Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
:( :( Exista Dumnezeu? :( :((voi ce ziceti? ati simtit vreodata ca exista?
Sunt doar o fata mica nu sunt nici adolescenta sunt o persoana care intodeauna rade sar ma joc ii fac pe ceilalti sa rada dar azi fara nici un motiv sunt cu moralul la pamant ma gandesc la tot ce...? (mai mult)
Ce e acela un negativ la moldii ma refer?
Nu mai inteleg.Am intrat pe TPU, m-am uitat putin prin intrebari si am vazut una cu 0 raspunsuri.Am raspuns, crezand ca sunt prima(era o intrebare cu o melodie, deci putea fi un singur raspuns? (mai mult)
Va rog frumos sa cititi acest articol ( http://www.andreeam.net/2010/06/05/cum-ai-putut/#more-1659 ) si daca puteti, sa-l dati mai departe, prin orice forma (wordpress, blogspot, facebook, twitter,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Armata Salvarii, Anglicanism, Santanism?
Buna! Am si eu o mica mare problema! Sora mea a vorbit cu tata, care e in Spania, dupa telefonul ei timp de 43 de sec! Si nu are minute internationale! Cam cu cat cost suplimentar ne trezim?:-s P....? (mai mult)
O melodie care va place in prezent foarte mult:D.
Ce jocuri vechi stiti? gen captain claw, hercules, tarzan
Cam la cat timp este recomandat sa te speli pe cap?
Buna!:DCine stie cum se numeste melodia de p` fundal? Si cine stie unde pot gasi versurile?:DPe ce site? Daca nu stiti unde pot gasi versurile...macar sa`mi spuneti cum s` numeste melodia :D[funda]----~Diana~----? (mai mult)
As vrea sa-mi explice cineva care se pricepe urmatorul citat filozofic:"Trebuie să nu mai aparţii deloc lumii ca viaţa să-ţi pară un absolut. O perspectivă din cer aşa o proiectează."(eu am incercat...? (mai mult)
Buuna! Eu am descarcat jocuri pentru nokia 2730 classic si cum nu aveam un cablu de date pentru telefonul meu, am pus jocurile pentru nokia 2730 classic pe telefonul nokia E51 si cand am incercat sa trimit...? (mai mult)
Cat ar venii 125 de lire?
Cum putem combate violenta in scoli?
Biserica Ortodoxa Romana are misionari? Bisericile ortodoxe, catolice, protestante, neoprotestante, anglicane si altor religii care nu sunt crestine (Islam, Hinduism, Taoism, Budism, Sikhism, Spiritism,...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce s-a intamplat mai exact cu Longju3.us de ce s-au facut modificari si mai ales dc nu-mi merge sa intru?
Am avut o amica baptista. Ce parere aveti despre baptism? Cum sunt ei?
Unde ati vrea sa mergeti acum in acest moment?
Ce va irita peste masura, pe site-ul asta?
Spuneti ce sa fac ca mor de plitiseala :|
Cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=8oRtRutLxU8
Ce jocuri interesante stiti? nu online. ma cam plictisesc
Ati vazut filmul Alice in Wonderland al lui Tim Burton? Cum vi s-a parut? Mi s-a parut sec, banal si a deviat mult de la conceptul initial al Wonderland-ului. Alice a fost asa si asa, la un moment dat...? (mai mult)
Au venit o fata si un barbat de la "Martorii lui Iehova" si mi-a dat niste pliante despre religia lor. Ce parere aveti despre "Martorii lui Iehova"? Cum sunt ei? Cine e Iehova?
Salutare, ma numesc Alisia si am nevoie DISPERATA de ajutor.Sugerati-mi ceva titluri de piese si interpreti pentru un moment foarte emotionant din timpul unei nunti, dansul miresei cu tatal ei, va rog...? (mai mult)
Cum vă puteţi apropia de Dumnezeu?
Am o matusa care are o problema cu ochii, mai precis cu pleoapele. I se umfla dar in maxim 2 zile i se desumfla si apoi i se umfla again. Specific ca nu foloseste machiaj deloc iar mai intai ii apare o...? (mai mult)
Mai tineti minte ca vam cerut sfatul in legatura cu un baiat daca nu uitati-va la intrebari eu il plac pana la urma dar acum verisoara lui imi spune ca ma mintit.Cum sa il fac sa ma placa? Sa mai fiu prietena...? (mai mult)
Ce ne învaţă în realitate Biblia?
Ce parere aveti despre boc si basescu? cei mai prosti din curtea romaniei:))
La Second Life trebuie sa platesti cu bani adevarati adica jocul merge doar daca platesti, nu te poti juca daca nu platesti?
Bancuri tari? mersi:*:*:*:
Ce este violenta? si cum se manifesta oamenii violenti?
Unde pot gasi si eu plicuri cu coduri(pentru PSP sau PS3), cu care pot cumpara jocuri de pe playstation store?
Cum imi pot face cont pe pw?(perfect world international)ca dau la register si nu imi merge...
La hi5 cum pot sa-mi sterg pozele insa sa-mi ramana comentariile? Deoarece am vazut la multa lume ca au de ex 3 poze si 1000 de commentarii;;) Dau fundita :-*
Hei TPU:). Am si eu o intrebare:-? Acolo unde iti arata punctele facute, la mine cred ca este o problema.Imi apare in felul urmator: 1226 puncte(1348 in ultimele zile). Credeti ca e ceva in neregula...? (mai mult)
Cum îl cheamă pe tipu` de la 1:30 :Dhttp://www.trilulilu.ro/FuSyOn/5a8e888b20e11b
Cine stie sa-mi spuna si mie cu ce medie a terminat bacalaureatul Mihai Viteazul?
Ce este in opinia voastra fericirea? Ce va face pe voi fericiti? Urmariti asta... http://www.youtube.com/watch?v=DUJRQZAIm9A
Daca s-ar opri timpul in loc numai pentru o zi, ce parere aveti: ar ninge, ar ploua sau ar fi cald si frumos?
Se pot sterge intrebarile de pe TPU? am o intrebare cam veche si vreau sa o sterg sa nu o mai vada nimeni ce pot sa fac? fundita:*
Hey! as dori un model de examen de lb franceza ce se da cand termini a8a ca sa mergi la filologie franceza la liceu (bilingv franceza) daca se poate de anul trecut daca nu ii bine si din alti ani multumesc:)...? (mai mult)
Care este filmul vostru preferat?:x
Ce parere aveţi despre telenovela Saraci tineri bogati?
Buna :*. Ma gandeam sa ma tund cu breton drept.Am fata ovala, mi'ar sta bine?:-? Mersi :* Uitati o poza sa vedeti daca mi-ar sta bine : http://livi-livv.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=4847466158&...? (mai mult)
Cine imi poate da un cont de ourworld care sa fie resident...si sa aiba gems? Dau fundita...
Ce înseamnă când visezi că alergi după cineva şi nu reuşeşti să-l prinzi?:-s
Cum pot sa adaug un prieten?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!