Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
:D ca sa iti fie ondulat cu ondulatorul parul foarte tare de sus pana jos cam cate minute trebuie sal ti?
Credeti ca ar trebui sa se (re)deschida casele de toleranta? Care ar fi aspectul pozitiv si negativ dupa voi in legatura cu acestea.
Care sunteti de acord cu citatul: "profesorii ne deschid usa spre cunoastere, dar noi trebuie sa trecem singuri de ea, insa de cele mai multe ori ramanem in pragul usii din cauza ca suntem prea leni sa...? (mai mult)
Stie cineva un program ca sa pot entra in calculator la o persoana, esigur cu acordul ei, altul nu TEAMVIEWER, sau unul bun eu am da nu merge, va rog mult!
Salutare, as vrea sa-mi spuneti niste jocuri de copilarie cum ar fi elasticul, flori fete sau baieti, frunza, adevar sau provocare, cam in genul asta.
Ce faci cand esti trist? :(( :(?
Ce porecle mai stiti pentru numele Georgiana?:D Da porecle frumoase:X:D
Buna!:-? Incerc de ceva timp sa descarc niste poze de pe telefon si PC-ul nu citeste cablu de date. :| Ce e de facut?
Azi mai mult ca alta data am remarcat lucruri care m-au dezamagit atat de mult incat nu m-am putut abtine sa nu va zic si voua. Veneam spre casa de la liceu si in fata mea a aparut o gasca de copii majoritatea...? (mai mult)
La ora de sport copiii ma enerveaza pentru ca ma imping si imi zic sa alerg mai repede.Incerc sa alerg mai repede dar tot ma imping. I-am zis sa nu ma mai impinga si ei tot ma imping si se baga in fata...? (mai mult)
Cum instalez camera webb la calculator cu casti cu microfon. Vreau sa-mi explicati detaliat dau fundita normal:*
am tot auzit si vazut discutii impotriva homosexualilor, voi ce parere aveti, sunteti pro sau contra. cel mai bun raspuns primeste fundita.(eu una nu am nimic cu ei personal, fiecare cu orientarea...? (mai mult)
Asi vrea sa va spuneti parerea la cea ce vreau sa va zic.acum 3 luni am fost la o ghicitoare. mi-a zis ca am ceva farmece facute(nu ma socat spusele ei ptk toate imi meregeau ca p dos) a zis ca sunt legata...? (mai mult)
Voua nu vi se pare amuzant?:))ca eu am murit de ras:)) http://www.youtube.com/watch?v=i6_3CdKM4Nc
După 20 de ani Timişoara învinge, legea lustraţiei a fost votată. Felicitări pentru cei care au susţinut-o, inclusiv PNL-ului. Credeţi că începem încet, încet, să scăpăm de cei care...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste emisiuni misto:D...Gen - Fenomene stranii de pe Discovery", State Protv etc. Dau fundita pentru cele mai interesante:).
Cu ce as putea sa ma imbrac in banchet? Vreau ceva elegant si simplu dar nu stiu ce sa aleg! Daca aveti sugestii va rog sa-mi spuneti daca ar fi sa aleg costum din ce sa fie compus si ce culori sau daca...? (mai mult)
Stie cineva cum pot juca si eu world of warcraft online, si de unde iau jocul?
am o prietena buna si m-am certat cu ea din simplu fapt ca am observat ca e mai apropiata de alta fata si ca cumine a devenit cam secretoasa sau asa ma face sa cred cum sa fac sa? (mai mult)
as vrea sa va spuneti cu parerea de ce in comunicare este necesar de a utiliza neologisme si expresii neologice?( mersi anticipat)
Sunteti si voi de parere ca TPU a pierdut foarte mult in ultimul timp din calitate? Daca da, oare de ce este asa?
stiti niste locuri unde poti sa iti serbezi ziua de nastere. in arad :x vaa rog pentru. o prietena are 13 ani :D
Cele mai haioase/amuzante porecle pe care le stiti? La noi in clasa sunt trei porecle care cred ca o sa va dea pe spate:)). Ele sunt: 1.Nelu de la gaze 2. Mitica Madafacar 3.Frusinella Voi stiti...? (mai mult)
Eu am ajuns la concluzia ca internetul este un sistem de indobitocire in masa. De exemplu, daca eu dau un mass cum ca : Dati acest mass mai departe daca nu veti muri sau nu stiu ce draci uscati se mai...? (mai mult)
Salutare tuturor.Imi dati si mie un link de unde pot downloada driverul pentru internet Marvell Yukon 88E8039 PCi-E Fast Ethernet Controller? [urgent, dau fundita]
William levy:D ce noutati mai stiti despre el? va place e o bombonik... apropo telenovela predestinati e super:D.
Care sunt cele mai bune metode de a ingrasa? Multumesc!
Care sunt cele mai bune metode de a slabi? Multumesc!
Bun, eu imediat ma pun sa dorm faceti-o si voi iar dimineata cand va treziti dati-mi un raspuns cum/daca ati visat! *noapte buna* i-)
De ce sunt respinsa de ceilalti? de multe ori am auzit cuvinte de genul "fa' urato" de la baieti sau strigau dupa mine, doar pentru ca am aparat dentar sunt un monstru? Un coleg mi-a adresat niste cuvinte...? (mai mult)
Se apropie sesiunea. Care sunt cele mai bune metode de invatat? Multumesc!
va rog sa ma ajutati si pe mine. pe 4 iunie am banchetul de sfarsit de clasa a 8-a si trebuie sa fac invitatie pentru director. am cautat si pe google dar nu am gasit nimic potrivit. si as mai avea...? (mai mult)
Acum pe 1 iunie, se organizeaza un bal mascat la scoala, si as vrea sa ma costumez in indianca. dar as vrea sa-mi confectionez eu ceva...stiti ca sa para mai "original". dar nu prea am idei, ce si cum.ma? (mai mult)
Spuneti-mi ce cadouri as putea lua la un baiat de majorat?:D
De ce nu imi mai merg jocul Sacrifice? De fiecare data cand dau pe joc imi scrie This application has failed because share. dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.
Buna! Buna! Cu ce ma pot epila pe picioare? Dar in zona inghinala? Nu cu BIC ma refer.ci cu ce crema depilatoare, unse se gaseste si cat costa. Multumesc
Ei bine, profa de istoria s-a hotarat sa organizeze un bal mascat, iar eu nu stiu ce costum sa-mi iau, adica profa a zis clar ca nu vrea sa vada "draci, morti si vampiri" ...deci s-au dus toate ideile? (mai mult)
Dau funda! Cine are prog. de modif poze in care sa modif. manichiura.
Buna! Am si eu o mica-mare problema legata de sims 3 am tot vazut la altii ca au la simsii lor haistyle`uri diferite de cele introduse de cei de la EA, asa ca am cautat si eu sa downlaodez si am gasit...? (mai mult)
Cum se spune in spaniola "nu stiu cum te prefer, bun sau rau"? Am incercat cu google translate dar nu pot sa adaptez. Dau celebra fundita :D!
Unde o sa ajunga lumea? Am inceput sa cadem toti din cauza stresului. Eu una numai pot, de vreo 2 saptamani fac incontinuu pregatire pentru chimie pentru olimpiada si plus de asta trebuie sa invat bine...? (mai mult)
Bună seara am descoperit o m-ai veche pasiune a mea şi anume aceea de a asculta discuri de pic-up, cine m-ai are asemenea pasiuni legate de muzica veche?
Am 17 ani si am o relatie cu un baiat de aproximativ 1 an si ceva. Problema este ca parintii mei nu sunt de acord, conceptia lor este: "nu poti sa faci scoala si sa ai si iubit". De ceva timp ei...? (mai mult)
Cum bagi muzica din telefon in card adica sa o transferi in card la lg k501
Pe o scara de la 1-10 ce nota ati da la TPU? :D Ce parere aveti despre acest site? :D [argumentati]
Buna:) va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva. as dori sa fac ceva special la ultima ora de dirigentie de clasa a 8-a cu colegii mei:D ceva de genul diplome pentru profesori (as dori niste modele daca...? (mai mult)
Unde te vezi in 10 ani? Ce te vezi facand atunci.cu cine si de ce?
Ce parere aveti despre Christina Aguilera? Mie mi se pare Fantastica...
DAU fundita! Hey ma ajutati si pe mine, Ce parerea aveti, daca ma-si imbraca asa la banchet, adica cu o rochie ceva de genul http://www.egirl.ro/images/lookbook/11347.jpg Si ar merge niste...? (mai mult)
Aţi fost vreodată dezamăgiţi de voi, de ceva ce aţi făcut sau aţi zis? Dacă ar fi să puteţi retrăi acea perioadă, zi, minut, secundă, aţi schimba ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?