Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Un pronostic pentru meciul de diseară Bayern Munchen - Internazionale Milano?
De la ce fel de magazin pot cumpara o chelie falsa?
Scrieti aici toti care jucati metin2!
Se apropie vara, minunat, nu? Daca ar fi sa faceti o excursie si ati avea de vizitat raiul sau iadul ce ati alege?
Help! cum pot ajunge si eu in parcul izvor? eu stau p langa city mall si nu mai stiu sigur cum ajung:)
Astăzi a apărut pe TPU un utilizator 'panata9' care caută voturi, nu accesaţi link-urile postate de acesta.
Ce carti despre maniere ati citit? Ce parere aveti? Multumesc!
Cum explicati sentimentul de deja-vu... mi se intampla des sa traiesc cate o chestie pe care parca am mai facut o.si parca am un flash inainte de a se intampla.cum ca am mai trecut odata prin acea experienta.? (mai mult)
hmm voi ce faceti cand va plictisiti? :D vi se intampla uneori sa va plictisiti de tot [de oras, de casa, de orice altceva], sa nu mai aveti chef de nimic? (:| #-o
Care-i cel mai frumos user TPU?
Stie cineva daca fisierele depozitate online cu ajutorul, http://www.filefront.com au o limita de timp de la ultima descarcare? Adica, daca nimeni nu descarca ce am pus eu timp de o anumita perioada,...? (mai mult)
SAL dac ma puteti ajuta va rog cu o problema. am un bluetooth de ala de se baga prin usb si nu reusesc sa trmiti de pe pc pe telefon doar de pe telefon pe pc programul de la bluetooth se numeste BlueSoleil...? (mai mult)
Dati-mi un sfat va rog...m-am intilnit cu-n baiat 4 ani si ne-am despartit, iar acum maintilnesc cu alt baiat, doar ca acesta e mai slab si nu stiu o cum sa fac ca sa-mi placa de dinsu, ma stimeaza ff? (mai mult)
Are cineva nokia n95 de vanzare?
Unde pot gasi cele trei filme cu naruto, cu subtitrare in romana?:) Am incercat pe un site topfilme. nu stiu cum, dar nu imi dadea voie sa ii vizionez. DAU FUNDITA celui care ma poate ajuta. >:D
Ce este "Dictionarul Robert"? multumesc.
Ce fel de persoane sunteti? descrieti-va... incep eu:eu sunt vesela, plina de viata, imi place sa fiu in centrul atentiei, generoasa, aroganta uneori (dar de multe ori chiar nu vreau sa fiu...)egoista,? (mai mult)
La messenger cum faci sa trimiti un mesaj la toata lista?
Ce jucarii au la MCdonald`s saptamana asta?
Foloesc plasma ca monitor la laptop, dar sunetul se aude din laptop, cum il fac sa se auda din TV? plssS
Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult te ajuta TPU?
Am nevoie de ajutor.Am aproape 13 ani, 1.70 si 55 de kg... un prieten foarte bun m-a invitat la banchetul lui de a8a. O sa fiu cea mai mica de acolo. Vreau sa ma fac observata si sa nu il fac de ras pe? (mai mult)
M-a intrebat o prietena daca exista cumva un program cu care sa te scoti din lista de mess a cuiva...deci.exista? si daca da, care e acela? Mersi mult daca stiti. dau fundita :*
Nu rfadeti de mine da cum imi pun o poza aici?
Ce parere aveti despre parada gay? Pro sau contra?
Cine va castiga finala Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen si Internazionale Milano? Cu ce echipa tineti? Sau sunteti neutru? Daca tineti cu o echipa, de ce tineti cu echipa respectiva? Eu sper...? (mai mult)
:). am si eu o rugaminte la voi :D. puteti sa`mi spuneti si mie cine canta melodia de la 00:10, si de la 00:40?:D.http://www.youtube.com/watch?v=0BfU1v7xceg Va multumesc!
Ce "maxima" vi se pare mai reprezentativa in acest moment? "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" (M.Badea) sau "sa te fereasca D-zeu de curve si Adelina Varciu" (M.Bendeac)
Sall! Caut cont pe Metin2 RO. Cei care sau saturat sa mai joace sau plictisit va rog astept propuneri. Va :*:*:* dulce (daca vreti trimiteti mesaj privat)
Vreau si eu articole sau referate despre cainii comunitari si cum am putea sa ii ajutam noi. Cel mai bun primeste, bineinteles,
De unde pot lua in Craiova balsam de buze Neutrogena?
Ce amintiri frumoase aveti de cand erati copii?
Puteti sa-mi ziceti si mie ce sa mai fac? M-am cam plictisit. Voi ce faceti acum?
Tocmai mi-am instalat jocul re-volt (racing) si cand il deschid spune" no zbuffer available!" ce inseamna si cum pot sa repar?
Buna~! Ascultam niste melodi mai vechi http://www.youtube.com/watch?v=Ox-s_SyD7iI& feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=rW7koQq0i6o& feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=W3OMHf1B66w&...? (mai mult)
Vreau si eu jocuri care seamana cu sims dau fundita.
Cine mai doarme noaptea cu ursuletul de plus sau orice alta jucarie de plus?:)
Am şi eu o întrebare! Dau fundiţa cine îmi răspunde! Eu am abonament pe orange şi pe factura îmi apare cateodată când trimit mesaje sau depăşesc cost suplimentar. şi nu ştiu :ca să...? (mai mult)
Hi! nu stiu ce are mess'ul meu dar cand intru pe id nu pot sa ma pun pe available, imi ramane tot pe invisible.Imi puteti spune ce are, si ce pot sa fac ca sa fiu online?
Cate flotari puteti face?
La jocu` "dress up me" de pe facebook cum se castiga bani ca habar n-am?
Cum scap de paduchi singura? Am facut rost de gaz, cum il aplic? Scap sigur de paduchi cu gaz? Urgent!
Vreau siteuri cu desene in creion dupa care sa fac si eu un link ceva, nu ma refer la un site in care sa desenez! ca multi mi-ati dat desenatori.ro
O sa avem iar parte de circ, maine de Rusalii? Tinand cont de comportamentul "civilizat" al credinciosilor, acelasi in fiecare an, eu sunt sigur ca nu ma vor dezamagi nici anul asta.
As avea nevoie de ajutorul vostru. am nevoie de cateva propozitii comice pentru diplomele care se dau la sfarsitul clasei a 12-a insa nu am nici o idee. as vrea sa fie pentru toti profesori de la cel de...? (mai mult)
Deeci. :D O profa mai ne-a zis ca pe 5 iunie parca e nu stiu ce zi legata de mediu bla blaaa. In fine. Si ne-a zis sa facem unele chestii din materiale reciclabile sau refolosite. Si unora le-a zis exact...? (mai mult)
acum o luna m-am despartit de prietenul meu eu i-am dat papucii dar el tot ar mai vrea sa fie cu mine de aceea mereu sta langa mine ma ia de mana, de dupa gat eu refuzand'ul intotdeauna iar fetele...? (mai mult)
Se difuzeaza "Bailando por un sueño"... Pe ce program? La ce ora? Si in ce zi?
Vreau si eu niste statusuri mai interesante! Cele mai frumoase primesc fundita!;;)
Imi ziceti pls niste jocuri de gen world of warcraft dar la fel de faine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!