Sunt putin ingrijorata in legatura cu pisica care mi- a fatat recent si as vrea sa aud parerile voastre inainte de a consulta un veterinar. Aceasta a fatat joi seara inspre vineri. Nasterea a decurs...? (mai mult)
Băi, deci am facut o greșeală... acum nici nu stiu daca e superstiție sau e adevarat. Cateaua mea a fatat in urma cu 3 zile(pentru prima dată) și pentru că imi era atât de drag de puii ei, i-...? (mai mult)
Este normal dacă hamsterul meu de companie mă linge pe mână când nu mai îl scarpin p.s eu cred ca mai vrea să il scarpin o perioadă mai lungă de timp...
Aș vrea să știu dacă pot să pun hârtie igienică în cușcă hamsterilor, vreau să știu doar dacă le afectează sănătatea.
Ce tip de lampa are nevoie o broasca țestoasa?
mă uitasem acum puțin timp la o compilație de failuri numită "Painful Compilation" pe YouTube și am văzut un video in care un timp sa aruncase pe spate de pe un acoperiș sau o platformă...? (mai mult)
Imi poate face si mie cineva cu toate vaccinurile necesare pentru catei maine o sa ii fac vaccinul de la 6-7 sapramani apoi care urmeaza?
Salut. Exista intr-adevar sondaje online in care plătesc? Sau orice alte modalitati de a câștiga bani online, ex sa depui nr de cont la o bancă si sa iti vireze bani in el.
Am o problema cu motanul meu... parca e posedat. Daca vreau sa il mangai ma musca, insa toarce(toarce de nervi cred) ma zgarie, noaptea se uita FFF ciudat la mine, adica pur si simplu ma uit in ochii...? (mai mult)
As dori sa știu, de unde pot cumpăra par de la coada cailor! Adică, dacă știți ceva herghelii care vând astfel de par! Ar fi frumos dacă ar fi ceva din zona Iașului, dar accept și...? (mai mult)
Este cineva care are astfel de culori acilice? https://www.magazinulartistilor.ro/produs/culori/set- 40- de- culori- acrilice- royal- crafters/ M- ar interesa sa le cumpar, dar nu stiu cat de calitative...? (mai mult)
Am un catel care are purici. Problema este ca nu sta sa îi dau cu prafuri, mereu cand ma vede fuge! Ce pot sa fac?
Hey! Astazi mi- am cumpărat o broasca țestoasă și as vrea sa stiu dacă are nevoie sau nu de lampa și filtru...angajatele de la pet shop au zis ca nu are nevoie, însă nu sunt sigura de asta...Are...? (mai mult)
Bună ziua. Am o întrebare în legătura cu caini. Pe OLX sunt multe anunțuri de câini, dacă vorbesc cu deținătorul poate să- mi trimită câinele cu un curier special la mine acasă sau trebuie...? (mai mult)
Eu am un bichon maltese in varsta de un an. I- am luat astăzi niste bobite Royale Canin Maxi Puppy si nu am vazut ce avea pe pungă. Puteti sa le căutați pe net sa vedeți cum arată. Sunt...? (mai mult)
Am un cățel care are o lună. De la cate luni pot sa ii fac Vaccin?
Există adăpost de pisici în Brașov?
Unde pot gasi un adapost de caini de unde pot adopta un caine in Galati sau prin apropiere?
Vreau sa va intreb o chestie ce am auzit de la multi oameni ce au avut pisicute.Este adevarat ca pisicile nu iubesc stapanii?
Eu am un bichon maltese in varsta de un an si nu stiu ce bobite sa ii dau. Pana acum i- am dat royale canin petru juniori. Dar acum nu stiu de care sa ii iau. Eu vreau tot royale canin dar...? (mai mult)
As putea transporta o pisica (într-o cușcă de pisici) în mijloace de transport în comun (tren și autobuz)?
În curând o să-mi iau un gecko leopard. Eu trăiesc în Oradea și nu știu de unde să iau o placă de încălzire și un termostat. Știe cineva de unde pot să le iau?
Salutare. Acum aproximativ un an am achizitionat de la Lidl un set de 8 culori acrilice de la Crea Box. Mai am un set de 4 culori acrilice cu efecte de nisip si piatra. Le- am folosit de cateva ori, ...? (mai mult)
Buna tuturor. Am o intrebare si as avea nevoie de un raspuns sau un sfat. Treaba e in felul urmator: Acum 2 ani am cumparat un Akita Inu de pe Companion, prin firma Kennel Group SRL (Actuala Disney Dog...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa transform 1 leu in 10 lei sau 5 lei in 50 si invers? Cum fac magicienii aia de pe internet. Impaturesc bancnota si iese alta.
Cu câteva minute înainte am observat ceva ciudat la câinele meu chihuahua... a fost totul ok înainte însă acum are ceva ciudat între nas și buză, la nară pe partea dreaptă a capului ...? (mai mult)
Bună, TPU! Am un motan de 2 ani şi azi e a 3 a zi in care nu a venit acasa. Eu stau la tara, venea de obicei muscat, insa nu a mai lipsit atat. Nu este castrat si tin sa mentionez ca e salbatic cu...? (mai mult)
Ieri pe la sapte seara cand veneam acasa am gasit o randunica pe drum. Credeam ca era moarta, dar dupa am vazut ca traieste si am presupus ca si- a rupt aripa sau ceva. Am luat- o cu intentia...? (mai mult)
Acum o zi am fost sa ii dau de mancare cainelui meu, care naparleste.L- am mangaiat, m- am dus in casa si mi- am ros unghiile.M- am trezit cu par pe fata si am senzatia ca am par in gura/gat.Ce...? (mai mult)
Porumbeii mananca mac?
Bună. Am un câine şi în urmă cu 2 sau 3 luni a făcut râie. Am chemat un medic veterinar iar acesta i- a facut o injecție... deci i- a trecut după o săptămână nu mai avea nimic iar acum de...? (mai mult)
Salut, sunt nou în domeniul acvaristicii și aș vrea să știu cu ce pot curăța mai ușor depunerile de calcar de pe interior acvariului, până acum am încercat cu partea mai aspră a unui burete...? (mai mult)
Salut oameni de pe TPU. Am o întrebare în legătură cu pescuitul. Îți trebuie neapărat permis pentru pescuit? Gen, eu stau în Blaj și voiam acum câteva zile să mă duc la pescuit la Târnava...? (mai mult)
Salut, pisica mea care face 2 luni peste o saptamana jumate statea in pat, dormea iar eu il mangaiam pe cap, dintr- o data vad o chestie neagra, incerc sa o iau, ce credeti, se miscaaaaa. L- am luat...? (mai mult)
Pun intrebarea asta pentru cei din Bacau. La curtea de apel este digi si langa digi este un cabinet veterinar. Stie cineva pana la cat tine deschis duminica?
Salut, stie cineva unde pot gasi (pe net) un amplificator pentru pianina?
Buna TPU. Acum 4 zile, pisica mea - care încă alăptează- a acceptat 2 motani nou- născuți (erau uzi in momentul in care i- am gasit abandonați intr- o punga- ). Problema e ca, desi de cand i-...? (mai mult)
Recent am adoptat un puiut de akita inu.Catelusul are 2 luni si este vaccinat si deparazitat conform varstei.Prin luna august va trebui sa plec vreo 10 zile si merg la un hotel unde animalele de...? (mai mult)
Am o femela Husky, are 2 ani, nu am crescut- o eu, o am de 1 luna, de vreo saptamana incoace am inceput sa o scot pe la plimbare si nu stiu de ce, de 2 zile tot urla in fiecare dimineata...? (mai mult)
Am un pui de ciobănesc de Bucovina,are o luna, ce îmi recomandați sa ii dau sa crească cât mai mare? E înțărcat și deja îi dau pedigriee, ce sa ii mai dau in plus sa crească cât mai mare?
Cat timp clocesc porumbeii ouale?
Acum o săptămână i- am făcut cainelui meu ( bichon maltese ) vaccinul de un an și astazi am observat ca in locul unde i- a făcut vaccinul are o umflatura ( cred ca este un dul ). Cum ...? (mai mult)
In ce consta proba practica la examenul de certificare a radioamatorilor? Stiu ca este vorba de reguli si proceduri de operare dar as dori sa aflu in ce consta raspunsul la intrebari.
Salut, am un pui de caine de 1 luna si nu mai poate sa manance, sa stea in picioare si este foarte moleșită. Ce sa ii fac? Ca la veterinar este inchis.
Am un papagal nimfa si sta mai mult liber prin casă si azi am observat ca șchioapă și tine un piciorus sus. M- am uitat atent si am vazut ca strânge gheruta, iar piciorul il mișcă deci nu...? (mai mult)
Cainele meu are o problema si nu stiu ce sa- i fac. Este molesit si sta toata ziua intins pe jos, are pofta de mancare dar are gatul foarte umflat si il doare. Ma lasa sa il ating si sa- l ...? (mai mult)
Nu pot sa va explic cum s- a intamplat, însă câinele meu s- a atins de vopsea pe la bot și gât. Aceasta i s- au prins și pe mustăți. Se vede că îl deranjează, întrebarea e daca se ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un hamster si as vrea sa imi dati cateva sfaturi in legatura cu aceste animale si sa imi povestiti experienta voastra cu ele! Le pot pune rumegus din ala care ramane dupa ce tai...? (mai mult)
Salutare. Știţi cumva de unde aș putea achiziţiona un puzzle gradient? Preferabil să fie dintr- un magazin online. Ca cel de jos (sper că merge link- ul). https://www.amazon.co.uk/Gradient-...? (mai mult)
Ieri mi- am luat un catel si azi se joaca cu mine, ma linge, ma musca dar cand doarme tremura ca si cum ar vibra corpul lui si schirlaie. Ce pot sa ii fac, isi va reveni? Sunt ingrijorat pentru el! ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
RaicuIleana întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!