Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 15 Decembrie 2025 sunt:
Am un baiat din scoala care imi place! O data la ora de engleza vorbeam despre el si profesoara ne"a mai zis cate ceva si ea are ore si cu el si i"a zis ca are fane la noi in clasa, dand si nume! Apoi...? (mai mult)
Daca ma masturbez mai sunt virgina? Am 16 ani
Totul a inceput acest an. Prietenul prietenei mele s-a apropiat tot mai mult de mine. Iar eu, pentru a nu strica relatia de prietenie, am pus capat celor intamplate pana atunci. Acum totul este bine...? (mai mult)
Cum il fac pe un tip din clasa mea sa ma placa daca eu il plac mult?
Dau fundita! Voi cum ati fosti rasi cand v-ati inceput viata sexuala?~pentru fete~ Sau ati fost rase complet? Mie nu imi placa sa fiu rasa complet ca am impresia ca este foarte sod! Cum imi sugerati sa...? (mai mult)
Hey baiieti :x cum ati vrea sa vorbeasca o fata pe mess cu voi., dati-mi niste idei, poata sa raspunda si fetele roog seriozitate plsz :x msj fuunda.
Am ciclu neregulat si mi-a intarziat 3 zile si numai pot de griji am facut sex dar protejat cu prezervativ durex cumparat de la hipermarket si as putea garanta ca era foarte bun totusi imi intarziue si...? (mai mult)
Va deranjez din nou:( A tinut-o 3 zile ciclul pe prietena mea(de sambata pana luni) dupa o pauza de 1 luna de Diane35 si intarziere de 14 zile a menstruatiei cauzata cel mai probabil de oprirea...? (mai mult)
Buna:) imi pare rau de categorie -> vreau raspunsuri repede Ieri am facut o petrecere cu clasa :x si au pus melodi super dar chestia este ca, colegele mele le stiau, iar eu nu desi erau destul de...? (mai mult)
{FUNDITA}As vrea mai mult sfatul baietilor (sincerul lor sfat), dar si al fetelor care se pricep. Deci e asa. Imi place de un coleg de 1 an. Suntem a6-a acum. Anul trecut eram foarte apropiati, ne...? (mai mult)
Nu stiu ce e cu prietenul meu :(( Sper ca aveti timp de o lectura mai lunga(am vrut sa intelegeti) Duminica am stat impreuna, a fost foarte fain. M-a dus la el acasa si m-a prezentat mamei lui. Ramanand...? (mai mult)
Cum fac sa ma placa o fata eu sunt nebun dupa ea si e atat de frumoasa ce imi recomandati si este si americanca ce pot sa fac ca imi place atat de mult?
Imi place de o fata, cum sa incep ca sa-i spun ca-mi place de ea
DE ce la unele fete le plac baieti care isi fac de ca adica cei obraznici
Cum ii spun iubitului meu ca ma despart de el daca el nu vrea?
Uff :(eu fac mai mereu cu prietenul meu sex neprotejat :) pe data de 14 noiembrie am avut menstr, pe 21 am avut contact iar pe 22 am luat postinor si pe 27 am avut 3 zile de sangerari [cred ca de la...? (mai mult)
Unde v-ati cunoscut iubitul/iubita?
Dau fundita pentru cel mai bun raspun! Cum se face sexul oral la baieti? Fara sa zgari cu dintzi si sa stii cand traba sa faci cu mana sau mai repede sau mai incet... Fara sa te ghideze el! Ca? (mai mult)
Scuze de categorie, cat costa la Diverta, la Mall, cartea Miles to go (biografia lui Miley Cyrus)?
Vreau sa-mi cumpar un notebook da din ala micut...nu stiti unde se gasesc cele mai ieftine si cu cat?
Am o problema daca va uitati la intrebarile mele v-am intrebat cum sa abordez un tip de a7a. Acum as vrea sa refac intrebarea ce ce s-a mai intamplat de atunci. Totul a inceput joia aceasta am...? (mai mult)
Se poate face dragoste cand esti pe stop? Daca da ce reguli trebuie urmate?
Buna TPU.Am o nelamurire... Cunosk o fata la scoala si nah ma inteleg bine cu ea si i-am zis ca o plac. Avem foarte amre incredere unul in altul. dar nu stiu cum sa-i cer prietenia, sunt cam timid nah.? (mai mult)
Spuneti-mi si mie o pozitie care sa ma ajute sa nu-mi dau drumul repede.Am observat ca misionarul nu ma ajuta deloc:))Daca o fac din picioare credeti ca ma tine mai mult?! Sau daca partenera e peste...? (mai mult)
De ce chiar daca fug de dragoste dau de ea? de ce ma indragostesc atat de repesde?
Va durut cand ati facut`o\?
cum fac pe hi5 sa imi pun pe fundal o poza de-a mea? dau fundita!
Ce credeti despre relatiile de pe internet? credeti in dragostea la prima vedere?
Funda urgent cine stie in c program e modificata poza asta? http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5329483720& ownerId=556560895& albumId=431564147 si de unde pot descarca photoschop?...? (mai mult)
Hello :) acum cateva minute pe disney a fost filmul cu felinele si au cantat o melodie cica de leagan :)) zicea ceva de gen : anna maminea nea sau nu stiu cum. in fn cine o stie dau funda :X
Prieteni, am si eu o intrebare la care as dori sa mi raspundeti cu toata sinceritatea: credeti ca singuratatea e un refugiu?
As dori sa cunosc o doamna(domnisoara), divortata sau nu pentru a stabili o relatie bayata pe incredere si respect si multa iubire
Stiu ca va plictisiti, dar nu eu va oblig sa-mi cititi problema, deci aveti cale libera sa dati x, sus in dreapta monitorului. Am un fel de problema si. astept ceva sfaturi. Daca vreti sa ma injurati...? (mai mult)
Scuze de categorie, sunt din Timisara si vreau sa-mi iau Miles to go (auto biografia lui Miley Cyrus), se gaseste la Diverta (in oras)?
Prietenu meu aseara nu mi-a raspuns la sms, si mi-a dat sms dupa 4 ore si a zis ca scuze ca nu mi-a raspuns, apoi a inceput cu mesaje siropoase, azi m-a sunat nu am raspuns, si tot insista si pana la...? (mai mult)
Vreau sa va spun ceva. eu plac un baiat cu 4 ani mai mare ca mine si el ma place. si ne-am certat si in fiecare noapte il visez. de ce? va rog raspundeti-mi. fundita :P
Hello. Am fost anul trecut pe vremea asta cu un tip si relatia a durat 8 luni. El s. a despartit de mine, iar acum se tot uta la mine. Prietenele mele cele mei bune spun ca inca ma mai place ca se uita...? (mai mult)
CAre credeti ca este lucrul care va poate impiedica sa ajungeti la persoana iubita?[ma refer la prieteni(iubiti)prietene(iubite)]
Cand ati facut-o prima data si de ce?
am nevoie de ajutorul vostru.Am 17 ani si pana acum am avut doar doua relatii.Prima de un an si a doua de 5 luni. Cei 2 fosti prieteni sunt in acelasi liceu si am auzit ca s-au imprietenit.La...? (mai mult)
Dupa o relatie lunga, prietenul meu fiind si coleg de clasa, s-a despartit de mine pentru ca cica "sunt grasa". Am vreo 3-4 kg in plus, sunt doar putin plinuta, nicidecum grasa.La inceput tot asa am...? (mai mult)
Ce motive poate avea un baiat sa isi schimbe comportamentul de la o zi la alta? Era extraordinar, mi-a demonstrat ca ma iubeste dar dintr-o data a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna si sa il las in pace,...? (mai mult)
La cati ani se incepe viata sexuala
Ce pot face sa scap de semnele ramase de la cosuri:( va rog:( dau funda>:D
Am o prietena care avea un iubit si el inca o mai place dar ea nu. eu m-am certat odata cu ea si n-am mai vb cu ea 1 saptamana. el a facut schimb de liste la mess cu altcineva. si cand m-am certat cu pretena...? (mai mult)
Bibicilor, umbland prin biblioteca, am dat de o carte excelenta, care se mai gaseste inca in librarii si e foarte potrivita atat ca si cadou, cat si pentru alcovul vostru! Relaxare si erotism...? (mai mult)
Helpp, dau fundita, am observat ca mameleoanele si-au schimbat culoarea, sunt rosii... ce ar putea fii?>:D
Cum se comporta bairtii indragostiti sau care plac o fata? help! app va rog fara rasp de genu`sa vb frumos si sa fie buna`ceva mai concret nu stiu! msmsms!
Cand te dezvirginezi e najpa... vreau rasp si de la baieti si de la fete daca se poate!
E un baiat care il plac si ma place. odata el a rtecunoscut ca ma place (are13ani)si m-a intrebat si pe mine dacal plac.eu n-am vrut sa spun adevarul si am mintit ca nul plac. e posibil sa ma placa? ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
FreddieM întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
AndreiAdrian028 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?