Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere ai despre acest site? http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&cu=frectii&acum=f&aqi=g4&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=bd7101c76cfd7db3
Ce poti sa devi dupa ce termini facultatea de sociologie si ce se invata mai exact acolo?:D
un prieten a visat ca ii ghicea o tiganca in palma si avea crucea in amandoua palmele semn ca va muri acum la 20ani asa ii zicea in vis si pe tiganca aceea o cunoaste. ce inseamna visul asta?? (mai mult)
Bunaa.TPU.am si eu o problema.stie cineva dc cand dau as ma uit la un video imi merge oleaca din el si mi se intrerupe, mentionez ca numai cand ma uit p net pe orice site cand ma uit pe pc merge fara nici...? (mai mult)
Se pot publica intr-un ziar poze cu minori(sub 14 ani) fara acordul parintilor? Daca nu este permis va rog sa-mi dati si legea :). Mersi
Se apropie ziua mamei mele si nu stiu ce cadou sa-i fac. As vrea sa fie ceva special si de apreciat, deci nu vreau sa fie ceva cumparat. Ar fi frumos ceva in genul unui filmulet sau... Nu am idei,? (mai mult)
stiu ca pentru o stergere de cont, e necesar s'i tirmit Ralucai un mesaj cum ca doresc stergerea contului.:) dar, care e numele ralucai la care trimit? am vazut ca sunt multe raluci pe site...? (mai mult)
Cum imi fac cont la allods online? pls chiar nu reusesc:( dau fundita:P
Hello TPU! Eu joc Sims 2 de multi ani iar acum mi-am cumparat n calculator nou si vreau sa imi instalez toate cele 10 simsuri pe care le am. Am realizat ca la Sims2 Open For Bussines nu am codul de...? (mai mult)
Buna tuturor >:D< ma cheama cristina si vreau sa imi fac un nou id cu numele meu ...si nu stiu ce id sa-mi fac.Cine ma ajuta?:x
Dau funda la cei care imi spun si mie mai multe nume de plante nocturne`:D! Urgent si repede :|!
E bine sa faci spiritism? adica unii zic e pacat alti zic ca nu si eu as vrea sa fac dar ma sperie astia cu pacatul lor. bineinteles as vrea sa fac spiritism sin curiozitate nu de alta :) eu chiar nu vad...? (mai mult)
In ce an s-a infintat TPU?
De unde pot cumpara carti despre fantome sau case bantuite? am nevoie si de un film de groaza dar nu de astea cu zombie si vampiri si sa nu fie scarboase gen casa celor 13 fantome. dau fundita pentru cel...? (mai mult)
Hey! Mi se pare f.ciudat ca nu m-am mai utat pe caietele de scoala toata vacanta si acum cand mai e o saptamana, ma simt de parca nu as mai sti nimic. Voi repetati la inceputul scolii? Plz...
Stiti din intamplare site-uri cu logo-uri (+cod HTML)? MRS anticipat
Cum e metoda grafica? Cum e metoda grafica in clasa I?
DAU FUNDA cand tatal meu avea 28 de ani, eu aveam 7 ani. acum tata este de 2 ori mai in varsta decat mine. cena afla cele 2 varste primeste funda
Buna din nou! Am venit cu o noua intrebare : desi lumea spune ca e o intrebare fara raspuns eu o pun si sa vedem cine gaseste raspunsul cel mai original primeste funda! -De ce localurile deschise non stop...? (mai mult)
Ce se intampla cu metin2 guabina? Diminieata nu merge server Persia pe care am caracter de lvl 63(warr) si daca incerc sa ma teleportez prin batran sau teleporterul din sat se blocheaza caracterul pana...? (mai mult)
Ce sa intampla cu mt2 guabina? de dimineata nu merge server persia(am cont de 63) si daca ma duc la teleporter se blocheaza caracterul toata ziua...stiti ceva?
Pe jocul barbie girl care sunt banii? pentru ca ma joc de 1 zi.
Sunt plictisita, asa ca m-am decis sa dau fundita pe degeaba daca iti dai seama cine e la mine la avatar sau din ce film e scena.Deci sti? :|
Pentru cei care joaca sims 2 am si eu o intrebare:Am descarcat de pe http://www.thesimsresource.com un par si in joc nu mi-l ara, imi arata un cap de iepure.de ce imi arata asa? Dau fundita pentru cine...? (mai mult)
Nu pot sa raspund la nicio intrebare:-w Imi spune sa imi confirm adresa de e-mail:d Dar nu am primit niciun mail de confirmare (chiar daca am dat click acolo pentru asta:-?) Ce sa fac?
[funda :-*] Este vorba despre jocul Build-A-Lot Metropolis de pe hi5. Ce trebuie sa fac cand scrie acolo unde construiesc case: Neighborhood Appeal: 20? :| Help :(!
Am un samsung YP-U3 mp3 si nu imi recunoaste usb-ul windows-ul.Imi apare in colt ca am bgat Samsung YP-U3 si bag cd-ul de la samsung il instalez si tot nu recunoaste... ce sa fac?
Cine este din Vaslui? Dau funfitza :->
Ce? utilizatorul elasexygagica a disparut? :D eeeei haaaide ma amuzau raspunsurile ei :)) erau foarte stupide si nu aveau sens :)) :)) dar poate ca NU a disparut, sufletul ei inca mai bantuie site-ul!...? (mai mult)
Care este orasul tau preferat din Romania si in care din oras ai dori sa locuiesti? :) Mai multe informatii le gasiti aici : http://www.evz.ro/orasul-de-vis.html
Credeti in spirite? fantome? In cel rau? vi s-a intamplat ceva inexplicabil? paranormal? aveti dovezi ceva ca exista?
Voi credeti in Horoscop? In special cel de pe protv? Astazi si ieri la zodia mea si a celor din familia mea au spus multe lucruri care mi se potrivesc... Voi ce ziceti sunt adevarate? De unde vin informatiile? (mai mult)
Verisorul meu are un exercitiu in caietul de vacanta in care ii spune sa construiasca linii frante inchise din doua segmente. Nu am nici o idee cum se face linia franta din doua segmente. Va rog ajutati-ma!...? (mai mult)
Ieri am fost la picnic cu iubitul meu si in timp ce ne giugiuleam un caine a venit si ne-a stricat intimitatea si ne-a mancat toata mancarea din cos noi am luat cainele acasa ca era dragut. Ar fi trebuit...? (mai mult)
Slt.As vrea si eu niste nick-uri misto, dar nu in romana, in engleza si in franceza(D0uce, DontCry, Christiine...)nu porcarii de genu' Gheata-Fierbinte sau nu.da.mama.cu.biciu.in.mine, si sa fie intre? (mai mult)
Cum fac un videoclip sa devina o imagine gif? Ce program este necesar?
Ce muzici va plac? puneti cu linkuri;) dau funda la cele mai bazate :)
Astazi aflu daca mi se aproba sau nu transferul la alt profil si am foarte multe emotii. Mi-am dorit enorm de mult sa ma mut, asa ca am nevoie de niste sfaturi in caz de nu va fi sa fie... :(([mentionez? (mai mult)
Ce prostii mari ati facut cand erat mici?:)) eu am fugit cu varul meu de acasa fara sa spunem nimanui.:)) eu aveam vreo 5 ani si el 7, :)) neam plibat o zi intreaga prin satul buniiclor:)). ce mai originala...? (mai mult)
BUNA! DACA MA AJUTATI FUNDA ESTE A TA! va rog explicati-mi si mie cum sa inteleg sa fac bratari dupa modelul asta cu sageti foarte multi vad ca fac de pe el dar eu nu inteleg care vreti puteti lasa un id...? (mai mult)
se pare ca am un "prieten" care imi pune stupid la raspunsuri.As dori ca acesta daca are obraz sa recunoasca si daca cineva stie utilizatori care au "slujba" de a pune caracter irelevant la...? (mai mult)
Ce culoare de ochi v-ar placea sa aveti?
Cum pot sa descarc melodii de pe dailymotion?
stiti cumva niste jocuri virtule?
La Multi Ani Maria! Chiar daca nu este intrebare.
Buna dimineata.am o problema. va rog sa cititi. eu am facut de curand cunostinta cu niste baieti foarte de treaba [printr-un coleg]. in fiecare seara ne intalneam si jucam hotii si vardistii. ne jucam cat...? (mai mult)
Cine il cunoaste personal pe Cristian Hincu? E din Barlad, in formatia Perla. Funda! Va rog mult de tot .Mesaj...cine il cunoaste
Dupa ce mi a scos nervul, mi a pansat si mi a pus un kit la masea, acum imi zvacneste si ma doare f rau si ma doare si in josul gatului, in drept cu maseaua, vaa rog sa mi raspundeti repede:(
Ati fost vreodata posedat de un demon? Vorbesc serios. Cine vine cu raspunsuri stupide nici sa nu raspunda.
Suspensia de la bicicleta nu se mai lasa ce pot face sa o repar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!