Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Care sunt cele mai bune metode de a slabi? Multumesc!
Bun, eu imediat ma pun sa dorm faceti-o si voi iar dimineata cand va treziti dati-mi un raspuns cum/daca ati visat! *noapte buna* i-)
De ce sunt respinsa de ceilalti? de multe ori am auzit cuvinte de genul "fa' urato" de la baieti sau strigau dupa mine, doar pentru ca am aparat dentar sunt un monstru? Un coleg mi-a adresat niste cuvinte...? (mai mult)
Se apropie sesiunea. Care sunt cele mai bune metode de invatat? Multumesc!
va rog sa ma ajutati si pe mine. pe 4 iunie am banchetul de sfarsit de clasa a 8-a si trebuie sa fac invitatie pentru director. am cautat si pe google dar nu am gasit nimic potrivit. si as mai avea...? (mai mult)
Acum pe 1 iunie, se organizeaza un bal mascat la scoala, si as vrea sa ma costumez in indianca. dar as vrea sa-mi confectionez eu ceva...stiti ca sa para mai "original". dar nu prea am idei, ce si cum.ma? (mai mult)
Spuneti-mi ce cadouri as putea lua la un baiat de majorat?:D
De ce nu imi mai merg jocul Sacrifice? De fiecare data cand dau pe joc imi scrie This application has failed because share. dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.
Buna! Buna! Cu ce ma pot epila pe picioare? Dar in zona inghinala? Nu cu BIC ma refer.ci cu ce crema depilatoare, unse se gaseste si cat costa. Multumesc
Ei bine, profa de istoria s-a hotarat sa organizeze un bal mascat, iar eu nu stiu ce costum sa-mi iau, adica profa a zis clar ca nu vrea sa vada "draci, morti si vampiri" ...deci s-au dus toate ideile? (mai mult)
Dau funda! Cine are prog. de modif poze in care sa modif. manichiura.
Buna! Am si eu o mica-mare problema legata de sims 3 am tot vazut la altii ca au la simsii lor haistyle`uri diferite de cele introduse de cei de la EA, asa ca am cautat si eu sa downlaodez si am gasit...? (mai mult)
Cum se spune in spaniola "nu stiu cum te prefer, bun sau rau"? Am incercat cu google translate dar nu pot sa adaptez. Dau celebra fundita :D!
Unde o sa ajunga lumea? Am inceput sa cadem toti din cauza stresului. Eu una numai pot, de vreo 2 saptamani fac incontinuu pregatire pentru chimie pentru olimpiada si plus de asta trebuie sa invat bine...? (mai mult)
Bună seara am descoperit o m-ai veche pasiune a mea şi anume aceea de a asculta discuri de pic-up, cine m-ai are asemenea pasiuni legate de muzica veche?
Am 17 ani si am o relatie cu un baiat de aproximativ 1 an si ceva. Problema este ca parintii mei nu sunt de acord, conceptia lor este: "nu poti sa faci scoala si sa ai si iubit". De ceva timp ei...? (mai mult)
Cum bagi muzica din telefon in card adica sa o transferi in card la lg k501
Pe o scara de la 1-10 ce nota ati da la TPU? :D Ce parere aveti despre acest site? :D [argumentati]
Buna:) va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva. as dori sa fac ceva special la ultima ora de dirigentie de clasa a 8-a cu colegii mei:D ceva de genul diplome pentru profesori (as dori niste modele daca...? (mai mult)
Unde te vezi in 10 ani? Ce te vezi facand atunci.cu cine si de ce?
Ce parere aveti despre Christina Aguilera? Mie mi se pare Fantastica...
DAU fundita! Hey ma ajutati si pe mine, Ce parerea aveti, daca ma-si imbraca asa la banchet, adica cu o rochie ceva de genul http://www.egirl.ro/images/lookbook/11347.jpg Si ar merge niste...? (mai mult)
Aţi fost vreodată dezamăgiţi de voi, de ceva ce aţi făcut sau aţi zis? Dacă ar fi să puteţi retrăi acea perioadă, zi, minut, secundă, aţi schimba ceva?
Voi cu ce va epilati inghinal?
Care este cel mai stupid lucru pe care l-ati vazut/auzit vreodata?
Hey! In curand va trebui sa merg intr-o excursie cu scoala, si excursia implica mult mers cu masina, iar eu am rau de masina ce as putea lua ca sa nu imi mai fie rau, de masina? inafaara de...? (mai mult)
De unde pot sa fac rost de subtritarea in limba romana la filmul "B-Girl"? Multumesc!
Este rau ca la 26 de ani sa fii noistalgic duypa lucruri cum ar fi muzica si toate celelalte lucruri care erau frumoase pe vremea cand eram copil? Este rau sa ai momente destul de fregvente de melancolie? De...? (mai mult)
Credeţi în apocalipsa?
Cum bagi muzica in card la lg kp501 cooki
Cum se numeste melodia : http://www.ask.com/bar?cu=youtube&page=1&qsrc=121&dm=all&ab=0&u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F&sg=XOaluWQGlhuwXNMTuhVAP1Kl40wfvWljBoQ0DfZtCQE%3D&tsp=1274280057319
Azi dimineaţă la emisiune Neaţa cu Răzvan şi Dani site-ul TPU a fost oarecum "promovat". Mie chiar mi s-au părut amuzante! Vă invit să vă uitaţi la următoarele filmuleţe:)): http://neata.antena1.ro/faze-tari/Scrisoare-anonima_2426.html http://neata.antena1.ro/faze-tari/Dintii-la-fete_2429.html...?
Care sunt codurile la dark orbit?
Buuna! Imi place de 2 baietii in acelasi timp( Alex si Roberto). Ii cunosc, imi plac de ei si ei ma plac si sentimentele mele nu sunt clare si nu mai stiu cu cine sa fiu.Parintii baietilor sunt prietenii...? (mai mult)
Cine stie cateva filme amuzante (gen "American pie")? Vreau sa ma uit la un film dar nu stiu la care :)
Sall! mai vreau sa dau niste ignor-uri dar imi sp ca lista de ignor e plina...intru in lista de ignor selectez toate id dau remove si dupa aia imi apart anumite id -uri ca si cum le-am dat add, stiti de? (mai mult)
Pica EURO, se destrama Uniunea Europeana, si ce mare branza nu inteleg? revenim la ce a fost inainte, fiecare cu aia...-siii, si moneda proprie? care-i problema?
Ce inseamna cuvantul wirdow?
Ce sa fac in timpul liber pe care il am dupa scoala in Viena? Studiez aici.
Ce programe sau coduri stiti pentru club penguin?
Cine a văzut emisiune de azi dimineaţă Răzvan şi Dani de la Antena1?:) Au "promovat" oarecum site-ul TPU. Aş dori să vă arăt 2 dintre filmuleţe. Mie chiar mi s-au părut amuzante! Vizionare plăcută!...? (mai mult)
Is ceva programe pentru miss bimbo?
Ma intreb oare care e media de varsta la utilizatori TPU
am copiat o archiva winrar de pe net si cand sa extrag dine a imi cere o parola, stiti cum pot scapa fara sa-mi mai arate sa scriu parola? este un program ceva?
Dupa religia crestina ortodoxa, a fi o mama purtatoare e un pacat? Multumesc!
Cum pot afla ip-ul unei persoane stiind doar adresa de messenger?
va rog care imi puteti spune cum pot sa sterg intrebarile mele de pe TPU?
Daca ati fi vedeta pentru o zi, ce vedeta ati fi si ce ati face in ziua respectiva? Cel mai interesant raspuns are FUNDITA!;)
Sal TPU. uite ce mi s-a intamplat, am primit un email de la yahoo si de la microsoft live in care imi zice ca am castigat o suma mare de bani, mi-au mai dat niste coduri si numere, un pin si un numar...? (mai mult)
as dori sa va intreb cum pot creea un site si de unde incep...la cel info cele mai clare si respicate dau funda;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a