| padureflorina a întrebat:

Salut tpuisti.
E perioada de carantina, perioada in care nu am mai iesit deloc din casa de cateva saptamani bune, chiar 4 as spune. Cumparaturile le fac parintii mei, iar eu stau in casa, ba pe telefon, ba pe laptop, ba pe televizor.
Am incercat sa fac de toate ca sa nu ma simt trist, sa citesc, sa invat, sa fac ore la scoala, insa vorbesc destul de putin cu colegii ceea ce ma cam face sa ced ca ma indepartez de toti. Nu vreau asta, dar nici nu stiu cum sa ies din starea asta. Off...asa m-am saturat.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
| SimonaPSI a răspuns:

PadureFlorina, pentru a suporta mai usor aceasta izolare administrata in interesul nostru, ati putea incerca sa va "intalniti" cu colegii pe platforme online ca Zoom sau Teams, unde va puteti vedea si interactiona mult mai prietenos, mai multi deodata. Numai bine

Simona CarstoiuSimona Carstoiu
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E o problemă cvasigeneralizată

https://www.tpu.ro/......ronavirus/

| padureflorina explică:

Folosim zoom cat am facut ore online, insa aceasta distantare nu poate fi inlocuita de tehologie. E vorba de a socializa fata in fata si simt ca daca nu fac asta ma voi indeparta de prietenii mei. Vorbim putin pentru ca fiecare isi gaseste si altceva de facut. Nu sunt chiar o introvertita, insa cred ca dupa perioada asta voi fi.