Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Cum as putea sa determin pe o colega sa nu mai fie atat de invidioasa? pls raspuns urgent
Buna:) Cine imi poate da un site unde pot citi online(sau descarca) "la hanul lui manjoala"[I. L. C]? Multumesc!
Salut jucati gta episodes from liberty city? Cu care personaj este mai misto?
. Daca v-ar lua foc casa care ar fi 7 lucruri pe care le-ati salva?:-?
Nu stiti niste filme ceva de genul viva high school musical, high school musical 1, 2, 3 sau camp roc? V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati da si mie titlul unelor. dau funda.
Cu ce programe pot sa transform din. mp4 in. mp3? :D
Care credeti ca este cel mai mare defect al vostru ?
Ce se studiaza mai exact la un liceu de arta? Am nevoie de un raspuns cat mai repede... MS
Cum se nu meste filml nou care o sa se inceapa la acasa cu carmen villalobos?, acea actrita din,, fara sini nu exista paradis,,? Va rog dati raspuns repede! e urgent!
Buna tuturor. As vrea sa stiu parerile voastre despre obiceiul fumatului. Il considerati: a. viciu b. placere c. necesitate d. prostie e. o modalitate de fi smecher/a, cool, in trend cu restul,...? (mai mult)
Deci am venit in scoala (noua) din a 5 si am aflat ca o prietena de la gradinita e in clasa cu mine si ea mai are o (cica cea mai buna prietena ) ele sau certar sau impacat si acum vrea sa ma elimine dar...? (mai mult)
Va rog am mare mare nevoie de pareri.:(( o tamp..., idi... si as putea continua mi-a furat modelul rochiei pentru banchet si culoarea, e exact la fel. Ce sa fac, nu ma pot prezenat asa:(( si eu neaparat? (mai mult)
Am si eu nevoie de un motto pentru albumul de sfarsit de an la clasa a8-a. vreau ceva care sa ma caracterizeze.sunt optimista imi place sa ma distrez, ajut pe oricine e nevoie, nu ma suoar din orice,...? (mai mult)
Cum asi putea sa scriu cu s, t, cu virgulita jos, chiar am nevoi mz cum sa fac pe de buton apas?
Trebuie sa platim tot ceea ce ni se ofera? Totdeauna? Cum platim o bucurie? Dar o suferinta?
Hey salut! imi puteti spune si mie ce se mai intimpla cu serialul Charmed, am auzit ca o sa fie si sezonul 9 dar nu prea cred! Va rog mult.
Buna :X chiar is curioasa cum as putea sa il insult pe prietenul meu (fostul ca l-am parasit) dar nu am nici o idee. vreau sa-l fac sa se simta vinovat. dupa mine l-as face nesimtit, idiot, cretin dar...? (mai mult)
Dece nu apreciem persoanele care sunt in viata, doar dupa ce mor? adica, ok, nu ma refer neaparat la persoanele de langa noi.ma refer la cazuri gen :-? Michael Jackson.Dece cand era in viata se spuneau...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva daca e adevarat ca in telenovele nu se vorbeste spaniola curata? e vorba de o limba catalana sau ceva de genu?
Ce parere aveti despre sfarsitul lumi in 2012?:D
Credeti ca in momentul acesta, avem nevoie de greve. ori de solidaritate? De ce guvernul precedent este scutit de orice raspundere? De ce nu se vorbeste despre iresponsabilitatea lor din ultimele luni...? (mai mult)
Examenul de bacalaureat de la frecventa redusa este acelasi cu cel de la zi?
Cine stie unde asi putea gasi desenul acela animat Heathcliff care s-a difuzat odata pe Fox kids si se dufuzeaza in prezent pe Kidsco? DAR sa fie in engleza, germana sau romana.
Vreau si eu niste site-uri cu resurse pentru Blogger:teme, gadgeturi, ce e mai dragut si mai util.Mersi!
De ce crestinismul s-a impartit in ortodoxism si catolicism? Multumesc!
A scos Orange o noua optiune Prepay in care zice ca poti sa testezi gratuit internetul timp de 7 zile. Am dat acolo si am primit mesaj de confirmare. Insa ce setari imi trebuie? Nu am gasit nimic clar pe...? (mai mult)
Era un serial pe TVR Cultural prin 2003-2004, ceva de genu "Povestiri ciudate" sau "Orasul ciudat"... Se difuza pe la ora 16:00. In fiecare episod erau alte personaje, majoritatea adolescenti. Imi? (mai mult)
Voi de pe cat nu va mai duceti la scoala?;)) se ia vacanta pe 11 dar cine se mai duce atunci:))
Ziceti-mi si mie niste filme gen Avatar va rog frumos!
Ce ati vrea sa nu mai existe in lumea asta si de ce? Dau fundita la cel mai bun raspuns.
Ziceti-mi si mie niste filme gen Avatar va rog!
In urma cu o saptamana mama mi-a taiat coltzurile de la unghii. Durerea nebuna pe care am avut-o a impins-o pe mama sa "suspecteze" acel loc...si Surpriza! Mi-a iesit coptura! Acum(la o saptamana) iar mi? (mai mult)
Oare e grav? de vreo luna incoace ma consum din orice, stiu ca am facut lucrul respectiv si totusi mi-e teama ca nu l-am facut, verific de 10 ori si tot am dubii, nu sunt sigura pe mine, o fi grav?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul "Satra"? Multumesc!
Ce parere aveti despre Martin Luther? Ce parere aveti despre filmul "Luther"? Ce parere aveti despre revolutia protestanta? Ce parere aveti despre protestantism si neprotestantism? Sunteti de acord...? (mai mult)
O mare dilema in mintea mea. mai degraba in cautarea unei relatii. De fiecare data cand dau de persoane noi de sex opus si, sa zicem ca imi place o persoana din tot grupul acela, facem cunostinta si...? (mai mult)
Pentru baieti heterosexuali: Am 4 intrebari: 1. V-ar tenta sa va sarutati intre voi? Ati incercat? Daca da, cum e? Daca nu, de ce nu faceti asta? 2. V-ar tenta sa va pupati numai pe buze? Ati...? (mai mult)
Pentru fete heterosexuale: Am 4 intrebari: 1. V-ar tenta sa va sarutati intre voi? Ati incercat? Daca da, cum e? Daca nu, de ce nu faceti asta? 2. V-ar tenta sa va pupati numai pe buze? Ati...? (mai mult)
Am 16 ani si de vreo 4-5 ani mi-am tot invartit mobila prin camera, am pictat si am sters geamurile si peretii, am lipit de toate peste tot si am dezlipit si tot nu am reusit sa fac ceva ce sa ma...? (mai mult)
Fiti atenti! Voi cand priviti o persoana in ochi, o priviti in abii ochi sau priviti doar spre un ochi? Am observat si mi-se pare foarte amuzant ca nu reusesc sa privesc o persoana in ambii ochi.De fiecare...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Michael Jackson? V-a placut de el? Ce parere aveti despre moartea lui? Evenimentul transmis in toata lumea in care ei au adus sicriul a fost regizat? Credeti ca in sicriu era...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul "Avatar"? Multumesc!
Mama mi-a taiat unghiile acum o saptamana iar durerea pe care am avut-o la taierea acestora a tras dupa ea coptura.Acum, la o saptamana de atunci carnea imi era neagra urmand apoi taierea unghiei si dezinfectarea...? (mai mult)
Va place melodia Azerbaidjanului de anul acest de la Eurovision? ( Safura- Drip drop)
Cine stie de ce nu imi merge opera mini pe nokia 6300? mai am si yahoo go! si imi da o eroare.
Ati copiat vreodata?(la scoala) Cum?
Divortul dintre Berlusconi si sotia sa, il costa pe acesta 3.500.000 de euro pe luna plus o casa. Daca stau bine si ma gandesc, cu acesti bani traiesc aproape 100 de ani, cheltuind 100 de euro pe...? (mai mult)
Cine canta melodia care are ca refren cuvintele astea:"suge, sugereaza..."
Hei, buna! Saptamana viitoare e ziua unui prieten.si chiar sunt in pana de idei in ceea ce priveste cadoul. el este un tip amuzant.si este o persoana total opusa genului cocalar si as vrea sa ii iau ceva...? (mai mult)
Buna :)... Imi sp si mie o definitie pentru sport care sa contine cuvintele : disciplina, joc, spectacol, sanatate, munca din greu, perseverenta si talent? :D Dau fundita :) ? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Andreea17M întreabă:
anjellique întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!