Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
De ce sunt majoritatea femeilor atrase de barbatii musculosi?
Citeam niste articole cu si despre dependenta, de nu mai stiu nici eu daca sunt dependent de ceva sau nu. E ca atunci cand crezi ca ai o boala si citesti simptome, si de fapt nu ai nimic. Cum ...? (mai mult)
In ce fel ati vrea sa muriti?
Ce fel de persoane sunteti? Sunteti genul acela ipocrit care spune ca nu o intereseaza ce spun altii despre el/ea, insa voi faceti tot posibilul sa aratati impecabil in fata altora? Deci, cum sunteti ...? (mai mult)
Salut, bunicul meu a decedat in urma cu un an si am visat ca eram in casa la tara acolo si se facea ca venea la mine in hainele in care a murit. eu am dat sa fug si m- am impiedicat si pana la urma m-...? (mai mult)
Ajutor! Vreau și eu sloganuri bune
Cu ce poate fi asociata durerea unui tatuaj pe abdomen? Funda!
La o bricheta Kentai( chinezarie dupa modelul zippo) pot pune benzina de genul celei care se foloseste pe post de combustibil pentru masina?
O simpla intrebare va pun Cand este ziua de mihail si gavril caci atunci este ziua mea de nume si vreau sa mi-o serbez dar nu stiu cand este ma puteti ajuta? va rog frumos :) Multumesc! :)
E adevarata povestea lui SmileDog? Cica,cine ii vede vreo fotografie, va veni dupa el. Sau daca va salva vreo fotografie, va veni dupa el. Eu cred ca nu, voi?
Ce culoare te reprezinta? La ce culoare poti spune : "da, asta cu siguranta ma reprezinta!" Nu vorbesc de nuante [inchis, deschis] - ci culoare [ca notiune fizica, deci se include negru, alb si...? (mai mult)
Fundita! Din curiozitate : de ce toate cutiile de bomboane au acea folie(dupa ce desfaci cutia din folia protectoare, deschizi cutia si pe bomboane iti apare aia care o dai laoparte) ca de polistiren,...? (mai mult)
Iti place/ti-ar placea sa chinui ceva/pe cineva? Detaliaza/argumenteaza.
Ai ucide o fiinta umana? Nu intreb conditiile, intreb daca in final, ai fi in stare sa faci asa ceva. Fie ca e o persoana inocenta, de exemplu un copil mic, sau o bestie de om, amandoi, spre ...? (mai mult)
Credeti ca este un lucru rau/inutil ss investesti cativa lei sau in functie de buget pentru a baga la pariuri sportive? Cum vedeti voi acest fapt?
Ce înseamnă când o fată îți răspunde la întrebarea „Ce faci?" - „fac câcatu praf aia fac"?
De unde izvoraste din voi ura, inversunarea? Multi chiar recunosc ca au o problema cu aceste 'izbucniri' de violenta si ura. de ce? De ce nu va calmati, va rugati, va relaxati, etc? Habar nu am...? (mai mult)
Voi ce instrument preferati?
sunt cu moralul la pământ. Am respectul de sine foarte la pământ, ma vad foarte urat și pe lângă asta nu ma pricep la nimic..nu știu ce o sa fac pe viitor nu am dus nimic niciodată...? (mai mult)
Ce ai alege dintre o viata mizerabila langa persoana iubita si o viata mizerabila fara ea?
Buna TPU :> Am o problema. Eu sunt la Colegiul National de Arta "Octav Bancila" din Iasi la sectia COREGRAFIE/ balet iar profesoara noastra ne- a lasat si l- a lasat pe sotul ei sa ne coordoneze. ...? (mai mult)
Hei, TPU. cat mai multe informatii despre illuminati, va rog. funda.
Sincer, nici nu prea știu cum să întreb. Mai nou, facebook- ul e plin cu desene, unul mai artistic ca altul cu tot fewlul de cercuri, triunghiuri, ochi, iar majoritatea sunt în alb- negru. Dacă...? (mai mult)
mi ati putea spune niste exemple de descrieri pentru la poze ca nu stiu ce descrieri sa mai pun! Multumesc!
Ce tigari slim imi recomandati? Sa nu va aud cu " Lasa-te "!
De ce oamenii trebuie să fie optimiști?
Hei stie cineva ceva tigari al caror miros sa nu se simta si nici sa nu-ti ingalbeneasca degetele dar totusi sa fie tari?
Care este diferenta dintre un termometru medical si unul termometru,, normal" *(de camera)? Repede! Dau funda! :* :)
Voi ce credeti despre vedetele din Romania? De exemplu Nicole Cherry. Ce credeti despre ea?
Sall! stie cineva subiecte de discutie/? pot fi stupide,erotice,comice,prostesti,orice subiect, va rog ziceti.mi!
De ce baieti nu primesc si ei martisoare?
Am aproape 20 de ani si nu am sarutat niciodata o fata. Momentan vorbesc cu o fata dar nu pot sa actionez, am acea teama ca, neavand experienta, o sa ma fac de ras. Ce sfaturi imi dati?
Fetelor din ce motive credeti ca o fata nu i- ar raspunde unui baiat pe facebook? Este posibil ca acel baiat sa nu- i starneasca deloc interesul sau este posibil sa nu observe mesajul sau ce credeti ca...? (mai mult)
Hei salut! Spuneti- mi va rog, care sunt puctele forte si/sau slabe ale prezentarii unui proiect. Gen: unul dintre punctele slabe ar fi emotiile...Am nevoie de mai multe idei, celui mai bun raspuns ...? (mai mult)
Ceva idei de tatuaje pentru piept? Ma gandeam cum ar arata tatuat un vegvisir pe piept, ha?
Ce parere aveti? https://www.youtube.com/watch?v=DqGRmGWJQZA puteti intra pe canal pentru mai multe videoclipuri. :D
Am o întrebare legata de narghilea. Deci am cumpărat o narghilea, una mică la 25 cm cred și trebuia sa tragi din greu pentru puțin fum, am luat alta mai mare, cu doua furtune și la...? (mai mult)
imi puteti zice cele mai bune tigari? nu vreau raspunsuri gen lasa-te!
Cum se numesc oamenii carora le place sa dea foc? Am un lapsus.
Salz tpu.Am auzit de niste expresii/replici despre Sifilis...Adica este o boala, care e chestia amuzanta? ca nu inteleg. Am cautat pe wikipedia si se transmite sexual... Dau funda :D
Ce înseamnă "The Legion Rocker"? Dau fundă primului răspuns corect! Mersi! :) :D :* :>
am cumparat si eu o tigara electronica si as dori si eu sa stiu cum se utilizeaza pentru first timeri. Eu am cumparat si baterie si incarcator si atomizor si aroma de cirese. Intrebarea mea...? (mai mult)
La capatul opus, capacitatea de a fi atent la problemele partenerei ilustreaza siguranta de sine, iradiaza incredere si functioneaza ca un magnet... De forta barbatului sigur pe el.Nu exista nimic mai...? (mai mult)
Care este animatronicul vostru preferat din Five Nights at Freddy's 1/2/3? Eu am 3:Foxy, Withered Foxy si Phantom Foxy!
Stie cineva link-ul cu Gifura? :) mersii
Eu am un fel de carte ffff. groasa da cu pagini albe A4 cu coperta tare invelita in catifea, doar ca eu am pus pe ea un carton roz buretat si l- am decorat. Dar nu prea am ce face cu el. Vreo idee?...? (mai mult)
Caut pe cineva care stie bine engleza sau franceza, cu care sa stau de vorba. Asa cred ca as invata mai repede si nu ar fi plictisitor.
La multi ani doamnelor, domnisoarelor! Sa aveti parte de tot ce doriti! https://www.youtube.com/watch?v=WzJQ2iIhM8s PS.Sampanie (de adulti su copiii) tort pentru toata lumea cine...? (mai mult)
Ce prostii ati facut cand v-ati imbatat, daca v-ati imbatat vreodata? :) :D
Ce parere aveti despre "Visul American"? Eu as putea spune o multime de lucruri despre, dar ar fi doar ce am auzit sau constatat eu cu trecerea timpului; fara sa fiu efectiv acolo. Planul meu este sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Andreea17M întreabă:
anjellique întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!