| Justme32 a întrebat:

De ce nu luptăm pe două fronturi cu Corona Virus? Primul front desigur e vaccinul dacă și când. Și totuși nu toți pot fi vaccinaţi. Propun ca cei care au contra indicații la vaccin, ca în loc să fie declarați zădarnici contra combaterea bolilor, să fie acceptat ca luptă contra corona virus orice tratament naturist pentru că e dovedit că scopul tratamentului naturist e întărirea sistemului imunitar

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Virusul ăsta pribeag, adus de vânt...o fi având cu iadul legământ?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu zic să împușcăm virusul

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Subscriu.
Americanii pot chiar sa il bombardeze, tinand cont de miliardele investite in armata.

| AndraAHC a răspuns:

Corect, dar nu ai idee ce puternic si periculos e virusul asta! Nici cei mai tari oameni nu sunt scutiti 100%, doar ca aceia se imbolnavesc mai greu. Pe noi astia care nu ne-a luat nu avem cum sa ne dam cu seama prin ce trec cei de sufera, ni se pare ca o simpla raceala unora, uitate la stiri sa vezi ce chinuiti is cu 10.000 de tuburi bagate in ei—nu iti e tot una!
Problema e cum nu sa gasit inca vaccinul pentru vinecare. Doctorii fac tot ce pot sa faca sa amelioreze dar daca imunitatea le e slaba si nu raspunde la tratament mor, INDIFERENT CE VARSTA AU!
Soarta....de ea nu scapa nimeni oricine ar fi. Ca sa stam departe de pericol e indicat sa stam acasa in siguranta!

| Anonim a răspuns (pentru AndraAHC):

Selectia naturala, si isterie Nu zic ca nu e periculos., dar nici cat se crede.
Problema consta ca exista zeci de milioane de oameni global care traiesc datorita medicinii., iar orice boala in plus le e fatala. Aici intervine covid19
Vaccinul este singura optiune insa dezvoltarea unuia si aplicarea pe scara larga nu o sa inceapa mai devreme de sfarsitul anului 2020. Iar omenirea nu poate sta acasa., deja ne-am pecetuit anii urmatori cu recesiune economica. Stam acasa-> Nu mai consumam-> nu mai avem nevoie sa producem/sa prestam servicii -> dispar locurile de munca- > anarchie
In tariile deja vulnerabile economic e prapad se omoara pentru o paine.