Tocmai am terminat de citit cartea "Ingerul noptii" scrisa de Becca Fitzpatrick, si am gasit de internet o carte scrisa tot de ea, o carte numita "Crescendo". Am cautat, dar nu am gasit...? (mai mult)
Am si eu o pisica birmaneza de vreo 7-8 luni si as vrea sa ies cu ea prin parcuri si chestii din astea dar este foarte speriata. La inceput inainte sa o cumpar statea in curte daci nu e chestie ca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre rasa bulldog francez? dar despre mops? as dori sa cumpar una dintre rasele acestea dar nu ma hotarasc! Ajutor!
Semnati si voi petitia asta impotriva eutanasierii cainilor comunitari: http://www.fnpa.ro/petitie/ solutia este sterilizarea!
Am doua intrebari pentru voi a)Cum se face hainuta de alba ca zapada pe webkinz? b)De unde au unii webkinz hainute splendid speciale cu ar fi:rochita alba de mireasa, ohelarii aceia albastrii mari? Raspundeti...? (mai mult)
Cati ani inseamna, la o pisica, 1 un in viata unui om? pana la cati ani creste o pisica(fizic)? cati ani traieste o pisica? dau funda si vot la celelalte raspunsuri!
Vreau un porcusor de guineea ce pret credeti ca are? fiecare in parte. el, cusca, mancare ce preturi au? mersi mult
Sall, am doua intrebari pentru. cei care detin caini husky: 1.Sunt usor de antrenati in a-si face nevoia pe aceii, , pampersi, , pentru. caini? 2.Se inteleg bine cu pisicile? Adica, am un pisoi...? (mai mult)
Vreau sa confectionez o amultea cu o cruciulita, daca se poate imi dati un site cu poze si pasi necesari? Multumesc.
Daca ar fi sa imi iau catel sa imi iau border collie sau yorkshire terrier?
Ati auzit de cartile magic lilli? Eu le am pe : petrecerea, micul vampir, descopera America, pozne si ghidusii, temele vrajita, da scoala peste cap, magia craciunului si Castelul lui Dracula....? (mai mult)
Are cine un cont webkinz nefolosit! Va rog! fundita.
spuneti va rog ceva statusuri care sa aiba legatura cu aceea ca eu mereu il iert pentru ce face, sau pentru ce spune. i ofer mai mult decit primesc, ma comport mai bun cu el.ma tem mereu sa nul...? (mai mult)
asdori sa pun o intrebare cum se face un siteee?
Hey, am reusit in sfarsit s-o conving pe mama mea sa-mi ia un husky.Stau la curte, mai am 2 bichoni deci nu ar sta chiar singur(bichoni nu sunt ai mei, ci ai verisoarelor mele). Problema e:am citit undeva...? (mai mult)
La cate saptamani pui de Cocker Spaniol pot fi luati de langa mama? Sau mai pe scurt la cate saptamana imi pot lua catelul?
Cine ma poate ajuta sa invat cum sa fac site-uri. Va rog Mult!
Cine a fost in NY? V-a placut? Daca da ce. Ce ati vizitat? Cum sunt oamenii? :) Dau funda:*.
Care are foaia cu diagramele de la Pastorul Divin sa o scaneze si sa mi-o trimita si mie la emailul diana_sweething@yahoo.com
Cne stie sa faca baratile prieteniei sa dea add la id mj.roberta@yahoo.com ca vreau si eu sa invat :3o mrs :X:X:XX
Ce parere aveti despre desenele de aici: http://www.desenatori.ro/desenator/319570/? please, uitati-va macar la cele de pe I pagina (cele mai reusite) si spuneti-mi o parere sincera.
Deci ...cineva nu conteaza daca e baiat sau fata in fine :-J tot tr mass-uri pe mess pe care eu nu le primesc dar prietenii mei le primesc.nu stiu ce sa cred credeti ca ma are la o sectiune? (mai mult)
Hey! :) stie cineva cum pot face credite reale pe imvu fara sa platesc?
Un magazin unde as putea gasi mese de biliard :) in Bucuresti [sec 2 - centru ]?
Cum vi se pare numele " La`m Umilit Pe -> " la CS?
Dc dragul meu xipho s-a decolorat intr-o seara?:( :( help
Am numai 12 ani dar as vrea sa fac cosplayuri. Ma poate ajuta cineva? Va rog mult>:D< [ Dau si funde cui ma ajuta:)] id de mess: animebitzu
Dupa cate zile puii de pisici pot vedea?
Cum se numeste catelul lui mircea solcanu( rasa catelului)? funda+folositor+amuzant :*
Eu una va fac bani pe webkinz. daca vreti ma cautati pe pudel_tatiana@yahoo.com.
TPU sunt asa de bucuroasa pentru ca o sa am un caineee! Intrebarea este: Daca ati avea o femela Cocker neagra ce nume ia-ti pune?
Stiti vreun sofware de animatii care sa fie ca GoAnimate (www.goanimate.com)?
Cine stie yorkshire cu 110euro? Va rog,,,, sa fie din Cluj-Galati asa ceva pls dau funda si vot.
Funda! Am si o intrebare: din ce magazin pot cumpara fire pentru laneyard:http://www.arthobbycreativ.ro/hobby_show.php?subcatid=116(asa- dar nu vreau sa comand de pe internet...as prefera un magazin? (mai mult)
Buna imi puteti da si mie niste statusuri foarte tari va rog? Merci anticipat:*
Ce sa fac ca as vrea sa fie mai cunoscut Blogul meu? http://www.thoughts.com/dog-loverss
Ce parere aveti de lumanarile handmade? iti pot aduce un venit?
Voi ce parere aveti despre cainii din rasa ciobanesc mioritic?
Am un bichon de 5 luni caruia i-am facut prima faza a deparazitarii interne. Respiratia lui miroase foarte urat. Dupa deparazitare si dupa vaccin s-ar putea ca mirosul sa dispara? Si daca nu ce ar trebui...? (mai mult)
as avea si eu o intrebare.Imi dorec de mult un caine ci doar mama nu ma lasa. E greu de convins, nu ii plac animalele, ma puteti ajuta cu niste ideei va rog frumos? Btw eu stau la bloc... dar? (mai mult)
Ce sa le dau la perusi daca au diaree? fundoi
Vreau sa imi iau un pui de ciobanesc sa il duc la tara dar sa stea afara in cusca...credeti ca ar plange daca ar sta singur pe intuneric? pentru ca am mai citit aici ca unii puiuti plang daca sunt lasati? (mai mult)
Omfg! omfg! ce se intampla? incerc sa ma conectez la lady popular am cont la niv 5 si ma da de la inceput sa-mi creez domnisoara eu scriu parola si numele si ei imi dau de la inceput
Stie cineva unde pot gasi scenarii de filme p net?:D funda:*
Are cineva testoasa ca si mine?
Cum pot invata un catel sa nu faca in casa?
Imi puteti spune ce trebuie sa-i faci unui catel adica cate vaccinuri sau ce trebuie sa ii iau? Va rog muult.
Cum imi pot convinge parintii (foarte stricti si hotarati, apropo) sa imi ia o pisica? Stau la casa... Funda pentru cel care functioneaza!
Vreau si o sa'mi dati daca vreti avatare care se misca ca a lu asta http://www.tpu.ro/utilizator/aczat Mersi si dau si funda!
Cat costa un vaccin la un catelus husky?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!