Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Ianuarie 2026 sunt:
Sunt incepator in in TPU de maxim o luna si am raspuns prompt la multe intrebari. Am observat ca am cumulat peste 10000 de puncte. Intrebare - ce se intampla cu aceste puncte la ce folosesc? ofer fundita...? (mai mult)
Auziti azi e teza unica la mate, deci eu cum sunt intra 7-a la ce ora ar trebui sa intru daca cei de a opta dau teza? la 2?
Care vi se pare cel mai erotic dans?
am descarcat o poza de pe net si am modificat'o.Am sters originalul X( si acum nu mai pot sa o sterg pe cea modificata.Imi spune in engleza ca nu s-a putut gasi acest fisier(post)(Could not find this...? (mai mult)
Salut la toti karoce vreau sa prvesc star wars asa normal si nu stiu care e ordinea episoadelor ca niciodata n-am apucat sa privesc da la inceput pina la sfirsit deci scrieti cineva si care e ordinea va...? (mai mult)
O boala pentru o adeverita medicala pentru 9-10 zile NU este pentru mine ci pentru varul meu care lipsesete intruna dar mi-a promis ca nu va mai lipsi doar sa-i zic o boala puteti sa ma ajutati? multumesc...? (mai mult)
Cine imi explica ce sunt visele? Pentru ca acum doua luni bunica mea era la noi(in spania) sa treaca iarna din tara, si intr-o dimineata imi spune ca a visat ca s-a logodit o nepoata de'a ei, eu i'am...? (mai mult)
Care mai stie cum se rezolva asta 1+2+3+...+10? mersi.
Voi cum copiati la teste? Vreau sa ma inspir... De exemplu eu intreb colegii chiar daca ma aude profa... da la unele materii :p
Ce preferati: o persoana traditionalista sau o persoana moderna? Multumesc!
Bun găsit tuturor crede-ţi că la superbingo metropolis chiar se cîştigă atîţia bani, adică e pe bune cum spune Ţociu şi Palade? Mulţumesc tuturor.
Care stiti jocuri faine cu grafica, jocuri cu camioane, cu livrari in afara de king of the road
Ce nume s-ar potrivi cu numele alexandra si cu numele maria
Cine i-a administrat Barcelonei singura infrangere din campionat in sezonul asta? Funda pentru cel mai rapid raspuns castigator;)
Cati ari au 281004000 cm patrati? Si cum ati efectuat? Ms :*
Pentru baieti; ; ) 1. ce anume va impresioneaza la o fata? 2. d c baietii nu sunt multumiti niciodata cu ceea ce au? 3. care crezi ca e arma ta number 1 cand vine vorba de cucerit fete? 4. dc aveti...? (mai mult)
Ati vazut, sau ati auzit vreo data vreo fantoma, spirit? Credeti in asa ceva?
Cum pot sa sterg profilul Facebook?
Vreau sa descarc patch-ul 1.67 TDU de unde pot sa fac rost de el? Am mers la TDU central aici:http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=12500 am descarcat patch-ul si nu pot sa il instalez imi da o...? (mai mult)
As face o alegere buna daca mi'as lua un Nokia 5230?
La cate fundite devi expert TPU.ro?
Dati/mi si mie niste site/uri unde pot gasi modele de subiecte de evaluarea nationala la matematica. ...va rog mult de tot dau fundita
imi ziceti si mie va rog numele si autorul unei carti despre viata si cariera politicsa a lui Hitler
Hei... stiti cumva cand incepe sezonul 2 din the vampire diaries? sunt innebunita dupa el si nu imi vine sa cred ca joi se termina... ce se intampla in urmatorul sezon?
As vrea si eu desene de genul: http://www.naturalist.ro/imageuploads/img_2720.jpg
Daca eu sunt leoaica si el e in zodia rac ne potrivim? cat de compatibili suntem?
Cat costa o cartela vodafone de 5 euro?
Cine sta in Brasov?
Care stie filmul raise your voice? Care la vazut pls sa-mi zica si mie cum se numeste melodia care o canta james si terry de la final! pls. spuneti-mi. dau fundita:)
Dati-mi si mie o poza cu cea mai frumoasa pisicuta
A aparut filmul Eu cand vreau sa fluier fluier?
Am si eu o intrebare cum sa saluti o fata foarte tare dar sa saluti bine.
M-am calificat la olimpiada de romana la faza pe municipiu.Problema este ca trebuie sa merg la scoala 175 pe strada Lainici.Am cautat pe internet si nu m-am prea lamurit.Imi puteti spune cu ce mijloc de...? (mai mult)
Salutare. vreau sa fac un clasament in excel si nu stiu ce formula sa aplic pentru >puncte
Am 24 ani si nu stiu sa inot.mentionez ca imi este si foarte frica de apa...cand simt ca imi ajunge apa la fata simt ca ma sufoc. Ce credeti? Ma poate ajuta un instructor sau nici nu are rost sa incerc?? (mai mult)
Mai stiti jocuri gen 'adevar sau provocare' sau jocuri din astea care sa te puna sa faci ceva :D.
Ce sa fac maine? ca am ore de la 7 si de obicei am de la 8 si nu stiu n-am chef de prima ora. SA CHIULESC?
Am o nelamurire:cum Doamne iarta-ma aveti timp, unii, sa studiati voturile si raspunsurile la ceilalti utilizatori? Sunt tare curioasa! Eu sunt de putin timp, intr-adevar utilizator dar abia daca am...? (mai mult)
Cine imi spune cum sa dezamorsez bomba la counter strike?
Nu stiu ce sa ai dau mamei mele se apropie ziua ei ce sa ai dau
Salut exista vreun program care sa filmeze desktopu dar care cand ponesti un joc sa nu se vada pe jumatate de ecran daca da va rog dati-mi siteu de unde il downloadez
Am si eu o problema cu mancarea. De fapt intodeauna am avut. Problema mea e pe fond nervos. Mananc foarte incet, exagerat chiar. Daca mananc repede, am un sentiment de anxietate. Simt ca ma inec. Aproape...? (mai mult)
Spuneti-mi o persoana pe care ati vrea sa o vedeti daca ati putea sa va intoarceti in timp[o persoana din trecut, cineva cunoscut in lume]Raspuns cat mai urgent posibil:D
Enumeratzi-mi va rog cateva trupe din Japonia (genul"ciudatzi, coloratzi, trendsetteri si rock-eri)...
Ce parere aveti despre OTV si DDTV? Multumesc!
Dati-mi idei de id-uri pentru yahoo mess... pentru numele (catalin). Dar nu vreau COCALARISME de genul cata_superbarosanul sau mai stiu eu ce.
Plac o fata si nu stiu cum sa ii atrag atentia.Stie cineva ce as putea face sa ma placa si ea? mersi;)
Am si eu o problema:-s. Am fost de curand.adica de 1 mai in Bulgaria. intr-un hotel, nu pot da nume.am stat 4 nopti si 3 zile. cu parintii [am 14 ani] si. acolo erau niste animatoare. gen. fete din astea...? (mai mult)
Cum se comporta barbatii din zodia gemeni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!