| Dada55 a întrebat:

Am avut azi prima întâlnire cu o fata si a decurs oarecum ok, dar mi-a dat semnale mixte... Ce mesaj sa ii dau ca sa ii dau de inteles ca o plac si vreau sa ne cunoaștem mai bine? Precizez ca noi nu am vorbit deloc prin mesaje. Pur si simplu am aranjat o întâlnire si ne-am vazut.

Răspuns Apreciat de Editori
| Salisa a răspuns:

Ai putea sa îi dai un mesaj, in care sa îi spui ca te-ai simțit bine cu ea, și ca ti-ar făcea plăcere sa mai ieșiți. Vezi ce îți raspunde și in funcție de asta poți sa prelungești sau nu conversatia. Cel mai bine este sa fii sincer și sa îi spui cum te-ai simțit. Ca sa stii niște lucruri de la început.

3 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Ce înțelegi prin semnale mixte? Și ''oarecum OK'' nu e chiar ceva entuziasmant. Trebuia să întrebi: cum ți s-a părut? Vrei să repetăm experiența?

| Dada55 explică (pentru Raven):

Nu a fost o chimie extraordinara dar ne am înțeles bine... Am luat odata in brate si mi-a zis ca sunt dragut iar peste jum de ora cand au aparut niste prieteni de ai ei si am vrut sa o iau iar in brate m-a rugat sa nu fac asta

| Raven a răspuns (pentru Dada55):

Mda, deci i-a cam fost rușine cu tine ori n-a vrut, din cine știe ce motiv (reputație, să nu afle părinții) să vadă aia că vă îmbrățișați.
Lipsa de chimie poate fi o problemă la fel și lipsa ei de entuziasm. Trebuie să te decizi dacă te mulțumești cu atât ori cauți mai departe. Oricum trebuie să lași să treacă niște zile înainte s-o abordezi din nou. Nu cred să te caute ea, fetele nu prea fac asta.

| corbulalbrosu a răspuns:

In mod normal ar fi cazul sa reinnoiesti invitatia de a iesi din nou la plimbare exact la fel cum ai procedat si prima data. Daca totul este OK, in acel caz va accepta invitatia. Doar daca invoca motive de amanare a invitatiei, numai in acea situatie este cazul sa devii circumspect. Bafta. Succes!

| Clint a răspuns:

Cel mai bine o lasi pe ea sa-ti dea Mesaj tie. Sau macar sa lasi sa treaca timp dupã prima intalnire
Dacã iti da semne mixte nu are rost sa-ti bati capul.