TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1008
  • 1009
  • 1010
  • 1011
  • 1012
DaRlInGiLuSiOnS
în 15 Aprilie 2011 | DaRlInGiLuSiOnS întreabă:

Pisicii mele ii curge sange din urechi se scarpina si o mananca i-am bagat niste betisoare de urechi inmuiate in spirt nu stiu ce sa ii fac ce poate sa aiba? Si incercati sa ma ajutati fara Veterinar daca...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
sharplexa
în 15 Aprilie 2011 | sharplexa întreabă:

In primul rand Paste fericit! Apoi, vacanta fericita! Si ca tot vb. de Paste... mi puteti arata niste modele de oua incondeiate nu prea grele pentru. ca trebuie sa desenez un ou incondeiat si? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andreea171998
în 15 Aprilie 2011 | andreea171998 întreabă:

Cre este animalul vostru de companie preferat?

17
Răspunde Raportează
KinG_5058
în 15 Aprilie 2011 | KinG_5058 întreabă:

Cainii din rasa basset hound pot trai in apartament, daca au parte de suficiente exercitii zilnice? Saliveaza mult? Cat costa un pui de basset hound?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Aprilie 2011 |

Imi puteti da o parere despre Camera foto digitala FUJI JZ500? merita sau nu?

1
Răspunde Raportează
tomis1
în 15 Aprilie 2011 | tomis1 întreabă:

Cat costa un hamster in Constanta? Dar celalalte obiecte(roata, cusca etc.)?

3
Răspunde Raportează
HappyCandy
în 15 Aprilie 2011 | HappyCandy întreabă:

Heii, dati-mi va rog ceva procedee, pentru desen, daca sa poate video, pentru cele mai multe si cele mai importante funda :D

2
Răspunde Raportează
DoarOana
în 15 Aprilie 2011 | DoarOana întreabă:

Revin cu petitia prin care se cere stoparea uciderii leilor pentru trofee. De mici sunt inghesuiti in tarcuri si plimbati prin cine stie ce locatii pentru atragerea turistilor (un exemplu avem si in tara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SsAa
în 15 Aprilie 2011 | SsAa întreabă:

Buna astazi mi-am luat un catel shih tzu, fiind primul meu catel nu pre stiu multe despre caini.Am auzit ca nu e bine sa te dai cu parfum langa el... dar daca stiti si alte lucruri va rog sa imi spuneti...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Aprilie 2011 |

Am o problema...la webkinz e un joc nou SPREE. aleg masina galbena si dau OK...e.atunci nu intru in joc nu se intampla nimic plz ma puteti ajuta? cine imi raspunde si merge ai dau fundita+vot!

3
Răspunde Raportează
CutenessOverLoaded
în 15 Aprilie 2011 | CutenessOverLoaded întreabă:

Care este cal mai tare joc pe care l-ai jucat pe Facebook? Funda!

29
Răspunde Raportează
TraficantaDePufuletzi
în 15 Aprilie 2011 | TraficantaDePufuletzi întreabă:

va rog ajutati-ma! am luat un hamster pitic ieri si acum e in cusca la mine in camera si tremura si cred ca e de la frig deoarece la mine in camera e foarte frig si nu stiu cum l-as putea incalzi!...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AIPS
în 15 Aprilie 2011 | AIPS întreabă:

Ce animaale va plac?

9
Răspunde Raportează
KeKe_4011
în 15 Aprilie 2011 | KeKe_4011 întreabă:

Hey TPU... Ce s-a intamplat cu cainele meu.Este rasa pumi, cam salb cei drept dar i dau de mancare zilnic doar bunatati si destul de multe. Oricum, azi tata mi-a zis ca a scapat afara, iar eu cand m-am? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Umbrelutsa
în 15 Aprilie 2011 | Umbrelutsa întreabă:

Ieri mi-am cumparat niste inimioare care cresc in apa, dar nu au crescut...Pe pungulitza in care au fost ambalate scria ca ele cresc in 4 ore...Nu au crescut! Ce sa fac? Le-am pus in apa, langa geam? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
xChocolateRoxiiixD
în 15 Aprilie 2011 | xChocolateRoxiiixD întreabă:

Stie cineva de unde pot cumpara un bichon...Eu locuiesc in Maramures. cine stie dau fundtita

4
Răspunde Raportează
SsAa
în 15 Aprilie 2011 | SsAa întreabă:

La ce varsta pot sa-i fac baie unui catel rasa mica...:S FUNDA

6
Răspunde Raportează
Alynus_9386
în 15 Aprilie 2011 | Alynus_9386 întreabă:

Mam apucat de Mari Corabii dar imi liposeste nr 1 l-am comandat dar vreau sa stiu ce piese primim in nr 1

1
Răspunde Raportează
alissa6
în 15 Aprilie 2011 | alissa6 întreabă:

Cine stie un nume fain de pisica, dar numi dati siteuri sau copiere-lipire, care nume va place cel mai mult?

12
Răspunde Raportează
DrugFree
în 15 Aprilie 2011 | DrugFree întreabă:

Care imi da specii de protozoare, bacterii si micorbi?

2
Răspunde Raportează
KinG_5058
în 15 Aprilie 2011 | KinG_5058 întreabă:

Un basset hound ar rezista singur 6 ore in apartament? Am citit ca este un caine caruia ii place sa doarma si are un nivel scazut de energie, dar as vrea sa aud si parerea unor detinatori de caini din...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Usturoi
în 15 Aprilie 2011 | Usturoi întreabă:

Aveti un cont care nul mai folositi pe metin2 GX? Daca da oferitimil mie va rog! Daca sunteti de acord contactati-ma la adresa de messenger boy.arka49@yahoo.com! Multumesc:X! Va ofer in schimb...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Aprilie 2011 |

Care e hobby-ul vostru?

10
Răspunde Raportează
GeOrGiAnA_7466
în 15 Aprilie 2011 | GeOrGiAnA_7466 întreabă:

Buna TPU...Cum pot sa imi dresez cainele acasa? Vreau site'uri, informatii, si tot ce tine de dresajul canin! FUNDA

4
Răspunde Raportează
andreea171998
în 15 Aprilie 2011 | andreea171998 întreabă:

Ce parere aveti despre broasca testoasa mica ca animal de companie? Pentru ca o prietena de-a mea are!

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Aprilie 2011 |

Hello! Am si eu 2 pisici, o femela care tocmai a fatat si un mascul :D si la inceput am crezut ca pisica a ramas insarcinata cu motanelul nostru, care este Albastru de Rusia [de culoare gri-albastrui...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KellyVreaBomboane
în 15 Aprilie 2011 | KellyVreaBomboane întreabă:

Buna stiti cumva cum se cheama melodia aia de la noul nesquik cu apa in care o fata desena pe taba un desen foarte colorat?:))funda:*:*:*

2
Răspunde Raportează
just1me
în 14 Aprilie 2011 | just1me întreabă:

Heey! Si. ca tot veni vorba de bleach. era un episod mai vechi din cate stiu. in care se duceau. ummm. Yumichika - kun si inca 2 sau 3 persoane intr-o pestera si se luptau cu niste chestii siii... nu mai? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
just1me
în 14 Aprilie 2011 | just1me întreabă:

Heey! Deci. imi poate face cineva o lista cu cateva episoade funny din bleach xD? Stiu ca sunt multe, dar asta il face mai fain =] Soo. cele mai dragute --> fundita

1
Răspunde Raportează
KellyVreaBomboane
în 14 Aprilie 2011 | KellyVreaBomboane întreabă:

Cum vi se par femeile in zodia berbec?

4
Răspunde Raportează
ruru_2913
în 14 Aprilie 2011 | ruru_2913 întreabă:

tot eu sunt cea care va vorbea despre cainele care nu vrea in ham.tot el, nu vrea sa doarma pe pat si nu stiu de ce.eu as vrea tare mult sa doarma cu mine dar de fiecare data cand il iau el se da...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Aprilie 2011 |

Heey! Datorita unui concurs parintzii mi-au zis sa zic ce cadou vreau. Avand in vedere ca am iPod, telefon& camera photo ff. performanta si PC cu 4 GB ram si m-am plictisit de toate(ma rog, mai putin...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
?????????
în 14 Aprilie 2011 | ????????? întreabă:

Am o pisicuta de 2 saptamani! Nu stiu inca sigur daca e fata sau baiat! Vreau ca voi sa-mi dati nume frumoase si de fetita si de baiatel! Dupa ce aflu ce e, caut un nume! Si ala care imi place si...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Wooddy
în 14 Aprilie 2011 | Wooddy întreabă:

Ce melodii noi stiti?

3
Răspunde Raportează
andra15
în 14 Aprilie 2011 | andra15 întreabă:

Cum imi fac un id de mess nou? cine ma ajuta sa fac plz funda+:-*

13
Răspunde Raportează
GoguStrigoi
în 14 Aprilie 2011 | GoguStrigoi întreabă:

Sall! Era un joc mai de demult era cu un club de DJ stiu ca era online, iti angajai bodyguarzi si puteai sa dai afara diferite persoane din club, serveai bauturi, dansai...Cum se numeste jocul?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Aprilie 2011 |

Cine imi da si mie un link de unde sa downloadez After Effects 04? Am auit ca ies animatii destul de misto cu el ( ex. RObotzii :D ). Deci, stie cinea de unde as putea sa il downloadez, daca se poate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TicTacUser
în 14 Aprilie 2011 | TicTacUser întreabă:

Care este ultimul Hitman?

2
Răspunde Raportează
TicTacUser
în 14 Aprilie 2011 | TicTacUser întreabă:

Niste jocuri TPS.(third person shooting). care le-ati jucat si v-au placut. gen mafia 2...gta.dar smechere.noi.dau funda

2
Răspunde Raportează
georgeadi21
în 14 Aprilie 2011 | georgeadi21 întreabă:

Cine are pui de hamster mascul? As vrea sa nu fie mai mare de 7 luni.Ma puteti contacta la ID-ul meugeorge_adrian_florin

1
Răspunde Raportează
cățelușa56
în 14 Aprilie 2011 | cățelușa56 întreabă:

Am un caine. Are 3 ani dar poate fi dresat usor.Cand ies cu el la plimbare parca e nebun! Musca oamenii, se uita pe sub toate masinile dupa pisici se bate cu alti catei... Dar vreau sa stiu cum pot sa? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bloxx
în 14 Aprilie 2011 | Bloxx întreabă:

Ce parere aveti despre chitara aceasta? Adica daca vi se pare buna, chestii de genul asta. http://www.teocta.ro/chitara-acustica/384-chitara-acustica-sounder-husa.html

6
Răspunde Raportează
GoguStrigoi
în 14 Aprilie 2011 | GoguStrigoi întreabă:

Cum pot sa arunc mai departe cu diferite obiecte? De exemplu: cu bulgari, cu mingea de oina, cu ghinde...etc Funda si Vot!

5
Răspunde Raportează
mybutterfly
în 14 Aprilie 2011 | mybutterfly întreabă:

Buna all :) M-am hotarat sa-mi fac un blog dar nu gasesc o tema pe care sa o abordez, ma puteti ajuta? Multumesc frumos :*

8
Răspunde Raportează
AmandytaErhan
în 14 Aprilie 2011 | AmandytaErhan întreabă:

vreau sa scriu o carte despre niste fete care au gasit un usa dupa care e un bloc cu apartamente foarte vechi...si dupa cum afla ele e bantuit. ma gandesc sa spun ca au gasit usa in scolala si ca? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
coxx
în 14 Aprilie 2011 | coxx întreabă:

cine imi spune si mie daca este buna harna pedigree junior ...pentru un bichon de 7 saptamani? dau funda din propria experienta nu sa imi sc un rasp doar pentru funda :P

12
Răspunde Raportează
NaruxSaku
în 14 Aprilie 2011 | NaruxSaku întreabă:

Stie cineva la cat timp se face baie unui motan? Fundaaaa:x

11
Răspunde Raportează
Oanny
în 14 Aprilie 2011 | Oanny întreabă:

Am o problema.Am un husky siberian de un an si 7 luni. E ascultatoare, invata repede, (am invatat-o sa latre in 2 minute), dar nu reusesc sa o invat sa mearga la pas. E foarte nerabdatoare si mereu trage...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
iRawrr
în 14 Aprilie 2011 | iRawrr întreabă:

Sunt singura acasa, mia fatat pisica am 10 ani. Si nu stiu ce sa fac imi puteti spune, mama e plecata la bucuresti pana luni dimineata va rog ajutati-ma va rog mult de tot.

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Aprilie 2011 |

Bunica mea mi-a zis ca a vazut la televizor ca un cal numai putea sa traga caruta, si calul era foarte slab ise vedeau si coastele. Tiganii din caruta au batut calul pana cand a cazut si apoi au tras de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 1008
  • 1009
  • 1010
  • 1011
  • 1012
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 20 ore

9PM întreabă:

Exista oare oameni mai răi decât psihopatii și sociopatii /narcisiștii? In sensul oameni foarte răi, urâți lăuntric da care nu fac rău nimănui, doar au o furie și răutate în ei de nedescris?...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Femeiastelară
    trimisă acum 15 ore

Femeiastelară întreabă:

Formez un întreg împreună cu alt hibrid, îl visez, îl simt, energia lui e în mine. Dar îl urăsc. Când spun hibrid înseamnă că nu mai sunt 100% ființă umană. Cu greu îmi găsesc locul...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • costy335
    trimisă pe 19 Ianuarie

costy335 întreabă:

Salut TPU! Am o intrebare pentru baieti si o nelamurire mai "delicata" sper sa nu deranjeze pe nimeni. Prietena mea insinueaza ca inca este virgina dar stiu din mai multe surse ca nu mai este (nu m- ar...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • kissbacau
    trimisă acum 21 ore

kissbacau întreabă:

Salutari.in seara asta am dat niste gauri intru- un perete pentru o polita. Stau la bloc. Ultimele gauri date burghiul a intrat ca in branza. Inauntru e loc ca intr- um gheu cat am reusit sa vad si vine...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.063
  • Întrebări: 3.955.377
  • Răspunsuri: 17.671.846
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Locatii fantastice

Locatii fantastice

Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti

Start quiz
Categorii