport pentru cada, e un fel de tava din lemn sau bambus care se sprijina pe marginile cazii si pe care se aseaza burete, lumanarele, sapun, gel de dus. La mine se va uda constant in...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
xXxPuSSD3STR0Y3RxXx
în 4 Mai 2022 | xXxPuSSD3STR0Y3RxXx întreabă:

Unde pot sa gasesc si eu niste coliere pentru un butoi cu o deschidere de cam 46 de centimetri?

10
Răspunde Raportează
Raul_Tighean_1999
în 3 Mai 2022 | Raul_Tighean_1999 întreabă:

Salut! Am o camera de 5x5, pot sa o împart si intr-o parte sa fie baie într-una camera?(baia 2x5 și camera 3x5)

5
Răspunde Raportează
Calinm22
în 3 Mai 2022 | Calinm22 întreabă:

Bună TPU, mi- am cumpărat ieri un robinet electric cu duș ca să îl montez pe perete in baie dar problema este următoarea, robinetul initial care e pe perete acum are două conectoare de unde vine...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Cksihja
în 3 Mai 2022 | Cksihja întreabă:

Am obesvat că în vârful crengilor măceșul are un fel de formațiune lemnoasă, dincolo de formațiune creanga e uscată, formațiunea aceea crește pe creangă apoi înflorește, nu știu dacă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bronson1
în 1 Mai 2022 | Bronson1 întreabă:

Vopsea ieftina pentru ecran verde/green screen? E culmea ca gasesti lavabila la 50- 80l/5l sau mai ieftin, dar cand vine vorba de culoarea verde, pretul e de 160 lei/l sau 579 lei/3, 8l. As vrea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bogdandfqj
în 1 Mai 2022 | Bogdandfqj întreabă:

Bună ziua. Locuiesc la bloc la etajul 4 din 4. Pe casa scării sunt geamuri din lemn și am și o gaura mare lăsată din construcție, mi s- a spus că e in cazul în care există scurgeri de gaze....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ewals
în 30 Aprilie 2022 | Ewals întreabă:

Sal TPU în urma cu doi ani am achizitionat o pompa de fantana submersibila de la un moment obsersc o presiune scăzută am verificato nu este înfundata, furtun ok. Ce defect ar putea avea?

5
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 29 Aprilie 2022 | newaccountbye întreabă:

Dacă vopsești cu vopsea decorativa, adică ca in poza de mai jos, mai crapă pereții? Dacă da, in cât timp? https://m.facebook.com/prostaff.romania/photos/alege%C8%9Bi- vopseaua- decorativa- cu-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
regis
Expert TPU
în 29 Aprilie 2022 | regis întreabă:

Cu ce poate fi vopsita o bucata de frânghie din cânepă, de la culoarea ei naturală la alb?

3
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 28 Aprilie 2022 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Salut, am izolat podul cu spuma poliuretanica, dar nu am aerisire asa ca de doua saptamani las podul deschis si geamurile in casa, dar tot persista acel miros. Ce as putea face sa scap de miros? Mentionez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
XCatalinX
în 28 Aprilie 2022 | XCatalinX întreabă:

Cat ar costa sa ridic o casa de vreo 50-60 mp? Si din ce ar fi mai ieftin bca sau caramida?

6
Răspunde Raportează
RxTx
în 27 Aprilie 2022 | RxTx întreabă:

Exista undeva semințe de tutun? Am un prieten care fumează are o pensie mica, sta cu chirie. Soția lui a fost casnica toată viața. Așa că mă gândeam cum unii își cresc iarbă. Nu ar putea...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Liviu_Drecin_1985
în 25 Aprilie 2022 | Liviu_Drecin_1985 întreabă:

Merg la neamuri la tara si acolo solul in fata casei miroase urat a urina cum pot elimina mirosul urat ce sa pun acolo pot sa pun lenor sau ce?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Aprilie 2022 |

Știe cineva cum pot să imulțesc niște pomi? Am înțeles că pomii se mai îmulțesc si prin crengute luate dintr- un pom infipte în pământ și cam gata? M- am saturat sa tot dau la dedeman o...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Aprilie 2022 |

Salut! Au trecut 7 luni de cand nu am mai vazut un gandac de bucatarie in garsoniera. Azi dimineata m- am trezit cu unul, pe jumate mort, pe spate, intr- un colt din bucatarie. Sa fie doar sezonul...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 21 Aprilie 2022 | anonimbuc21 întreabă:

Salut În urma cu 2 luni am plantat în alveole de 100 de locuri roșii cherry Acestea au crescut foarte mult și mari Si sunt puțin îngrămădite frunzele Are rost sa le separ fiecare în pahare?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Aprilie 2022 |

Salut. Cum se numește crema aia cu care umpli luftul de la termopane? Am tot căutat pe google da tot de altceva dau.

5
Răspunde Raportează
tudorvolcano
în 21 Aprilie 2022 | tudorvolcano întreabă:

Știe cineva de unde se poate cumpăra untură ardelenească de calitate, care se poate mânca ca atare, unsă pe pâine? Tata, pe vremuri, când era în armată, a mâncat untură ardelenească ...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 20 Aprilie 2022 | Rienmedire întreabă:

Rumegusul rezultat in urma taierii lemnului cu drujba este bun ca si ingrasamant in gradina? Sau poate fi rau din cauza uleiului de pe lantul drujbei? Fie el cat de putin. Dau funda!

6
Răspunde Raportează
octav005
în 20 Aprilie 2022 | octav005 întreabă:

Buna seara. Am auzit ca săptămâna asta se fac grădinile. Știe cineva ce flori se pune la un mormânt? Vreau sa le pun în pământ sa se și prindă și sa tina și mai mult. Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
joghu22
în 20 Aprilie 2022 | joghu22 întreabă:

Salut! Am vrut azi sa bag un încărcător in priza si priza mea a facut 2 scântei foarte mici (scântei, nu flama), exista vreo problema? Mentionez ca am băgat cam brusc încărcătorul, l- am scos,...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Calinm22
în 20 Aprilie 2022 | Calinm22 întreabă:

Bună seara, recent mi s- a stricat centrala a doua oară după ce am reparat- o și azi m- am gândit să îmi comand un robinet electric cu duș ca sa nu mai am probleme cu centrala și cu costurile...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 19 Aprilie 2022 | anonimbuc21 întreabă:

Salut. Am plantat acum 2 luni semințe de roșii cherry în tăvițe de 100 de locuri. Acestea au crescut foarte mult. Înca nu e timpul sa le plantez. Putin sunt înghesuite dar sunt mari și frumoase. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2022 |

Bună, aș dori să găsesc o floare anume, dar nu știu cum se numește? Știu doar că are un termen (denumire) tradițional pe nume "ababi colaci" / colacii babei! Arată uscată (moartă) ca un...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DiaDiana12
în 18 Aprilie 2022 | DiaDiana12 întreabă:

Recent am observat ca bichonul meu a luat foarte multe capuse de afara, avea foarte multe pe ceafa, pe urechi si pe gat. L- am spălat cu șampon special si i- am luat toate capusele de pe gat și urechi...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
JackLime
în 17 Aprilie 2022 | JackLime întreabă:

Bună ziua, Vreau sa știu ce dimensiune ar trebui sa aibă un calorifer pentru următoarele încăperi: 3 camere de 4x4 m Bucatarie 5x2 m Baie 2x3 m Toate încăperile au înălțimea de 2,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 17 Aprilie 2022 | newaccountbye întreabă:

Unde pot găsi paturi in stil baroc? Pe net găsesc doar seturi de dormitor, dar vreau doar patul. Va rog, am nevoie!

3
Răspunde Raportează
Dgecko
în 14 Aprilie 2022 | Dgecko întreabă:

Salutare! Am o curiozitate legata de parchetul montat recent. Este vorba despre un parchet laminat de 8 mm cu un click. Pardoseala pe care s- a montat a fost ok, s- a folosit un substrat din polistiren...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
GEORGEGEO5
în 14 Aprilie 2022 | GEORGEGEO5 întreabă:

Salut. Eu locuiesc la bloc etajul 6 din 7 și am o problema cu furnicile, am incercat diferite soluții dar nu a mers. Ce aș putea face?

4
Răspunde Raportează
RxTx
în 14 Aprilie 2022 | RxTx întreabă:

AM NEVOIE DE CEVA CUTII DIN PLASTIC MARI SI TRANSPARENTEgen cutiile de la Ikeia Sa zicem de minim 20 litri. DORESC CUTII CU CAPAC. Poate stiti cumva poate aveti vreo idee unde as putea gasi second...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Vântulalb
în 13 Aprilie 2022 | Vântulalb întreabă:

Buna dimineata. Nu ma pot hotari daca sa iau un apartament vechi si sa- l modific sau sa iau unul nou. Din experienta voastra, cam cat ar costa dat jos peretii (3 camere, 2 bai si vreau sa desfiintez...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Johnny3005
în 10 Aprilie 2022 | Johnny3005 întreabă:

Buna seara! Nu sunt cunoscator, dar as dori sa stiu amperajul unei sigurante de curent continuu prin care trece un curent dw 20- 21 volti si un amperaj de maxim 33 amperi. Am citit si prin alte parti,...? (mai mult)

36
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 9 Aprilie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut,unde pot închiria o cada rapid in afara de olx?

7
Răspunde Raportează
GreenNature03
în 9 Aprilie 2022 | GreenNature03 întreabă:

Am vopseaua lavabila si s-a intarit. Se mai poate utiliza? Cu ce se poate aduce la consistenta sa?

7
Răspunde Raportează
Timi08MM1988
în 8 Aprilie 2022 | Timi08MM1988 întreabă:

Buna TPU, as dori sa imi spuneti o solutie care sa curete usile de lemn si frigiderele congelatoarele, e bun Cif Universal?

5
Răspunde Raportează
Andrusk2
în 7 Aprilie 2022 | Andrusk2 întreabă:

Salut! O centrala pe peleți poate exploda?

15
Răspunde Raportează
CrMarCos
în 7 Aprilie 2022 | CrMarCos întreabă:

Buna! Am un credit cu prima casa. Primii 5 ani nu ai voie sa vinzi. Eu am auzit niste zvonuri ca ar fi posibil dar mai greu. Trebuie sa te înțelegi cu viitorul proprietar sa cazi de comun acord cu niste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 12 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 12 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 12 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 16 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil pu?in la mine n fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.685
  • Întrebări: 3.953.086
  • Răspunsuri: 17.653.483
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Mad Max

Mad Max

Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii