TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
Andddd12
în 24 Iulie 2020 | Andddd12 întreabă:

Am o cățelușa, Bichon malteze de 2 ani iar astăzi am fost nevoită sa o tund pana la piele in zona de sub ochi și pana la nas, din cauza faptului ca i s- a lipit o guma in timp ce era afara...fiind...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dragne_Emanuel_1980
în 23 Iulie 2020 | Dragne_Emanuel_1980 întreabă:

Bună ziua, am o catelusa bichon maltez. Uitându0-mă atent pe burtica am numărat 9mameloane este normal?

2
Răspunde Raportează
Dr?gu?inAndrei
în 23 Iulie 2020 | Dr?gu?inAndrei întreabă:

De unde pot să cumpăr un pitbul?

1
Răspunde Raportează
anonimatasexy6
în 23 Iulie 2020 | anonimatasexy6 întreabă:

Mi- am cumpărat niște peruși din pet- shop. Când am ajuns acasă am băgat fetița în colivie iar când am vrut să bag și baiețelul a zburat prin casa de nu mai reuseam sa il prind, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 22 Iulie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

De la cate luni un caine e capabil sa manance oase? Imi raman de la copanele oasele si vreau sa stiu daca le faci in 3-4 bucati, le poate manca? Are 2 luni, ciobanesc caucasian

5
Răspunde Raportează
Elide
în 22 Iulie 2020 | Elide întreabă:

Bună TPU, am o cățelușa..are vreo 4 luni cam așa, as vrea sa o castrez, dar am auzit că trebuie să nască odată și apoi, mi- e frică să nu moară, s- a întâmplat să vă moară după ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 22 Iulie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Daca dau cu insecticid taifun pe caini pot scapa de capuse si purici? Scrie ca nu e toxic pentru oameni si animale

2
Răspunde Raportează
Carolina1972
în 22 Iulie 2020 | Carolina1972 întreabă:

TPU! Am o femela foarte frumoasa American Bully de 6 luni, iar acum o saptamana i- a venit menstruația și inca nu i s- a terminat, ii mai curge cate puțin și astăzi... A trecut o săptămână, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Chineli_Maria_1991
în 22 Iulie 2020 | Chineli_Maria_1991 întreabă:

Imi doresc sa imi cumpăr un caine Pomeranian, doar ca in ciuda faptului că am cautat destul de mult, nu am gasit nicăieri unul la un pret accesibil. Ma puteti ajuta cu un anunț ok sau daca ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheCriminal91
în 22 Iulie 2020 | TheCriminal91 întreabă:

S-ar putea sa se intample ceva daca imi vopsesc cainele cu acuarele? Gen acuarele din alea cu care pictezi cu pensula. Vreau doar sa incerc sa vad cum ar arata. Se poate intampla ceva?

3
Răspunde Raportează
alexcelmic
în 21 Iulie 2020 | alexcelmic întreabă:

Salutare, de curând am adoptat o cățea, este un mix dintre o femelă shar pei și un mascul cane corso, are în jur de 6 luni, de la 4 luni a început însă să fie foarte agresivă dar nu într-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zuzumilk26
în 21 Iulie 2020 | Zuzumilk26 întreabă:

Am dus acum 1 saptamana 2 iepuroaice la cotoc. Una a stat 5 min și cealaltă 30 de min. Cea care a stat 30 de min a fost muscata de urechi. De unde îmi dau seama ca au rămas gestante fără...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 21 Iulie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

Cum imi dau seama daca catelusul meu de aproape 2 luni se joaca sau chiar vrea sa ma muste? Il intorc pe spate, il gadil pe burtica si tot incearca sa ma prinda cu dintii.La fel ma mai apuca de picioare.Are...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TweeKTM
în 21 Iulie 2020 | TweeKTM întreabă:

Am și eu un pisic mic (s- a născut în aprilie). Este foarte jucăuș și îi place compania oamenilor. Problema este că astăzi el a ieșit afară iar niste copii l- au prins. Se ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iulie 2020 |

Am dus acum 1 saptamana 2 iepuroaice la cotoc. Una a stat 5 min și cealaltă 30 de min. Cea care a stat 30 de min a fost muscata de urechi. De unde îmi dau seama ca au rămas gestante fără...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alyra
în 21 Iulie 2020 | Alyra întreabă:

O listă cu multe lucruri negre poate cineva să-mi facă sau să găsească undeva? Am căutat pe net dar vreau mai multe exemple.

7
Răspunde Raportează
Riuca
în 21 Iulie 2020 | Riuca întreabă:

Poti taia unghiile unui catel cu unghiera de oameni? Nu am cu ce sa i le tai si as vrea sa o folosesc pe a noastra, va ramane doar pentru catel apoi.

1
Răspunde Raportează
nooneishereboo
în 21 Iulie 2020 | nooneishereboo întreabă:

Am un motan tare drăgălaș și îl iubesc foarte mult, care în ultima vreme se comportă destul de ciudat. La început am crezut că e o fire mai leneșă, dar de câteva luni tot are așa o stare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 21 Iulie 2020 | DonEduardo întreabă:

Ce animale exotice poti avea in Romania legal?

3
Răspunde Raportează
livia43
în 21 Iulie 2020 | livia43 întreabă:

Ce spray sau crema cicatrizanta este cea mai buna? Am avut cicatridina, insa am vazut ceva si de la roche posay, a incercat cineva? Mai stiti si altele?

1
Răspunde Raportează
boogie
în 21 Iulie 2020 | boogie întreabă:

Daca ai acvariu trebuie neaparat sa pui si plante naturale in el? E ok pentru pesti daca nu ai acele plante?

1
Răspunde Raportează
7753
în 21 Iulie 2020 | 7753 întreabă:

Am nevoie urgenta de ajutor. Motanul meu e posibil sa fi fost otravit deoarece a folosit mamaie solutie(picaturi) de gandaci si de o saptamana vomita aproape in fiecare zi si a slabit. Ajutor...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
macovei1roxana
în 21 Iulie 2020 | macovei1roxana întreabă:

Am un cățel de 4 luni și o săptămână, de vreo 5 ore este foarte apatic, foarte molesit, fără pofta de mâncare și de joaca. Nu se ridica de pe covorașul lui nici când o vede pe prietena...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kamacho
în 20 Iulie 2020 | Kamacho întreabă:

Salut,tocmai ce mi-am luat un pitbull si are 4 saptamani, ce imi recomandați sa ii dau de mâncare, Ps. L-am luat de la mama lui

2
Răspunde Raportează
Vreausapot
în 20 Iulie 2020 | Vreausapot întreabă:

Bunica mea are 3 catei la tara care sunt practic infestati cu capuse. Am fost astazi la tara si am incercat sa le dau jos cu penseta de pe unul si am luat in jur de 15 si dupa am renuntat deoarece erau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
krt0f1oR
în 20 Iulie 2020 | krt0f1oR întreabă:

Am mai pus o intrebare acum o saptamana despre castrarea pisicii, iar astazi la cinci zile de castrare i s- a desfacut putin operatia si i se vede ceva alb sau verde si se mai poate observa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StacheMarta39
Întrebare recomandată în 20 Iulie 2020 | StacheMarta39 întreabă:

Ce inseamna intr- un anunt ca un caine are pedigree? Am inteles ca e vorba de parinti de rasa, dar rasa cum se atesta? Adica iti da vreo foaie la mana ceva? Cei care vand animale in petshopuri au certificat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
pennymendez
în 20 Iulie 2020 | pennymendez întreabă:

Cum imi pot convinge parintii sa imi ia un catelus? Stam la apartament si avem bani ca sa il intretinem.

9
Răspunde Raportează
DeeaCarmen
în 20 Iulie 2020 | DeeaCarmen întreabă:

Imi da si mie cineva niste tutoriale, cursuri online de desenat?

2
Răspunde Raportează
Emma272727
în 20 Iulie 2020 | Emma272727 întreabă:

Motanul meu, foarte blanos, are acea tuse specifica pisicilor cand inghit ghemotoace de par, de cele mai multe ori dupa ce se agita sau alearga si ma gandesc ca asta se intampla: inghite par mult. Insa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bijazzia
în 20 Iulie 2020 | Bijazzia întreabă:

Bună..am o întrebare... Perușul meu (femelă) de câteva zile stă umflat în pene și nu mai cântă. Mănâncă des și bea apă (ca de obicei foarte rar și foarte putin.) Câteodată e murdar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 20 Iulie 2020 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

vreau sa va intreb, pisicile british lasa par? Multumesc,

3
Răspunde Raportează
SrySkyhose
în 19 Iulie 2020 | SrySkyhose întreabă:

Buna seara, stiti cumva ce mananca un melc de apa?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iulie 2020 |

E buna fasolea pentru pisici?

2
Răspunde Raportează
Marușca123
în 19 Iulie 2020 | Marușca123 întreabă:

Știe cineva unde pot găsi așa ceva? https://vm.tiktok.com/JNvyrej/

2
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 19 Iulie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

Am un pui de ciobanesc caucasian de vreo 7 saptamani si de cateva zile tot isi scutura scapul, implicit urechile.Are ceva?

5
Răspunde Raportează
petrutaandreea
în 19 Iulie 2020 | petrutaandreea întreabă:

Puiul meu de golden retriever de 2 luni a inghitit acum doua zile o bucatica de plastic...el este tot voios si nu refuza hrana insa parca ar avea dificultăți la respiratie. Ce este de facut? El...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
lore9384
în 19 Iulie 2020 | lore9384 întreabă:

Am un bichon maltez și se scarpină în ureche destul de des.Acum ceva timp am fost la vet si mi s- a spus că are otită, am primit ceva picături. Urechea nu mai este roșie și urât mirositoare dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonimatasexy6
în 18 Iulie 2020 | anonimatasexy6 întreabă:

Salut, TPU! Astazi mi- am luat o pereche de perusi. (Fata si baiat). Vreau să îmi dati cateva sfaturi, gen cate zile trebuie sa stea in colivie ca sa se obisnuiasca cu noua lor locuinta, cand ar trebui...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 18 Iulie 2020 | Katyk3229 întreabă:

Pisica mea nu mai mănancă aproape nimic in afara de mancare de pisici (nu ca e vreo problema) dar ieri mi s- a terminat mancarea de pisici si n- a vrut să mănance nimic absolut nimic, nici macar carne....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
CataCatalin994
în 18 Iulie 2020 | CataCatalin994 întreabă:

Pastilele de tantari sunt daunatoare pisicilor? Nu am cum sa dorm fara pastile de tantari in apartament ca ma omoara, dar mi-e frica sa nu le faca rau pisicilor pe termen lung.

7
Răspunde Raportează
petrutaandreea
în 17 Iulie 2020 | petrutaandreea întreabă:

Puiul meu de golden retriever (de 2 luni)a înghițit o mică parte dintr-un clește de plastic...ce este de făcut? Fără ajutorul veterinarului? Este urgent...

9
Răspunde Raportează
Jtedhajaj
în 17 Iulie 2020 | Jtedhajaj întreabă:

Hai TPU, va implor ajutati- ma. Am gasit un caine acum 3 zile batut si plin de sânge asa ca l- am luat acasă si cred ca am facut una din cele mai mari greseli fiindca l- am chinuit fără să vreau,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Monos_Anila_1990
în 17 Iulie 2020 | Monos_Anila_1990 întreabă:

Cuplu de peruși cu 9 oua. 3 sunt ok restul sunt sparte, femela a murit.Ce ar trebui sa fac?

2
Răspunde Raportează
lorena66
în 16 Iulie 2020 | lorena66 întreabă:

Urgent! Acum cateva minute a cazut pe balconul meu un pui de vrabie. Are pene si ochii deschiși, dar e mic, nu se tine pe picioare. E viu, nu are nicio rana externa, dar respira foarte repede ceea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Jtedhajaj
în 15 Iulie 2020 | Jtedhajaj întreabă:

Hei TPU, recent am gasit un cățel abandonat, îl găsisem acum 2 zile era lasat la poarta la mine asa ca am fost si i- am dat de mâncare, dar dupa cateva ore a plecat si l- am găsit a doua zi seara...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 15 Iulie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Cateii mei de o luna jumate au mici gandaci pe ei si dupa ce m- am interesat am aflat ca sunt capuse. Problema este ca se afla la tara si cand am mers la farmacie in oras sa cumpar pudra sau picaturi ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
thepurge9005
în 15 Iulie 2020 | thepurge9005 întreabă:

Ce inseamna pui de caine cu pedigree?

5
Răspunde Raportează
krt0f1oR
în 15 Iulie 2020 | krt0f1oR întreabă:

Astăzi am sterilizat pisica si cand am adus- o acasa mi- am dat seama ca nu clipește, rămâne cu ochii deschiși.Inca este in starea aia de anestezie.Este normal sa stea asa mult timp fara...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Arekkusu
în 14 Iulie 2020 | Arekkusu întreabă:

Existra vreo lege in Romania, prin care nu ai voie sa cumperi/adopti o vulpe (polara) din strainatate? (Site- uri gen saveafox, prin care poti adopta legal o vulpe ca un animal de companie,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Mihaela024
    trimisă pe 20 Septembrie

Mihaela024 întreabă:

Bun?,vi s-a ntmplat.c? dup? ce faci treaba mare, cnd vrei s? tragi apa, s? nu fie nimic?
    10 răspunsuri
  • Mario1996
    trimisă acum 14 ore

Mario1996 întreabă:

?iganii de ce au ten frumos, ce m?nnc?? M? refer la aia cura?i, educa?i, ngriji?i. Nu au riduri ca romani sau mi se pare mie?
    9 răspunsuri
  • ovidiuzmeu
    trimisă pe 20 Septembrie

ovidiuzmeu întreabă:

Salut Am dat o comanda de pe temu n cat timp ajunge n rom?nia c? eu am comandat doar un produs
    8 răspunsuri
  • Bianka27
    trimisă acum 16 ore

Bianka27 întreabă:

Cnd aveam 16 ani si eram la ?coal? mama s- a c?s?torit cu un barbat alcolist care sp?rgea totul din cas? si facea scandal nu puteam nici s? imi fac temele pentru ?coal? c? mereu erau certuri...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.257
  • Întrebări: 3.951.138
  • Răspunsuri: 17.640.280
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Sex And The City

Sex And The City

Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.887 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.678 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.967 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.829 Conversaţii