TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
IepurasXxX
în 20 Iulie 2019 | IepurasXxX întreabă:

Imi puteti spune niste filme gen drama cu copii? Adica se plac 2, unul e mai timid. Afla ca se iubesc, in final unul moare sau pleaca. Gen d- astea sau ceva asemanator. Ca "bridge to terabithia" sau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CrezyyKiller
în 20 Iulie 2019 | CrezyyKiller întreabă:

Ajutor... Am vizionat de mult timp un desen animat ceva gen ca bakugan insa nu mai stiu absolut nimic despre el, singura imagine este cu o fata care a intrat in depresie si incerca tot posibilul sa...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
TudorFox
în 20 Iulie 2019 | TudorFox întreabă:

De ce scrie pe google cand cauti casa de papel ca sunt doar 2 sezoane cand acum sunt 3?

4
Răspunde Raportează
roby223
în 19 Iulie 2019 | roby223 întreabă:

Salut am o problema. Mi-am facut cont Netflix cat eram pe teritoriul Austriei si acu la filme im da doar subtitrare in germana, engleză sau maghiară. Cum pot sa bag si subtitrare in română?

2
Răspunde Raportează
kMirke
în 19 Iulie 2019 | kMirke întreabă:

Ce serii de filme sunt? ( vechi, noi, nu conteaza ) Am urmarit Harry Potter, Transformers si ceva cu zombii cu o fată, nu mai știu sigur cum se cheamă. Poate să fie și din 2000 filmul, atâta...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Drsss
în 19 Iulie 2019 | Drsss întreabă:

Salut, stie cineva daca se va mai continua Fabrica de bani sau sezonul 3 este ultimul?

15
Răspunde Raportează
TudorFox
în 19 Iulie 2019 | TudorFox întreabă:

E posibil ca sezonul 3 din la casa de papel sa fie ultimul sezon?

4
Răspunde Raportează
DangerF
în 19 Iulie 2019 | DangerF întreabă:

Imi puteti recomanda un film gen "The cabin in the woods"? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iulie 2019 |

As dori un top daca vreti sa ma ajutati cu anime seriale cele mai bune vazute de voi.Va spun ce am vazut eu pana acum ca sa nu il includeti in top.Attack on titan, hunter x hunter, death note,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Florinelix
în 19 Iulie 2019 | Florinelix întreabă:

Era un film a carei actiune se petrecea in padure. Unii organizeaza un joc de vanatoare de oameni. Le da acestora un timp sa fuga in padure si apoi sunt cautati pentru a fi impuscati

2
Răspunde Raportează
Mariaaaaaaa07
în 19 Iulie 2019 | Mariaaaaaaa07 întreabă:

Nu știți cum se numea filmul acela ce avea ca melodie principală "Andra-femeia"? Era vorba de o femeie care nu mai era atrăgătoare si s-a schimbat foarte mult pentru a-și recupera soțul.

3
Răspunde Raportează
Gicuhh
în 19 Iulie 2019 | Gicuhh întreabă:

Imi puteti recomanda un serial in genul serialului,, Academia Asasinilor"?

3
Răspunde Raportează
Nicu2110
în 18 Iulie 2019 | Nicu2110 întreabă:

Cine imi poate recomanda un film de tipul SF cu ceva spatiu ca interstellar, phrometeus... Am vizionat cele de sus + gravity, skyscraper

5
Răspunde Raportează
iuliaa22
în 18 Iulie 2019 | iuliaa22 întreabă:

Hey, are cineva idei de filme/seriale bune cu cai?

3
Răspunde Raportează
11EnacheCostel9
în 18 Iulie 2019 | 11EnacheCostel9 întreabă:

Salut. Niste seriale cia, fbi, polițiste, urmariri, crime ( gen lucifer, limitess, bodyguard) sa fie 2019, 2018 2017? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
yannaseona
în 18 Iulie 2019 | yannaseona întreabă:

Hey~ tocmai am terminat Gravity Falls si voiam sa intreb, stie cineva seriale asemnatoare? nu din punct de vedere animatic, ci cu chestii ciudate, paranormale, paduri cu secrete, vraji etc? Ador...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Jeke
în 18 Iulie 2019 | Jeke întreabă:

Idei de filme thriller cu suspans (nu horror)?

3
Răspunde Raportează
Kage22
în 18 Iulie 2019 | Kage22 întreabă:

Stie cineva un anime in care personajul principal este un killer?

7
Răspunde Raportează
Alexandraaa197272
în 17 Iulie 2019 | Alexandraaa197272 întreabă:

Bună TPU. Vreau si eu niște seriale faine pentru adolescenți care sa conțină comedie, dragoste, drama etc P.s: sa fie mai recente

2
Răspunde Raportează
Teooooo12435
în 17 Iulie 2019 | Teooooo12435 întreabă:

Imi puteți recomanda nişte seriale în genul: furtuna din interiorul meu, ruya, ask laftan Anlamaz..etc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2019 |

Ce filme despre/cu gay știți? (în afară de cele 3-4 cele mai populare pe care le cam știe oricine)

7
Răspunde Raportează
Lluu
în 17 Iulie 2019 | Lluu întreabă:

Mai de mult am văzut un film cu 3 prietene care se căsătoresc și mai tarziu primesc o scrisoare ca de fapt actul nu este valabil si nu sunt căsătorite de fapt...iar acestea au dubii pentru a se recasatori...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
FrunzaVerdeRO
în 17 Iulie 2019 | FrunzaVerdeRO întreabă:

As vrea un anime gen Noucome, cu un baiat, ceva mai multe fete, nu hentai, am mai vazut ceva asemanator cu o fata vulpe si o fata lup ce se bateau pe un baiat.

2
Răspunde Raportează
Ahhajakaakakkq
în 17 Iulie 2019 | Ahhajakaakakkq întreabă:

Salut. Vreau un film sau un serial cu adolescenți la liceu, cu un baiat mai timid sau care este luat în ras de alții și după se schimba, chestii de genul

5
Răspunde Raportează
Jsbssbsusj
în 17 Iulie 2019 | Jsbssbsusj întreabă:

Stiti exact cand incepe riverdale sez 4? Si stiti ce a fost cu secventa de la final sez 3 cu betty Veronica si Archie plini de sange?

2
Răspunde Raportează
itsbritney
în 17 Iulie 2019 | itsbritney întreabă:

Buna, vreau si eu recomandari de filme horror :)

7
Răspunde Raportează
Rami007416
în 17 Iulie 2019 | Rami007416 întreabă:

Imi puteti spune daca afirmatia ca sezonul 3 din Owari No Seraph va aparea in octombrie 2019? Este adevarat cu Wit Studio si Funimation au renuntat la owari no seraph? Va rog raspundeti! Acel...? (mai mult)

0
mgtow
în 17 Iulie 2019 | mgtow întreabă:

Cineva care stie unde pot sa vad documentarul sclaviei cu negrii care au venit in USA apoi au reusit sa obtina drepturi egale? In Youtube am vazut doar jumatate cum munceau in camp si tratati ca niste ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Svldiana
în 17 Iulie 2019 | Svldiana întreabă:

Știe cineva dacă a apărut filmul After - După ce ne-am întâlnit pe DVD?

1
Răspunde Raportează
Andrei72472924
în 17 Iulie 2019 | Andrei72472924 întreabă:

Salut, cum se numeste filmul in care era un om care se trezește într-un coșciug și are un telefon și suna și pana la urma mi se pare ca nu reușește sa iasa.

2
Răspunde Raportează
Valentin_Vali_1998_1858
în 17 Iulie 2019 | Valentin_Vali_1998_1858 întreabă:

Bună ziua, cine mă poate ajuta cu un episod din Las Fierbinti în care s-au pierdut niște fete în drum spre mare iar Bobiță și Giani le-au dus la bar și au băut...etc?

5
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 17 Iulie 2019 | Khizarix12 întreabă:

Salut, era un film in care un tip intr-o scena a obligat-o pe o tipa sa și-o tragă cu unu, știți filmul? (Nu am mai multe detalii)doar ca era un film

7
Răspunde Raportează
alexalx1234
în 16 Iulie 2019 | alexalx1234 întreabă:

Ce parere aveti despre emisiunea Puterea Dragostei? Mie mi se pare o tampenie si un jeg total.

7
Răspunde Raportează
George12356456
în 16 Iulie 2019 | George12356456 întreabă:

As vrea și eu niste seriale bune pe Netflix. Mi-a plăcut maxim "fabrica de bani", deci cred că îmi plac cele de acțiune, jafuri, droguri, etc... Ofer funda!

5
Răspunde Raportează
FrunzaVerdeRO
în 16 Iulie 2019 | FrunzaVerdeRO întreabă:

M- am uitat de curand la filmele tip anime Kimi no Na wa(Your Name) si dupa la Koe na Katachi(A silent Voice). Daca mai stiti filme tot anime in acest gen sau poate chiar animeuri de tip serial. Eventual...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Danigaming46
în 16 Iulie 2019 | Danigaming46 întreabă:

Care e ordinea animeului inazuma eleven, deci e inazuma normal, go, chrono stone și apoi ce?

2
Răspunde Raportează
TheBossManRO
în 16 Iulie 2019 | TheBossManRO întreabă:

Am o întrebare legată de seria Boruto: Naruto Next Generation. Aș vrea să știu dacă Naruto moare în această serie. În primul episod am vazut că o să ajungă să se lupte înpotriva unui tip ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 16 Iulie 2019 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

TPU, am nevoie de ajutor, caut o actrita care cred ca are varsta intre 40- 55 ani a fost un film cu ea sau serial acum multi ani. Ea se batea cu multi si parca mai era un baiat cu ea (femeia asta cred...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Crystyan69
în 15 Iulie 2019 | Crystyan69 întreabă:

Stie cineva cum se numeste filmul ala romanesc in care o fata salveaza un baiat care vrea sa se spanzure, pentru ca are are probleme cu mama lui sau ceva de genul?

1
Răspunde Raportează
DianusIoana
în 15 Iulie 2019 | DianusIoana întreabă:

Stie cineva daca in serialul Surorile de pe Antena 1 va mai exista un sezon 2? Joaca actrita mea favorită Nur Fettahoglu.

4
Răspunde Raportează
vmfranci
în 15 Iulie 2019 | vmfranci întreabă:

As dori să-mi dați o lista cu filme de groaza cu familii care se muta la case noi și sunt bântuiți de fantome gen The conjuring, Insidious. Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
SilentRain
în 15 Iulie 2019 | SilentRain întreabă:

Mai știe cineva filme gen Beats, mi-a plăcut filmul și as vrea sa mai vad ceva de genul ala, legat de muzica

2
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 15 Iulie 2019 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

TPU, caut iar un film deci ce mai stiu din el e asta : Era un tip care nu era popular. Era o fata populara care avea 2 sau 3 prietene. Baiatului ii placea de fata si pana la urma nu mai stiu cum ajunge...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
1q0p2w9o
în 14 Iulie 2019 | 1q0p2w9o întreabă:

DAU FUNDA! Era un film de animatie, nu mai stiu exact detaliile deoarece m- am uitat acum mai mult timp. Era vorba despre un vanator de bestii (dragoni), mare, musculos, care avea un ajutor mai slabanog...? (mai mult)

0
June20
în 14 Iulie 2019 | June20 întreabă:

Pentru utilizatorii de Macbook, voi unde urmariti filme? Momentan nu am abonament la Netflix sau hbo, am tot incercat sa ma uit pe siteuri care ofera filme online, dar ma tot atentioneaza ca mi se infecteaza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Animeking223
în 14 Iulie 2019 | Animeking223 întreabă:

Bună TPU, aș vrea tare mult să știu dacă o să apară sezonul 2 din Tate no Yuusha no Narigari.

2
Răspunde Raportează
IepurasXxX
în 13 Iulie 2019 | IepurasXxX întreabă:

Imi puteti spune niste filme gen drama cu copii? Adica se plac 2, unul e mai timid. Afla ca se iubesc, in final unul moare sau pleaca. Gen d- astea sau ceva asemanator. Ca "bridge to terabithia" sau...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AmazingONEx
în 13 Iulie 2019 | AmazingONEx întreabă:

Recomandati-mi cateva filme, va rog in special de actiune

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iulie 2019 |

Pls, un serial mai nou de comedie la care sa rad cu pofta?

4
Răspunde Raportează
Public22
în 13 Iulie 2019 | Public22 întreabă:

Salut, am văzut un film acum câțiva ani, era vorba despre un bărbat care transporta droguri în anus și a fost prins și închis într- o casa, politia așteptat ca el sa facă treaba mare, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Pufarina511
    trimisă acum o oră

Pufarina511 întreabă:

Bună...sunt îndrăgostită de un politist ce lucrează la post la mine în sat. Și el ma urmărește mereu de la geam când trec prin fata. Când ma vede se uita la mine fix după își întoarce repede...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 12 Octombrie

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 11 ore

farcry444 întreabă:

În ziua de azi toți aleargă după bani, după mașini, vacante, statut social Eu sincer nu vreau asta. Prefer să am timp pentru mine, liniște sufletească și un minim de bani cat sa traiesc,...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 12 Octombrie

octav005 întreabă:

Bună dimineața. Am un transformator toroidal. Pe primar scrie 2 x 117 V si secundar 2 x12 V 3, 75 A. Pe primar sunt 4 fire. Doua rosii un negru si un galben. Cele doua rosii sunt legate împreună....? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.868
  • Întrebări: 3.951.917
  • Răspunsuri: 17.646.072
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Egiptul Antic

Egiptul Antic

Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.

Start quiz
Categorii
  • 651.931 Adolescenţi
  • 55.538 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.731 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.935 Conversaţii