Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Buna TPU :) Ma cert de ceva zile cu fostul si am inceput sa ne injuram rau de tot. Dati- mi si mie va rog cele mai maxime replici pe care le stiti sa il las masca :)) Sa nu mai aiba ce sa imi raspunda....? (mai mult)
Din ce tara provine numle Raymond?
Am o problema cu increderea in mine Nu prea am si asta imi ofera neplaceri..Cum sa fac sa am mai multa incredere in mine in viata de zi cu zi?
Buna seara. Cand a fost ultima cand ati facut ceva pentru prima data, si ce anume?
Chestia cu incantatiile in oglinda este adevarata?
Ce credeti despre prosti?
Stiti vreo aplicatie de telefon care imi recomanda ce sa mananc si ce sport sa fac in functie de stiul meu de viata? Ms
Ce inseamna un zambet urat (stramb, cretin) si un zambet frumos pentru o fata?
Sall, TPU as vrea sa va intreb cum as putea sa am vise lucide :))? DAU FUNDA :D.
Sper sa fie ok categoria: Cum de nu se vand hotdogs la McDonald's?
Cine are o cariera in lumea muzicii sau in arte plastice? As vrea sa ii cunosc
Ce părere aveţi de persoanele gay/lesbiene/bisexuale?
Vino la Fundatia Calea Victoriei sa-ti descoperi talentul actoricesc, de desenator sau flerul scriitoricesc
Te-ai da in asta?
Indee de cadou pentru ziua mamei... ceva idei cat mai originale?
Salutare, as vrea sa stiu, daca de exemplu mj- am cumparat un lichid pentru tigara electronica cu concentratie de nicotina de 24% si e prea tare pentru mine, as avea vreo sansa sa il lungesc cumva sau...? (mai mult)
Cine imi face o poza frumoasa cu textul "Orice baiat are o Denisa a lui"? Vaa rog?
Sall vegetarieni si vegetarieniste! astazi vreau sa vorbesc despre vegetarianism.Respcet oamenii care sunt vegetarieni(chiar daca eu mananc aproape doar carne si fructe, legumele care le suport fara carne...? (mai mult)
Care este semnificatia lunii?
Poate o sa para o intrebare ciudata, dar sa incep cu inceputul. De pe la 10 ani pana azi, la 14 ani in prezent am inceput sa simt asa o imensa atractie pentru istorie. Nu poate fi explicat...? (mai mult)
Ce meserii credeti ca au acei 'lumbersexuali' (tipul acela de hipster cu freza pe spate, barba mare, cercei din aceia, tatuaje cu diferite semnificatii) de isi permin intr- un fel acest stil? Presupun ...? (mai mult)
Aveti vreo urare de primavara (scurt si nimic picant) potrivita pentru o persoana straina?
hei TPU! In cateva zile e ziua de nastere a celei mai bune prietene a mea. Faza e ca eu ma aflu in Anglia iar ea in Romania si nu stiu ce cadou ar trebui sa ii fac in cazul acesta. Ma puteti ajuta cu niste...? (mai mult)
De ce persoanele sun asa rele? M-am saturat deja sa isi bata joc din orice **** de defect pe care il ai, considerandu-se ei mai presus.
In ultimul timp imi doresc sa imi schimb comportamentul. Imi place un baiat si uneori simt ca nu sunt destul de buna pentru el. Vreau sa ma schimb pentru ca asa simt. Am mai incercat, doar ca...? (mai mult)
Ce lituanieni vestiti stiti voi?
Ce va place si ce nu va place la luna decembrie?
Ce parere aveti de acel avocat care vorbste foarte frumos care este des invitat la emisiunea Simonei Gherghe Acces Direct?
Sunteti de acord cu expresia "fiecare om are o limita"? Daca da, poate fi aceasta aplicata in orice situatie?
Hei TPU:) Puteti sa mi spuneti si mie niste citate scurte despre viata in italiana? Va rog, am mare nevoi de ajutor!
De ce in Romania femeile sunt mai numeroase ca barbatii?
Din ce zona sunteti si ce traditii sunt pe la voi? Familiile sunt numeroase sau mai restranse? Care e motivul pentru care e asa?
Daca un cuvant este scris gresit in dictionar, cum am stii?
Cine e din rm.valcea si vrea sa mearga la liceul de arte?
Prima impresie conteaza? Sau mai precis cat de mult conteaza prima impresie la un om? Sa zicem ca intalnim pentru prima data un om care sa zicem ca se afla intr- o conjutura nefericita si are parul neigrjit,...? (mai mult)
Ce inseamna halto beng pe tiganeste? urgenttttt va rog
O intrebare pentru baieti. Voi cum abordati o fata necunoscuta? Sa zicem ca mergi pe drum si vine spre tine o femeie superba, ce-i spui?
Ce să mai scriu pe lângă întrebări? cuvinte haioase sau ceva:)))Aveţi idei? :D (oracol)
Pentru cine are timp de citit tot. Nu credeam ca o sa ajung sa fac asta, [nsa fie. Povestea vietii mele incepe in anul 2010 cand am cunoscut o tipa pe un site "ConQUIZtador"'. Multi dintre voi il stiti,...? (mai mult)
O intrebare pentru fete. Cate dintre voi s- au gandit macar o data sa abordeze un baiat pe care il gaseste dragut? De ce va e asa greu sa spuneti ce ganditi si ce simtiti? Daca o tipa ar veni la mine sa-...? (mai mult)
Cum este sa fii baiat? dar cum este sa fii fata? avantaje si dezavantaje va multumesc o seara buna
Batjocoresti sau ajuti? In ultimul timp sunteti niste,,,,, batjocoritori si uitati scopul acestui site. Nu mai e "toti pentru unul", ci "toti pe unul" ca sa il casapiti, ei?
Cine a creat site- urile astea horror?(Fara caterinca, daca ai chef de glume fa altundeva) (daca stii la ce ma refer, apesi pe un link si- ti apare capodopera.) Un dereglat a ...? (mai mult)
Unde ati alege sa locuiti, presupunand (prin absurd) ca aveti doar doua optiuni: In Iran sau in Coreea de Nord?
Care vi se pare cel mai sincer sentiment? Argumentati.
Cam ce activitati poti face pe facebook fara a fi considerat snob,aiurit,ratat. Este ceva anormale daca din in cand mai dai share la o melodie,mai un check-in,un status, o poza?
Heii, am nevoie de un "motto" pentru începutul unui oracol.Mă puteţi ajuta?
Buna TPU la loto 6.49 am inteles ca sunt multe varainte care pot esi conbinati de numere etc sunt 13983816 de conbinati nu vreau sa le joc pe toate pentru ca nu am bani si ori cum daca asi avea nu a- si...? (mai mult)
Cartiere din Galati, va rog
Caut de zile o legenda care sa ma sperie, insa nu am norocul sa gasesc una. Daca stiti vreo legenda de groaza, va rog sa- mi trimiteti linkul sau sa mi- o scrieti. Dau funda celei mai infricosatoare ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Denissa88 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!