Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
De ce imi apare citeodata cind vreau sa intru pe TPU( 500 internal error)?
Cat v-a costat Nunta?
Stiti cumva unde pot gasi subtitrari in romana pentru cele 22 de episoade din sezonul 1 al "The Vampire Diaries"? Multumesc anticipat.
Cum desfiintez un xat?
Cine credeti ca va castiga Campionatul Mondial? De ce?
Daca eu vreau sa dau 1 fundita unei persoane acea fundita se da pur si simplu sau se ia de la mine?
Care este personajul vostru preferat din heroes? de ce?
Cine joaca Molehill Empire. vreau sa stiu de unde pot cumpara o masina. multumesc
Stiu ca e o intrebare cam stupida dar ma rog...cum pot sa'mi sterg unele programe[sau jocuri] din calc`? Am vazut ca un prieten de al meu le a sters de la butonul START...nu stiti cum a facuT?:-S? (mai mult)
Pot afla id-ul de YM la cineva daca ii stiu hi5-ul? Plss!{fundita:-*}
Mai stiti, mai demult pe jetix era filmul acela oh, baby(cu 2 bebelusi care pacalesc 2 excroci)doamne ce imi placea filmul ala dar nu il gasesc nicaieri! va rog daca cineva il are, sau stie de unde il...? (mai mult)
Cine stie niste filme asemanatoare cu Starstruck :x:x:x:x:x? Dau funda! As vrea ca povestea filmului sa fie asemanatoare.
Pentru fetele ce joaca lady popular: cum se joaca duelul de moda de la jocuri? pentru cel mai precis raspuns fundita...
Ce inseamna browser?
Stie cineva cum pot sterge un id de mess? Nu din lista. Vreau sa imi sterg cateva id pe care nu le mai folosesc.
Bunăă! De unde pot downloada programul Sony Vegas? Mersi :)
Fundita! pentru fetele ce joaca lady popular va rog spuneti-mi cum se joaca "Duelul de moda" fiindca imi cere la lvl 5 sa fac 30 de puncte si nu stiu cum se joaca! va rog spuneti-mi ca nu stiu! dau fundita...? (mai mult)
astazi m-am apucat de cura de slabire cu supa de varza? ce parere aveti despre ea? am facut supa dar are un gust groaznic. ce sa ii mai fac? am 1, 65 si 56 kg.as vrea sa slabesc cam 3 kg intr-o saptamana.si...? (mai mult)
Fetelor am o intrebare.eu sunt de parere ca nu aspectul fizic este determinant si sa punem accentul pe asta nici fetele nici baoetii. cel putin nu eu. dar totusi.majoritatea fetelor ce prefera baieti cu...? (mai mult)
Am si eu o problema.va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi:). am facut sex protejat cu prietenul meu, a ejaculat in prezervatic, dupa care a mers si a urinat, iar dupa 10 minute am facut....? (mai mult)
Stiti cu ce program a fost facut versurile sa fie asa? http://www.youtube.com/watch?v=FSMSVe-REMQ&feature=related Funda!
Inca de cand eram mica am avut un prieten foarte bun care era doar cu 2 saptamani mai mare decat mine si ne petrceam aproape tot timpul impreuna.Eram de nedespartit. Dar inainte sa mearga la scoala s-a...? (mai mult)
Am visat ca eram cu mai multi oameni pe care ii cunosc si cu parintii mei si prietenul meu, dar eram la masa si au inceput si mi-au cazut dintii din fata :| si dupa mama, i-a zis lui tata ca sa-mi...? (mai mult)
Cum pot sa construiesc case in sims2? sau sa le cumpar pe cele scumpe?:(
Hey Buna!:DCUm pot pune subtitrarea la un film?:-S COlegul tatalui meu a reusit si nu stiu cum! Cine stie pls spuneti-mi`! Funda!:d --DiAnA--
Buna joc lady popular. azi am inceput sa joc si am facut 2/3 sarcini. no pot finaliza pe aceeia cu mall-ul. cumpar lucruri dar dc nu le "baga" in seama? ce pot sa fac?
Credeti ca la sfarsitul anului acesta vom iesi din criza aceasta care s-a abatut peste Romania si peste toata lumea?
Alte site-uri ca missbimbo, ladypopular, stardoll, imvu mai stiti?
Cum se pun videoclipuri pe fanpop.com?
Buna ziua comunitate am aproape un an de cand nu am mai intrat in legatura cu voi. Numai pe telefonul mobil ce puteam sa mai citesc.Am fost la Bucuresti la un congres m-am oprit la rude si am intrat pe...? (mai mult)
Ce "chestii" naturiste pot sa iau pentru gat? Adica cant mult si mai raman si fara voce si na...si ce ar trebui sa mai fac sa o "intretin"? Am vazut undeva ca trebuie sa beau multa apa si deja fac? (mai mult)
Pot sa deschid doua yahoo messenger in acelasi timp de pe acelasi pc?(fara sa folosesc e buddy sau meboo, etc)? Sau dati-mi un site de pe care sa pot face voice call
Hi TPU, stiti cumva daca se mai deschide si cand se deschide serverul privat de metin: metin2tim?
De ce argintul scrie pe var? Adica ce are in compozitie de poate face asta?
Stie cineva cum pot sterge un id de mess?
Ce parere aveti despre reclamele de pe internet?
Stie cineva vreun site de unde se pot descarca desene animate vechi de pe fox kids sau jetix sau disney chanell...PE ROMANA!
As vrea un site unde pot invata sa desenez fluturi, dar si alte chestii... :D funda...
Va rog sa imi spuneti cum pot deveni mai populara. Ce ar trebui sa fac.Acum am intrat la liceu si as vrea sa fiu altfel.La vechea mea scoala nu eram tocmai vazuta.Va rog sa ma ajutati.
HELP! Imi poate face si mie cineva un id? Id:radio_magia sau magia_radio parola:africa. Fundita
Hi! Azi este ziua de nastere a matusei mele si vreau sa ii trimit un mesaj mai deosebit. Pana acum pe net nu am gasit ceva frumos dar sper sa ma ajutati voi cu un mesaj cu "La Multi Ani" mai deosebit. Multumesc...? (mai mult)
HI BOYS! Ce fete preferati, cele brunete sau blonde? De ce?
Funda. Este ultima oara cand pun aceasta intrebare si vreau raspunsuri indetaliate. Cu sticul de la vodafone cu abonament ar trebui sa mearga orice cartela obisnuita cu internet?
Buna la toti! cine imi da si mie poze cu : selena gomez, demi lovato si zac si cody? dau funda cine raspunde cel mai repede.
Cum se numeste melodia de la KISS FM de la 9:40 dimineata A A A, A A A ceva de genu doar asta imi amintesc cred ca era de pussicat funta
Care era visul tau din copilarie?
sunt cetatean al Republicii Moldova, invat in Romania (NT), as dori sa va intreb pe voi: De ce prietenii mei se indeparteaza de mine fara nici o cauza? De ce nu e ca mai inainte cand eram TPU...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor de la brasoveni :D Urmeaza sa vin la facultate in Brasov si as vrea sa stiu care sunt cele mai bune zone de locuit din oras. nu neaparat in centru, dar nici foarte departe.
Ce parere aveti despre serialul "The Vampire diaries"? Eu am vazut primele 10 episoade si pot sa va spun ca il ador :D Mai ales ca imi plac filmele cu vampiri... :)
Socant http://www.youtube.com/watch?v=YnSlZP3c6VU&feature=related
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!