TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
Theo94
în 26 Decembrie 2022 | Theo94 întreabă:

Ati vazut filmul Avatar 2 : the way of water, daca da cum vi s-a parut, sau cum vi s-a parut in comparatie cu primul.

9
Răspunde Raportează
Young27338273
în 25 Decembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Salut, buna seara guys, hey, știați că în FILMUL UN POLIȚIST ȘI JUMĂTATE (CARE se DIFUZEAZA ACUM pe PRO TV JOACA SI celebrul actor ROMAN Dragos Bucur?

2
Răspunde Raportează
Larisa36
în 25 Decembrie 2022 | Larisa36 întreabă:

Care credeți voi că este cea mai bună aplicație sau site pentru a-ți face o listă de animeuri? cCa de exemplu MyAnimeList

1
Răspunde Raportează
sabin89
în 25 Decembrie 2022 | sabin89 întreabă:

Care este, după părerea voastră, cea mai frumoasă femeie care a trăit vreodată? Pentru cele care au trăit mai demult vă puteţi inspira şi de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
xSNGHOSTx
în 25 Decembrie 2022 | xSNGHOSTx întreabă:

Salut, am cateva intrebari. 1. Filmul avatar, cel cu Aang are o singura parte sau mai multe fiindca pe google gasesc doar partea 1 din 2010. 2. Exista vreo continuare a desenului? Daca da, care...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ValiGheara22
în 25 Decembrie 2022 | ValiGheara22 întreabă:

Salut! De ce este Blade runner 2049 considerat un film sigma?

1
Răspunde Raportează
JustMeLove7
în 25 Decembrie 2022 | JustMeLove7 întreabă:

Buna! Ajutați- mă si pe mine va rog, dacă știe cineva, cu titlul desenului animat de Crăciun, in care un șoricel se străduieste sa rămână treaz pana la miezul nopții ca sa îl aștepte pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gamote
în 25 Decembrie 2022 | Gamote întreabă:

Salut! As vrea si eu dacă știți, niste filme horror cu adolescenți si daca tot vine Crăciunul, cu tematica de Crăciun dar horror, va rog Dau funda!

6
Răspunde Raportează
alexandervik07
în 24 Decembrie 2022 | alexandervik07 întreabă:

Am vorbit cu o fată timp de un an si o iubesc foarte mult dar ea nu mai vrea să vorbeasca cu mine si eu fara ea simt ca nu pot. i am fost si sunt loial si cred ca si ea dar imi spune ca nu mai vrea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MotoBlitz
în 24 Decembrie 2022 | MotoBlitz întreabă:

Știți cum se numește fata care o interpretează pe Ema în "În căutarea adevarului(14.11.2022) - Ediția 746 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D"?

0
Răspunde primul Raportează
Alinutaa09
în 24 Decembrie 2022 | Alinutaa09 întreabă:

Deci am început un serial acum ceva timp pe Netflix și nu îl mai găsesc, "the walking dead" se numește serialul, și am întrebat o fată dacă ea îl mai are pe Netflix și îl are..eu de ce nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonimm0827272
în 24 Decembrie 2022 | Anonimm0827272 întreabă:

Deci am început un serial acum ceva timp pe Netflix și nu îl mai găsesc, "the walking dead" se numește serialul, și am întrebat o altă fată care se uită la serial și ea îl are pe netflix..eu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mintbugle
în 23 Decembrie 2022 | mintbugle întreabă:

Salut. Știe cineva numele unor filme cu persoana care a fost prinsă copiind la un test. Am văzut un film in Aprilie 2021 și as vrea sa îl găsesc. Ofer recompensa de 250 de lei! Țin sa Menționez...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
alinSS72
în 23 Decembrie 2022 | alinSS72 întreabă:

Ceva filme mindfuck cu suspans stiti?

5
Răspunde Raportează
alinSS72
în 23 Decembrie 2022 | alinSS72 întreabă:

Lumea se uita la seriale acum 10-15 ani? dar la filme? stiu, evident ca orice om mai vede cate-un film ocazional, eu ma refer sa fii cinefil.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2022 |

Filmul care te-a schimbat este?

35
Răspunde Raportează
mintbugle
în 22 Decembrie 2022 | mintbugle întreabă:

Salut. Am văzut acum ceva vreme un film cu o fata care trecea granița unui oraș cu fratele ei sau fiul ei. Și au fost prinși și după s- au trezit intr- un oraș in care toți erau controlați deoarece...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Raluk11
în 21 Decembrie 2022 | Raluk11 întreabă:

Buna seara! Recent mi- am adus aminte de o scenă dintre un desen animat, e cu un elev și un maestru că să zic așa și elevul că să câștige intra intr- un duel parca un un tigru sau ceva de genul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 20 Decembrie 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Stiti ceva filme found footage horror(nu neaparat, dar de preferat horror)bune? Mi- au placut astea : REC 1 si 2 Lake Mungo Cloverfield Antrum(n- am apucat sa- l vad pan' la final ca am adormit,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
teleleu
în 20 Decembrie 2022 | teleleu întreabă:

Salut. Dacă sunt oameni ce lucrează la cinematografe (mai exact cei ce pun filmele pe ecran) am o întrebare. Din ce surse se fac rost de reclame? E ceva companie ce furnizează reclamele respective,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Decembrie 2022 |

Nu v- ați săturat de filmele cu subiectele "Cenușăreasa și prințul?", "Sărăntoaca și bogotanul?", "Bad boy- ul și sfânta?" De unde credeți că vin aceste subiecte promovate intens în ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
eustache1616
în 20 Decembrie 2022 | eustache1616 întreabă:

Voua va plac numai happy- end- urile? Eu unul nu le suport sunt previzibile si lipsite de farmec, acelasi lucru over and over again sau filmele de actiune va plac? Unde e exact acelasi lucru mereu? Eu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Gabrielaalina78
în 20 Decembrie 2022 | Gabrielaalina78 întreabă:

Caut un film mai vechi căruia nu-i mai stiu denumirea. Era vorba despre o femeie care angajează un bărbat să o antreneze si apere de fostul soț violent.

5
Răspunde Raportează
PetruGivelegian1985
în 19 Decembrie 2022 | PetruGivelegian1985 întreabă:

Știe cineva când apare noul episod din wesnday?

4
Răspunde Raportează
marysioldea1122233
în 19 Decembrie 2022 | marysioldea1122233 întreabă:

Cine a vazut Quenn of the drugs de pe Netlix si The Exorcist de pe Amazon Prime? O parere va rog. Daca ar fi sa alegeti pe care l- ati alege? Mentionez ca in the exorcist joaca alfonso hererra din Rebelde...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
eustache1616
în 19 Decembrie 2022 | eustache1616 întreabă:

Stiti filme sa te tina in suspans continuu pe tot parcursul filmului? Gen 12 angry men? Sau the rope? Gacute de Maestrul suspansului Alfred Hitchock! Si 2. comedii gen animatie stiti? Dar sa fie momente...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
eustache1616
în 18 Decembrie 2022 | eustache1616 întreabă:

Cum scot banii cei care produc filmele,regizorii, scenaristii actorii, ca na noi astia care urmarim pe internet ce productie facem?

6
Răspunde Raportează
___Enzo
în 18 Decembrie 2022 | ___Enzo întreabă:

Bună seara! Cine este la Orange TV au inclus în programe și Nick junior?

1
Răspunde Raportează
DonMoldo
în 18 Decembrie 2022 | DonMoldo întreabă:

Vreau sa vad noul film avatar la cinema în 3d dar port ochelari de vedere și nu vad bine fara ei ce pot sa fac?

2
Răspunde Raportează
hbhsjvsj
în 18 Decembrie 2022 | hbhsjvsj întreabă:

Hei, TPU! Vreau si eu seriale in tipul "Wednesday" si "Niciodata nu am…". Gen tipul ala de seriale cu adolescenti si liceu si etc

4
Răspunde Raportează
cristiraul2007
în 18 Decembrie 2022 | cristiraul2007 întreabă:

Vreau si eu niste seriale ca teenwolf si ca vampires diares

2
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 17 Decembrie 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

O intrebare mai la misto pentru ca raspunsurile vor fi subiective.Care este cel mai bun film facut vreodata in opinia voastra? Acum o sa insir cateva filme care mi- au placut mie Fight Club(vedeti ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Decembrie 2022 |

Ce diferență este între un producător și un scenarist de filme/seriale?

6
Răspunde Raportează
CassieII
în 17 Decembrie 2022 | CassieII întreabă:

Caut un serial pe stilul "Breaking Bad" (pentru cine s-a uitat). Sugestii?

2
Răspunde Raportează
GheorgheAleosan
în 17 Decembrie 2022 | GheorgheAleosan întreabă:

Îmi puteți recomanda și mie filme gen lolita?

2
Răspunde Raportează
Haruno
în 17 Decembrie 2022 | Haruno întreabă:

Diabolik Lovers sezonul 3 când apare? Chiar nu mai am răbdare, il aștept de ceva timp sa apara

1
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 16 Decembrie 2022 | Antonia23K întreabă:

Îmi puteți recomanda niște documentare despre cum va arata comunicarea în viitor?(yt, Netflix etc)

4
Răspunde Raportează
Anonim430
în 16 Decembrie 2022 | Anonim430 întreabă:

Știe cineva când va apărea pe Netflix filmul "Madagascar 4" sau sezonul 8 din Dramă Totală?

1
Răspunde Raportează
Bilii
în 16 Decembrie 2022 | Bilii întreabă:

Merita sa ma uit la serialul LOST? E jmeker?

4
Răspunde Raportează
alexutzudorian
în 15 Decembrie 2022 | alexutzudorian întreabă:

Faceti o lista a voastra cu "cel mai bun film " din ce perioada vreti voi? hai eu zic un 2013-2022.Ar fi funny.

3
Răspunde Raportează
alexutzudorian

Ce parere aveti despre serialele house of the dragon, lord of the power, better call sall, dexter new blood 2021? mai sunt continuari din astea la vreun serial terminat?

2
Răspunde Raportează
Batters67
în 15 Decembrie 2022 | Batters67 întreabă:

Salut, cand apare filmul Doctor Carver 2?

1
Răspunde Raportează
Batters67
în 15 Decembrie 2022 | Batters67 întreabă:

Salut, ajutati- ma sa gasesc un film (horror, se intampla intr- un spital unde era o fata care a fost supusa unei operatii care nu a mers cum si- a dorit si stiu ca era o parte in care o asistenta a ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexutzudorian

Ce filme si seriale sf, fantasy bune stiti? dar comedii?

5
Răspunde Raportează
eugenbisturiu1996
în 14 Decembrie 2022 | eugenbisturiu1996 întreabă:

Cum preferati sa fie un final la un film sau serial? Eu unul drama.Iar 2. ce va plac mai mult personajele negative sau cele pozitive? Eu am in ambele tabere preferati, dar cele negative sunt mai interesante,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vladhacker123
în 14 Decembrie 2022 | vladhacker123 întreabă:

Ce record aveti de seriale dar de filme vazute asa o aproximatie? Ok, ok, hai ca la filme e asa mai mult de funny dar la seriale merge dar foarte bine dat si cu 100%, la mine sunt 32 de la 15 ani pana...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Decembrie 2022 |

AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT, imi amintesc vag un desen animat de pe minimax de cand eram mica (acum am 17 ani). Era de Crăciun despre un om foarte malefic si despre ceva glob de gheață, un fel de christmas...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adesim
în 13 Decembrie 2022 | Adesim întreabă:

Știe cineva dacă există mai multe părți a filmului, , Leatherface" sau acest film este una dintre parțile filmului, , Masacrul din Texas"? Am văzut foarte multe titluri in care aceste două nume...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alex2k1
în 13 Decembrie 2022 | Alex2k1 întreabă:

Salut. Am văzut mai demult un film cu un cuplu de doi tineri în perioada interbelică, iar băiatul este nevoit să plece la război iar de atunci nu se mai aude nimic de el, iar iubita lui îl aștepta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mihai314
în 13 Decembrie 2022 | Mihai314 întreabă:

Salut. Vreau sa fac un moment de musical după piesa asta: https://youtu.be/fP20BKwpkPA As dori dacă știți sa- mi arătați niște video- uri din care pot sa iau niște mișcări, sa se potrivească...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

Mie mi se pare ca lumea din ziua de azi a devenit cam nesimtita cu camerele astea de supraveghere, peste tot unde mergi vezi numai camere de supraveghere si la magazine si la case si la curti si la gradini,...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • lpavel
    trimisă acum 9 ore

lpavel întreabă:

A investit cineva de pe aici in Bitcoin? Ce parere aveti de investitia in Bitcoin?
    19 răspunsuri
  • danpopa777
    trimisă acum 9 ore

danpopa777 întreabă:

Va salut cu respect pe toti! am o intrebare întrebătoare pentru voi. cati bani ati avut cel mai mult cash/card? care a fost cea mai mare suma deținută de voi vreodată?
    18 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă acum 16 ore

lkmhjk întreabă:

Buna! Am o problema suparatoare. De cand a intrat AI- ul pe piata, PC- ul meu e mereu infectat cu virusi. Va spun dintr- un inceput ca nu umblu pe site- uri dubioase. Cand fac scanari, fisierul trojan...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.279
  • Întrebări: 3.951.176
  • Răspunsuri: 17.640.490
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Arrow

Arrow

Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.890 Adolescenţi
  • 55.506 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.680 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.971 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.833 Conversaţii