Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 8 Decembrie 2025 sunt:
La ce varsta poti sa iti incepi viata sexuala din punct de vedere legal?
Hi! Am auzit o melodie care avea versurile "Inca de la inceput am inteles de ce toate femeile mint ca vor dragoste..." si ceva cu "la prima intalnirea de ce ma intreaba femeia care e lungimea mea si care? (mai mult)
Hey)) sarbatori fericite. xDD)) o intrebare?: cum sa ma apropii(imprietenesk) cu un baiat la care tin mult. mai exact imi place) adica ne cunoashtem sintem prieteni (nu prea apropiati) vb cu el pe net discutiile...? (mai mult)
Ceva melodii pe tema"iubire imposibila", orice gen(fara manele). Multumesc.
Vreau un mesaj de craciun pentru iubitul meu, i-am mai trimis 2 dar nu e multumit de ele, cel mai frumos are funda :d
Imi place de un baiat cu un an mai mare decat mine dar nu stie ca il plac. si mie cam jena sa ii zic ce sa fac?
Craciun fericit. este rau sa iubesti un barbat cu 3 copii
Cam am nevoie de ajutor. este o poveste lunga, dar as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. deci numele meu e thea, si am 12 ani (acum clasa 7). ei bine anul trecut eram cu un baiat, o sa ii zic X, care...? (mai mult)
Credeti ca adam si eva au facut sex unu cu celalalt?
Hi! Vorbesc cu un baiat. Locuim in orase diferite distanta fiind de vreo jumatate de ora :-? El pare ca ma place, dar nu sunt prea sigura de sentimentele lui :-? adica poate e un foarte bun actor. Voi...? (mai mult)
Cum poti sa te indragostesti de o pesoana apropiata
Hi! Imi puteti da niste titluri de carti pentru adolescenti care v'au placut in mod special?:D(scuze de categorie)
Macar spuneti-mi cum sa il uit pe fostul, au trecut 3 luni de cand nu mai suntem impreuna, am tot iesit pe afara cu prietene, prieteni, m-am distrat dar tot la el ma gandesc, in fiecare zi il sun macar...? (mai mult)
Care credeti ca a fost cea mai "importanta" greseala in relatia cu persoana iubita?
Imi spuneti si voi povestile voastre de dragoste? Cum v-ati intalin, primul sarut si ce ati facut in toata aceasta perioada?
Am si eu o nelamurire.deci eu prietena mea ne-am sarutat, chestii.am mangaiato pe "pasarica" s`a frecat de mine si.am ejaculat.eram imbracati amandoi, deci blugi, boxeri.ar putea ramane insarcinata sau...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste filme horror care au legatura cu Bloody Mary? in afara de "The legend of Bloody Mary" :d va rog :) [scuzati categoria, e cea mai populara;))] Dau fundita.
Cam am nevoie de ajutor. este o poveste lunga, dar as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta :D. deci numele meu e thea, si am 12 ani (acum clasa 7). ei bine anul trecut eram cu un baiat, o sa ii zic X,...? (mai mult)
Dati-mi repede va rog niste idei.Prietena mea e trista. Ii e dor de un prieten vechi cu care ar vrea sa vorbeasca insa nu raspunde latelefon si nici pe mess nu e.Niste idei ca sa o inveselesc?:D[nu chestii...? (mai mult)
Hey.scuze categoria:D Deci. stiti daca pot pune o tema de aceea care sa apara fulgi pe hi5-ul meu? adica...sa setez o tema cu ninsoare, . sa ninga.cred ca ati mai vazut.am maivazut pe multe site`uri.nu? (mai mult)
Vreau sa imi povestiti ceva. Cum ati ajuns sa fiti impreuna cu prietenle/prieteni voastre/vostri? Ce lucururi frumoase ati avut in relatie?
Va rog imi puteti da un sit de pe care sa descarc omul paianjen 3[scuzati categoria] Funda.si Sarbatorii fericite!
sunt intr-o situatie foarte rea.va rog ajutati-ma. m-am impacat cu fostul prieten care m-a facut inainte sa sufar. dar acum de 3 saptamani ne-am impacat pentru ca a spus ca ii pare rau si am hotarat...? (mai mult)
Buna aseara am fost la evanghelizare eu sunt ortodoxa da m-a invitat cineva si am mers cu prietena mea care are iubit acolo si am vazut un baiat si tot se uita la mine si vb cu iubitu prietenei mele si...? (mai mult)
Http://adryana2.blogspot.com/2010/11/marina-denisa-are-2-ani-si-6-lunieste.html Ce credeti?:(( [ nu sa putut mai repede, nu?:(( ]
Si acum sa va vad gandirrea:> cum ati reactiona daca ati prindeo pe mama voastra facandui sex oral tatalui?:|
Pe bune acum nu am nici o idee ce inseamna...Ma ajutati? http://mangazup.com/tuesday-9pm-0-11
Care este primul pas cand vrei sa te combini cu o fata?:)
am nevoie de ajutorul vostru :( Imi puteti da mesaj privat cine ma poate ajuta? Va multumesc
Scz pentru categorie dar este cea mai vizionata, , , , deci: spuneti. mi va rog cate si care sunt toate volumele din seria HOUSE OF NIGHT (casa noptii) de P. C. Casta... dau funda mare...plz ajutati-ma,? (mai mult)
Justin Bieber este cu Selena Gomez?
Aceasta intrebare a fost stearsa de utilizator
Http://www.acasatv.ro/casa-familie/o-cutremuratoare-poveste-de-iubire-care-a-socat-o-lume-intreaga.html Pacat ca unii oameni nu stiu ce e dragostea adevarata :)
Care a fost cel mai frumos moment al relatiei cu iubitul/iubita? :x
Cum ati dat primul sarut? Ati dat primul sarut de Craciun?
Sunt impreuna cu un baiat de o saptamana-doua, dar ne cunosteam de mai mult timp.Intr-un fel eram impreuna si inainte, pentru ca vorbeam pe mess si ma suna din Germania tot timpul.Acum, ca a venit, ne...? (mai mult)
Vreau sa imi povestiti ceva. Cum ati ajuns sa fiti impreuna cu prietenle voastre? Ce lucururi frumoase ati avut in relatie?
Skz categoria.:X fundaaaaa:XxX. cine imi poate da nume de metine private care se por instala gratis. si unde mai au loc intregistrari si sa mearga instalate la windows xp. fast dau cea mai mare fundaaaaaaaaa:X...? (mai mult)
Tocmai azi.AM RACIT. M-am trezit cu o imensa durere de cap, imi curge nasul, intr-un cuvant ma simt oribil. Vreau sa ies cu iubitul in oras, dar trebuie sa imi revin.Cateva metode? Dau funda
Am o problema urgenta va rog. am spermat prematur, iar cand mi-am schimbat chilotii nu am fost atent si i-am pus pe dos.Mai apoi cand m-am asezat propria sperma mi-a atins varful anusului. e...? (mai mult)
Vreau si eu niste statusuri despre dragoste mai mult:X Dau fundita:>:*...Ms!:)
Help! care ma ajuta si pe mine cu subtitrarea la filmul "Brice de Nice" va rog:* daca ma puteti ajuta va dau id si imi trimiteti pe mes thx:X
Intrebare pentru baieti: Voi ce gasiti cel mai atractiv la o fata?
Baieti daca ati afla ca prietena voastra, la inceputul relatiei a luat legatura cu fostul prieten v-ati supara. Sa va spun cum sta treaba. Era primul ei prieten, a parasit-o, ea il iubise si normal ca...? (mai mult)
Ce inseamna Craciunul pentru voi? Mancare & distractie SAU bucuria de a serba nasterea Mantuitorului nostru? Sunteti inclinati spre latura fizica sau spirituala?
Ce credeti? fostul meu prieten cind inca se intilnea cu mine s-a sarutat la bal cu colega sa :D deci noi vorbeam zilnic, colega lui mi-a zis astazi, desi pina acum plingeam din urma lui, acum sunt mai...? (mai mult)
mie imi place de un baiat de aproape 2 luni extrem de mult, si inca suntem "cei mai buni prieteni", desi eu vreau mai mult. 8-|. in fine. am cunoscut un baiat curand, am vorbit nu stiu ce....? (mai mult)
Sa va spun pe scurt povestea mea.De mai bine de jumatate de an imi place de un baiat cu 3 ani mai mare decat mine.Eram amici, ne cautam, mai ieseam la un suc, etc pana la un moment dat cand...? (mai mult)
Scuzati rubrica, dar am o mica problema.Stiti cumva cum se poate scapa de parul din fund? banuiesc ca este ceva normal pentru un baiat, dar nu stiu cum pot scapa de el.
Cum s-a desfasurat primul vostru sarut?:X funda:P
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!