Cine imi da primul un id de stardoll chiar daca nu are asa multe haine sa fie fain fundita la cel mai fain
Câinele meu[bichon, 3 luni] îşi bea urina:-& Cum aş putea să`l dezvăţ? Menţionez că îl cert de fiecare data când face asta.:| Un sfat, vă rog. Fundiţă.
spune-mi ce parere aveti despre Mt2 Specific?
Exista la noi in zona o pers.de vreo 19 ani care detine vreo.20 de pisici + pisoi si un caine. Am si eu un ciobanesc si mereu imi spune mie ca sa nu imi mai lasa, , javra, , mea de caine langa ea(cainele...? (mai mult)
Ce rasa are catelul din acest album(pentru cei care il cunosc, catelul lui nini) http://img836.imageshack.us/g/vlcsnap2011031715h52m06.jpg/
imi spuneti siteuri noi de melodii, mersi
Pentru cei interesati de sunete de apel si sunete amuzante din RoBotZi se pot descarca de aici : pachetul 1 : http://tiny.cc/SuneTe pachetul 2 ce cuprinde si iamgini : http://tiny.cc/PaCk2
Deci e ceva de intrebat[eu intreb e logik]!` Deci plac pe cineva. Vreau sa ii marturisesc ca eu simt ceva pentru. el insa. Mi-e frica De ce? De reactia lui! Unii din cls. Spun insa ca si el ma iubeste...? (mai mult)
Ce rasa este acest adorabil catelus? http://www.codrosu.ro/wp-content/uploads/2009/04/poze_catei_24.jpg
Ce rasa sunt cateii astia? http://www.animalutul.ro/hrana/hranirea-cateilor/1199/2/poza-catel.jpg http://www.pozeleonline.ro/o_anunturi/860.jpg :X
Imi spune-ti si mie respiratia la castori va rog dau funda!@!
cine imi spune sh mie niste statusuri despre prietenie, dragoste, funny etc. [funda] :X
Sa lovit hamsteru meu adica a cazut de sus am colivie cu 2 etaje s-a lovit la cap si mergea parca e beat:)) si se dadea peste cap s-a intamplat ceva?
am o noua intrebare pentru tine.De data aceasta e mai complicat.Cum imi pot convinge mama ca AviraAntivir e un antivirus foarte rau si sa ma lase sa iau NortonAntivirus, Avast, Kaspersky trial?...? (mai mult)
Stie cineva cat costa un frisbee?
Am niste pesti paradis, un caras si inca unul mare cu mustati e galben da nu mai stiu cum se numeste si un gupi.Pana acum l-am pus pe gupi intr-o cutie separata in acelasi acvariu ce parere aveti sa-i...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cat mai multe informatii si detalii despre rasa de caine Bichon? P. S.:Vreau parerile voastre nu le vreau copiate de pe net. Multumesc anticipat!
Cui ii plac pisicile si de ce? Funda plus vot la cel mai explicit raspuns
SAL! Am de ales intre doua telefoane samsung c3050 si samsung u800! Pe care l-ati alege tinand cont ca nu ma intereseaza pozele ci muzica! Imi pare rau daca nu am postat la categoria corespunzatoare. Multumesc!...? (mai mult)
Cat costa un pui de pisica albastra de rusia.
Dati-mi un site pe care ati vazut ca se da spre adoptie un catel de rasa pui dar anunt mai nou mersi mult
Doresc sa adopt un pui de beagle. daca stiti vreun anunt nou sau are cineva va rog sa ma anuntati multumesc mult
:) Fetita mea, Maria are 4 anisori si la ea la gradinita a aparut o moda mai ciudata :))Toti copii au acele carti cu animale de la MEGA IMAGE, numai Maria nu... Doar ca noi nu avem vreun MEGA? (mai mult)
Apropierea lunii de pamint la data de 19 martie 2011, va afecta totusi ceva pamantul?
As dori sa o conving pe mama sa-mi cumpere un Yorkshire Terrier sau Westie Terrier (la cini ma refer) si nu stiu cum sa o conving, avand in vedere ca sunt scumpi, si nu stiu cum as putea sa...? (mai mult)
Caut bichon si nu gasesc! Toti bichonii sa apeleze la meine! =)) (serios chiar caut bichon, nu conteaza ca ii maltese, frisse, bolognes, havanez etc.) ajutati-ma va rog ...sunt din bihor si as? (mai mult)
Cine poate sa-mi dea un link cu un program free care ajuta la invatarea limbii japoneze.eu am gasit unul dar e trial :(( dau "doua, trei, patru douaj' " de funde:D
Poi.stiti jocu Tomb Raider Legend?! Mda.eu acum am inceput.si mis blocata in Bolivia. Si am intrat pe nu stiu unde prin apa.si am omorat jaguarul.Si vine o parte cu niste pereti care se apropie si se...? (mai mult)
Cine are papagal? Eu am un baiat pe nume Polly si e pui, ieri l-am cumparat si vreau sa il dresez.Ma poate ajuta cineva? Va rog fara raspunsuri stupide si nefolositoare. fundita pentru cel mai bun raspuns!...? (mai mult)
Http://apps.facebook.com/sapte_culori_adunate/?url=galerie%2F&code=2.HZNd0RhWIdH5QbGG4aoCHQ__.3600.1300298400-100000722808359 un votttt plz funda
De unde pot invata sa folosesc html, css, php fara tutoriale de pe site-uri?
Aceasta este o intrebare pentru vizionatorii emisiunii "Romanii au talent". Care este/sunt concurentul/concurentii vostrii preferati? Puteti da cate raspunsuri vreti! Funda la cel care se aseamana...? (mai mult)
Am primit acum 2 zile un caras oranda. E micut si foarte jucaus.Problema este ca parintii mei nu ma lasa sa-l tin in vechiul acvariu. O iubesc fft mult pe Booneydar nu stiu ce sa fac. Tipa de la pet...? (mai mult)
Ce reactii adverse sunt dupa primul vaccin administrat catelusului? Si cum se pot fi ocolite sau tratate?
Ce intamplari reale vau speriat?
Happy end or drama? Hei. Am mai pus intrebarea, si o voi mai pune pana cand voi primi suficiente raspunsuri cat sa fiu multumita. Ce ati alege dintre o carte cu final fericit sau o drama? M-am apucat sa...? (mai mult)
Au inceput sa vina primavara, afara ies ghioceii, dar pe fata mea pistruii. Ce metode sa scap de acestia stiti? dau funda
Buna tuturor. am o pisica adoptata de la pet shop, nu e de rasa, e tomberonista :)) dar tin foarte mult la ea, are ceva special. problema mea e ca a intrat in calduri :| miauna foarte tare, e agitata...? (mai mult)
Salut stie cineva daca dau anulare cont la h5 se sterge de tot contul? dau funda unui rasp complet
Ce animal de compani mi-ati recomanda?;;) Vreau si poze neaparat;)) FUNDA
Nu stiti de unde as putea sa imi cumpar un caine YORK SHIRE TERRIER? Sa fie pui. Nu conteaza ce sex ii. Dar sa fie la maxim doua ore departare de Hunedoara!
O idee de farasa la telfon?:D
Cum se pune un ham la un bichon de aproape 3 luni...nu stiu ...va rog si imagini ceva?
Eu am un perus care nu stiu daca e fata sau baiat.cand era mai mic avea, , nasul, , bleou, dar acum s-a facut un maro deschis. voice parere aveti? si ar mai fi o mica mare problema...coco(perusul meu)? (mai mult)
As vrea niste informatii despre Cockeri Spanieli. Pe acelea de pe net le-am citit pe toate asa ca as vrea ceva mai din propria experienta. Dau funda
Stie careva o metoda prin care imi pot dresa catelusa sa nu mai sara la oameni pe strada cand o scot pe afara si la copii cand ii vede pe role, biciclete sau daca iia ude ca vorbesc mai tare. oricum problema...? (mai mult)
In atentia iubitorilor de animale, cei care doriti sa salvam animalutele de la moarte si sa se aprobe legea sterilizarii va rog sa semnati petitia. www.fnpa.ro/petitie, daca cineva doreste sa trimita...? (mai mult)
Eu mi-am luat un webkinz signatute cu abonament LUX, dar cand l-am bagat pe internet era webkinz normal nimic deosebit. Dar l-am bagat in casa cu alte animalute.Va rog spuneti-mi de ce s-a intamplat asta.Sau...? (mai mult)
Care este din slatina pls care stie daca exista echipa de handball masculin in slatina.As vrea sa merg. Daca da Luati id asta razvan.badboy3@yahoo.com FUNDA
Buna vreau sa-mi iau un pitbull si vreau sa stiu daca ei trebuie omorati la varsta de 7 ani omenesti pentru ca atunci devin foarte agresivi si isi pot omori stapanul si nu as vrea sa ma atasez de el si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!