Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
In gara de nord Bucuresti exista spatii de depozitare a bagazelor pentru cateva ore?
Care este cea mai buna moarte?
Este bine ca nu e voie cu telefoane mobile la scoala? Ce ziceti?
Bunaa, am doua conturi de skype si pe un cont am dat add la celalalt cont :)) si acuma doar pe un cont imi apare ca sunt conectat si pe celalalt imi apare precum ca nu am dat accept. ce trebuie sa fac...? (mai mult)
Am si eu o intrebare... Am un catel care are 3 luni. Imi puteti spune si mie cum sa fac sa nu mai muste si sa fie cuminte!? Daca musca in continuare cablurile o sa il duc la tara. si nu vreau...? (mai mult)
vrau sa fac si eu un ovarcloc si as dori sa stiu cat poat sa duc acest procesor Intel 2duo e7300 2, 66... placa de baza este ASUSTeK P5GC- VM PRO si sursa este delux de 450wat! Va rog mult...? (mai mult)
Imi poate spune cineva unde as putea sa vad Code Geass : Akito the Exiled? (cred ca am scris bine) Nu am putut gasi o continuare, adica episodul 3, 4... Ma poate ajuta cineva?
As vrea sa imi fac si eu vocea mai subtire cu helium pentru distractie, si sunt curios daca toate baloanele au helium, cand aspiri acel aer din el iti face vocea pitigaiata? Toate baloanele...? (mai mult)
Papuci de panza, buni de purtat acasa? ce parere aveti? talpa e moale de cauciuc! http://www.ipolycipo.hu/uploads/webshop/products/585_2.jpg
Help! Dați-mi niște complimente pentru oameni cu chelie sau niște glume care sa nu deranjeze.
Buna TPU.Am o tableta Samsung GALAXY Tab 2 cu internet nelimitat.Problema este ca nu merg videoclipurile de pe youtube si facebook.Ruleaza cateva secunde apoi stationeaza si tot asa.Filmele pe care le ...? (mai mult)
Eu am casa in constructie si am deja acolo cativa catei, dar vreau sa-mi dati nista rase care sa apere, sa latre si sa muşte putin.
Daca am dat o comanda pe eMAG vineri la ora 21 cand imi ajunge comanda?
Acesta e mailul la unu de 55 de ani ca operator online noiafaceriprofitabile@yahoo.com stiti daca e legal? e din buc
Salut am o problema la matematica pe care n o stiu avem doua vase de 4 l si 9 l
ce parere aveti despre Tinutu Secuiesc, vor reusi ungurii sa ia judetele Mures, Harghita si Covasna si sa creeze un stat in stat? http://psnews.ro/wp- content/uploads/2014/08/tinutul- ...? (mai mult)
Cum ini pot sterge mesajele arhivate de pe facebook? cel care ma ajuta ii
Hey, am un prieten cara m- a rugat sa pun aceasta intrebare, deci, el nu prea invata bine, si- a dat seama ca a facut aceasta greseala si nu mai stie ce sa faca, zice cca va ajunge pe strazi si a ...? (mai mult)
Hey! Cine credeti ca va iesi mireasa acestui sezon de la mireasa pentru fiul meu? Doua fete frumoase sunt Elena si Cristiana.
am dat-o in bara, ce sa fac? sunt deprimat.Toti ma vor judeca pentru greseala mea.
Stiti cum pot afla daca sun adoptata? Fara sa- mi intreb parinti. De curan am aflat niste lucruri care se leaga cu alte lucruri. Vreau doar sa aflu nu o sa le spun alor mei daca o sastiu adevarul...? (mai mult)
A plecat cineva cu RBT ELIT GROUP din Bacau pentru Italia? Multumesc
Ati observat ca tot mai multe persoane sufera de "sindromul unei minti bolnave"(unii la modul propriu- zis si altii doar la modul figurat)- adica "funny". Astazi am facut o cautare pe Google si ...? (mai mult)
Nu te angajeaza nimeni daca ai strabism fie fata sau baiat asa e?
Am vazut acum in Flanco reduceri la laptopuri si primesti si o tableta gratis! Era acel Dell inspiration pentinum Intel dual- core la 13 milione! Nu este foarte perfomant! Are ecranul de 15.6 inch...? (mai mult)
Voi cum iesiti din "zona de confort"?
Are cineva cont de Ask.fm? Daca da, cine stie cum pot pune o intrebare tuturor pe care ii am la follow? Adica aceeasi intrebare in acelasi timp. Multumesc.
Heii TPU, am o problemă cu. frica. Penibil, nu? Acum o lună am dormit la o fată. Ne- am uitat la un film de groază (foarte înfricoșător). De atunci am stări de depresie, mă simt rău, am stări...? (mai mult)
De ce nu apare 4 SEPTEMBRIE?
cum iti poti da seama cand iti e ascultat telefonul? mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa aud un zgomot in timpul convorbirii...
Ce trebuie sa fac ca sa ma fac conoscut si in cat timp ma fac cunoscut intr-un cartier?
Io am luxatie congenitala de sold, muschiul piciorului drept e foarte slab trebuie sa imi fac muschi la picior., ce sport ar trebui sa fac sau gimnastica ...sincera sa fiu nustiu ce sa fac o gimnastica...? (mai mult)
am o pagina cu 13 mii de fani:- ) se poate schimba numele paginii? Am auzit ca daca ai mai mult de 200 nu se mai poate:- ) daca se poate spuneti- mi cum va rog frumos:- (dau funda:- ) o ...? (mai mult)
Am ceva argint, inele care nu le mai port, lantisoare rupte, cercei fara pereche, mai multe. Intrebarea mea este :cunoasteti pe cineva sau un shop unde pot aduce argintul si sa imi faca ceva din...? (mai mult)
Cum sa gasesc ceva ce am pierdut prin casa?
Buna lume :D Este cineva fan Homestuck pe aici? (Daca da. care-s personajele voastre preferate?)
Ce este un Deja Vu
Ai vazut ce surprize te asteapta pe OLX.ro?
Care vi se pare cel mai bun marksman de pe lol?
Ştiţi ceva de sezonul 2 din Diabolik Lovers? L-am căutat pe google dar nu l-a găsit... Fundă pentru un răspuns concret.
Bananele de la supermarket sunt sanatoase? Daca dau atunci ce vitamin au? Cu ce ma ajuta?
Am o noua diriginta la clasa si este foarte sofisticata si normal ca si florile trebuie sa fie mai rafinate. Nu ma bag la un pret mai sus de 40 lei oricum, vreau doar sa- mi spune- ti ce fel de flori ...? (mai mult)
Ar putea cineva sa-mi spuna ce materii se fac in clasa a opta, la o scoala obisnuita? (Nu una de arte)
Cat se tine la incarcat un ipod shuffle clone?
Cum era pe vremea comunistilor?
Cum il cheama pe actorul din dreapta? va rog spuneti-mi. link --- http://imgur.com/K3bYr3E
Mai folositi mirc?
Heii am o problema..cine vrea ma ajuta si cine nu, nu :). Am gasit episodul de la Suleyman pe net ( ep 129 ), dar pe fiecare site care intru dau play merge 5 sec si dupa aceea sunetul ramane, dar imaginea...? (mai mult)
Trec in clasa a XII- a si nu prea stiu ce sa fac dupa, sunt la mate- info. In ultimul timp am inceput sa ma gandesc la academia de politie, dar nu prea imi surade idea de a sta acolo. Imi place mult ...? (mai mult)
Astăzi este o zi cam mohorâtă de toamnă, iar eu am rămas fără idei de dimineaţă. Voi v-aţi gândit la ce ve-ţi face azi? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.