TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
Leili
în 6 Iulie 2019 | Leili întreabă:

Sunt putin ingrijorata in legatura cu pisica care mi- a fatat recent si as vrea sa aud parerile voastre inainte de a consulta un veterinar. Aceasta a fatat joi seara inspre vineri. Nasterea a decurs...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
NowForYou000
în 6 Iulie 2019 | NowForYou000 întreabă:

Băi, deci am facut o greșeală... acum nici nu stiu daca e superstiție sau e adevarat. Cateaua mea a fatat in urma cu 3 zile(pentru prima dată) și pentru că imi era atât de drag de puii ei, i-...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
youareabrightbeeburlcudariacristina
în 5 Iulie 2019 | youareabrightbeeburlcudariacristina întreabă:

Este normal dacă hamsterul meu de companie mă linge pe mână când nu mai îl scarpin p.s eu cred ca mai vrea să il scarpin o perioadă mai lungă de timp...

4
Răspunde Raportează
AmelianLarisa
în 5 Iulie 2019 | AmelianLarisa întreabă:

Aș vrea să știu dacă pot să pun hârtie igienică în cușcă hamsterilor, vreau să știu doar dacă le afectează sănătatea.

5
Răspunde Raportează
anonim04022003
în 5 Iulie 2019 | anonim04022003 întreabă:

Ce tip de lampa are nevoie o broasca țestoasa?

3
Răspunde Raportează
NoNameMyName
în 5 Iulie 2019 | NoNameMyName întreabă:

mă uitasem acum puțin timp la o compilație de failuri numită "Painful Compilation" pe YouTube și am văzut un video in care un timp sa aruncase pe spate de pe un acoperiș sau o platformă...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mariusflorin2341
în 5 Iulie 2019 | Mariusflorin2341 întreabă:

Imi poate face si mie cineva cu toate vaccinurile necesare pentru catei maine o sa ii fac vaccinul de la 6-7 sapramani apoi care urmeaza?

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 5 Iulie 2019 | AdiMihai25 întreabă:

Salut. Exista intr-adevar sondaje online in care plătesc? Sau orice alte modalitati de a câștiga bani online, ex sa depui nr de cont la o bancă si sa iti vireze bani in el.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2019 |

Am o problema cu motanul meu... parca e posedat. Daca vreau sa il mangai ma musca, insa toarce(toarce de nervi cred) ma zgarie, noaptea se uita FFF ciudat la mine, adica pur si simplu ma uit in ochii...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
qCozo
în 5 Iulie 2019 | qCozo întreabă:

As dori sa știu, de unde pot cumpăra par de la coada cailor! Adică, dacă știți ceva herghelii care vând astfel de par! Ar fi frumos dacă ar fi ceva din zona Iașului, dar accept și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ZimZa
în 5 Iulie 2019 | ZimZa întreabă:

Este cineva care are astfel de culori acilice? https://www.magazinulartistilor.ro/produs/culori/set- 40- de- culori- acrilice- royal- crafters/ M- ar interesa sa le cumpar, dar nu stiu cat de calitative...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
deliamalia09
în 4 Iulie 2019 | deliamalia09 întreabă:

Am un catel care are purici. Problema este ca nu sta sa îi dau cu prafuri, mereu cand ma vede fuge! Ce pot sa fac?

4
Răspunde Raportează
anonim04022003
în 4 Iulie 2019 | anonim04022003 întreabă:

Hey! Astazi mi- am cumpărat o broasca țestoasă și as vrea sa stiu dacă are nevoie sau nu de lampa și filtru...angajatele de la pet shop au zis ca nu are nevoie, însă nu sunt sigura de asta...Are...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Oliver24
în 4 Iulie 2019 | Oliver24 întreabă:

Bună ziua. Am o întrebare în legătura cu caini. Pe OLX sunt multe anunțuri de câini, dacă vorbesc cu deținătorul poate să- mi trimită câinele cu un curier special la mine acasă sau trebuie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2019 |

Eu am un bichon maltese in varsta de un an. I- am luat astăzi niste bobite Royale Canin Maxi Puppy si nu am vazut ce avea pe pungă. Puteti sa le căutați pe net sa vedeți cum arată. Sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Zuzumilk26
în 4 Iulie 2019 | Zuzumilk26 întreabă:

Am un cățel care are o lună. De la cate luni pot sa ii fac Vaccin?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2019 |

Există adăpost de pisici în Brașov?

1
Răspunde Raportează
X3RO
în 4 Iulie 2019 | X3RO întreabă:

Unde pot gasi un adapost de caini de unde pot adopta un caine in Galati sau prin apropiere?

4
Răspunde Raportează
Iasminai700
în 3 Iulie 2019 | Iasminai700 întreabă:

Vreau sa va intreb o chestie ce am auzit de la multi oameni ce au avut pisicute.Este adevarat ca pisicile nu iubesc stapanii?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2019 |

Eu am un bichon maltese in varsta de un an si nu stiu ce bobite sa ii dau. Pana acum i- am dat royale canin petru juniori. Dar acum nu stiu de care sa ii iau. Eu vreau tot royale canin dar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Atticus13
în 3 Iulie 2019 | Atticus13 întreabă:

As putea transporta o pisica (într-o cușcă de pisici) în mijloace de transport în comun (tren și autobuz)?

5
Răspunde Raportează
GragnatoLuca
în 3 Iulie 2019 | GragnatoLuca întreabă:

În curând o să-mi iau un gecko leopard. Eu trăiesc în Oradea și nu știu de unde să iau o placă de încălzire și un termostat. Știe cineva de unde pot să le iau?

1
Răspunde Raportează
ZimZa
în 2 Iulie 2019 | ZimZa întreabă:

Salutare. Acum aproximativ un an am achizitionat de la Lidl un set de 8 culori acrilice de la Crea Box. Mai am un set de 4 culori acrilice cu efecte de nisip si piatra. Le- am folosit de cateva ori, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DanPopa965
în 2 Iulie 2019 | DanPopa965 întreabă:

Buna tuturor. Am o intrebare si as avea nevoie de un raspuns sau un sfat. Treaba e in felul urmator: Acum 2 ani am cumparat un Akita Inu de pe Companion, prin firma Kennel Group SRL (Actuala Disney Dog...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SporeBox
în 2 Iulie 2019 | SporeBox întreabă:

Stie cineva cum pot sa transform 1 leu in 10 lei sau 5 lei in 50 si invers? Cum fac magicienii aia de pe internet. Impaturesc bancnota si iese alta.

4
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 1 Iulie 2019 | TomyBrave2019 întreabă:

Cu câteva minute înainte am observat ceva ciudat la câinele meu chihuahua... a fost totul ok înainte însă acum are ceva ciudat între nas și buză, la nară pe partea dreaptă a capului ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Korma_Cristina_1984
în 1 Iulie 2019 | Korma_Cristina_1984 întreabă:

Bună, TPU! Am un motan de 2 ani şi azi e a 3 a zi in care nu a venit acasa. Eu stau la tara, venea de obicei muscat, insa nu a mai lipsit atat. Nu este castrat si tin sa mentionez ca e salbatic cu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Sittrix
în 1 Iulie 2019 | Sittrix întreabă:

Ieri pe la sapte seara cand veneam acasa am gasit o randunica pe drum. Credeam ca era moarta, dar dupa am vazut ca traieste si am presupus ca si- a rupt aripa sau ceva. Am luat- o cu intentia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GoodTV3
în 1 Iulie 2019 | GoodTV3 întreabă:

Acum o zi am fost sa ii dau de mancare cainelui meu, care naparleste.L- am mangaiat, m- am dus in casa si mi- am ros unghiile.M- am trezit cu par pe fata si am senzatia ca am par in gura/gat.Ce...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
GicaGigekGica
în 1 Iulie 2019 | GicaGigekGica întreabă:

Porumbeii mananca mac?

4
Răspunde Raportează
Paularoxana123456789
în 1 Iulie 2019 | Paularoxana123456789 întreabă:

Bună. Am un câine şi în urmă cu 2 sau 3 luni a făcut râie. Am chemat un medic veterinar iar acesta i- a facut o injecție... deci i- a trecut după o săptămână nu mai avea nimic iar acum de...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
IonutRullz
în 30 Iunie 2019 | IonutRullz întreabă:

Salut, sunt nou în domeniul acvaristicii și aș vrea să știu cu ce pot curăța mai ușor depunerile de calcar de pe interior acvariului, până acum am încercat cu partea mai aspră a unui burete...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
HasaEduard07
Întrebare recomandată în 30 Iunie 2019 | HasaEduard07 întreabă:

Salut oameni de pe TPU. Am o întrebare în legătură cu pescuitul. Îți trebuie neapărat permis pentru pescuit? Gen, eu stau în Blaj și voiam acum câteva zile să mă duc la pescuit la Târnava...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2019 |

Salut, pisica mea care face 2 luni peste o saptamana jumate statea in pat, dormea iar eu il mangaiam pe cap, dintr- o data vad o chestie neagra, incerc sa o iau, ce credeti, se miscaaaaa. L- am luat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lahfu33
în 30 Iunie 2019 | Lahfu33 întreabă:

Pun intrebarea asta pentru cei din Bacau. La curtea de apel este digi si langa digi este un cabinet veterinar. Stie cineva pana la cat tine deschis duminica?

1
Răspunde Raportează
marius13k
în 30 Iunie 2019 | marius13k întreabă:

Salut, stie cineva unde pot gasi (pe net) un amplificator pentru pianina?

3
Răspunde Raportează
lorena66
în 30 Iunie 2019 | lorena66 întreabă:

Buna TPU. Acum 4 zile, pisica mea - care încă alăptează- a acceptat 2 motani nou- născuți (erau uzi in momentul in care i- am gasit abandonați intr- o punga- ). Problema e ca, desi de cand i-...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AGuyOnTheInternet
în 30 Iunie 2019 | AGuyOnTheInternet întreabă:

Recent am adoptat un puiut de akita inu.Catelusul are 2 luni si este vaccinat si deparazitat conform varstei.Prin luna august va trebui sa plec vreo 10 zile si merg la un hotel unde animalele de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ZackBios
în 30 Iunie 2019 | ZackBios întreabă:

Am o femela Husky, are 2 ani, nu am crescut- o eu, o am de 1 luna, de vreo saptamana incoace am inceput sa o scot pe la plimbare si nu stiu de ce, de 2 zile tot urla in fiecare dimineata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Maxxyy
în 30 Iunie 2019 | Maxxyy întreabă:

Am un pui de ciobănesc de Bucovina,are o luna, ce îmi recomandați sa ii dau sa crească cât mai mare? E înțărcat și deja îi dau pedigriee, ce sa ii mai dau in plus sa crească cât mai mare?

6
Răspunde Raportează
Andreyt112
în 29 Iunie 2019 | Andreyt112 întreabă:

Cat timp clocesc porumbeii ouale?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2019 |

Acum o săptămână i- am făcut cainelui meu ( bichon maltese ) vaccinul de un an și astazi am observat ca in locul unde i- a făcut vaccinul are o umflatura ( cred ca este un dul ). Cum ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GheorghePrep
în 29 Iunie 2019 | GheorghePrep întreabă:

In ce consta proba practica la examenul de certificare a radioamatorilor? Stiu ca este vorba de reguli si proceduri de operare dar as dori sa aflu in ce consta raspunsul la intrebari.

5
Răspunde Raportează
GGnescafe
în 29 Iunie 2019 | GGnescafe întreabă:

Salut, am un pui de caine de 1 luna si nu mai poate sa manance, sa stea in picioare si este foarte moleșită. Ce sa ii fac? Ca la veterinar este inchis.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2019 |

Am un papagal nimfa si sta mai mult liber prin casă si azi am observat ca șchioapă și tine un piciorus sus. M- am uitat atent si am vazut ca strânge gheruta, iar piciorul il mișcă deci nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MirelCiobanu
în 29 Iunie 2019 | MirelCiobanu întreabă:

Cainele meu are o problema si nu stiu ce sa- i fac. Este molesit si sta toata ziua intins pe jos, are pofta de mancare dar are gatul foarte umflat si il doare. Ma lasa sa il ating si sa- l ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Focutza
în 28 Iunie 2019 | Focutza întreabă:

Nu pot sa va explic cum s- a intamplat, însă câinele meu s- a atins de vopsea pe la bot și gât. Aceasta i s- au prins și pe mustăți. Se vede că îl deranjează, întrebarea e daca se ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iunie 2019 |

Vreau sa imi iau un hamster si as vrea sa imi dati cateva sfaturi in legatura cu aceste animale si sa imi povestiti experienta voastra cu ele! Le pot pune rumegus din ala care ramane dupa ce tai...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ZimZa
în 28 Iunie 2019 | ZimZa întreabă:

Salutare. Știţi cumva de unde aș putea achiziţiona un puzzle gradient? Preferabil să fie dintr- un magazin online. Ca cel de jos (sper că merge link- ul). https://www.amazon.co.uk/Gradient-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariusflorin2341
în 28 Iunie 2019 | Mariusflorin2341 întreabă:

Ieri mi- am luat un catel si azi se joaca cu mine, ma linge, ma musca dar cand doarme tremura ca si cum ar vibra corpul lui si schirlaie. Ce pot sa ii fac, isi va reveni? Sunt ingrijorat pentru el! ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 20 ore

9PM întreabă:

Daca niste hoți s- ar baga in seama cu voi cum ați proceda? Le dați feedback? Sau ii ignorați complet? La mine in zona vad că în ultimul timp se tot fura din magazine, și fete am văzut că ciordesc!...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă acum 14 ore

Furnicuta000 întreabă:

E adevarat ca cine are iphone nu are chat gpt? Cum rezistati fara el?
    21 răspunsuri
  • RaicuIleana
    trimisă pe 23 Noiembrie

RaicuIleana întreabă:

Un bărbat când este sincer și spune adevărul cu o femeie, când e beat sau când e treaz?
    20 răspunsuri
  • AsgaardSephiroth
    trimisă acum 18 ore

AsgaardSephiroth întreabă:

Salutare tuturor. Probabil ați auzit sau citit în mass media că acum doua săptămâni premiul cel mare la loto 6/49 a fost câștigat de un tânăr inginer (30 de ani), care a jucat o varianta simpla...? (mai mult)
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.936
  • Întrebări: 3.953.414
  • Răspunsuri: 17.656.064
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
H2o: Just add water

H2o: Just add water

Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.584 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.826 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.068 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.175 Conversaţii