| raresMgrasuu a întrebat:

Cand credeti ca coronavirus va trece si cand vom putea relua activitatile noastre normale?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce spanac se pune aceeasi intrebare de 1000 ori, chiar nu pricepeti situatia?

| Frank51 a răspuns (pentru suntserios):

Trebuie să ignorăm, va trece repede. Mai nou au facut o categorie noua coronavirus, probabil 99% din trafic il au de la copii și normal că trebuie să se adapteze.

| cfrtobias a răspuns (pentru suntserios):

Nu toti se uita cred la intrebari pana acum, sau ce o fost si intreaba sa fie siguri

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce vrei sa iti raspund daca tu nu esti in stare sa intelegi problema. E mediatizata pe toate canalele din februarie deja...

| sierra1 a răspuns:

Sunt deja peste una sută de intrebări de genul ăsta, uite una

https://www.tpu.ro/......ul-despre/

Bula
| Bula a răspuns:

Depinde ce intelegi prin "normal".
Viata pe Pamant se va schimba semnificativ, nu va mai fi ca inainte.
De plimbat prin oras se va putea chiar si peste 2-3 luni.

| cristi202 a răspuns:

Fa un calcul matematic simplu: citi se infecteaza zilnic, vezi progresia geometrica timp de minim trei zile, caci exista o progresie a infectarilor, raporteaza la numarul de locuitori ai tarii, vreo 17 milioane, daca nu ma insel, si fa calculul in cit timp ne vom infecta cu totii. Eu cred ca doar asa vom scapa, caci, atita timp cit se gasesc zapaciti care sa fenteze izolarea sau carantina, sau care nu recunosc ca au venit din strainatate, lucrurile sunt scapate de sub control, si multiplicarea va fi tot mai mare. E un virus extrem de virulent, si se raspindeste usor. Doar daca se descopera un vaccin, si toata lumea va rasufla atunci usurata. Si posibil sa nu fie departe acel moment, vezi ce e la americani, e aiurea, dar e si un lucru bun in asta, americanii mereu cand au dat de greu au stiut sa se mobilizeze. Doar un exemplu: in al doilea razboi mondial, cand a intrat in razboi, in 1941, aproape ca nu avea armata, avea cred ca doar ceva mai bine de 300000 de soldati, insa, dupa doar trei ani, americanii au fost artizanii debarcarii din Normandia, si ingenuncheau doua armate, nazistii in Europa, si japonezii in Pacific. La fel va fi si acum, ei stiu unde sa isi directioneze resursele ca pana la urma sa scoata ce e mai bun

| aditimus a răspuns:

Nu cred ca o sa mai revina totul la normal cat de curand, posibil 1 an de zile pana se va stabiliza situatia.

| raresMgrasuu explică (pentru aditimus):

Dar cu job urile cu scoala cum crezi ca ramane?

| nesdfs a răspuns:

Septembrie