Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre cartea Eu sint Tonita de Gheorghe Nica?
:peste cateva zile este ziua unui prieten foarte apropiat.desi el nu mi-a spus la multi ani azi[d ziua mea] as vrea sa ii dau un mesaj cu rima in care sa ii spun cat de mult tin la? (mai mult)
Nu stiti cum se poate pune parola pe un anumit folder din PC?
Hey! As vrea si eu o lista cu filme care merita vazute! si filmul 2012 merita vazut? Astept recomandarile voastre! Multumesc!
A aparut sezonul 2 din "The Vampire diaries "?
Buna tuturor am urgent nevoie de ajutor.cum se da admiterea la vasila goldis? pentru toate facultatile este cu dosar unde pot gasi mai multe informatii? va rog e urgent!
Hello. Cine stie cum se numeste filmul de aseara, de pe acasatv, in care a jucat Kristen Stewart?:D Mersi. >:D
Salut.Se poate sa-mi blocheze contul pe TPU.ro,pentru ca am prea multe intrebari refuzate? Daca da, la cate intrebari refuzate se blocheaza un cont? Cum pot reactiva contul acela?
Aveti idei de imagini pentru desktop? plss[funda:*] P.S.sunt fata;)
Salut.Cum pot sterge o intrebare pusa pe TPU.ro? Am facut cerere si de stergere de intrebare si de stergere de cont, dar cei care au infiintat site-ul nu mi-au dat niciun raspuns. Ce sa fac ca sa sterg...? (mai mult)
Ma sczati am gresit la intrebarea aceea 12mm. Scuze.
Heyy! Cum trimit mesaj pe hi5 la toate persoanele? :-? Thx!
Salut sunt Alex si am 11 ani si as vrea sa pun o intrebare dar sper sa nu credeti cas un disperat deala:(. Am penisul de... aproximativ 12 cm la 11 ani e noraml?
Salut va rogg sa ma ajutati. Cum pot face o fata sa ma placa sau sa fie atrasa de mine? Va rog. Ms mult.
Cum pot sa sterg un filmulet de pe youtube? Nu am nici o legatura cu persoana care l-a postat, de fapt il va posta, insa vreau sa ma informez din timp, cum il fac sa dispara? Cine ma poate ajuta, ...? (mai mult)
Imi puteti spune multe cuvinte care incep cu it? Ma joc cu prietenii Fazan si nu prea stim sa spunem cuvinte cu it. In afara de cuvintele italian, itinerar, italianca.
Deci sunt de ceva zile la jucul ala Lady popular, am prmit 30 $ dar dc?:D...adica nu stiu dc i-am primit? si dupa cat timp mai primesti?
Buna! Stie cineva de unde pot downloada Photoshopul? Multumesc!
ma puteti ajuta si pe mine cu niste jocuri de tipul Lady Popular, in care sa ai bani, sa poti munci, sa poti merge la cumparaturi, sa poti face tot ce vrei, sau orice alt tip de joc dragut. dau...? (mai mult)
Tot mai credei in asa-zisa "sinucidere" a Madalinei Manole? Eu n-am crezut niciodata si nici nu o sa cred.Intrebarea ar fi: nu i-a scurtat careva zilele? Pacat de tineretea ei si de faptul ca a ramas un...? (mai mult)
Va place reclama Orange, cea cu tipul care isi scapa catelul? http://www.youtube.com/watch?v=SFPOZAgY4_g
Hai sa ne jucam un joc, trebuie sa alegeti cu cine va-ti saruta, cu cine va-ti marita, si pe cine ati ucide. Iar, ca sa fie mai interesant, baietii vor trebuie sa aleaga un baiat cu care sa-r saruta,...? (mai mult)
Ce actori preferati aveti? Si ce filme favorite aveti?
De unde pot si eu sa descarc jocul Prince Of Persia Classic(primul joc aparut), nu pentru mine, pentru mama l-a jucat acum 18 ani si vrea sa il mai joace. Va rog sa imi raspundeti repede maine plec...? (mai mult)
Cum se numesc cuvintele care alinta sau micsoreaza in limba romana? EX. olguta, danut etc.
Cum credeti ca ar arata fata perfecta pentru voi? :)
Va Rog raspundeti-mi cat mai repede pentru ca maine plec din Bucuresti! De unde pot sa descarc si eu jocul Prince Of Persia 1(primul joc, ala classic nu editia speciala, ma intelegeti?) pentru ca mama...? (mai mult)
Cum sa scapam de sughit? :(
Eu si prietenul meu ne jucam pe mess adevar sau provocare...si eu nu am idei...imi puteti da?
Vreau sa'i spun unui baiat ca il plac. cum as putea sa'i zic?:-s si unde?:-? funda.:X
Am mai vazut acest subiect deschis dar tot nu m-am lamurit. La inceput au fost Adam si Eva dupa care i-au avut pe Cain si Abel. Abel este ucis de catre Cain dupa care criminalul este pedepsit de Dumnezeu...? (mai mult)
Salut sunt Alin si as vrea sa stiu si eu... cum fac o fata sa vrea sa faca sex cu mine :"> as vrea sa incerc:) stie cineva?
Buna! Despre Vodafone Internet Modem Cartela stiti daca am download nelimitat? Multumesc
Cine vinde coker spaniol?
Buna tuturor.am si eu o intrebare legata de messenger.am vazut la o tipa ca in lista de messenger prietenii ii apar scris cu alta culoare, nu cu negru cum imi apare mie.stiti cumva cum as putea sa scriu...? (mai mult)
Ce inseamna tehnician electronist?
Heyaaa! Acum câteva luni, am împrumutat un stick cu photoshop, de la o prietenă:), dar nu am reuşit să. l instalez. Ştiţi cumva dacă existe vreun site de unde îl pot downloada?:)
Toata lumea minte.(nu vorbesc de copii sub 7 ani, care dupa parerea mea inca nu cunosc minciuna, adica sper). Este un adevar care reflecta realitatea in care traim. Oamenii au ajuns sa se minta pe...? (mai mult)
Fetele care au 13-14-15 va rog sa-mi dati si mie cateva id-uri pentru ca sunt in cautare...(care au nevoie de prieten).
stiti unde pot gasi episodul 170 naruto shippuden
Sa continui o prietenie cu un tip care vorbeste frumos cu toate fetele, le face sa se simta speciale dar in acelasi timp are si o relatie stabila? De curand mi-a zis ca a destramat un cuplu stabil de 5...? (mai mult)
Servus!(cum zice tata) joc metin2 am de facut o nunta cu un baiat se numeste marius si are lvl 30 si nu am bani va rog ajutati-ma cei care aveti hek de yang(si mai sa stiti ca exista ca am vazut la multi...? (mai mult)
Cum este hotel caraiman din mamaia? funda!
Cum sa imi fac scrisul mai frumos?
Ce animal credeti ca va reprezinta?
Am visat ca am murit oare ce inseamna asta?
VAND ROLE! daca sunteti interesati sa ma contactati pe privant (pret 50 ron)
Am o prietena care a intrat in liceul Grigore Cerchez si vrea sa stie daca acolo se poarta uniforma? Si dacada, ce cuprinde uniforma? Pup si dau fundissa.
Buna:)! Pentru cei care joaca metin2.ro...care imi imprumuta plz rochia de mireasa? numele meu este Diav0litza (in joc) :)... Dau si ceva yang` (ne intselegem noi):*URGENT! dau si fundita:*
Care vi se pare cea mai grea limba?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!