Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Vreau si eu niste idei sau de pe net un link ceva sa desenez in creion :D vreau mai multe si primiti funda :P adica cel ca da mai frumoase (care sa imi placa mie ) :)
Cine se joaca Metin2? Pls add stuckincoma. Nu inteleg ceva. pls:)
Funda! Repede! Urgent! Cum trec de lvl 1 pe www.missbimbo.com:(! Dar de al doilea nivel? Si cum fac sa trec lvl'ele. abia m-am inregistra:) MS:*:*POPIK
Cum as putea downloada windows 7 gratis si care sa nu fie siteuri cu inregistrare sau cu invitatie. Va rog. E urgent! Dau fundita
As vrea sa fac un curs de aranjamente florale si suveniruri, iar diploma pe care o voi primi sa ma ajute sa imi deschid o florarie. De unde pot comanda materiale pentru confectionarea aranjamentelor florale...? (mai mult)
Am auzit de la cateva persoane ca este posibil sa inceapa revolutia in Romania din cauza neitelegerilor. Posibil?
Cum pot schimba parola la un id? E facut de altcineva si a pus niste intrebari acolo, la care acum nu mai stie raspunsul.Cum sa reusesc sa-i schimb totusi parola? fundita
Spuneti-mi Top 10 Meciuri de Wreslting care le stiti si va plac:d
Era un joc cu biliard TRICKSHOOT. Stiti cumva de unde sa-l descarc? ps : free and full dau funda
Ce parere aveti de fetele cu pistrui?:)
Credeti ca urmatoarele afirmatii:"Copilaria este inima tuturor varstelor" si "Una dintre marile multumiri ale vietii este sa te stii om bun" sunt adevarate? Ce semnifica ele? Ce transmit? Ce sentimente...? (mai mult)
Care este unul dintre filmul vostru preferat?
Cine imi da si mie un cont pe metin GX sa bage id-ul:rotarescu3101@yahoo.com.PLYYYZZZZ dati-mi si mie careva un cont de orice lvl.
Am cont pe ourworld lvl 45 si mi-am facut alt cont ca sa trimit gift de la contul mic la contul mare.Si nu merge nu stiu de ce? Ma puteti ajuta?
Ce ziceti de rolele astea? http://www.firstbike.ro/view_prod.php?p=91 Astept raspunsuri! :)
nu este potrivit ca la 13 ani sa port doar o basca sau o mica esarfa pe cap, cand sunt in sf.biserica (ortodoxa), la slujba? trebuie batic neaparat? m-am obisnuit sa port fie esarfa dintr-un material...? (mai mult)
Stiti cumva cum sa am mainile mai puternice astfel incat, cand sa fac podul sa ma pot impinge de la sol si sus?
Imi place un baiat care sta aproape de mine si el cred ca ma place adica atunci cand ne mai intalnim imi zambeste dar inca nu am vorbit.As vrea sa intru in vorba cu el dar nu stiu cum sa fac pentru ca sunt...? (mai mult)
Ce programe de modificat poze (de preferinta online) stiti? Cel mai bun raspuns ia funda :D
Hey.Sunt putin cam plinuta si ma ingrijoreaza faptul ca peste o luna plec la mare, si mi-e rusine de mine...nu stiti cum as putea in timpul ramas sa slabesc...nu mult dar sa nu se mai vada chiar asa tare.:(? (mai mult)
As vrea si eu sa-mi decodez un Sony Ericsson w200i. E codat pe Vodafone.Ma poate ajuta cineva?
Sony Ericsson X10 sau Satio? Care este mai performant?
Hei! Am observat ca atunci cand spun o rugciune sau cand ma inchin casc. Mi se intampla numai mie sau si voua?:)
Am o mare problema.Am antivirus NOD32 si azi mi-a aparut o eroare careia nu i-am dat mare importanta.Cand am aprins pc-ul mai tarziu mi-a aparut antivirusul rosu(trebuia sa fie verde) iar o componenta a...? (mai mult)
Ma doare un testicul e cam jenant dar nu stiu ce sa fac la operatie nu as vrea sa ajung si de astea.Imi poate spune cineva ce am si cu ce se poate trata? Va multumesc frumos...? (mai mult)
numele meu este Dyana.Sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani. La inceputul relatie el a facut niste "gafe" dar acum spre surprinderea mea s-a schmbat foarte mult si regreta. Il iubesc foarte...? (mai mult)
Buna :) Imi spuneti si mie cum se foloseste 'Bluesoleil'? Am facut rost de el, dar nu stiu cum se foloseste. MultumesC.
am o mare problema.am fost la ginecolog, cu mama, si 2 verisoare.Doctorul prieten cu mama.am facut un control si un test papanicolau. M-a intrebat daca am avut avorturi, si nu am putut sa...? (mai mult)
Va ajuta TPU? *Va rog fara caracter irevelant sau alte chestii
Intrebare pentru baieti(pot raspunde si fetele). Ce ma parere aveti despre fetele care injura?
Care doreste sa ma ajute si pe mine cu ceva sa bage id bobo_codllea si o sa va zic. pls urgent
Dati-mi niste statsturi misto de mes 1-poli timisoara (echipa de fotbal) 2-ceva asa mai amuzant 3-ceva cu muzica 4-pe engleza dar fara injuraturi cele mai faine fundita
Cum fac la fifa de ecemplu e ultima vaza si vreau sa chem si portarul in careu pe ce buton apas?
Face cineva de aici scrima? la sabie? Daca e vre unul, la ce club sunteti?
Nu stiu ce doamne iarta-ma are imprimanta mea cum pot sa printez un referat? mentionez e hp imprimantaaa:X
Vreun cod ca sa se auda mai tare pentru samsung c0350 da care sigur sa mearga ca am mai gasit da nu merg dau funda
Ce parere aveti despre numele Kristina?
Cum pot slabi usor exercitii pastile diete orice dar sa fie repede si fara efect eu-eu celei mai bune solutii dau fundita
Ce filme psihologice bune stiti?
La o rochita pentru banchet clasa a VIII-a, merg botinele? Cu toc :-?
acum ceva timp am comandat "engleza pentru toti-speak english"...si problema e ca nu stiu unde sa il platesc.imi puteti spune? cine stie.sau a comandat pachetul.mersi anticipat
pot afla de la furnizorul de internet ce siteuri frecventeaza cineva? Vreau sa stiu daca ei au la dispozitie istoria web! adica pe ce siteuri intri dau fundita urgent!
Cum sa-mi sterg un id?
Care e treaba de fapt? Faptul ca guvernul ia din banii de salariu si pensii se datoreaza faptul ca s-au facut greseli, ori s-au luat decizii proaste si s-a ajuns in situatia asta? E Basescu de vina ori...? (mai mult)
Deci, vreau sa fac un oracol deoarece sunt clasa a opta. Vreau sa am amintire.Deci,vreau sa-mi ziceti si mie ce as putea intreba.
Ce & si cata vina au parintii in cresterea copiilor, cand acestia isi fac de cap si incep viata sexuala pe la 13-15 ani?
Eu am fost intr-o clasa in care se facea si istorie optional, mi-a incheiat media pe primul semestru la istorie optional, dar pe semestrul al doilea m-am mutat intr-o alta clasa in care nu se face istorie...? (mai mult)
Vă rog citiţi şi voi: Fanii Paulei şi ai lui Ovi vor fi dezamagiti dacă aşteaptă vreo coregrafie senzaţională din partea dansatorilor care ne vor însoţi reprezentanţii în Norvegia....? (mai mult)
Ce inseamna cuvantul EPIC? am cautat in dictionare de pe net dar imi iese acelasi cuvana.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?