Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 8 Decembrie 2025 sunt:
Vreau sa trimit un mass cu cele mai faine urari de craciun si n-am idei c sa scriu in afara de banalele "craciun fericit si sarbatori fericite"... cele mai faine primesc funda
Cum sa ii dau iubitului meu cadoul de craciun? imi e rusine sa il dau si nu stiu cum sa fac, e mai bine sa nu il mai dau?
Cum pot sa trm un mesaj la toata lista de la mess un mesaj?:X Funda(daca nu era evident;) Pt primul bun :) Plz
Cele mai salbatice locuri unde ati facut sex?! Si fantezia?!
Un sfat va rog! Astazi am fost la tara la o colega si acolo erau 2 baieti.Sa zicem D si O.La sfarsit O mi-a cerut numarul de telefon, si i l-a dat prietena mea. Dar mie mi s-a parut frumos D. O sa ma mai...? (mai mult)
Stiu ca pare o intrebare stupida insa sunt berbec iar curiozitatea mea e dusa la extreme. Vorbeam cu cel mai bun amic al meu si din discutii in discutii am ajuns la discutii legate de sex. L-am intrebat...? (mai mult)
Pe sani am niste vergeturi probabil de la cresterea rapida... stiu ca nu am ce sa le mai fac la cele aparute dar ce sa fac sa nu imi mai apara altele?
Primul french kissulets:X:X?
Buna tuturor:x.Am revenit pe TPU dupa un timp lung in care m am lasat de acest "sport". Motivul ar fi ca, pentru a doua oara m am ales cu un iubit in urma conversatiilor de pe privat:d.acum intrebarea...? (mai mult)
Buna TPU:-? am si eu doua probleme. 1.am abonament in orange, fluture 9 si de ieri nu imi mai merg mesajele, nici sa le trimit. niqi sa le primesc. :-? 2. am telefon sony ericsson w902 si cand bag cablul...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un tatuaj cu o pantera.imi dati cateva modele? pe google nu prea am gasit.l-as prefera pe spate
Mi se pare ca ti-o cazut dintele! Fundita la cine i-a cazut!
De curand am gasit un server samp(indungi romania) foarte misto, dar acesta s-a inchis pe baza unor probleme tehnice. Caut si eu un server samp RolePlay(RP), non-stop si sa fie macar de la 40 players...? (mai mult)
In primul` rand: Craciun fericit! >:D...? (mai mult)
Astazi am fost la tara la o colega si acolo erau 2 baieti.Sa zicem D si O.La sfarsit O mi-a cerut numarul de telefon, si i l-a dat prietena mea. Dar mie mi s-a parut frumos D. O sa ma mai duc...? (mai mult)
Sunt un baiat din cluj am 13 ani si as vrea sa imi fac o prietena cam de 11-13 ani detalii pe privat la adresa de mail cfr_1907.eu as vrea a ea sa fie din cluj sau din apropiere.
am nevoi de ajutor, vorbeam pe net cu o fata de ceva timp, neam intilnit la o disco, am dansat putin cu ea, apoi ea a plecat, a doua zi am inceput sa vb cu ea pe net si am intrebat-o sa...? (mai mult)
In clasa este un baiat pe care il plac de la gradinita.Se comporta frumos cu mine, dar cand l-a intrebat un colega daca vrea sa fie cu mine a spus ca sa il intreb eu, apoi l-a intrebat si un coleg si...? (mai mult)
Mai deci nu stiu ce sa fac sa merg in seara asta cu prietenii la colindat dar faza e ca camera mea unde vreau sai bag nu e asa mare e cam 5 pe 6 m si vin vreo 19 persoane si mie cam rusine :"> :)) apai...? (mai mult)
Cum sa ii demonstrez unui baiat ca il iubesc.nu crede si are dreptate.are nevoie de fapte nu de vb[ stiu ca v-ati saturat de astfel de intrebari.dar.am nevoie de un sfat].:(
Cine sufera...cine nu are liniste sufleteasca cine vrea bucurie
Daca cunoasteti sugestii sau metode de razbunare aplicate de femei partenerilor lor infideli, astept cu interes comentariile voastre!
Ce melodii aveti ca ton de apel? p. s. fara manele si vreau linkul melodiei
Ai vrea sati inseli iubitul /iubita pentru bani
Heii TPU :-*, Catsi anii aveti? :x
Sunt un baiat de virsta de 20 ani si am dorinta de a face cunostinta cu o domnisoara intre 18-23 ani astept mesaje sau ma apelati pe - 079824574
Hi, decind ma stiu eu am avut probleme cu parul, si am incercat diferite metode dar nimic.am auzit de metoda cu extindere prin suvite naturale? cine stie unde se vind si km la ce pret? sorry pn kategorie...? (mai mult)
Fantezii sexuale? Sau cea mai buna partida?:> detalii :-"
Cum ma pot razbuna pe fostul'? Vreau sa ma razbun pentru tot ce mi-a facut. Va rog dati-mi sfaturi utile are masina, ce as putea sa fac? Ajutor
ma numesc cristina, am 17 ani.am prieten de 2 ani dar ne tot certam...eu in schimb fac sex cu cel mai bun prieten al lui, care e iubitul cele mai bune prietene ale mele... ce parere aveti? e normal?(am? (mai mult)
Hey TPU... de Craciun se dau betisoare dinalea care au in varf un mos craciun? sau numai de mos nicolae? :-s nu stiu sigur...(fundita :P ) Va rog raspundeti repede :|
Cunos o fata care acum 4 ani m-a imbratisat. O vreme nu am vorbit cu ea pana anul trecut cand mi-a zis ca ii e dor de mine si sa trec pe la liceu sa o vad. Am luat-o de la liceu dar mare parte din drum...? (mai mult)
De barbatii inseala la locul de munca?
Buna TPU.Am si eu o problema, numai ma satur de dulciuri, azi am mancat 3 ciocolati mari, si 7 bomboane fondante si doar o supica. Ce ma fac? Nu rezist! Daufunda daca reusesc sa ma oprescc! Ma scuzati...? (mai mult)
Cine nu a facut sex oral de pe acest site fie el baiat ori fata?
Cum se poate imbina sexul cu iubirea intr-o relatie?
Ce inseamna menage a' troi?
Cum sa il fac pe cel mai bun preten al meu sa se cupleze cu fosta iubita sa ma lase sa ma apropri in pace de o fata pe care o place si el:))? funda pentru cel mai explicit raspunns si cel mai bun(mentionez...? (mai mult)
Cum se cheama meloidia aia mai noua Puya feat Alex, incepe cu A parca, si nu este seecret discret plz dau funda (scuze categoria)
Cine a facut actul sexual?
Am primit raspunsuri ca : "reprezentant ladys" vreau sa stiu ce inseamna asta :))) si varsta minima pentru acest "servici " :)) scuze categoria dar e foarte vizitata;):*
Băieţi, de ce nu doriţi să vă afişaţi sentimentele în faţa unei fete? Chiar dacă deţineţi sentimente, preferaţi atitudinea de bărbat dur, căruia nu îi pasă de nimic, dar sufletul vă...? (mai mult)
O lista cu niste melodii mistoh hip-hop, repp (scuze categoria) funda:D
Ziceti-mi si mie titluri de melodii triste de dragoste (nu cont. genul). Scz. categoria
Daca un tip face sex cu o hermafrodita, acel tip e gay?>=)
Pentru toti cei ce mai au cativa neuronasi pink, nelinistiti, zbuciumati, incandescenti, si, ca atare, simt ca... mai traiesc! http://www.youtube.com/watch?v=YQ20c0Con_k http://www.youtube.com/watch?v=6zLiCJoY_Dw&? (mai mult)
Stiu e o intrebare cam aiurea dar pentru voi ce inseamna... iubirea acest cuvant magic:X? funda cel mai interesant raspuns
Ati vazut reclama de la vodafone cu manevra manevrelor :x vai bunocul de Paul o reusit sa se sarute cu Cristina =P~ doamne ce mi-a placut reclama :x beton baiatu si super bunacios :x asa-i ca le sta bine...? (mai mult)
In ce culoare v'ati facut bradul?
Buna TPU. spuneti-mi si mie ce cadou sa-i cumpar prietenei mele? Sunt impreuna cu ea de 1 an si 2 luni, are 15 anisori, nu se fardeaza:D.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
4andrea567 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!